Találatok a következő kifejezésre: Ha most már (1694 db)

szerintem nem
Csak csapvizet használok.Még a gatyám is rámenne, ha állandóan Jana vizet kéne vennem.
A szénsavmentes vizet azért nem adnám a babámnak, mert annak túl magas az ásványianyag-tartalma; inkább csapvizet forralok.
Ne viccelj már!!!! Mi is csapvizet adnuk a fiúnknak.
eDDIG SE KELLETT VOLNA VENNI, BÕVEN MEGTETTE VOLNA A FELFORRALT, VISSZAHÛTÖTT CSAPVÍZ IS. éN 6 HÓNAPOS KORA ÓTA AZT ADTAM A KISLÁNYOMNAK (ADDIG CSAK SZOPOTT), elõtte a nagyok is így kapták...akkor babavíznek híre-hamva se volt. Sosem volt lelkiismeret furdalásom, mert nem volt mért. (bocs, az elején bekapcsoltam a Caps lock-ot, nem volt kedvem újra írni )
Miért lenne baj? Semmi baja nem lesz, van aki újszülött kor óta azt ad. Semmi gond nem lesz!
Ne legyen! Én Jana vizet csak a flakon miatt szoktam venni, mert abból jól iszik a nagyobb lányom... Én kezdettõl fogva szénsavmentes ásványvizet adtam neki (Kb. 7-8 hós korában kezdtem itatni, elõtte csak anyatej), mert nálunk a csapvizet mi se isszuk meg, olyan... de nyugodtan forrald, és add neki!
szerintem sem
Mi megtehetnénk anyagilag, de én sosem veszek babavizet, feleslegesnek tartom ha úgyis ott a forralt viz. A kezdetektõl azt kapja.
soha nem adtam semmilyen babavizet a fiamnak, mindig felforralt és visszahûtött csapvizet kapott, kb. 12-13 hós koráig. Már 19 hónapos, kimondottan jó immunrendszerû 8még egy apró megfázása sem volt a télen), egészséges baba.
Mindig is jó lett volna ha azt adsz neki. Én lusta voltam erre ezért egy darabig mi is megvettük a Janát de kb. 7 hónapos kora óta Szentkirályit iszik. Azt is lehet újszülött kortól.
Én mindig is felforralt, majd visszahûtött csapvizet adtam a kislányomnak. Meg tudnám venni a babavizet is, de felesleges pénzkidobásnak tartom.
Szentkirályit adhatsz újszülöttkorától!!
hát az most egy kicsit rongyrázós kérdés.Eddig se kellett volna jana vizet adni neki.A forralt sima csap víz épp ugyanolyan.semmi baja nem lesz tõle max kap egy kis eredeti, természeteset is.
Én elõször vettem 6 pici Jana vizet, mikor tápszert is kellett adnom a babámnak. Az elsõ 3ból csinált tápszert, aztán kipróbáltam a sima vizet. Azért hagytam meg a másik 3at, mert ha esetleg nem bírná vmi miatt a csapvizet, akkor legyen mibõl tápszert csinálni. De bírta.(szerencsére) szerintem egy-kettõ legyen azért otthon, mert ki tudja, aztán ha nincs problémátok, akkor ne is vegyél több Janát, inkább költsd másra.
Szerintem a szentkirályit ihatja, de nem vagyok benne biztos! De amúgy rajta van a flakonján egy baba, amelyiket ihatja! De azoknál is úgy van szerintem , hogy mikor felbontod nem kell forralni, csak mondjuk másnaptól..
Külföldön (nyugaton!!! ) nincs is olyan hogy babaviz.
A kérdező hozzászólása: oké köszönöm szépen a gyors válaszokat!aranyosak vagytok.Aki szénsavmentes vizet ad , melyik márkát?s azt akkor nem kell forralni ugye?
Szentkirályi 100%-ban jó a babáknak újszülöttkortól

Ha nem allok gyertyaba sex utan akkor is jo eselyunk van a babara a parommal? 32-Napos a ciklusom, ma van a 16-dik napom es most nemreg tortent meg a romantikus este. Es az jo jel ha most mar par napja nincsen sarga folyasom?

Legjobb válasz: Álljon gyertyába a Medveczky Ilona meg a Bíró Ica Én nem gyertyáztam! 25 hetes vagyok. Néha azt mondják, hogy akinek hátrahajló méhe van az csináljon ilyeneket, de nem hiszem,hogy ezen múlna, nekem is olyan.

