Találatok a következő kifejezésre: Ha mostanában sokat (83 db)

Gond, ha mostanában sokat hallgatom a francia himnuszt?

Nagyon tetszik maga a nyelv is, meg a dallama is. Nem annyira indulójelleg?, de nem is olyan szomorkás, mint a miénk.

Legjobb válasz: ha túl hangosan hallgatod és ezzel zavarsz másokat az gond. Egyébként nem :) Én anno Hobo Vadászatával kergettem õrületbe anyámat, állandóan az szólt :)

ha túl hangosan hallgatod és ezzel zavarsz másokat az gond. Egyébként nem :) Én anno Hobo Vadászatával kergettem õrületbe anyámat, állandóan az szólt :)
Ha neked tetszik, hallgasd, amennyit jólesik, ha másokat nem zavarsz. Ha többet akarsz tudni róla, sõt énekelni is akarod, akkor kattints ide: http://hu.wikipedia.org/wiki/Franciaorsz%C3%A1g_himnusza
Azt hiszed, hogy a francia himnusz? Hát elárulom neked, hogy a Marszej ez! :-)
Nem gond, bár szerintem a botswanai és az uruguayi himnusz jobb.
16:58-as, remélem nem szoktál büfögni, mert engem meg az sért...
Igen, meg fogsz halni! Érted jönnek az ÁFHEE-tõl (Állami Francia Himnuszhallgatók Ellen Egyesület), betuszkolnak egy hatalmas fekete lesötétített üvegû autóba és elvisznek a véres kivégzésre! Már csak néhány óra kérdése az egész, búcsúzz el a családodtól! Ekkora ostobaságot?! :O váááááá
Engem sért, úgyhogy légyszíves ne hallgasd. Otthon se. Fülhallgatóval se. Igen, gond. Nagypapám Franciaországban volt hadifogoly fél évig.
Nem induló? Pedig annak íródott. :)
17:07-es válaszához még annyit tennék hozzá hogy lesötétített Peugeot 607-el visznek el ami útközben min. 1x lerohad. Majd a kivégzés természetesen Guillotine-al történik. Úgyhogy nem éri meg francia himnuszt hallgatni, pláne sokat!
amíg még csak hallgatod, addig nincs gond, de ha már énekled akkor ott már van valami
:) )) Micsoda kérdés! :D Nos, én meg a Fratelli d'Italia-ra ébredek, ennek hatására végig fütyülöm a fürdõszobában, és sokszor a munkahelyre beérve is még dúdorászom az orrom alatt. Mégsem merült fel benne, hogy ez lehet-e rossz.:) Nem nacionalista okokból teszem, hanem az autósport iránti szenvedélyem áll mögötte, a Ferrari a lelkem csücske, de akár a Lamborghini és Maserati okán is dalolhatnám. Ha nem zavarsz vele másokat, szereted, és jobban érzed magad tõle, akkor akár táncolhatsz is rá, miért lenne ez gond? :)
Igen, egy helyen laktok és te sûrûn biciklizel, míg õ sûrûn vezet autót. Mik vannak :-O
Remélem arra jel, hogy egyszer elüt, hogy ilyen hülye vagy.
Képzeld, én meg már egy hete ahogy bejárok dolgozni, mindig összetalálkozom egy személlyel, aki leül a másik asztalhoz, és egész nap ott dolgozik. És ez így megy már napok óta. Ha mostanában sokat találkozok vele, az lehet valami jel?
naponta 2x, alkalmanként 454 mp-ig
Én mondjam meg mikor verd ki? hát amikor jólesik. 25 évesen több eszed is lehetne!
Önmagában attól hogy vered még nem fogod tovább bírni. Ha még úgy tennéd fel a kérdést, hogy nincs nõd és nem akarsz kiesni a pixisbõl, valamivel érthetõbb/megérthetõbb lenne a kérdés... de így? Arról nem is beszélve, hogy ha ernyedtebb állapotban polírozod, a szervezeted hozzá is szokik hogy a szexhez nem kell erekció, hiszen lankadtan is ugyanúgy éri behatás. Márpedig ha idõre mész ez lesz. A sok stressz meg munka ugyanez, felõlünk középfül-gyulladásod is lehetne, hogy jön ez ide? A kérdés szempontjából hol releváns ez? Maszturbálásnál tök mindegy hogy reverendában és a monostor békés csendjében, vagy egy baleset miatt feltorlódott közúti dugóban vered-e a répát mindkét füled felõl légkalapács zajával.
amikor jól esik legalább 30 percet én így szoktam...
Remélem hogy nem, mert nekem is ez van :S
Szerintem ez megfázás/fel
ez lehet terhesség jele is.sûrû pisilés, has szurka, ez arra utal.csinálj tesztet.
Mindenki mindíg a terhességre utal. Az én hasam is szurkál és voltam orvosnál aki megállapította , hogy fel vagyok fázva.

