Találatok a következő kifejezésre: Ha muszáj választani, (21 db)

Ha muszáj választani ti kikre szavaznátok melyik a legjobb a legrosszabbak között?

Legjobb válasz: Fidesz, jelenleg. Legkisebb rossz (ha rossz egyáltalán, mert pl. ha 200 nettó felett keresel, akkor határozottan jó)

Fidesz, jelenleg. Legkisebb rossz (ha rossz egyáltalán, mert pl. ha 200 nettó felett keresel, akkor határozottan jó)
Én arra gondoltam, hogy akkor volt utoljára esélyünk. Persze a rendszer válásnál kellett volna csinálni valamit. De a mostani politikusok mind a markukat tartogatták. Orbán, Gyurcsány meg a többi.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kérdezõ! A jó-rossz akkor lenne aszerint ledönthetõ, kikrõl mennyi és milyen szöveg jelent meg, ha feltételeznénk, hogy mind igaz. Ekkor valóban lehetne statisztikát készíteni. De sajnos a megjelent írások zöme propaganda, elkötelezett szócsõ, akár elfogulatlan köntösbe bújtatva. Mert ma olyan a helyzet, hogy a befolyásolhatóság nagy, tehát ezt kell tenni. A hozzáférhetõ tényanyag kevés, tehát a közönséges halandó nehezen tudja kibogozni az igazságot. Sajnos még az ellentmondások keresése sem ad teljes bizonyosságot (de azért jó támpontot ad), mert mindenki keveredik valamilyen ellentmondásba. Mi legyen akkor a támpont? Az érdek! Mindenki nagyjából a saját érdekei szerint cselekszik. És a szemlélet, amit otthonról hoz. A kérdés az, ki mennyit hajlandó feláldozni kevésbé fontos érdekeibõl más érdekekért. Az önzetlen segítõkész ember csak a legfontosabb érdekei érvényesíti, aztán rögtön mások fontos érdekei következnek. Az erõszakos önzõ ember kizárólag saját érdekeit nézi, ha autóval elütött valakit, és mondjuk egy buliba igyekszik, gátlás nélkül hagyja meghalni, mert nem késhet. Orbánt és társait csak a hatalom, érdekli, semmi más. De nem buták, az is érdekük, hogy higgy nekik, mert egyelõre még választással szerzik meg a hatalmat. Tehát lesz rezsicsökkentés, mert elhiszed, hogy nem veszik ezt vissza tõled duplán (azt bonyolultabban csinálják). Gyurcsány ehhez képest a módszerekben más, mert õ azt hozta otthonról. Orbánt a saját bevallása szerint verte az apja és durva világban nõtt fel. Ezeket sorra veheted mindnél, hol könnyebben, hol nehezebben. Támpontot ez adhat, ki mit fog fontosabbnak tartani, miközben nem szent. És azt sem védheted ki, hogy téged is befolyásol, honnan érkeztél, milyen vélekedést hoztál magaddal. Ez az, amin a legnehezebb felülemelkedni, ha a körülmények ezt igényelnék.
"legkissebb rossz" a vége a demokráciának
LMP vagy 4K, bár utóbbinak az SZJA-ra vonatkozó elképzeléseit elég kommunistának tartom.
Összefogásra mindenképpen!
Én és a családom biztos nem megy el szavazni, ezt megbeszéltem velük is, nincs egy olyan párt akiben látnánk fantáziát...
Idõpont ma 19:35 Azzal, hogy nem mentek el szavazni így pont azoknak a pártoknak növeled az esélyeit akiket nem akarsz ott látni Fidesz vagy MSZP. Inkább szavazatok valakire mint senkire.
#20 Teljesen mindegy ki lesz, és, hogy hogyan nevezi magát ezért nem érdemes elmenni szavazni.
Sajnos megint téves egy csomó minden, mert mára már talán van, vagyis lenne kiút ebbõl az egész posványból. Ugyanis a fidesz, mszp, jobbik, stb. helyett megjelentek idén a részvételi demokráciát képviselõ szervezõdések és ha rájuk szavaznának sokan, akkor lehetne kiút ebbõl. Sajnos még mindig nem jelennek meg a médiában, ahol igenis értelmes, elfogadható módon elmondhatnák, hogy mit is jelentene a részvételi demokrácia. Gondolom sokan, igen sokan melléjük állnának, mert olyasmirõl szól az a fajta rendszer, ami csak a közösség érdekében tesz.
összefogás, ez az egyetlen ami elúzi a maffiát, ha nem rá szavazol, vagy nem szavazol, azzal orbán marad hatalmon
ma 09:49 "10-12 éve képes lett volna, hiszen még nem voltunk tagok, de azóta... " Tévedsz, az "önellátóság" kialakítására egyedül a rendszerváltás környékén lett volna reális esély, ami viszont nem 12 évvel ezelõtt volt, hanem lassan 25. Csak akkoriban nem foglalkoztak ezzel, helyette a privatizációval törõdtek, de hát ezt tudjuk mind.... "Itt már nem tudunk az EU nélkül létezni." Ebben igazad van.
