Találatok a következő kifejezésre: Ha most megvolt (21 db)

Ha most 10-én megvolt a mensesem, akkor 23-án volt peteérésem?

Ugy is teherbe lehet esni ha már 1 honapja nem szedem a gyogyszert de pete érésnél lefeküdtem a barátommal és elment bennem?

Legjobb válasz: Szia Ez attol fugg, hogy hany naposak a ciklusaid. Altalaban a ciklus kozepen van a peteres de van akinek hosszabb vagy rovidebb a ciklusa.21 esetleg 30 is lehet.En ugy tudom, hogy egy atlag ciklushosszbol levonsz 14 napot es korulbelul akkor van peteresed.Gyogyszerszedes utan maradhatsz terhes meg akkor is ha nemreg hagytad abba. Folleg ha eppen peteeresed volt akkor.

Szia Ez attol fugg, hogy hany naposak a ciklusaid. Altalaban a ciklus kozepen van a peteres de van akinek hosszabb vagy rovidebb a ciklusa.21 esetleg 30 is lehet.En ugy tudom, hogy egy atlag ciklushosszbol levonsz 14 napot es korulbelul akkor van peteresed.Gyogyszerszedes utan maradhatsz terhes meg akkor is ha nemreg hagytad abba. Folleg ha eppen peteeresed volt akkor.

Létezik, hogy terhes vagyok? Az ovu mikroszkópom 2 hete páfrányt mutat, de most megvolt a mensim. Vagy ha nem ez mitöl lehet?

Egy hónapja elkezdtem szedni az elevitet.

Legjobb válasz: Én a pg 53-at használtam,s majd 1hónapig volt páfrányos,de aztán kiderült,hogy ciszta((((((Persze ez nem azt jelenti,hogy nem lehetsz terhes))))))Reggel szoktad nézni???Az a tuti biztos!!!!Ha gyengébb volt a vérzésed,s inkább barnás,akkor csinálj tesztet,mert nem kizárt ,hogy ott a pici pocaklakó)))))) Szorítok érted!!! AY

Én a pg 53-at használtam, s majd 1hónapig volt páfrányos, de aztán kiderült, hogy ciszta((((((Persze ez nem azt jelenti, hogy nem lehetsz terhes))))))Reggel szoktad nézni???Az a tuti biztos!!!!Ha gyengébb volt a vérzésed, s inkább barnás, akkor csinálj tesztet, mert nem kizárt , hogy ott a pici pocaklakó)))))) Szorítok érted!!! AY

Mit tennétek a helyemben? 6hónapos babám most kezd megbarátkozni a cumival? és hát az a kérdés hogy engedjem e neki, vagy ha már eddig megvolt nélküle most neszokjon rá?

Figyelembe véve hogy eddig cumisüveggel aludt el és a cumi megnyugtatja most hogy jönnek a fogai.

Legjobb válasz: ha megnyugtatja add neki. ha nem igényli nem kell, ha igen add.

ha megnyugtatja add neki. ha nem igényli nem kell, ha igen add.
Szerintem is, ha megnyugtatja, akkor add neki bátran. Az jobban megviseli, ha folyton pityereg, vagy nem tud aludni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :)
Inkább add neki a cumit, mintsem az ujjára kapjon rá, amelyrõl lehet, hogy soha nem fogod tudni leszoktatni...

Ha a január végén szakítottunk a barátommal, és azóta nem feküdtem le senkivel, februárban még megvolt, de most a márciusim késik 3 napja, akkor lehetek terhes?

Mert január közepén még szexeltünk a barátommal, de kb 30--án szakítottunk, februárban még megvolt, nm feküdtem le senkivel, most mégis késik, kicsit beparáztam már :S

Legjobb válasz: védekeztetek a volt barátoddal? mert ha nem akkor könnyen meglehet, hisz terhes nõknél is elõfordul még 1-2 hónapig menstruáció (bár az általában gyengébb) ha pedig védekeztetek és mondjuk most abbahagytad a tabiszedést, akkor a hormonok borultak fel és emiatt van... de ne ess azért annyira kétségbe 3 nap még semmi, nekem van olyan h egy ciklusom 28 napos, de olyan is h 35, ez általában függ a közérzettõl, a stresszhatástól, meg egy csomó dologtól. szóval ha védekeztetek no para

védekeztetek a volt barátoddal? mert ha nem akkor könnyen meglehet, hisz terhes nõknél is elõfordul még 1-2 hónapig menstruáció (bár az általában gyengébb) ha pedig védekeztetek és mondjuk most abbahagytad a tabiszedést, akkor a hormonok borultak fel és emiatt van... de ne ess azért annyira kétségbe 3 nap még semmi, nekem van olyan h egy ciklusom 28 napos, de olyan is h 35, ez általában függ a közérzettõl, a stresszhatástól, meg egy csomó dologtól. szóval ha védekeztetek no para
szerintem nem lehetsz terhes.a terhes nõknél valóban lehet enyhe menstruáció, de az két napnál nem több.szóval ha februárban erõs volt a mensid és tovább tartott, mint 2nap, akkor biztosan nem vagy terhes.

Most vettem laptopot. Megvolt az előtöltés. Most hogy töltsem az akkuját? Jobb ha megvárom, hogy lemerüljön és csak utána töltöm fel? Vagy esetleg az ártana neki, ha állandóan áramban lenne? Vagy hogyan lenne a legjobb?