Ha mostanában elég sokat voltam a párommal változhat-e a menstruáció időpontja? Esetleg késhet-e?

Legjobb válasz: Sokat voltunk mostanság együtt,de védekeztünk volt , hogy nem , de el mentem orvoshoz és negatív lett a teszt , tehát arra gondolok , hogy esetleg késik , kérlek segítsetek , még nem tudnék bevállalni egy gyermeket sem.

A kérdező hozzászólása: Sokat voltunk mostanság együtt, de védekeztünk volt , hogy nem , de el mentem orvoshoz és negatív lett a teszt , tehát arra gondolok , hogy esetleg késik , kérlek segítsetek , még nem tudnék bevállalni egy gyermeket sem.
Belekavarhatnak az intim együttléten a nõi biológiába. Késhet, de jöhet hamarabb is. Ha meg nagyon ingadozik, akkor van gond.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam rá hogy terhesség. De a teszt után megnyugodtam. Meg nem vagyok rosszul semmilyen tünet nem jelentkezett szóval nem értem nõgyógyászhoz kell mennem úgy érzem:\

Mostanában sokat töprengek azon, hogy kicsoda Jézus. Valóban élő emberről beszélünk? Igaz volt amit tanított és tett? Ha igen, akkor mit kezdjek ezzel az igazsággal?

Legjobb válasz: Erre a kérsésre itt nem kapsz egyértelmû választ, itt mindenki a maga igazát fogja ráderõltetni. Ha tényleg érdekel a téma, nézz utána. Ott a Biblia, olvasd el, benne mindenre választ kapsz

Erre a kérsésre itt nem kapsz egyértelmû választ, itt mindenki a maga igazát fogja ráderõltetni. Ha tényleg érdekel a téma, nézz utána. Ott a Biblia, olvasd el, benne mindenre választ kapsz
Nézd meg Nickelodeonon az "Avatár, Ang legendája" címû mûremeket. Neki sincs kék bõre :) De annyi forrás van rá, hogy Jézus tényleg volt. Én elhiszem hogy élt, meghalt, aztán föltámadt és visszament a mennybe.
Már hogy lett volna avatár? Nem, hogy kék bõre nem volt de még csak kék nyilacskái sem.
Én is az én felfogásomat mondom. Jézus élõ ember volt, úgynevezett AVATÁR. Avatár az, aki már Isten közvetlen közelében van, helyesebben mondva egy vele, csak idõröl idõre Isten küldd a földre valakit tanító mesternek, és jótevõnek, gyógyítónak. A tanításait följegyezték, követték, és aztán továbbadták. Sajnos az egyházak kapzsisága, hatalomvágya eltorzította a jézusi tanításokat, és ez egyre inkább hiteltelenné tette Õt az azóta eltelt századokban.
Hááát, lehet, hogy élt.(Tényleg valószínû) A többi sci-fi, no meg egy rakat vallás.
#6 A történet mely részérõl gondolod, hogy sci-fi?
Pl.: a hóreb-hegyi események.
Jézus valóban az volt, akinek leírja a Biblia, Isten Fia. A világra gyakorolt hatása pedig tagadhatatlan. Mit kezdjél ezzel az igazsággal? János 17: 3-pontos ismeretet kell szerezni, ez az örök élet kulcsa

