Találatok a következő kifejezésre: Ha most meg (2497 db)

Most jöttem rá, hogy ma nem ettem meg összesen 300 kalóriát és fel sem tűnt, de ha most még megennék valami 900kcal körülit (hogy 1200 meglegyen) az már rég rossz, nem?

Mert tudom, hogy nem szabad kevesebbet enni, ha nem izomból akarok fogyni, egyszerűen csak annyira sűrű volt a napom, hogy az evés teljesen kiszorult...

Legjobb válasz: Persze, egyél mindenképp, csak ne legyen túl nehéz, mert akkor nem fogsz tudni normálisan aludni. Ha a 900 kcalt nem is tudod összehozni, azért egyél valamit vacsorára. Egyébként meg az anyagcsere lassulás, a tartalékoló üzemmód nem áll be egy nap alatt, ahhoz hetek kellenek, úgyhogy nem vészes, ha egy nap alacsonyabbra jön ki az egyenleged.

Persze, egyél mindenképp, csak ne legyen túl nehéz, mert akkor nem fogsz tudni normálisan aludni. Ha a 900 kcalt nem is tudod összehozni, azért egyél valamit vacsorára. Egyébként meg az anyagcsere lassulás, a tartalékoló üzemmód nem áll be egy nap alatt, ahhoz hetek kellenek, úgyhogy nem vészes, ha egy nap alacsonyabbra jön ki az egyenleged.
Nem. Egyél nyugodtan! Ne koplalj!
Ha nem vagy éhes ne egyél, majd holnap bepótolod. Nem egy nap alatt fog lelassulni az anyagcseréd...

Másfél év után visszaestem a cigibe, most kb 4 hónapja szívok gxenge cigit, ha most még szerintettek könnyen le lehet szokni?

Legjobb válasz: ha ha ha hát hát hát hát hát ha ha ha ha háát hát nem tudom. Szívjad inkább.

ha ha ha hát hát hát hát hát ha ha ha ha háát hát nem tudom. Szívjad inkább.

Most fogom elkezdeni szedni a fogamzásgátlót. Ha most meg fog jönni akkor kell bevennem az első szemet? Bővebben lent.

Szóval délelőtt szeretném majd szedni, és a tájékoztatóban azt olvastam, hogy aznap amikor megjön, kell bevenni az első szemet, és akkor onnantól már védelmet nyújt. De nekem általában du/estefelé szokott megjönni. Ha most délelőtt akarom szedni akkor aznap mikor este megjön majd, vegyek be egyet? Pl megjön holnap este, akkor még vegyek be egy szemet, vagy csak másnap délelőtt kezdjem el?

Legjobb válasz: Én is nem rég kezdtem el szedni, csak én inkább este akartam szedni, mert úgy nem megy ki a fejembõl, meg reggel könnyen el lehet aludni. Nekem kora reggel jött meg, így aznap este vetem be. Nem tudom érthetõ e amit írtam :D de a lényeg, a 2. nap is beveheted a tablettát, legalábbis úgy tudom, hogy a tájékoztatójára ez is rá van írva.. Remélem segítettem. 17/L

Én is nem rég kezdtem el szedni, csak én inkább este akartam szedni, mert úgy nem megy ki a fejembõl, meg reggel könnyen el lehet aludni. Nekem kora reggel jött meg, így aznap este vetem be. Nem tudom érthetõ e amit írtam :D de a lényeg, a 2. nap is beveheted a tablettát, legalábbis úgy tudom, hogy a tájékoztatójára ez is rá van írva.. Remélem segítettem. 17/L
ha menses elsõ napján veszed be (vagyis 24 órán belül), az a legjobb, ilyenkor már elvileg ezonnal védve vagy terhesség ellen.de a 2.-5. napon is beveheted, csak akkor még 7 napig óvszert is kell használni kiegészítésképp.szóval ha este megjön, elég, ha reggel szeded be az elsõt, hiszen az még 24 órán belül van, vagyis az elsõ naphoz tartozik!

Bunkó vagyok ha most meg már én akarom a házassági szerződést h irjuk alá?

Eddig anyósóm eröltette nagyon h irjam alá,h a fiát ne tudjam kisemmizni miután elválok t?le. Nagyon mondogatta h ilyen meg olyan csalfa vagyok,tuti válás lesz,és a fiának maradjon meg az ami az övé. Nagyon rosszul esett,és a lelend? férjem sem állt 100%-ban mellettem.

