Találatok a következő kifejezésre: Ha most peteérésem (105 db)

Ha a menszim ma jött meg és a múlt hónapban pedig elsején, meg azelőtt is akkor mikor lesz most peteérésem?

Legjobb válasz: most akkor nem volt peteérésed,mert tul soká jött meg. számolni számold a rendes ciklusodhoz.

most akkor nem volt peteérésed, mert tul soká jött meg. számolni számold a rendes ciklusodhoz.
SZIA, SZERINTEM MÁRCIUS 29-30 KÖRÜL, DE HA BABÁT SZERETNÉL, AKKOR MÁR 26.-ÁTÓL KB. 2 NAPONTA HA SZERETKEZTEK VAGY ÁPRILIS 3-IG, AKKOR TUTI ÖSSZE JÖN A BABA. PERSZE HA NINCS SEMMI BAJOD.
A kérdező hozzászólása: Igen nagyon szeretnénk már babát.Elvileg semmi bajom nincs nemrég voltam dokinál

Ha most 10-én megvolt a mensesem, akkor 23-án volt peteérésem?

Ugy is teherbe lehet esni ha már 1 honapja nem szedem a gyogyszert de pete érésnél lefeküdtem a barátommal és elment bennem?

Legjobb válasz: Szia Ez attol fugg, hogy hany naposak a ciklusaid. Altalaban a ciklus kozepen van a peteres de van akinek hosszabb vagy rovidebb a ciklusa.21 esetleg 30 is lehet.En ugy tudom, hogy egy atlag ciklushosszbol levonsz 14 napot es korulbelul akkor van peteresed.Gyogyszerszedes utan maradhatsz terhes meg akkor is ha nemreg hagytad abba. Folleg ha eppen peteeresed volt akkor.

Szia Ez attol fugg, hogy hany naposak a ciklusaid. Altalaban a ciklus kozepen van a peteres de van akinek hosszabb vagy rovidebb a ciklusa.21 esetleg 30 is lehet.En ugy tudom, hogy egy atlag ciklushosszbol levonsz 14 napot es korulbelul akkor van peteresed.Gyogyszerszedes utan maradhatsz terhes meg akkor is ha nemreg hagytad abba. Folleg ha eppen peteeresed volt akkor.

Ha most nem volt peteérésem akkor következő hónapban sem lesz?

2 hónapja hagytam abba a gyógyszert, el?ször megjött 32 napra a mensim, most pedig már a 36. napon vagyok és még nem jött meg, valószín? most peteérésem se volt. Azért be fog állni a ciklusom, lesz rendesen peteérésem?

Legjobb válasz: A gyogyszer utan kell valamennyi ido, mig a hormonok a helyukre kerulnek. Ez mindenkinel valtozo. Elofordul, hogy egy egy honapban nem sikerul kiszabadulnia a petecskenek. De ha hosszabb ideig nincs peteeres keresd fel a nogyogyaszod. Ovu tesztet csinalsz? Homerozol?

A gyogyszer utan kell valamennyi ido, mig a hormonok a helyukre kerulnek. Ez mindenkinel valtozo. Elofordul, hogy egy egy honapban nem sikerul kiszabadulnia a petecskenek. De ha hosszabb ideig nincs peteeres keresd fel a nogyogyaszod. Ovu tesztet csinalsz? Homerozol?
legegyszerübb hogy ha minden nap megméred a reggeli höd. amivel kiderül hogy van-e peteérés. (ha 36, 6 felett lesz ez kb 37 körüli) a hö peteérés napján megy fel és marad egészen a mensiig vagy baba esetén kb 18 napig. ha ez a hö nincs akkor valószínü peteérés sincs.

Ha most a peteérésem napján lefeküdtem a barátommal, akkor lehet baba? Mennyi rá az esély, hogy ilyenkor teherbe essek?

Jol tudom hogy a pete érést ugy kell számitani hogy a mensi 1 napjátol a 13-ik vagy 14-ik nap?Vagy ha nem akkor nekem mikor van?

