Találatok a következő kifejezésre: Ha most vagyok (2914 db)

Ha most vagyok 9 hetes terhes, akkor felvehetem még a szocpolt? Vagy lecsúsztam már róla?

Ugye június 1-t?l eltörlik. El?tte indíthanám vajon még? Élettársam van.

Legjobb válasz: Újépítésû lakásnál lehet elõre bevállalni a babát, és akkor 4 éved van rá, hogy megszülessen. Az, hogy terhes vagy, nem számít, csak majd ha megszületik. Élettársaknál nem tudom, hogy lehet-e ezt,ezt a bankban tudnák megmondani. Ha május 31-ig befogadják a hitelkérelmeteket, akkor elvileg szerintem még jár a szocpol... De ezt egy bankban kell tisztázni mindenképp.. Ha még csak most kezdenétek utánajárni a dolognak, akkor sajnos nem sok esélyetek van... Mi október végén írtuk alá az adásvételit, és december legvége volt, mire minden papírunk megvolt, és befogadta a bank a kérelmünket.

Újépítésû lakásnál lehet elõre bevállalni a babát, és akkor 4 éved van rá, hogy megszülessen. Az, hogy terhes vagy, nem számít, csak majd ha megszületik. Élettársaknál nem tudom, hogy lehet-e ezt, ezt a bankban tudnák megmondani. Ha május 31-ig befogadják a hitelkérelmeteket, akkor elvileg szerintem még jár a szocpol... De ezt egy bankban kell tisztázni mindenképp.. Ha még csak most kezdenétek utánajárni a dolognak, akkor sajnos nem sok esélyetek van... Mi október végén írtuk alá az adásvételit, és december legvége volt, mire minden papírunk megvolt, és befogadta a bank a kérelmünket.
Ma volt már ilyen kéde´s, és írták rá, hogy nem lehet.
szia a terhesség nem számít a szocpolnál és szerintem házasoknak kell lennetek mert különben elég nehéz lenne beigérni egy babát de a legegyszerûbb ha bemész egy bankba és megkérdezed

Bokszolni szeretnék. Nincs esélyem profinak lenni, ha most vagyok 16 éves és most kezdeném el? Amúgy lány vagyok.

Legjobb válasz: Kicsit késõn jutott eszedbe, de ha küzdesz, még van esélyed. *B.a

Kicsit késõn jutott eszedbe, de ha küzdesz, még van esélyed. *B.a
Profi nem lehetsz, de élvezheted ugyanúgy ha most elkezded.

Szerintetek lehetséges franciából leérettségiznem ha most vagyok 11. év elején és még csak most kezdeném tanulni a nyelvet magántanárnál?

Tehát eddig még egyáltalán nem tanultam franciául. Kb heti két órára járnék.

Legjobb válasz: HA most kezded és heti két órában tanulod akkor nyilván nem...

HA most kezded és heti két órában tanulod akkor nyilván nem...
max akkor tudnád szerintem, hogyha heti több órád lenne és mindig minden órára tanulnál + még otthon is magadtól


Ha most vagyok terhes és csak 2010-ben fog megszületni a baba, akkor én már nem vehetem fel a szocpol? És ha később visszaállítják, akkor visszamenőlegesen felvehetjük?

Legjobb válasz: Most is felvehetsz megelõlegezõ szocpolt. 1,2 ill. 3 gyerek után, és adott éven belül kell teljesíteni. De csak júniusig tudod felvenni, úgyhogy sietned kell. (persze csak új építésû lakásra)

Most is felvehetsz megelõlegezõ szocpolt. 1, 2 ill. 3 gyerek után, és adott éven belül kell teljesíteni. De csak júniusig tudod felvenni, úgyhogy sietned kell. (persze csak új építésû lakásra)
Megelõlegezõ szocpolt csak két gyerekre vehetsz fel, de a hitelkérelem befogadása (elméletileg) jun. 30.
Az ilyen okos kérdéseket itt kell feltenni:[link] tuti a siker
Még növekedési szakaszban vagy, tehát jó eséllyel nem állsz meg ennyinél. A végsõ eredményt csak kivárással lehet megállapítani - majd kiderül.
Ezt NEM tudjuk pontosan megmondani! Lehet, hogy 170, de lehet, hogy 195.
[link]
Ezt senki se tudhatja.
Ez a kalkulátoros izé már most besült. Még csak 15 éves vagyok, de már 1, 5 centivel kisebbnek számítja a végleges magasságomat :)
15 evesen nem tanultatok meg az atlagrol ugye?