Legjobb válasz: Tökéletesen megértelek,szerintem nem bunkóság.Ha eddig az anyós nem érezte magát bunkónak mert "erõltette" akkor nehogy már te legyél az hogy védeni szeretnéd a vagyonod most már TE IS.

Tökéletesen megértelek, szerintem nem bunkóság.Ha eddig az anyós nem érezte magát bunkónak mert "erõltette" akkor nehogy már te legyél az hogy védeni szeretnéd a vagyonod most már TE IS.
Amit a te örökségedbõl vesztek, az is tied! Ez egy jogilag követhetõ folyamat, teljesen tiszta. Majd amit a házasságotok alatt közös pénzbõl vesztek, az lesz a közös. De ha a férjed is örökölne netán a házasságotok alatt, ahhoz meg neked nem lenne közöd, az az övé maradna.
Te már tettél fel kérdést ezzel kapcsolatban ugye? Mármint, hogy anyós erõlteti a szerzõdést! Én most már a helyedben ragaszkodnék hozzá. Jó széles mosollyal az arcomon, hogy "anyuka, biztos nem lesz rá szükség, de ha már egyszer megbeszéltük, rászántam magam, akkor írjuk alá"! Bár mondom én ezt az egészet annyira feleslegesnek tartom. Nálunk én is jóval jobb körülmények közül jöttem, mint a férjem, jóval több mindent kaptam otthonról (ház, kocsi stb), de mivel minden az én nevemre lett íratva alapból, nem is kellett volna papír!
Az örökség különvagyonnak számít, vagyis válás esetén sem kapna belõle a férjed semmit. Hagyd rájuk a dolgot, és te jársz jól.
Ha nem írtok, az örökölt pénz és lakás mindenképpen a te tulajdonod marad még akkor is, ha a házasság alatt jutottál hozzá. Az a te külön magánvagyonod. Ha csak oda nem ajándékozod részben, vagy egészben bárkinek. Mázlista vagy!
Hû, baromira szerelem nélkülinek tûnik ez az egész, pedig nem is ismerlek titeket. De ez a sok anyagiaskodás... A szerzõdés elsõ említése után távoztam volna a kapcsolatból. Miért? Mert egy normális kapcsolatban közös kassza van, a 20 millió is közös, a lakás is közös, az összes meglévõ és késõbb megszerzett ingó és ingatlan is közös. Ha már most a válásra terveztek, az is lesz a vége. Akkor minek az egész?
Az anyosok legtobbje mar csak ilyen...viszont ha eddig nem akartad alairni, akkor mar most se tedd, mert azzal ugyanarra a szintre jutsz mint az anyosod...
Igen, bunkóság. Ha akkor nem akartad, akkor most minek?
Most már mindenképp irass te egyet. És mivel elõtte õk akartak iratni, egy szavuk sem lehet. Amúgy, ha a párod az idõ alatt gazdakszik meg, mig ti házasságban élek, mindenképp osztódik, akármilyen szerzõdést irtok.
Szerintem is írjatok házassági szerzõdést, hiszen egy idõ után közös lesz majd az örökséged is.Ez így igaz. [email protected] le jó magasan anyóst, ritka, hogy egy kapcsolat örökké tart sajnos a mai világban:-((Viszont az fontos, fõleg egy nõnek, akiknek általában gyerekük lesz, hogy be legyen biztosítva..hiszen ki tudja..válás után övé nagyobbrészt a felelõsség, neki van szükségt többnyire megfelelõ anyagi körülményekre.... Szóval , ha igy 3 héttel a házasság elõtt nem tudtok ebben megegyezni, akkor tényleg felesleges ez az egész esküvõ. Nekem is nemsokára esküvõm lesz, mi is írunk házassági szerzõdést, a võlegény miatt kell, mert õk a pénzesek, de feltételeket fogok kikötni, ha ez meg ez történik akkor mi a helyzet, mi a teendõ.
A kérdező hozzászólása: A leendõ férjemnek nem volt semmije a hiteleken kívül, 0-ról indítottuk volna a házasságot. Csak anyósóm eröltette a szerzõsdést, mert ugy gondolta h én majd biztos elválok mert majd a párom amig mi együtt vagyunk biztos meggazdagszik vagy nem tom. Anyósóméknak sincs semmijük csak hitelük. Ez az örökség elég váratlanul jött, és amint anyósóm megtudta már nem akarta h aláírjama házassági szerzõdést
