Találatok a következő kifejezésre: Ha munkanélküli akkor is jár valami (1 db)

Ha munkanélküli vagyok, akkor is jár valami támogatás? (GYES, GYED)

Legjobb válasz: hát erre nem mernék biztosat írni, érdeklõdja tbnél, õk tudnak erre korrekt, helytálló választ adni.

hát erre nem mernék biztosat írni, érdeklõdja tbnél, õk tudnak erre korrekt, helytálló választ adni.
Szia gyes alanyi jogon jár mindenkinek
Szia! Igen én per pillanat úgy tudom hogy a gyes az mindenkinek jár alanyi jogon.
Gyes és családi pótlék jár, de táppénz, tgyás, gyed nem tudom, azt a tb tudja megmondani..
Szia, én a terhesség végén leszek azon mert csak hat.idõre kötöttek szerzõdést velem ahol vagyok...elõtte elbocsájtottak.Voltam táppénzem is és a tb-nél felvilágosítottak, de ha felhívod a munkaügyöt ott is segítenek meglátod.Ha nem szakadt meg a munkaviszonyod, ill.meg van az elõtte levõ bedolgozott 180nap akkor jár a tgyás is és a gyed is..én is azért fogok menni arra mindenképpen.mert a munkanélküli is biztosítottnak számít.CSak a gyed lesz valószínû kevesebb, de sajnos ezt már én sem tudom számolgatni mennyi, mert a táppénz is ront rajta...a családi pótlék és a gyes mindnekinek jár.Remélem tudtam segíteni, de tényleg hívd fel a munkügyöt mert segítenek szivesen.
Minden attól függ, mióta vagy munkanélküli, a gyes az valóban alanyi jogon jár.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszi!!
A kérdező hozzászólása: 2007 Július 14.-e óta vagyok m.nélküli


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Infuenza oltás orrspray változatban! Beadatjátok a gyermeketeknek?

Nem tudom mit tegyek, a 2,5 és 4,5 eves gyerekeim ősztől tavaszig mindig betegek, torok, fülfájás nátha, láz. Vajon segítene nekik az oltás? Nem lennének ennyit betegek? Állandóan antibiotikumot kapnak, sajnos a nélkül nem gyógyulnának meg. A bacikat meg adják át egymásnak mindig.

4

Most hogy csináljam szerintetek?

Pici lányom két napja beteg, emiatt alig evett és alig aludt. (Hétfőn látta orvos, de csak találgatott, hogy mi lehet, mert még nem voltak normális tünetei, csak köhögés-orrfolyás) Ma voltunk megint, és végre kaptunk megfelelő gyógyszereket. Ebédidőre értünk haza, de annyira kikészült, hogy nem kérte az ebédet, letettem, azóta alszik. Igen ám, de legkésőbb 4-kor indulni kell a tesókért, onnan majdnem egy óra lesz, mire haza érünk. Ébresszem úgy, hogy előtte még egy evés is bele férjen, vagy inkább hadd aludjon, és az utolsó pillanatban keltsem indulás előtt?
Ti hogy csinálnátok?

7

Sarga szinü sioverall karjan kek csikkal illik kisfiunak?

6

Evolett név tetszik?

11

Hogy lehet a felicitas direkt marketingjéről leiratkozni?

Kissé elszemtelenedtek, hetente keresnek meg olyan cégek, akik a felicitastól kapták meg a telefonszámomat. Elegem van belőlük.

2

A méhszáj bezáródhat, ha már egyszer nyitva volt? 32. héten 2111 volt az értékem. Tegnap voltam 38 hetes és azt mondták, hogy zárt a méhszájam.

4

3 éves és van egy 8 honapos manonk mikor érdemes ujabb babát szülni? érdemes megvárni hogy a kicsi 2 éves legyen? Tudatosabb okosabb legyen járni tudjon igaz? Könyebb a harmadik babátellátni gondozni igy?

2

Ti kivinnétek esőben egy 4 hónapost?

9

Hányszor cserélitek az 1 évnél idősebb gyermek pelusát, és mennyi folyadékot iszik egész nap?

4

Hogy döntenétek ebben a helyzetben? Karrier vagy család? Kislányom most 10 hónapos. Pár hónapon belül döntésre kellene jutnom. (Bővebben lent)

A munkahelyemen óriási változások lépnek életbe jövő júliustól. Óriásit léphetnék előre, de legalábbis az otthagyott munkámat visszakaphatnám. (ez utóbbi min. 300ezer Ft/hó+juttatások) De még akkor is csak 1,5 éves lesz a pici. Teljesen tanácstalan vagyok: hagyjam ki a lehetőséget és ki tudja milyen állást kapok később, de legalább a családommal lehetnék, vagy éljek a lehetőséggel, de a kisebbik lányom fontos életszakaszában nélkülöznie kell? Még hozzá jön, hogy a munkaidő nem éppen "családbarát". Valószínűleg keresni kell valakit, aki értük megy az óvodába, bölcsődébe.

25

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!