Találatok a következő kifejezésre: Ha most meg este 7-kor, akkor (2 db)

Ha most jött meg este 7-kor, akkor ez számít az első napnak, és még ma vegyem be az első tablettát, vagy majd csak holnap?

Legjobb válasz: Ez sok mindentõl függ! Olvasd el a betegtájékoztatót,h melyik naptól érdemes elkezdeni. Én az 1. re szavazok! ;) Az 1. nap pedig az amikor megjött....tehát szerintem ma vedd be, így hamarabb hat.

Ez sok mindentõl függ! Olvasd el a betegtájékoztatót, h melyik naptól érdemes elkezdeni. Én az 1. re szavazok! ;) Az 1. nap pedig az amikor megjött....tehát szerintem ma vedd be, így hamarabb hat.
Igen, ma este vedd be, ez számít az elsö napnak.
Igen, ma.
A kérdező hozzászólása: Kösönöm szépen a gyors válaszokat!
Szia! Igen ma este vedd be és minden nap ugyanakkor (én este 9-kor szoktam, a barátnõim is - ez nem túl korai és nem is túl késõ). Ha minden nap kb ugyanabban az órában veszed be, nem lehet gond a késõbbiekben :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Azért is érdemes este bevenni, mert alvás közben nem szokás hányni. Ha meg nem érzed jól magad, akkor inkább állítsd be az ébresztõdet pár órával késõbbre és úgy vedd be, mert akkor gyorsan el is fogsz aludni.

Cypromix fogamzásgátló. Ma jött meg és este 9 körül vettem be. Ha végig szedtem az első levelet akkor kell tartani 7 napot, azt nem értem hogy úgy írják h a következő mensi 8. napjától kell szedni, most ez hogy van?

Még soha nem szedtem tablettát ez az els?.azoktól szeretném kérdezni akik már szedik vagy szedték h hízlal e? valamint hogy mennyire jó?köszönöm

Legjobb válasz: Végigszeded a levelet, tartasz szünetet, ami 7 nap, majd a 8. napon elkezded szedni a köv. levéllel. Az teljesen egyénfüggõ, hogy fogsz e tõle hízni.

Végigszeded a levelet, tartasz szünetet, ami 7 nap, majd a 8. napon elkezded szedni a köv. levéllel. Az teljesen egyénfüggõ, hogy fogsz e tõle hízni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!