Szia, én már a múltkori kérdésednél sem értettem, hogy miért sértõdtél meg.Teljesen okos dolognak tartom a házassági szerzõdést, bármikor aláírnám, természetesen a feltételekkel egyetértve.Senkinek a vagyonára nem bukok, de elvárom, hogy más se akarja az enyémet.A közös vagyon az osztásképes, a többi nem.Ragaszkodj hozzá nyugodtan Te is, de most már remélem érted, hogy miért érdemes megcsináltatni, hogy most a saját bõrödön tapasztalod.Szerintem ne csinálj ebbõl nagyobb problémát, mint ami.
Persze, amíg a másiknak van valamilye, nekem nincs, addig nem kell a szerzõdés-amint nekem is lesz valamim, már kell... Milyen érdekes... És nem vagyok önzõ, ugye....
írjatok szerzõdést, ne légy bolond! Az a Te pénzed és Te lakásod. Anyóst meg [email protected] le.
Nem azért mázlista, mert meghalt valakije, akitõl örökölt, OKOSKA! Hanem azért, mert meghalt volna amúgyis is, de esetleg nem marad utána semmi. Ki beszél itt csak az anyagiakról?
A hazassagi szerzodes jo dolog. En mindenkinek ajanlom. Nagyon lenyeges es ne sajnald erte a penzt " a te sajat ugyveded irja meg"! es azt irjatok ala. Ragaszkodj hozza! Ha idaig eroltettek ez azt jelenti, hogy az anyos uralkodott volna rajtad, ha nem ugy tancoltal volna ahogy o akarja, akkor mehettel volnakisemmizve akar tobb ev hazassag utan is. Ragaszkodj a hazassagi szerzodeshez, ha nem jarulnak hozza, akkor nem erdemes hazasodnod ezzel a csaladdal. Az oroklott vagyon x ev utan szinten kozos lesz, ha nincs h.szerzodes. Ebben meg arrol is rendelkezhettek, ha szuletik vagy nem szuletik gyermek es elvaltok, mi az orokos resze a gyermeknek. Mennyi asszonytartas jar neked x ev hazassag utan, ha pl nem dolgoztal csak a haztartasban stb. Ne felejtsd el a haztartas vezetese ugyan olyan munka mint egy adott munkahelyen dolgozni, sot talan meg nehezebb is.
Ha akkor te nem akartad aláírni, pedig õk jobban álltak... Akkor õk minek írják alá, ha most már neked is van valamid, vagy tán többed mint nekik volt... EZ nagyon bunkóság és sorolhatnám még mi. Ha ennyi bizalom nincs bennetek egymás iránt akkor kár a házasság is. De ezt elég nehéz felfogni szerelmetes állapotban...
Szerintem a házassági szerzõdés rettentõ ésszerû és korrekt dolog. Ez nem jelenti azt, hogy a válásra számítanának, csupán azt, hogy tudják, hogy nem minden kapcsolat tart örökké, és volt már az úgy, hogy a fülig szerelmes pár nagyon csúnyán ment szét. Soha nem lehet tudni..
Most komolyan ezen veszekedtek esküvõ elõtt?? Gondoljátok át. Mármint az esküvõt.
A kérdező hozzászólása: akkor nem akartam, mert mindketten 0-ról indulunk így közös lett volna minden. Páromat meg nem érdekelte h most aláírom vagy sem, mert veszteni való nem volt vele hisz válás esetén a semmin osztoztunk volna. De anyósóm eröltette nagyon, és most h örököltem már nem akarja h aláírjam. Párom meg nem akarja aláírni mert anno én sem akartam.
A kérdező hozzászólása: de amit vennénk az örökségbõl az közös lenne nem? nem értem ezt az egészet. 3 hét múlva esküvõ, és elég ideges is vagyok.
"Mázlista vagy!" Hogy meghalt egy rokona? Hatalmas öröm lehet. Nézzünk már tovább az anyagiaknál is.
Tedd be a pénzt a bankba, és ne nyúlj hozzá! Az a tied, ott marad ha esetleg válás lenne, hogy tudj mihez kezdeni. Így nem lesz közös az sem, amit belõle vesztek!
Sztem ne menj 3 het mulva ferjhez, mert ebbol tuti valas lesz idovel...ahol mar eskuvo elott ennyire a penz korul forog minden...hihetetlenes es vhol szanalmas is egyben.
Ne menj hozzá, mondd le az esküvõt, szerintem ez nem jó kapcsolat, és bizos, hogy válás, gyûlölködés lesz a vége.
szerintem meg írd alá. mondd meg a férjednek hogy eddig õk féltették a vagyunukat és ezért akarták ezt az egészet most meg már neked is van vagyonod te is így gondolkodsz. egy szavuk sem lehet.
Csak sajnálni tudom az olyan embereket, akik ilyen körülmények között házasodnak. A válás elindítása voltaképpen ezzel a szerzõdéssel kezdõdik.
Kell a szerzõdés. A szerelem elmúlik...