Milyen magas leszek ha most vagyok 181 cm és most lettem 14 éves?

Most akarom elkezdeni a városi kosár edzést ezért érdekel milyen magas leszek. Apa akkora mint én , anya 170 kőrül.

Legjobb válasz: vannak kérdések amiket nem lehet megválaszolni mert nem tudni,ez is olyan.

vannak kérdések amiket nem lehet megválaszolni mert nem tudni, ez is olyan.
Ezt nem lehet megjósolni.
Nem lehet megmondani, a te korodban 183 cm voltam, most, 21 évesen 188. Egy másik ismerõsöm ugyanakkora volt, mint én 14 évesen, õ mostanra 201 cm lett.

Mennyit fogok még hízni a terhesség alatt ha most vagyok a 20. hétben és eddig kb.5kg-ot híztam?

Kb. 54,5 - 55 kg-ról indultam és most vagyok 60 kg. Én nem látom magam kövérnek, csak a mellem lett hatalmas, és persze a pocim is szépen gömbölyödik. Nem szeretnék 9-10kg -nál többet hízni.

Legjobb válasz: szerintem ez alkat függõ.Én 72kg indultam most 78.4-nél tartok.A mellemre és pocira híztam csak.Mérem magamat cm-ben azért tudom hogy mennyi jött fel.Üdv 28.hetes kismama

szerintem ez alkat függõ.Én 72kg indultam most 78.4-nél tartok.A mellemre és pocira híztam csak.Mérem magamat cm-ben azért tudom hogy mennyi jött fel.Üdv 28.hetes kismama
Szia!Én 59kg-ról kezdtem, aztán vissza estem 57-re, most 19 hetesen vagyok 60-61kg.Mindent megeszek, ha éhes vagyok egybõl eszem, nem kell annyira oda figyelni, nekem a védõnõ mondta h a legjobb ha 12-15 kg jön fel, most + - 1-2kg nem gond.Szép bababárást!!!!
Szerintem nem sok, de azt megjegyezném, hogy nem mindegy hogy mi a hízás oka, víz vagy zsír. Nálam az elsõ terhességnél 5 kg. már az elsõ 3 hónapban feljött. 15 kg.-ot híztam összesen, abból 10 lement szülés után víz formájában. Most eddig 7 kg-ot híztam, 54-rõl indultam (27 hetes vagyok) Kismamatornázom, mert jólesik a mozgás és kevésbé is vizesedik eddig, mint az elsõ terhességnél. Úgyhogy szerintem a jó közérzet fontosabb, mint a kg.-ok számolgatása, ne aggódj ezen csak érezd jól magad ill. magatokat.
A kérdező hozzászólása: Akkor ez az 5kg nem sok eddig, ugye?
Szia!Én 64-röl indultam és 7kg van eddig pluszba.24hetes vagyok
szia, én 55 kg-al kezdtem most olyan 65-66 kg vagyok és 34 hetes.
Sziasztok! Szerintem ez elõre nem lehet kiszámolni, nem mindig ugyanúgy hízunk. Én pl 57-rõl kezdtem, 9 hetesen 58, 5 voltam, majd 17 hetesen 60kg. Ezután kezdtek el igazán feljönni a kilók: 22 hetesen 62kg, 28 hetesen 64 kg, majd a 30 héten 66 kg. Ennyi vagyok most, ami eddig össz 9kg. A védõnõm szerint sok, szerintem ez még belefér és nem idegesítem magam néhány kg miatt, ami még jön/jöhet. Mindenkinek boldog babavárást! Érezzétek jól magatokat - eza alegfontosabb!
