Találatok a következő kifejezésre: Ha muszáj választani, mit (3 db)

Ha muszáj lenne választani, mit választanál: örökre el kell hagynod az országot, vagy soha nem hagyhatod el az országot?

Legjobb válasz: Mivel amúgy is keveset járok külföldön, azt hiszem nem lenne nehéz betartani az utóbbit. Viszont ha arra gondolok, hogy ha egyszer sok pénzem lesz, sokat akarok utazni, látni akarom majd a világ minden csodáját, akkor ez egy nagyon-nagyon nehéz kérdés! Még jó, hogy nem kell ilyenben döntenem.

Mivel amúgy is keveset járok külföldön, azt hiszem nem lenne nehéz betartani az utóbbit. Viszont ha arra gondolok, hogy ha egyszer sok pénzem lesz, sokat akarok utazni, látni akarom majd a világ minden csodáját, akkor ez egy nagyon-nagyon nehéz kérdés! Még jó, hogy nem kell ilyenben döntenem.
Simán ellépnék.
Én elmennék innen.
Nekem is olyan szakmám van, amivel máshol(tõlünk nyugatra) 5-6-szor többet kereshetnék, de soha nem jutott eszembe elmenni innen! Ha tellene rá, akkor egy-két hétre gyakran elmennék, de örökre soha!
Soha nem hagyhatom el az országot!
egyértelmûen hogy örökre elhagyom!!
õõõõõõ......iiizzzzzéééééé......a: a, válasz asszem.
inkább örökre elhagyom...
örökre
a 2.
"Szívet cserél aki hazát cserél" Szóval inkább soha sem hagynám el az országom, minthogy örökre elmenjek innen.
Soha nem hagynám el! Ez a hazám ide születtem és büszke vagyok arra, hogy magyar lehetek.
örökre!!!!!
Örökre!!!!!!:DDDDDD
ha a párom marad, akkor én is. de jobb szeretnék itt élni.
Én elhagynám, mert a világ többi részén több hely van. Egyébként bezártságérzésem lenne, mint egy óriási karanténban.
Énis elhagynám örökre, mert itt jobb soha többet nem lesz!! És olyan szakmám van , hogy külföldön könnyen és többet tudnék keresni
Elsõt.

Ha muszáj lenne választanod hogy milyen apokalipszis legyen, te mit választanál?

Szal ha elkellene döntened,h hogyan érjen véget a földi élet (nincsenek túlélők) te mit választanál? Pl. háború, földönkívüliek támadása, járványok, meteor becsapódás, özönvíz stb?

Legjobb válasz: háború:sok szenvedés,kínzás ufó: meglátnám úgybeszarnék hogy meghalnék járvány:szenvedés meteor: talán a legjobb mert gyorsan túl lennénk özönvíz: félek a víztõl/fulladástól szóval meteor, de ha nem haragszol én szeretnék egyetemre menni, és családot alapítani. Az élet mellé állok :)

háború:sok szenvedés, kínzás ufó: meglátnám úgybeszarnék hogy meghalnék járvány:szenvedés meteor: talán a legjobb mert gyorsan túl lennénk özönvíz: félek a víztõl/fulladástól szóval meteor, de ha nem haragszol én szeretnék egyetemre menni, és családot alapítani. Az élet mellé állok :)
Én olyan elmaradósat, mint a legutóbbi! :-)
Szia! Az apokalipszis nem világvégét jelen, hanem lelplezõdést, kinyilvánítást, felfedést. Ettõl függetlenül, ha mindenképp ragaszkodsz egy általad felvetett értelmezéshez, számomra az lenne a világvége, ha Lendvai Ildikó ébresztene forró csókkal és kávéval.
Világvége = nincs net
*Még annyi: háború most is dúl, járványok ma is pusztítanak, meteorok szintén pipa, és áradásokra is lehet számítani, szóval jópár ember éli most a világ végét. Nálunk perpill a hóvihar, aztán áradás aktuális, szóval éppen elég ember szenved.
Majd ~ötmilliárd év múlva, amikor a Nap elhasználja a fûtõanyagát, az perzselje fel a Földet.
Atomháborút, mert az látványos:D
zombi apokalipszis :DD jiháááá

Szerintetek jól döntöttem? Ha nem, mit kellett volna tennem? Ti mit léptetek volna a helyemben? Muszáj volt választanom.

A munkahelyemet imádom, a főnökeim tündériek, nagyon rendesek, és ők is szeretnek engem, mert látják, hogy lelkiismeretesen és jól végzem a munkámat. Megbíznak bennem, és okkal. Ezzel szemben a 2 kolléganőmmel komoly problémák vannak. Én jó viszonyba vagyok mindenkivel, kerülöm a konfliktust, igyekszem mindenkinek megfelelni. Fontos a jó viszony a kollégákkal is, mert tőlük függ pl a szabadnapom, mivel egymás között egyezünk meg, ki mikor szabadnapos. Mivel az üzletben visszaélések voltak az áruval, meg a kedvezményekkel, ezért most ideiglenesen senki nem vihet haza beszerzési áron semmit, és a 2 kolléganőm fizetést sem vehet ki a hó első felében. A kedvezménymegvonás rám is tartozik, de fizut vehetek ki. Ezt a kedvezmény dolgot épp ma mondta a főnök. Viszont holnapra van egy rendelés, amit a kolléganőm kedvezményesen vett fel, de nem is magának rendelte, hanem egy barátjának. Megkérdeztem őt, azt mondta, adjam oda olcsóbban (mert én dolgozom holnap). Én meg itt őrlődtem, hogy mivel most mondták, hogy nnem lehet, és nem akarok belőle bajt. Végül is azt a döntést hoztam, hogy megkérdezem a főnököt erről. Aki közölte a kolléganőmmel, hogy nem mehet kedvezménybe a cucc, csak teljes áron, mindegy, hogy a rendelés korábban történt meg. Még nem beszéltem a csajjal, nem tudom, mennyire fog kiakadni, hogy úgymond "beleköptem a levesébe" holott tök jó a viszonyunk egyébként. Ti mit gondoltok? Szerintetek jól döntöttem, hogy a főnököm felé hajlottam ezzel, megőrizve a kialakult bizalmat? Vagy hagynom kellett volna úgy ahogy volt, nem erősítve ezzel a kolléganőm feketepontjait (amiből már úgyis van bőven, mivel elég sok a baj vele, és rezeg nála a léc)

Legjobb válasz: Biztos, hogy nem adtam volna é sem oda olcsóbban. Én inkább a munkatárssal beszéltem volna, hogy bocs de én nem adom ki és kész.

Biztos, hogy nem adtam volna é sem oda olcsóbban. Én inkább a munkatárssal beszéltem volna, hogy bocs de én nem adom ki és kész.
Biztos ki fog akadni, node ki a fõnök? A kolléganõd?
Aki reggel hülye, az este is az. Szerintem helyesen cselekedtél, még a végén az õ hülyesége miatt is te kerülsz pácba.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!