Mennyi idő múlva tudom végigcsinálni Rubint Réka 2. tornáját, ha most még az első 5 perctől is kidöglöm?

Legjobb válasz: Én most 1-2 évig semmit nem edzettem, mégis végigtudtam csinálni. De szerintem max pár hét. a lényeg h ha pihensz is, foltyasd. akkor is 5 perces részletekben csinálod. és pihensz közte 5 percet.

Én most 1-2 évig semmit nem edzettem, mégis végigtudtam csinálni. De szerintem max pár hét. a lényeg h ha pihensz is, foltyasd. akkor is 5 perces részletekben csinálod. és pihensz közte 5 percet.

Rendben van, ha most még nem nyújtom az időt?

A napokban kezdtem el maszturbálni, 13 évesen (tudom, van aki már előbb csinálja, én most kezdtem), és nagyon jó érzés, viszont elég hamar elmegyek. Tudom, hogy ha ezt csinálom folyton, akkor korai magömlésem lesz, nem kell elmagyarázni. A kérdésem az lenne, hogy nem baj, ha most még a legelején nem próbálom nyújtani az időt, amíg elélvezek?

Legjobb válasz: Most pillanatnyilag nem baj,ez neked újdonságot jelent. Viszont a maszti megtanulása nagyon fontos .Ennek több oka is van .

Most pillanatnyilag nem baj, ez neked újdonságot jelent. Viszont a maszti megtanulása nagyon fontos .Ennek több oka is van .

Az autóm motorja tönkre ment? 30km mentem úgy, hogy a vezérműtengely nem kapott olajat. Kérdésem, most akkor a hengerfej és a motor is károsodott? Ha most meg is csinálják, később nem jön újra vissza ez a hiba?

Legjobb válasz: Valószínûleg a hengerfej mehet a kukába, esetleg felújításra. Bár kérdés, hogy mennyire cseszte szét. A fõtengelynek nem lett baja?

Valószínûleg a hengerfej mehet a kukába, esetleg felújításra. Bár kérdés, hogy mennyire cseszte szét. A fõtengelynek nem lett baja?
A kérdező hozzászólása: Még nem tudom, jelenleg szervízben van.A motor is hibásodott?
Hogy a fenében nem vetted észre, hogy ég az olajnyomás visszajelzõ lámpája? Mellesleg biztosan nagyon örült a vezérlés, hogy kenés nélkül járt. Épp van nálam egy kis quad. Alig volt benne olaj (talán 1 deci), szépen be is rágódott a vezérlõ bütyök.
Rosszul vagyok mikor élõlényként kezelik a gépeket...

Ha ebben az evben ceget alapitok es csak jovore marciusban kezdem el magat a tevekenyseget akkor mi eri meg jobban ha most meg alapitom vagy eleg jovore marciusban? Azert fontos mert jovore tobb lesz az illetek

Legjobb válasz: négy hónap passzív költségei szembeállítva a változó illetékekkel. Ha meg vannak az adatok akkor el tudod dönteni melyik éri meg neked. Irány egy könyvelõ!

négy hónap passzív költségei szembeállítva a változó illetékekkel. Ha meg vannak az adatok akkor el tudod dönteni melyik éri meg neked. Irány egy könyvelõ!

Ha most még nem az esetem egy srác még lehet az?

van egy srác aki valószín?leg szerelmes belém igazából nem az esetem de mint barát úgy kedvelem... ti hogy vagytok vele ilyen helyzetben volt már hogy bele szeretetek valakibe?