Én 20 hetesen 2 kg-ot szedtem fel, most töltöm a 30. hetet és 8 kg-nál tartok.58 kg-ról indultam.A végét még nem tudom, de remélem 12-nél nem lesz több.Nõvérem hasonló alkat, de õ 20 hetesen már 7 kg-nál járt és 18 kilóval fejezte be.
Én is 55 kg-al kezdtem a terhességem. 20 hetesen 60 kg voltam (milyen véletlen :) )Nekem is a mellem meg a pocim nõtt csak. A 39. héten szûltem és akkor voltam 68, 5 kg. Valószínûnek tartom, hogy havonta kb 1, 5-2 kg-ot híztál idáig, persze kb a 12. héttõl számolva. Ezért nagy valószínûséggel nem is kell többre számítanod havonta ezután sem.Hogyha nem vizesedsz. Még annyit, hogy mikor hazamentem a kórházból 10 kg-al voltam kevesebb, tehát maradt 3 kg felesleg, ami nem látványos. Boldog babavárást!
Engem azzal riogatott a vádõnõ, hogy amennyit az ember a 20. hétig felhízik azt meg kell szorozni 3-al és kb annyi lesz a többlet.Neked az még mindig csak 15 kg amibõl szülésnél a gyerek méretétõl függõen kb 8-9 kilótól szabadulsz meg.Ebbe benne van a baba a magzatvíz a méh stb a vértöbblet...Nekem így 18 kilóra jönne ki :o( Most tartok 7-8 kg-nál és 24 hetes vagyok.
En is kicsit aggódom, én sem látom magam kövérnek, én 18 hetes vagyok, es 4 kgt hiztam.3 kgt hiztam a 10 hétig, azóta csak 1 kg jött rám.Szerintem ez normális.
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom hogy alkatfüggõ, de azért szeretném tudni, hogy mégis mire számítsak. Írjatok, hogy ti hogy álltok. Köszönöm!
Nekem elõzõ terhességemnél bejött a 3x-osszorzás. a 20. héig 7 kh jött fel, a végére pedig 2-21. Most 16 hetes vagyok és 1 kg-ot híztam.
Te nem fiú vagy, hanem búza. Az egyperces fordulót nem ünnepeltétek meg?
1 hónap? szerintem én lány létemre nem mondtam semmit egy hónap után :D Majd negyed évnél mondtam egy mondatot, és fél évnél is egy mondatot :D Az éves forduló az már más :D
Semmit. A fiúkat nem érdekli az ilyen kis dolgok. Ennyi erõvel az egyhetes fordulótokra is gondolhattál volna. Jobb ha te sem foglalkozol ilyenekkel.
engem pl érdekel :D és fiú vok.
ne mondj semmit. szerintem o nem is emlekszik ra...
attól hogy valamelyik fiú gondol rá még nem búza. én is gondolok rá. nekem számítanak az ilyen kis apróságok. de én nem mondtam semmit a bnõmnek, elvittem cukrászdába. ne szavakkal fejezd ki magad a szokottnál is többet foglalkozz vele, csak vele legyél aznap stb. kellenek ilyen napok. de igazából akkor lesz ezeknek jelentõsége amikor évet tudsz utána mondani (negyed fél, 1, 2, stb...)
Én a barátomtól várnám, hogy mondjon valamit:) Ne te irányíts ebben. 19/l