"Megkérdezem megint: komolyan gondolod-e azt, hogy Magyarország képes lenne a nulláról felépíteni századannyi anyagi forrással, mint amennyire szükség lenne, a teljes magyar mezõgazdaságot és ipart?" 10-12 éve képes lett volna, hiszen még nem voltunk tagok, de azóta... 10 alatt közel 60 évnyi lemaradásba hoztuk magunkat. Itt már nem tudunk az EU nélkül létezni.
Mivel szavazni mindenképpen elmegyek (a nem szavazás még rosszabb) így két lehetõség közül fogok választani, de még el kell döntenem kikre. Az egyik a Fidesz a másik a Jobbik..
A kérdező hozzászólása: A neten eléggé sok rosszat írtnak a Fideszrõl
ma 08:09 Szavazz egyénin jobbikra (hátha kevesebb roma lesz a szomszédod:) , listán meg fideszre.
A kérdező hozzászólása: :DDDD
"A neten eléggé sok rosszat írtnak a Fideszrõl" Mint ahogyan a jobbikról, meg az mszp-rõl is. Neked kell döntened, kérdezõ, hogy mit akarsz: roppant gyenge államgazdaságot és EU-támogatás nélküli szebb jövõt (jobbik), hatalombebetonozást, és rokonpénzelést (fidesz), vagy esetleg gátlástalan állampénz-lopást, és külföldre talicskázást (mszp). Persze ezek csak nagy vonalakban, a miheztartás végett leírt dolgok, ennél árnyaltabb a téma, mégis a három közül melyik negatívummal értenél egyet, úgymond melyik a "legkisebb rossz", azt neked kell eldönteni a saját szociális helyzeted függvényében.
A kérdező hozzászólása: Igazad lehet utolsó :/
Az Európa Uniónak Magyarország vesztese. Közismert, hogy amit kaptunk az Uniótól pénzt, azt önrészben nagy részt a hozzá felvet hiteleknek köszönhetõen vissza is fizetjük. Ráadásul a legtöbbje nem munkahely teremtõ beruházás. Hisz mondjuk autópálya és iskolák felújításából, ha a gazdaság élénkítõ beruházások elmaradnak, akkor az csak a Nyugatnak jelent olcsó jól képzet munkaerõt, ahonnan az otthon maradóktól gyorsan nagy pénzt lehet kaszálni. Nálunk közismert, hogy a helyi jó minõségûen termelõ tésztagyár tésztáit a multik csak azért nem kívánják vásárolni, mert magyar tulajdonos üzemelteti, helyi munkaerõvel. Ennek okán az utóbbi idõben az is döglõdik. Hisz csak a közvetlen vevõk veszik termékeit. Most gondolkodnak abban, hogy mindebbõl kitörjenek termelõi üzleteket kívánnak létre hozni a Forneti, illetve a Lipót Pékség mintájára.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); ma 08:54 Hja, ezt mondja így szóról szóra a jobbik programja. Na most te lennél az elsõ ember, aki olyan buta, hogy bármelyik pártnak is elhiszi akár egy szavát, ha ezt komolyan gondolnád. A valóság: az EU-nak ráfizetéses Mo.-ot, és a hozzánk hasonló országokat a szövetségben tartani, mivel fejlesztésre reálértékben jóval több pénz elmegy itthon (EU-s forrásokból, természetesen) mint amennyit az általad (illetve a jobbik által, mert ahogy már mondtam, ez a szöveg onnan van) emlegetett nyugati multik ki tudnak vinni az országból. Ezen kívül is, ha elzavarjuk õket, lesz egy -a legszerényebb jóslatok szerint is- 5-10 éves periódus, amikor a multik elvándorlása miatti + félmillió munkanélküli mellett ki kéne alakítani egy ország teljes önellátásáért felelõs mezõgazdasági és ipari céghálót, beruházás-hálót. Mibõl? Mibõl szedne Vona erre pénzt? Mert itthon nincs. Az EU-ban volna, de 1: sose adna arra a célra, hogy a SAJÁT gazdaságunkat fellendítsük, 2: a te forgatókönyved (illetve harmadszor is mondom, ez nem a te, hanem a jobbik forgatókönyve) szerint addigra már ki is léptünk az unióból, szóval nem is köteles adni a továbbiakban semmit. Megkérdezem megint: komolyan gondolod-e azt, hogy Magyarország képes lenne a nulláról felépíteni századannyi anyagi forrással, mint amennyire szükség lenne, a teljes magyar mezõgazdaságot és ipart?
Ha másért nem, de protestálásból az LMP, ha megerõsödik hátha szárnyra kapnak más új pártok, akik talán kizavarhatják innen Orbánékat meg Mesterházyékat, már úgyis tele a zsebük...
Van vagy 30 párt, nem igaz, hogy ezek közül nem lehet választani, csak szimplán lusták az emberek, nem képesek venni a fáradtságot, hogy utána nézzenek az alternativáknak...
Teljesen mindegy.
ugyanannyi csokit eszel meg úgyhogy tök mindegy.
A legkevésbé az hizlal, ha kihagyod.
Húú, és ezt a kérdést fogyókúra rovatban kellett feltenned... Vegyél magas kakaótartalmú étcsokit, abból elég lesz 1-2 kocka, utána már nem kívánod. Csak hagyd abba, amikor már nem kívánod (szóval csak azért ne edd, mert ott van még a tábla).

