Találatok a következő kifejezésre: Ha most volt peteérésem akkor következő (4 db)

Ha most nem volt peteérésem akkor következő hónapban sem lesz?

2 hónapja hagytam abba a gyógyszert, el?ször megjött 32 napra a mensim, most pedig már a 36. napon vagyok és még nem jött meg, valószín? most peteérésem se volt. Azért be fog állni a ciklusom, lesz rendesen peteérésem?

Legjobb válasz: A gyogyszer utan kell valamennyi ido, mig a hormonok a helyukre kerulnek. Ez mindenkinel valtozo. Elofordul, hogy egy egy honapban nem sikerul kiszabadulnia a petecskenek. De ha hosszabb ideig nincs peteeres keresd fel a nogyogyaszod. Ovu tesztet csinalsz? Homerozol?

A gyogyszer utan kell valamennyi ido, mig a hormonok a helyukre kerulnek. Ez mindenkinel valtozo. Elofordul, hogy egy egy honapban nem sikerul kiszabadulnia a petecskenek. De ha hosszabb ideig nincs peteeres keresd fel a nogyogyaszod. Ovu tesztet csinalsz? Homerozol?
legegyszerübb hogy ha minden nap megméred a reggeli höd. amivel kiderül hogy van-e peteérés. (ha 36, 6 felett lesz ez kb 37 körüli) a hö peteérés napján megy fel és marad egészen a mensiig vagy baba esetén kb 18 napig. ha ez a hö nincs akkor valószínü peteérés sincs.

Ha 08-10 én volt meg utoljára a menstruációm és 0824 én van a peteérésem, akkor még most is az van? Mert a következő menstruáció az 09-7-ére várható. Akkor még ha próbálkozok a párommal akkor teherbe eshetek?

Már kb 1 éve próbálunk babát össze hozni de nem sikerül. pedig egyáltalán nem védekezünk, s?t ha vicces ha nem már fejre is álltam miután a párom belém élvezett. De semmi, ki folyik, s hiába minden nem esek meg. Közben voltam orvosnál is s azt mondták valami szabad folyadék van a méhemben.De attól lehetne babám.. de nem esek meg. akkor most mi tév?k legyünk ? (ÉRTELMES VÁLASZOKAT KÉREK )

Legjobb válasz: Az ovuláció 1 napig tart az elötte és utána lévõ 1-2 napban vagy fogamzó képes. Hormonvizsgálatod volt? Az hogy nem esel teherbe nem jelenti azt, hoyg kifolyik.

Az ovuláció 1 napig tart az elötte és utána lévõ 1-2 napban vagy fogamzó képes. Hormonvizsgálatod volt? Az hogy nem esel teherbe nem jelenti azt, hoyg kifolyik.
Ha ugy erzed tul folyos a parod spermaja akkor rangasd el sperma vizsgalatra!:) mi mar 5 eve elunk egyutt ugy hogy nem vedekezunk es meg semmi sem tortent..Mindenkeppen menjetek el kivizsgalassra!Esa pete kb 12 oraig marad eletben.Ha mered a homersekletedet akkor tudhatod hogy mikor van az ovulaciod(utolag) de ha nem inagadozoak a ciklusaid akkor jol behatarolhato!Valamint hasznalj ovulacios tesztet, az elore mutatja hogy mikor van es mikor erosodik a masodik csik(mikor majdnem olyan eros mint a konmtroll csik akkor onnantol legyetek egyutt mindennap):)
Szia! Ha már egy éve nem jön a baba, akkor érdemes elkezdeni a kivizsgálást. Elsõ körben endokrinológus, aki a hormonszakértõ, párodnak andrológia, ehhez a nõdoki tud beutalót adni. Ha ezek rendben vannak, átjárhatósági vizsgálat. Ezekbõl többnyire kiderül mi a gond, és a dokik megmondják hogyan tovább. Valamennyi sperma mindig kifolyik, de ha egészségesek vagytok, amelyiknek kell, az eljut a megfelelõ helyre. Azért vannak olyan sokmillióan. :-) A fejenállás nem segít, hiszen ha ez kellene a szaporodáshoz, már rég kihaltunk volna. :-)

A fogamzásgátló elején elfelejtettem bevenni 1 tablettát rá következő 3-4napig gyenge vérzésem volt. Most befejeztem a tablettát ha nem jön meg a havi akkor mikortól számítsam a peteérésemet?

Legjobb válasz: Fogamzásgátló mellett nincs peteérés,jobb esetben! Mivel elfelejtettél bevenni egyet és gondolom nem is pótoltad,így lehet,hogy gond lett,de közel sem biztos.Tabletta mellett borul minden,nem tudod kiszámolni a peteérésed,mert nem tudni biztosan semmit,hogy egy tabletta kimaradása esetén volt-e peteérés és hogy mikor.Csinálj majd egy tesztet,ha nem lenne vérzésed és keresd fel az orvosod.

Fogamzásgátló mellett nincs peteérés, jobb esetben! Mivel elfelejtettél bevenni egyet és gondolom nem is pótoltad, így lehet, hogy gond lett, de közel sem biztos.Tabletta mellett borul minden, nem tudod kiszámolni a peteérésed, mert nem tudni biztosan semmit, hogy egy tabletta kimaradása esetén volt-e peteérés és hogy mikor.Csinálj majd egy tesztet, ha nem lenne vérzésed és keresd fel az orvosod.

Ha szept. 22-én, nov. 6-án, és dec. 10-én volt meg a mensim, akkor most januárban mikorra várjam, és mikor lesz a következő peteérésem?

Nyár végén hagytam abba a gyógyszert.

Legjobb válasz: Nem lehet kiszámolni mivel túl hosszú a ciklusod és nem adja ki a gép.Egyépként a keresõbe be ütöd ovulációs kalkulátor és ki add vagy 6 félét amin ki lehetne számolni elvileg a peteérés idõpontját.

Nem lehet kiszámolni mivel túl hosszú a ciklusod és nem adja ki a gép.Egyépként a keresõbe be ütöd ovulációs kalkulátor és ki add vagy 6 félét amin ki lehetne számolni elvileg a peteérés idõpontját.
36 napos a ciklusod, ez szerintem nagyon hosszú, lehet, hogy a fogigátló abbahagyása miatt még nem állt be rendesen. Szerintem a reggeli ébredési hõmérsékleted pontos választ ad, ha minden nap pontosan méred, akkor az ovu elõtti napon 2-3 tizedfokot leesik és utána pedig szépen elkezd emelkeni 5-6 tizedfokkal. Na ezt a leesést kellene megfognod! A babáttervezõk otthona c. honalpon tudsz rendelni olyan homeopátiás szert, ami beállítja a ciklusod hosszát, de kiváló erre a cickafarkfû tea is. Számításaim szerint, persze nehéz így látatlanba bármi mondani a peteérésed decmber 27 és január 2 között lehetett.
Szia, ciklus.hu neked is a javaslatom.De ha ovulálsz rendszerint megérzed, mert mensi szerû kis görcsök, és az egyik petefészked jobban fájogathat.De a legjobb ha 3 naponta szeretkeztek, akkor összejöhet.A "gyere édes, most ovulálok" csak nagy ritkán jön be.A spontaneitásra törekedjetek, és SZERESSÉTEK EGYMÁST NE GYEREKET CSINÁLJATOK!!!!!Egy öreg(24 éves) róka

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!