Ha most vagyok 18 hetes ikerterhes (lombik) és kiderült, hogy a férjemnek 4 hete szeretője van akkor megtartsam így a babákat?

Legjobb válasz: Én megtartanám és egyedül nevelném fel, illetve keresnék egy tisztességes férjet. Ez viszont én vagyok. Neked kell tudni, hogy mi a fontosabb az életedben és lenne rá erõd, pénzed egyedül nevelni õket.

Férjet kiteszed, mint macskát [email protected], babákat megtartod, nem lesz egyszerû, de túléled, és áldod majd az eszed, hogy a 2 babát nem dobtad el egy ilyen [email protected] alak miatt. (nem vagyok egyébként abortusz ellenes, és ikreim is vannak:) )
Gondolom sokat küzdöttetek, hogy a gyerekek megfoganjanak. Biztosan feladnád ezt? A férjed biztos félrelépett?
Én megtartanám és egyedül nevelném fel, illetve keresnék egy tisztességes férjet. Ez viszont én vagyok. Neked kell tudni, hogy mi a fontosabb az életedben és lenne rá erõd, pénzed egyedül nevelni õket.
Én mindenképp megtartanám, ha adottak lennének az anyagi körülmények.
Szerintem igen. Gondolom, keményen küzdöttél értük, és most õk jönnek is. Erõt fognak adni életed minden percében, akár együtt maradtok a férjeddel, akár nem. A férjed is válni akar? Vagy megbánta? Akarsz egyáltalán esélyt adni neki? Az elsõ egy-két év betonkemény lesz egyedül, ikrekkel, aztán egyre könnyebb. Gondolom, segítséget fogsz kapni a családodtól, egy jó nagymama-nagypapa páros kincset ér. Ha belegondolsz: sok pár válik el úgy, hogy a nõ ott marad két gyerekkel, és õket sem adják vissza a gólyának...
tuti hogy szeretõje van?ez 100%?
Most ezt mi mondjuk meg neked???
Szia! a gyerekét a nõ maganak szüli nem a férjének, parjanak, 2-6 év múlva is megcsalhat. és ugyanugy ha most szakitotok a következö is ezt fogja csinalni, ilyenek sajnos a férfiak.
ja, bocs - most esik le, hogy lombik. Akkor az a kategória, mint a 35 év feletti - kicsi az esély, hogy máskor összejöhet. Ebben a helyzetben tartsd meg. De valami segítség akkor is kelleni fog! Legalább az édesanyád közelébe kellene költözz.
Az állami támogatást nem fizettetik vissza veletek ilyen esetben? Ráadásul én úgy tudom, hogy ha valakinek abortusza (nem miss.ab) volt az többé nem vehet részt a programban (vagy ez hülyeség?) Én biztos nem vetetném el õket, fõleg ha már ennyi mindnet megtettél, hogy legyenek. A férjedet meg hagy ne minõsítsem...
szerintem nem ilyen egyszerû ez, hogy a férjem megcsalt és elmegyek abortuszra...fõleg lombik után... Ha neked a férjed a feltétele a gyerekek vállalásának, akkor vetesd el! Te akartad õket, erre most hogy a férjed megcsalt kidobnád õket? Tudod ez nem olyan, hogy visszaviszem a boltba, mert nem kell!
Tarsd meg a babakat, igen.
Nézd, neked kell tudnod, elég erós vagy-e egyedül küzdeni! Még egy normális kapcsolatban is nehéz a gyerekvállalás, hát még a te esetedben!:( Nagyon-nagyon sajnálom ami történt veled, remélem, a mocskos nószemély visszakapja az élettõl, hogy szétszakított egy 4 tagú családot! Undorító:(((
A mocskos noszemely? En inkabb azt latom, hogy a pasiban nincsen gerinc. Honnan tudod, hogy a masik no tudja, hogy hazas? Hagyjuk mar ezt...
A bunkó, de legalább elmondta...
Ha szeretnél gyereket, akkor tartsd meg õket. Anyám négyünket nevelte fel egyedül, mert az apám volt oly kedves és lelépett (késõbb még a házunkból is kiûztek, mert az õ nevén volt, nem anyámén). Elég gyatra körülmények között, de felnõttünk, felnevelt minket. Szóval ha szeretnél gyereket, akkor tartsd meg õket. Nem tudom hány éves vagy, de ha olyan korba, hogy már kérdéses hogy leszel-e még terhes, akkor szerintem nem vetesd el õket.
Le leszek pontozva, de én nem tartanám meg Õket. Természetesen nekem mindig az volt a vágyam, hogy rendes családom lehessen, hogy az összes gyermekemnek ugyan az legyen az apja, hogy házasság után szülessenek és a többi. Tudom jól, ember tervez, Isten végez, de nem tudnám úgy várni, megszülni és felnevelni Õket, hogy egyedül vagyok. Így még a késõbbiekben lenne lehetõségem, hogy olyannal lehessen közös gyermekünk, akivel szeretjük egymást és legalább még akkor azt hisszük, hogy örökké együtt maradunk, amíg a gyerekeinket várjuk.