Ha muszáj lenne választani kommunista rendszer és nemzetiszocialista rendszer közül, melyiket választanád és miért?

Tegyük fel, hogy a demokratikus liberális kapitalizmus megbukik; és 2 er? közül lehet csak választani: széls?jobb és széls?bal. A kérdés nem reális, de érdekelne ki melyiket választaná, és milyen indokkal?

Legjobb válasz: 14:17 Megy eleinte a kibuc mozgalmakban. http://hu.wikipedia.org/wiki/Kibuc Ettõl még a kommunizmus szerintem nem jó. Sokkal inkább rá van utalva a vezetõk erkölcseire, mint a másik.

Akkor nekem viszlát Magyarország, szép volt amíg tartott. Vagy be az erdõbe, mint Tito partizánjai, vagy Robin Hood és a Vidám Fiúk. És mielõtt kötözködni kezdene valaki, le van írva, hogy a kérdés nem reális, tehát a válsz sem feltétlenül az.
14:17 Megy eleinte a kibuc mozgalmakban. http://hu.wikipedia.org/wiki/Kibuc Ettõl még a kommunizmus szerintem nem jó. Sokkal inkább rá van utalva a vezetõk erkölcseire, mint a másik.
Esõsorban a vezetõktõl függ. Ha feltételezzük, hogy mindkét esetben kiválló vezetõk vannak, akkor pedíg a nemzetiszocializmust választanám, mert az nem internacionalista, nem hírdet osztályharcot és nem materialista - meg persze sok más dolog miatt is, de ezek a legfõbb indokok.
Amennyiben a megvalósítás tökéletes, és nem bukik meg a vezetõk kapzsiságán, mindegy. Bár, mivel a kommunizmus, és a nemzeti szocializmus között leginkább csak a nemzeti a különbség, ezt választanám, ha mindenképp választanom kéne.
A vezetõktõl függ, nem a rendszertõl, hogy melyiket választanám. Mindkettõt lehet jól is rosszul is csinálni szerintem.
Természetesen a nemzetszocialista rendszert, mert meggyõzõdéses náci vagyok.
A komm. lenne a legjobb, ha valóban az eredeti elképzeléseknek megfelelõen tudják csinálni. A baj csak az, hogy ez még eddig az ismert történelemben sehol nem sikerült (kivéve talán az õsközösségi társadalmakat).
A kérdés rossz, mert olyan, hogy "nemzetiszocialista rendszer" nem volt. A náci Németországot a legpontosabban hitleristának lehetne nevezni. Nem volt "rendszer": egy rendkívüli, az alkotmányt és a legfontosabb törvényeket hatályon kívül helyezõ jogszabály alapján egy ember vezette a pillanatnyi kedvének megfelelõen. Stabil, sajátos hatalmi struktúráról nem lehet beszélni, volt egy személy (Hitler), voltak körülötte a barátai és nyaloncai, meg azok vetélytársai, és folyamatosan improvizáltak. Sajátos náci gazdasági rendszer szintén nincs, az egész egy olyan intézkedéshalmaz volt, ami a háborúra való felkészülést szolgálta, majd a háború kitörése