Legjobb válasz: Teljesen mindegy,sehogy sem tudod elrontani. Lesznek akik mást írnak ,hogy így használd meg úgy használd,nekünk 4 laptop van a családban soha nem foglalkoztunk a bennük lévõ akkuval mégis 3-4 évig probléma mentesen mûködnek .Utána meg úgyis csere.

Teljesen mindegy, sehogy sem tudod elrontani. Lesznek akik mást írnak , hogy így használd meg úgy használd, nekünk 4 laptop van a családban soha nem foglalkoztunk a bennük lévõ akkuval mégis 3-4 évig probléma mentesen mûködnek .Utána meg úgyis csere.
Hát, én is hallottam már ezt is, azt is. Ugyanez volt a kérdésem, mikor megkaptam az enyém, 2008 májusában. Volt, aki azt mondta, h többször merítsem le teljesen, más azt mondta, h soha ne hagyjam, h teljesen lemerüljön, megint más azt mondta, h csak arra figyeljek, h egyszerre ne menjen kábelrõl is meg aksiról is, ha kábelt használok, az aksit vegyem ki, és fordítva... Hát, én kezdetben próbáltam mindenre figyelni, de most már csak úgy van. A kábel is bedugva, meg az aksi is benne. És még mûködik. Mondjuk sose bírta sokáig, 2 óra volt már a kezdet kezdetén is... De ez nem ezen múlott, hanem maga a gép elég gyengécske.
Ha még 1 hétig meglesz akkor mindenképpen menj orvoshoz.
És még rendes, piros színû és erõs? Vagy már csak épphogy jön és az is barna?
A kérdező hozzászólása: újra piros színû és erõs
Nyugi! Megmaradsz!!! Nekem többször volt ilyen. Valószínû hormonzavarod van, kérj egy vérkép beutalót orvosodtol
A kérdező hozzászólása: muszálj kérnem vérkép utalót?

Ha a digitális átállás július 31-én megvolt, akkor hogy látom szobaantennával most is a tv2-t?

Digitálisan nem jön be (gyenge a jel), minden más bejön digitálisan is (m1, m2, duna)

Legjobb válasz: Ha jól tudom, csak az ország egyes helyein történt meg az áttállás. A lövetkezõre valamikor októberben kerül sor.

Ha jól tudom, csak az ország egyes helyein történt meg az áttállás. A lövetkezõre valamikor októberben kerül sor.
Akkor valószínûleg ott laksz ahol az átállás október 31-én lesz.
A kérdező hozzászólása: De pont ez az, a térkép szerint - és az óriásplakátokon július 31 van kiírva. Vagy lehet, hogy valami távolabbi adóról kapom a jelet?
Egy távoli adó jelét veszed. Itt fel van sorolva, hogy melyik adó melyik lekapcsolási ütembe tartozik: http://frekvencia.hu/tvlist-hng.htm A frekvencia alapján be lehet azonosítani, honnét jön a jel. Digitálisan azért nem jön be nálad, mert a C jelû multiplexet nem látja az antennád (lehet, hogy csak állítani kell rajt). A közszolgálati adók, amik bejönnek, az A jelû multiplexen vannak.
Valószínû hogy még becsúszol a távoli adóhoz ahonnan jön a jel, de vegyél egy tetõantennát inkább akkor fog rendesen jönni a jó minõségû digitális kép és hang és nem kell az adás egy részét hangyacsatában nézned. A tetõantenna kijön max 5 ezerbõl, ha panelba laksz kivágod az ablakmellé vagy az erkélyre oda irányítod ahol az adótorony van azt neten megnézed és ennyi. Nem nagy ügy.

Már nem tudom megváltoztatni a nevem facebookon, ha megvolt az 5 viszont most csak a 2. keresztnevem szeretném kitörölni esélytelen?

túl hosszu a neven chatre se fér ki

Legjobb válasz: Valahogy nehezen tudom elhinni, hogy az utóbbi idõben hatszor változott volna a neved... Ha meg hülye vagy így jártál, rohadt nagy tragédia...

Valahogy nehezen tudom elhinni, hogy az utóbbi idõben hatszor változott volna a neved... Ha meg hülye vagy így jártál, rohadt nagy tragédia...
A kérdező hozzászólása: 5* asszem... és mert 2010-be kicsi voltam.. viszont nagyon zavar , hogy tul hosszu
Nem a méret a lényeg.
Ennyi. :D

Ha facebookon töröltem valakit és le is tiltottam (megvolt az okom rá) de most újra ismerősök szeretnénk lenni akkor az hogy lehetséges? Mert keresőbe + közös ismerősöknél se dobja ki a személyt.

Legjobb válasz: A tiltás nem arra van, hogy minden összeveszésnél tilts valakit, fõleg, ha fogalmad sincs, hogyan vonhatod vissza. Amúgy jobb felsõ sarokban a nyílra kattintasz > Adatvédelmi beállítások > Blokkolt személyek és alkalmazások > Tilts le felhasználókat rész alja…

A tiltás nem arra van, hogy minden összeveszésnél tilts valakit, fõleg, ha fogalmad sincs, hogyan vonhatod vissza. Amúgy jobb felsõ sarokban a nyílra kattintasz > Adatvédelmi beállítások > Blokkolt személyek és alkalmazások > Tilts le felhasználókat rész alja…
A kérdező hozzászólása: azt írja: Nem vettél fel senkit a tiltólistádra. akkor hogy hogy még se tudom megtalálni?
akkor valószínûleg õ is letiltott téged :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!