Menyire birja suzuki ignis 1.3 170-ezret futott a nagy sebességet? Mostanába sokat járok külföldön és 1-1 szakaszon ha "csak "150 el megyek tolnak le?

multkor haza fele siettem és tartottam a 180-at (gps szerint) ora szerint kb 188 volt ez hosszú távon nem árt neki?

Legjobb válasz: Hát én 1.3-as motort biztos nem hajtanék meg ennyire. Persze ha a sajátom lenne és nem céges. De ha ennyit mész, akkor miért nem cseréled le egy nagyobbra, aminél nyugodtan tarthatsz egy 150-160-as utazó sebességet?

Hát én 1.3-as motort biztos nem hajtanék meg ennyire. Persze ha a sajátom lenne és nem céges. De ha ennyit mész, akkor miért nem cseréled le egy nagyobbra, aminél nyugodtan tarthatsz egy 150-160-as utazó sebességet?
Hosszú távon nem tolerálja, 50-100km heti 2-3 alkalommal belefér. A kényelmes utazója max 150, afölött én már nem éreztem stabilnak, meg nem tetszett a rezonancia és a szélzaj sem, hosszú távon fárasztó.
#4-nek igaza van. Bár én még a 150-et is sokallom. Az enyém ekkor már eléggé imbolyog. Szerintem egy max. 140-es tempó még okés, de a felett már zabálja a benzint, mint az állat és eléggé instabil. Ez egy Suzuki, azért sokat ne várj tõle. Inkább kíméld, még akkor is, ha céges.
A kérdező hozzászólása: 180-nál a fordulat szám mérõ 4800-5000 körül volt (6500nél leszabályoz)
A kérdező hozzászólása: bocsi elfelejtettem irni nem az enyém ez céges autó de azért mégse akarom hogy kinyifanyon

Mostanában sokat feszülnek a metszőfogaim alul, lehet bölcsességfogtól? Ki kellene húzatni vagy ez normális jelenség, ha éppen nő a bölcsességfog? Ha már csak 1 bölcsességfogam van, az is képes eltolni a fogaimat?

Legjobb válasz: nekem is így volt, állandóan zsibbadt az ínyem de csak egy részen és utána éreztem hogy kinyílt az a rész most már tudom hogy miért....BÖLCSESSÉGFOG

nekem is így volt, állandóan zsibbadt az ínyem de csak egy részen és utána éreztem hogy kinyílt az a rész most már tudom hogy miért....BÖLCSESSÉGFOG

A cicám (fiú cica) nagyon lefogyott, nem olyan nagy az étvágya mostanában. Sokkal több figyelemre vágyik mint előtte. Ha az számít akkor ivartalanítva van. Mi baja lehet?

Legjobb válasz: Legjobb lenne orvosnak megmutatni, bármi baja is van, jobb mielõbb kezeltetni. Ha nehezen pisil, akkor lehet húgykõ is, stb...

Legjobb lenne orvosnak megmutatni, bármi baja is van, jobb mielõbb kezeltetni. Ha nehezen pisil, akkor lehet húgykõ is, stb...
Mindenképpen orvos, mi itt hiába találgatunk, nem fogunk rájönni, mi baja. Lehet, hogy szegénynek fájdalmai vannak (bár igaz, hogy akkor inkább elbújna), de a fogyás mindenképpen rossz jel. Valóban lehet húgyúti betegség, figyeld, hogy nem pisil-e nehezen. Akár igen, akár nem, irány az orvos!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!