után hadigazdaság. A "kommunista rendszer" kifejezés is fölöttébb értelmetlen, mert sokféle ország nevezte magát "kommunistának", a sztálini SZU-tól a kései (hruscsovi, brezsnyevi, andropovi) SZU-ig, Mao és Teng Kínája is kommunistának nevezte magát, ahogy Észak-Korea vagy a Pol Pot-féle Kambodzsa is, és ezek mind eléggé különbözõ rendszerek voltak. "2 erõ közül lehet csak választani: szélsõjobb és szélsõbal" Mindkettõn belül rengetegféle irányzat létezik, pl. az anrchokommunizmus is szélsõbal meg a sztálinizmus is szélsõbal, és a kettõ között ég és föld a különbség.
Nemzeti szocialista rendszer jól mûködött hát nem tudom talán a kettõ egyvelegét
Kommunizmus, egyértelmûen.
Ott a pont :) 17:33
Én a Nemzetszocializmust bár egyik sem jó teljesen, viszont mind a két irányzatban sok igazság van!!!!!
1
Ha élet-halál kérdése, 3... De alapból egyik sem.
1. De csak ha puskát tartanak a fejemhez.
2 vagy 3 :)
1.
Egyik se tetszik, de ha választani kell 3. 29/N
Hát ezek közül a 3. a legjobb, de egyik sem jön be. 17/L
2:P
3.
1. nem tudom mennyiért vennéd, de az ázsia centerben ezek darabja 100 ft.
1, de tényleg csak ha muszáj, amúgy egyik sem.
2, de egyébként nem tetszenek
1
3
1
Ha nagyon muszáj, akkor 3-as..de egyébként egyik se tetszik. 18L
a kör alakú :D
69 muhahah. Én nem vagyok orál párti, de a barátnõmet szívesen kényeztetem
Egyértelmû, hogy a nyalást.
Nyalás! Nem szeretem, ha szopnak.
én csak akkor választanám a szopást, ha önmaga akarja és szereti is. mert akkor van rá esély, hogy jól is fog esni és jól csinálja :) ha önmaga nem szereti akkor inkább ne is csinálja, mert úgysem fogja jól csinálni és nem fog jól esni sem. akkor inkább a nyalást választanám :)
Nyalàst választanám.
Ilyen sorrendben. :D 18/F
Minden alkalommal a párom csúcsrajutása a célom, így õt nyalnám.
Kinyalom :)
hát nem is tudom mind kettõ jó de talán....kicsit....a leszopás
Mondjuk ez attól is függ kit és milyen alkalomból? Egy idegent, egyszeri légyottnál csak szopatnék, míg egy ismerõst, egy komoly(talan) kapcsolatban örömmel nyalnék, feltéve hogy õ tényleg ellazul és élvezi is.
Egyértelmû:)
Egyikben sem volt még részem, de azt hiszem a szopást.
A szopást választanám.
egyértelmû a szopás. nyalni magamtól nem is akarnék
Persze hogy a nyalást választom.

Ha muszáj lenne választanod hogy milyen apokalipszis legyen, te mit választanál?

Szal ha elkellene döntened,h hogyan érjen véget a földi élet (nincsenek túlélők) te mit választanál? Pl. háború, földönkívüliek támadása, járványok, meteor becsapódás, özönvíz stb?