Legjobb válasz: Velem éppen ellenkezõleg esett meg, szerintem vágj bele, mert ha kihagyod örökké ezen fogsz bánkódni. Egyébként, már több van köztetek, mint puszta "barátság", mert rajta vagy a témán, és õ van az érdeklõdésed középpontjában, egyébként nem írtál volna ide.

Velem éppen ellenkezõleg esett meg, szerintem vágj bele, mert ha kihagyod örökké ezen fogsz bánkódni. Egyébként, már több van köztetek, mint puszta "barátság", mert rajta vagy a témán, és õ van az érdeklõdésed középpontjában, egyébként nem írtál volna ide.
Nekem 2* volt ilyen, de nem ment :(
Változnak az idõk... Minden lehetséges.

Meddig működik így egy párkapcsolat? Vajon mikor borul ki a bili, ha most még látszólag minden rendben van?

4 éves párkapcsolat, azóta tartó szerelem, közös gyermekvállalás. A NÕ: 2 diplomás, jó családból származó, gazdag, jó kapcsolatban él? szül?k lánya. A FÉRFI: szakmunkás,pénztelen, elvált szül?k fia. Itt hol és mikor lehet az ütközési pont, ha most még minden ok és hamarosan baba születik, akit mindketten nagyon várnak? A szerelmük legy?zhet mindent, vagy a baba felnyitja a szemüket?

Legjobb válasz: Miii? Ez egy értelmetlen kérdés. Mi köze van ennek a babához? A gyerek egy jó kapcsolatot jobbá tesz, egy rosszat rosszabbá. Ha a párkapcsolatot mindkettõ tudja úgy alakítani, hogy egyenrangúak legyenek az anyagi különbség ellenére, akkor menni fog. De ha férj-feleség, vagy legalábbis együtt élnek, akkor gondolom nincs enyém-tiéd meg külön kassza, és a férfi csak száraz kenyeret reggelizhet, a nõ meg kaviárt???