Legjobb válasz: Szia! Esély az biztos van. Bár én úgy tudom, hogy érdemes várható peteérés elõtt 1-2 nappal szeretkezni, mert a speram 1-2 napig életképes. Tûszõrepedéskor pedig a pete kb. 24 órát "él". És azér meg kell tenni egy elég hosszú utat a kiskatonáknak. Viszont az ha korábban van szex, akkor már lesben állnak:)

Szia! Esély az biztos van. Bár én úgy tudom, hogy érdemes várható peteérés elõtt 1-2 nappal szeretkezni, mert a speram 1-2 napig életképes. Tûszõrepedéskor pedig a pete kb. 24 órát "él". És azér meg kell tenni egy elég hosszú utat a kiskatonáknak. Viszont az ha korábban van szex, akkor már lesben állnak:)
Ha 28 napos a ciklusod, akkor a peteérés valóban a 14. nap körül van. Ezekben a napokban a legvalószínûbb a teherbe esés, feltéve, hogy nem védekezel sehogy. Ha nem 28 napos a ciklusod (két menstruáció közötti napok száma), akkor neked kell kiszámolni: pl. ha 26 napos, akkor a peteérés a 13. nap körül a legvalószínûbb.
A peteérés a menses elsõ napjától számított 14-16. nap van 28 napos ciklus esetén. Ha hosszabb a ciklusod, akkor már teljesen bizonytalan. Ha nem védekezel, akkor minden esélyed megvan a teherbe esésre. De persze nem törvényszerû, hogy megfogantál, de esélyt adtál rá. Ha nem akarsz babát, védekezz.

Ha most érzem, hogy peteérésem van (szokásos erős szúró, nyilalló érzés), akkor mostantól kezdődhet a baba összehozása? Pl. Ma este? Meddig van esély?

Csak azért kérdem, mert nagyon meg kell szerveznünk az együttlétet, túl sok dolog jött össze.

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Szerintem a mai estétõl kétnaponta legyetek együtt és úgy nem fogjátok tudni elkerülni e peteérést.

Kedves Kérdezõ! Szerintem a mai estétõl kétnaponta legyetek együtt és úgy nem fogjátok tudni elkerülni e peteérést.
Igaza van az elsõ válaszolónak, szerintem is ma estétõl...

Ha most 17-én volt peteérésem akkor csúszik a ciklus, mert eddig 27-re nem várnám de így ki fog tolódni pl. :34-re?

Vagy ha nem akkor mikor érezhetek el?ször jeleket?

Legjobb válasz: peteérés + 14 nap a menstruáció. Vannak persze olyan kivételek, hogy kitolódik a luteális szakasz, de az ritka.

peteérés + 14 nap a menstruáció. Vannak persze olyan kivételek, hogy kitolódik a luteális szakasz, de az ritka.

Most fogom elkezdeni a Clostyt.5 napja késik. Ha most megjön akkor a peteérésem a menstruáció után 14k napon lesz? Nem lesz felesleges akkor bevenni a gyógyszert?

Másfél éve próbálkozunk a párommal.Ezért el is mentem egy hormonvizsgálatra és kiderült hogy nincs tüszőrepedésem.Minden eredményem jó csak ez nem.Az 5ik naptól a 9ig kell szednem.Olvastam olyat hogy ha nem jön meg időben akkor is van peteérés csak nem biztos h akkor.Nem tudom most hogyan szedjem akkor a gyógyszert.

Legjobb válasz: Úgy ahogy javasolták. A ciklus 5. napján kezd, mindegy hogy amikor megjön akkor késett e.