Legjobb válasz: háború:sok szenvedés,kínzás ufó: meglátnám úgybeszarnék hogy meghalnék járvány:szenvedés meteor: talán a legjobb mert gyorsan túl lennénk özönvíz: félek a víztõl/fulladástól szóval meteor, de ha nem haragszol én szeretnék egyetemre menni, és családot alapítani. Az élet mellé állok :)

háború:sok szenvedés, kínzás ufó: meglátnám úgybeszarnék hogy meghalnék járvány:szenvedés meteor: talán a legjobb mert gyorsan túl lennénk özönvíz: félek a víztõl/fulladástól szóval meteor, de ha nem haragszol én szeretnék egyetemre menni, és családot alapítani. Az élet mellé állok :)
Én olyan elmaradósat, mint a legutóbbi! :-)
Szia! Az apokalipszis nem világvégét jelen, hanem lelplezõdést, kinyilvánítást, felfedést. Ettõl függetlenül, ha mindenképp ragaszkodsz egy általad felvetett értelmezéshez, számomra az lenne a világvége, ha Lendvai Ildikó ébresztene forró csókkal és kávéval.
Világvége = nincs net
*Még annyi: háború most is dúl, járványok ma is pusztítanak, meteorok szintén pipa, és áradásokra is lehet számítani, szóval jópár ember éli most a világ végét. Nálunk perpill a hóvihar, aztán áradás aktuális, szóval éppen elég ember szenved.
Majd ~ötmilliárd év múlva, amikor a Nap elhasználja a fûtõanyagát, az perzselje fel a Földet.
Atomháborút, mert az látványos:D
zombi apokalipszis :DD jiháááá

Ha muszáj lenne választani, mit választanál: örökre el kell hagynod az országot, vagy soha nem hagyhatod el az országot?

Legjobb válasz: Mivel amúgy is keveset járok külföldön, azt hiszem nem lenne nehéz betartani az utóbbit. Viszont ha arra gondolok, hogy ha egyszer sok pénzem lesz, sokat akarok utazni, látni akarom majd a világ minden csodáját, akkor ez egy nagyon-nagyon nehéz kérdés! Még jó, hogy nem kell ilyenben döntenem.

Mivel amúgy is keveset járok külföldön, azt hiszem nem lenne nehéz betartani az utóbbit. Viszont ha arra gondolok, hogy ha egyszer sok pénzem lesz, sokat akarok utazni, látni akarom majd a világ minden csodáját, akkor ez egy nagyon-nagyon nehéz kérdés! Még jó, hogy nem kell ilyenben döntenem.
Simán ellépnék.
Én elmennék innen.
Nekem is olyan szakmám van, amivel máshol(tõlünk nyugatra) 5-6-szor többet kereshetnék, de soha nem jutott eszembe elmenni innen! Ha tellene rá, akkor egy-két hétre gyakran elmennék, de örökre soha!
Soha nem hagyhatom el az országot!
egyértelmûen hogy örökre elhagyom!!
õõõõõõ......iiizzzzzéééééé......a: a, válasz asszem.
inkább örökre elhagyom...
örökre
a 2.
"Szívet cserél aki hazát cserél" Szóval inkább soha sem hagynám el az országom, minthogy örökre elmenjek innen.
Soha nem hagynám el! Ez a hazám ide születtem és büszke vagyok arra, hogy magyar lehetek.
örökre!!!!!
Örökre!!!!!!:DDDDDD
ha a párom marad, akkor én is. de jobb szeretnék itt élni.
Én elhagynám, mert a világ többi részén több hely van. Egyébként bezártságérzésem lenne, mint egy óriási karanténban.
Énis elhagynám örökre, mert itt jobb soha többet nem lesz!! És olyan szakmám van , hogy külföldön könnyen és többet tudnék keresni
Elsõt.

Ha muszáj lenne, melyiket választanád? A farkad/puncidat veszítsd el vagy a látásodat?

Elméleti kérdés, csak egyet lehet választani (azt amelyiket inkább elvesztenéd mint a másikat, ha muszáj lenne választanod).

Legjobb válasz: én a látásomat tartanám meg... de én nõ vagyok, a férfiak közül szerintem nem sok lesz aki a farkát akarná elveszíteni. :D 20/N