egyedül pláne ikergyerekeket felnevelni nem fogsz tudni - csak segítséggel. láthatóan a férjed erre alkalmatlan. vagy nem akart még gyereket, és azért van szeretõje, vagy akart, de nem tudja eldönteni kitõl - akkor meg felelõtlen. ha idõ kell neki, hogy átgondolja, miközben szerelmes - akkor jó eséllyel az idõ csak azért kell, mert a gyerekek miatt maradna. de ez nem lesz hosszú életû házasság. pláne amikor majd megszületnek, és még jobban a háttérbe szorul, mint férj Nálad - bár nem hiszem, hogy tudnál rá úgy tekinteni, mint eddig. a gyerekek miatt nem fogtok együtt maradni. viszont, ha még fiatal vagy, és lehetsz még egy szeretõ férj mellett anya - szerintem ne tartsd meg. (persze, ha már 35 felett vagy (már bocs), akkor érdemes elgondolkodni a megtartásukon, mert nagy a kockázata annak, ha elveteted, nem lehet többet saját - de tudd akkor is, hogy egyedül nem fog menni. Persze lehetne egy olyan forgatókönyv, hogy elmúlik a lángolása a másik iránt, és visszatalál hozzád - de erre nem látok sem nagy esélyt, arra meg végképp nem, hogy Te tudnál benne bízni még egyszer...
Hát én otthagynám az ilyet, de a babákat megtartanám, nem vagyok abortusz ellenes, de ez nem az a kategória. Késõbb rájuk tudsz majd támaszkodni, minden apró mosolyért, tipegésért, pusziért áldani fogod, hogy nem vetetted el õket.
Érdekes egy lelkivilága van a férjednek! Együtt küzdötök azért, hogy gyereketek legyen, és õ közben véletlenül szerelembe esik. Fúj! Erre nem tudok mit mondani. A helyedben megmondanám neki, hogy azt is felejtse el, hogy valaha ismertük egymást. Azon viszont nem gondolkoznék, hogy a babákat megtartsam-e. Két kis csoda fejlõdik benned, akikért küzdöttél. Ne dobd el õket magadtól.
A kérdező hozzászólása: 8 hetes , nem 18 .
A kérdező hozzászólása: Biztos , hogy szeretõje van, tegnap este ünnepi vacsorát készítettem a házassági évfordulonkra és õ pedig kedvetlen volt, faggattam , mire kinyögte , hogy kb 1 hónapja nagyon szerelmes lett és idõt kér, hogy átgondolja mi legyen velünk.
Már válaszoltam, miszerint megtartanám, de nem mindegy, hogy szeretõje van (azaz csal téged) vagy szerelmes lett (nem létesít szexuális kapcsolatot, se semmi egyebet az illetõvel.)
A kérdező hozzászólása: Létesítettek szexuális kapcsolatot is.
Neked kell eldöntened, hogy megtarts e vagy sem. Ha nagyon vágysz rá, akkor igen, de gondold át, hogy egyedül menni fog e.
Az a gond hogy pont azt kéri ami neked most nincs, idõt, neked most kellene tudnod hogy mi lessz hogy dönthess.Ha úgy gondolod hogy visszafogadnád akkor adj neki mondjuk 1-2nap gondolkodási idõt, ha ezalatt nem ad választ akkor dönts egyedül, és akkor már ne is fogadd vissza többé, függetlenül attól hogy megtartotad a piciket vagy sem. Azt nem mondta hogy történt-e köztük valami vagy csak szimplán szerelmes? Velem is megesett ez, azt hittem szerelmes vagyok(semmi nem történt, még csók se), férjemmel leültünk megbeszéltük egy napot kaptam hogy válasszak, vagy egy napom rá.Férjemet választottam és azóta boldogan élünk. Gondolom sokat küzdötetek a babákért, nem lehet hogy ez miatt romlott meg köztetek a viszony?Mi 4évig próbálkoztunk, nehéz volt.
utolsó vagyok, már látom hogy lefeküdtek, sajnálom.
Szeretnéd ezeket a babákat vagy nem? Mert ha igen, akkor ez teljesen független attól, hogy mi van a férjeddel. Kivéve nyilván, ha ebbõl anyagi okok is származnak, mert egyedül nem mindenki tud felnevelni egybõl két gyereket. De amúgy azért nem értem a kérdést, mert ha én szülök 2 gyereket és a férjem utána félrelép, elhagy, akkor mondjak le a két gyerekrõl? Dehogy mondanék le ezért róluk! Az utolsó körmöm szakadtáig is harcolnék értük. De egyébként lombikos terhességet egyáltalán el lehet csak úgy vetetni? Mármint anyagi következmények nélkül? Mert megfordult a fejemben, hogy azért ez nem olyan olcsó mulatság, hogy valaki csak úgy ha már összejött, akkor eldobja magától. De lehet ez csak az én gondolatomban merült fel.
A pasit kidobnám a francba, még õ akar gondolkodni, hogy most mi legyen??Még mit nem!Én pedig a babáimból merítenék erõt, akikért sokat küzdöttem, és most itt vannak! Anyagi körülmények adottak?
Utolsó vagyok. Ha nem lehet ezután majd gyereked, vagy nem vehetsz többet részt a programban az abortusz miatt, akkor ne mondj le róluk. Ebben az esetben én is megtartanám Õket.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!