Úgy ahogy javasolták. A ciklus 5. napján kezd, mindegy hogy amikor megjön akkor késett e.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
Ha nincs peteérésed akkor nem valószínû, hoyg minden más hormonod jó. Megtudod írni a 3. napi hormonjaid? A closty nem feltétlenül a 14. napra csinál peteérést, mikor szeded kb a 8. naptól 2 naponta kell uh-ra járni, hoyg ellenõrizennek.
Neked súlyos inzulinrezisztenciád van. Sajnos terheléses vizsgálatot nem csináltak, de már az éhygomriból is látszik 5 alatt kéne lennie, 10 fölött pedig súlyos ir-rõl beszélünk, erre nem closty kell, hanem 3as kezelés és egy jó endokrinológus.
Szia! Egyetértek az 5-ös válaszolóval. És a closti csak tovább rontja az IR-t.
A kérdező hozzászólása: Glükóz fluoridos 5, 1 mmol/L 3, 5 - 6, 1 Progeszteron 1, 3 nmol/L follikuláris fázis : 0, 98 - 4, 83 nmol/l luteális fázis : 16, 40 - 59, 02 nmol/l posztmenopauza : <0, 25 - 2, 48 nmol/l I. trimeszter : 15, 04 - 161, 35 nmol/l II. trimeszter : 61, 72 - 144, 05 nmol/l Glükóz terhelés 60' 7, 0 mmol/L 3, 1 - 10, 5 Glükóz terhelés 120' 7, 2 mmol/L 3, 1 - 7, 5 Inzulin 9, 8 mIU/L 1, 9 - 23, 0 Inzulin terhelés 60' 51, 1 mIU/L Inzulin terhelés 120' 56, 6 mIU/L HOMA-IR 2, 2 - 4, 4 ------ 2013.02.26. 15:47:06 Validálta: Szabó Tamás A lelet
Neked már nem is inzulinrezisztenciád van ha nem komoly igt-d, ami a cukorbetegség közvetlen elõszobája, erre nem szabadna még rányomni egy hormonkezelést, úgyhogy ez nicns kezekve, azonnal keress egy specialista endokrinológust. Nagyon szigorúan kezelni kell.

Dec.31-én jött meg. Ha most terhes lennék, érezném? Lehetne hányingerem? Mert reggelente szokott. Elmaradt a hónap közepén megszokott 1-2 napi hasszúrás, amit mindig a peteérésnek tudtam be.

Legjobb válasz: Lehet, hogy éreznéd, de sokkal valószínûbb, hogy nem. Hányinger, ha lesz egyáltalán, késõbb jelentkezik, és egyáltalán nem biztos, hogy reggel (csak az a neve;) Elmaradt mensiig készülj úgy, hogy nem sokára megjön, és bõvn ráérsz ezen agyalni, ha mégsem jön meg. Tudom, könnyû mondani, nehezebb kivárni...

Lehet, hogy éreznéd, de sokkal valószínûbb, hogy nem. Hányinger, ha lesz egyáltalán, késõbb jelentkezik, és egyáltalán nem biztos, hogy reggel (csak az a neve;) Elmaradt mensiig készülj úgy, hogy nem sokára megjön, és bõvn ráérsz ezen agyalni, ha mégsem jön meg. Tudom, könnyû mondani, nehezebb kivárni...
Nekem pont december 31-én jött meg szintén!!!!!! Én én Már érzek hányingert 5 napja!!!!pé után 1 héttel volt hasszurka és rá 2 napra lett hányingerem!Nekem más tünetem nincsen!Én ugygondolom hogy sikerülhetett!És az hogy hányingered van ilyen korán azt sem tartom kizártnak!!!! Mivel beágyazodás után már jelentkezhet!!!Neked mikor volt péd és rá hány napra kezdett hányingered lenni?
Hányinger még korai szerintem.
Nekem is dec 31-én volt, és másfél hete olyan érzésem van hogy mindjárt megjön, hasszurka. Nekem is volt két reggel hányingerem, meg valamikor este lefekvéskor is. Majd ezen a héten kiderül hogy mi van! Sok szerencsét!

Ha most okt. 03-án jön és 06-án múlik el a menszeszem és 28 napos a ciklusom akkor pont a 14 dik nap van peteérésem?

Legjobb válasz: Elméletileg igen, de 2-2 napot ide-oda akkor is számolj rá. (Ha pontos a ciklusod, tehát nagyjából mindig 28 napos)

Elméletileg igen, de 2-2 napot ide-oda akkor is számolj rá. (Ha pontos a ciklusod, tehát nagyjából mindig 28 napos)
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ!:)
Kb 14.-ik nap, ahogy az elsõ írta. De ne akard annyira pontosan belõni, nehogy kicsit korábban legyen, és lemaradjatok róla. Szóval 17.-e elõtt 3-4 nappal már érdemes elkezdeni az akciót. :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!