én a látásomat tartanám meg... de én nõ vagyok, a férfiak közül szerintem nem sok lesz aki a farkát akarná elveszíteni. :D 20/N
Mondjuk a lányoknak könnyebb, mert nekik attól még mehet az anál.
A látásomat tartanám meg. Legalább nem menstrulnék... :D
A puncimat veszíteném el. A vakságtól rettegek :S
Ismerõs a mondás, miszerint "vigyázz rá, mint a szemed fényére"? Mondhatni meghatározó dolog az életemben a szex, de a szemem világánál nincs fontosabb. 20F
Nyilván a látásom tartanám meg. 22/f
Eleve abszurd a kérdés. Hogyan lehet "elveszíteni" egy puncit?!
Egyértelmû, hogy a látásomat veszíteném el, igaz félig-meddig nem is tökéletes (szemüveg).
Mondjuk azért elég szemét kérdés :( a mérleg erõsen a csajok oldalára billen
a puncimat (veszítsem el).. azt úgysem használom. xD
Rettenetes választás lenne, de inkább a farkamat veszíteném el. Így még csaknem teljes életet élhetek, látás nélkül viszont nem...
Látásomat tartanám meg, de ez azért valóban kemény kérdés lehet sok pasinak :D 17/L
A vakok is ugyanúgy szexelnek, és boldogok.
Gondolkodás nélkül a látásomat választom!!! A farkam kell nekem!Se hugyozni, se dugni nem tudnék.Ami nélkül nem is akarnék élni
Az a baj, hogy mindkettõ hozzám van nõve. De asszem a lábam közti nyílást dobnám el. :D
Farkam. Hugyozáson kívül úgyse használom másra...

Ha muszáj lenne választani, melyik hangszóró lenne az?

1.

Legjobb válasz: Jobban járnál valami épkézláb gyári, használt hangdobozzal...

Jobban járnál valami épkézláb gyári, használt hangdobozzal...
Megint rosszul írtam, 120Watton szól akkorát, mint a Sal 450-480Watton.
Itt egy hangszóró helyette: http://hangszoro.net/index.php/h2000/melykozep-hangszorok/ha.. Olcsóbb mint az elsõ, nagyobb az érzékenysége és a membránfelülete és nem utolsó sorban MAGYARORSZÁGON gyártják. Igaz "csak" 125Wattos, de ez pl. 12Watton akkorát szól mint a másik kb.450-480Watton. (persze ha a sal elviselne ennyit.) Remélem segítettem! : )
10:27-es vagyok: Rosszul írtam: Ha az ELSÕT 100Wattos, a MÁSODIKAT 50Wattos erõsítõvel hajtod, akkor fog ugyanakkorát szólni...
Az autós hangszórók NEM VALÓK szobába vagy kültérre, ugyanis kicsi az érzékenységük. Amit linkeltél Salt pl. 88dB/W/m, ami elég kicsinek számít, ráadásul tti nem anyi, mert a sal eléggé szépíti az amúgy siralmas adatokat. Az érzékenység: pl. van két hangfalad: - az egyik 89dB/W/m érzékenységû - a másik 92dB/W/m érzékenységû. Az elsõhöz dupla annyi teljesítményû erõsítõ kell, hogy akkorát szóljon mint a második. Tehát ha az elsõt 50Wattos, a másodikat 100Wattos erõsítõvel hajtod, mindkettõ ugyanolyan hangosan fogsz szólni. Egyébként serintem építsél Te magad a Hangszoro2000Kft. hangszóróiból. /hangszoro.net/
somogyi-féle hangszóró? Akkor a választásom: inkább a teljes csend.
Én inkább mélyládát vennék.Be kell menni a MÉDIA MARKT-ba és körülnézni.Ha van lehetõség rá ki is lehet próbálni a ládákat , és eldöntöd hogy melyik tetszik.Én mondjuk inkább szubcsövet vennék.15 ezer alatt már van a somogyinak is.
A kérdező hozzászólása: Kinti, benti lenne. Akkor mit ajánlanátok? Vagy max. 10 ezerért hangszóró, vagy 15 e-ért mélyláda.
Autoba kéne vagy szobába?
Somogyit én sem vennék, de az elsõre teszem a voksom.
A kérdező hozzászólása: Szerintem megveszem azt a 125 wattos hangszórót! Nem is tudtam, hogy van ilyen webáruház! Mentek a zöld pacsik!

Ha muszáj lenne választani a képről akkor ki lennél?

http://kepfeltoltes.hu/view/130509/From_the_left_Oh-Hyun_Kwo.. én jobbról a 3. lennék :DD

Legjobb válasz: Én meg amelyiknek nem látszik az arca :P

Én meg amelyiknek nem látszik az arca :P
A magas szemüveges csíkosnyakkendõs
A kérdező hozzászólása: vagyis balról a 3. :)
Az balról a negyedik.
Olyaaaaan egyformák. :D
Bruce Lee.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!