Miii? Ez egy értelmetlen kérdés. Mi köze van ennek a babához? A gyerek egy jó kapcsolatot jobbá tesz, egy rosszat rosszabbá. Ha a párkapcsolatot mindkettõ tudja úgy alakítani, hogy egyenrangúak legyenek az anyagi különbség ellenére, akkor menni fog. De ha férj-feleség, vagy legalábbis együtt élnek, akkor gondolom nincs enyém-tiéd meg külön kassza, és a férfi csak száraz kenyeret reggelizhet, a nõ meg kaviárt???
Áhá.Értem mire gondolsz. Érthetõ hogy félsz, mert egy szerepváltás következik. Apa és Anya lesztek. Izgi :) Hogyan fog rátok hatni? A múlt szomorú lehet, és nem válogathatjuk meg az eseményeket mindig, így egy szülõi válást sem. Ha köztetek 4 évig minden úgy mûködött ahogy kell, és a JELENBEN is mûködik, ez a legtöbb ami nyugalmat adhat, és örülj neki! Biztos hadi stratégia nincsen az életre, a nagy csaták, veszteségek, nehézségek, elkerülése érdekében, a biztos alapok megtartására.Ilyet semmilyen lexikon, pszichiáter, nagyokos nem tud adni Neked. Az élet cseles, mi nem vagyunk mindenhatók. Azt hiszem Te az a típus vagy aki a holnapot várja, de a jövõtõl retteg. A legtöbb amit mindig tehetsz a jövõd érdekében, hogy a jelen pillanatot megéled, és megteszed amit meglehet. Hisz nem ezekbõl a szösszenetekbõl lesz a jövõd? :) "Ismerõs párnál ez a helyzet és a csajszi egy kicsit elbizonytalanodott, hogy a megváltozott férfi-nõ-bõl apa-anya szerep." Nem az a lényeg, hogy van ilyen, az a lényeg hogy Veled megtörtént/érzed, avagy nem! Magatokkal foglalkozz, ne a társadalmi statisztikával. Mindig a Mi legyen a legfontosabb, ne Mások. Mi az ami ijeszt a szülõi szerepben, tisztázd magadban. "Így jön ide a baba.Talán a közös felelõsség rávilágít egy-két dologra, ami addig nem okozott problémát tudatosan, esetleg a félelmek is felerõsödnek." Eddig nem volt felelõsség egymás iránt? Vagy a attól félsz hogy pont ami rutinból megy már, azt most kicsit szétfogja túrni a baba érkezése?
sztem nem a pénzen es a diplomán múlik a kapcsolat sorsa.... ez van......csak rajtatok múlik minden!
Ha eddig mûködött és ez nem okozott problémát, akkor ezután sem fog. Ha valakinek ez nem fér bele (nem tudom nálam beleférne-e), akkor eddig sem mûködött volna és el sem jutottak volna a gyerekig, hidd el nekem.
Mi az a jó diploma? Továbbá többszázezres megbízások is csurranhatnak.
A kérdező hozzászólása: A csajnak jó diplomája van, jó munkája, a srác meg éppen ami csurran-cseppen.
"A NÕ: 2 diplomás, jó családból származó, gazdag, jó kapcsolatban élõ szülõk lánya. A FÉRFI: szakmunkás, pénztelen, elvált szülõk fia." Az, hogy a csajnak van két diplomája nem jelent semmit. Sok diploma értéke kb. a nullával egyenlõ, és sok szakot minden hülye el tud végezni (mondom én ezt egyetemistaként). Továbbá egy szakmunkás is lehet mûvelt, és még jól is kereshet. Az meg, hogy ki milyen családból származik rohadtul nem számít, ha két ember szereti egymást, próbáljanak csak a szüleim beleszólni a párkapcsolataimba, azt hiszem hosszú mosolyszünet lenne.
A kérdező hozzászólása: Igen 12.15-ös, erre gondoltam.
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó! Pont ez a helyzet, amit leírtál, a szülõk. Ismerõs párnál ez a helyzet és a csajszi egy kicsit elbizonytalanodott, hogy a megváltozott férfi-nõ-bõl apa-anya szerep hogyan fog rájuk hatni. Csak azért tettem fel ezt a kérdést, mert nagyon sokat hallani a társ.-i és anyagi különbségek miatt szétment párokról, amikor már családjuk is van. Így jön ide a baba.Talán a közös felelõsség rávilágít egy-két dologra, ami addig nem okozott problémát tudatosan, esetleg a félelmek is felerõsödnek. De remélem minden ok lesz.
Úgy érted meddig tart ez az idill? Hogy képesek lesztek szülõvé válni? Hogy kettõtök múltja mikor ütközik ki a jelenben a különbözõ tapasztalatok miatt ?
Mért kéne kiborulni a bilinek? Ez két felnõtt ember kapcsolata, akik között, ha 4 éve mûködik a dolog, valószínû, hogy nincs akkora neveltetésbõl, iskoláztatásból származó szakadék, mint ahogy a kérdésben felsorolt adatok alapján esetleg várható lenne. Ha túlságosan távoli lenne az életfelfogásuk meg az érdeklõdési körük ezek miatt, az már úgyis kiderült volna, szinte az elsõ találkozásokkor. A veszély esetleg az lehet, ha az eltérõ környezet, amibõl jönnek, esetleg megpróbál nyomást gyakorolni valamelyikükre. Pl. a lány szülei "jobbat" szánnak a gyereküknek, és ennek állandóan hangot adnak. Vagy a férfi haverjai esetleg nem tudnak mit kezdeni egy gazdag, értelmiségi nõvel a haverjuk oldalán. De mint már írtam, õk mindketten felnõttek, és el tudják dönteni, hogy pont azzal az emberrel akarják leélni az életüket, aki mellettük van, függetlenül attól, honnan jött és mit kapott addig az élettõl. Szerintem nincs itt olyan nagy probléma.
Én se értem az összefüggést...
Van ilyen ismerõsöm. Kívülrõl mindig minden okésnak tûnt. Két gyerekük született (velem egyidõsek, gyerekkorunkban egy házban laktunk, innen az ismeretség), azokat felnevelték, majd miután a gyerkõcök huszonévesen kirepültek, nagyon csúnyán elváltak. És nem is tudnak normálisan kommunikálni már egymással. A nõ egy nehéz intellektuel, múzeumigazgató, a férfi 3 mûszakban dolgozik valahol - úgy tûnik, az õ esetükben akkor, amikor már úgymond nem volt tétje, akkor borult a mutatvány. De ha az Általad vázolt szituban nincs ez ügyben gond, akkor minek elõre aggódni, agyalni rajta?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!