Álljon gyertyába a Medveczky Ilona meg a Bíró Ica Én nem gyertyáztam! 25 hetes vagyok. Néha azt mondják, hogy akinek hátrahajló méhe van az csináljon ilyeneket, de nem hiszem, hogy ezen múlna, nekem is olyan.
Arra kell ilyenkor gondolni, hogy a spermiumok szépen lefolydogálnak, kevesebb utat kell megtenniük, talán nem lesznek olyan "fáradtak, erõtlenek". Ezzel tudsz segíteni valamicskét, de ha tényleg ezen múlna a teherbeesés, már réges-rég kihaltunk volna, mert a nõk 99, 9%-a nem tette/teszi ezt.
nem alltam en gyertyaba:) )) megtortent az ejjel raadasul ket menet egymas utan:) aztan kituja melyiknel fogantam meg, es most van egy gyonyoru 15 honapos lanyomm:) )
3 gyermekem van és egyikkel sem álltam gyertyába. A legügyesebb ugyis célba ér.:)
VAN EGY KÖNNYEBB VÁLTOZATA.AKTUS UTÁN RAKJÁL EGY JÓ NAGY PÁRNÁT A FENEKED ALÁ.ÉN EZT CSINÁLTAM ÉS BEJÖTT
Én se gyertyaztam, fejen se alltam, parnat se tettem a fenekem ala. viszont nem mentem rogton utana furdeni, vartam picit. sajnos a folyashoz nem tudok hozzaszolni, nekem sose volt. 13, 6 hetes kismamó

Ha volt egy pasi, akinek elég hamar odaadtam magam, de még mindig keres de csak arra, akkor h ha most már nem adom magam akkor elkezd kapálózni értem? Lehet még egy komoly kapcsolat belőle?

Mert mert hívott megint h nem megyek -e és nem mentem. És másnap megint hívott, de nem így konkrétan h menjek fel hozzá és du*junk, hanem h mi újság velem meg ilyesmi. A sex az naon jól ment köztünk... Lehet h ez kell még neki és ezáltal megpróbálja velem újra? (mert jártunk 1x egy hónapot)

Legjobb válasz: Lehet belõle tartós kapcsolat,de csak akkor ha te biztos vagy abban,h nem csak kihasznál.De mivel ez már foglalkoztat téged,biztos h van alapja.Figyel oda ha nem bízol benne akkor dobd!

Lehet belõle tartós kapcsolat, de csak akkor ha te biztos vagy abban, h nem csak kihasznál.De mivel ez már foglalkoztat téged, biztos h van alapja.Figyel oda ha nem bízol benne akkor dobd!
Amennyiben csak testi kötõdésre vágysz, nem zavar, hogy csak az ágyban kellesz, és mindkettõtök számára ielégítõ az együttlét, akkor próbáld meg nyugodtan újra. Vannak férfiak, akik számára a jó szex a legfontosabb dolog, az érzelmi kötõdés pedig csak másodlagos kérdés, tehát semmi sem kizárt. Az is lehet, hogy elõbb-utóbb megszeret a pasi. Amennyiben viszont fontosabb számodra az érzelmi kötõdés (szerelem, szeretet), mint a szex, vagy legalább egyformán fontos mindkettõ, valamint zavar Téged, hogy kizárólag az ágyban tart igényt Rád a pasi, akkor ne kísérletezz vele tovább, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy egy idõ után megszeret. Azon kellene elgondolkodnod, hogy a kettõ közül melyik változatot szeretnéd igazán.
Mi srácok nem szeretjük, ha szórakoznak velünk, szóval figyelj oda a játékoddal, mert könnyen hoppon maradhatsz.
Vannak férfiak, akiknek bõven elég, ha egy jó nõvel szexel, és nem vágyik bensõséges lelki kapcsolatra. Van akinek fontosabbak az érzelmek, és nem csak dugni akar. Az a jó, ha olyan férfit találsz, aki a te hasonló igényeidnek megfelel. Viszont egy embert kiismerni ilyen szempontból nem két perc. Próbálkozz, aztán ha nem jön be, legközelebb, a következõ partnereddel majd kicsit máshogy csinálod. Azt tartsd észben, hogy ha õszinte kapcsolatra vágysz, akkor neked is õszintének kell lenned.
én is voltam ilyen helyzetben, és nekem is jó volt a szex vele.:( Hozzám is mindig visszajött a srác.És megpróbáltam vele, reméltem hogy belémszeret és nem csak azt akarja.De kiderült csak szexelni akar.Ilyenbe nem érdemes belemenni, mert csalódni fogsz, ami a késöbbi párkapcsolataidba beleronthat.Én azt javaslom ne menj bele ebbe az olcsó játékba.


Nem értem miért viselkedik így? Azt mondja anyám miatt nem jön látogatni minket. Miért jött be velem a szülésre és eddig miért büszkélkedett vele, hogy megszületett a kislánya, ha most már el sem jön megnézni? Miért kell neki mindig megbántani?

És az új n?jének ez jön be,hogy nem tör?dik velünk,peddig ? is anya-tudnia kéne,hogy nekem most milyen nehéz.Milyen n? az ilyen?

Legjobb válasz: A kislánya iránt felelõsségtudó, akart lenni, de a kapcsolatotok már halálra volt/van ítélve, ennyi. A másik nõvel lehet, hogy nem ilyen.

A kislánya iránt felelõsségtudó, akart lenni, de a kapcsolatotok már halálra volt/van ítélve, ennyi. A másik nõvel lehet, hogy nem ilyen.
ez egy nehez ugy. en a helyedbe nem eroltetnem azt hogy latogasson meg titeket.kulomben meg szerintem csak anyukadra akarja fogni azt hogy amiert nem megy feletek jobb az ilyen embert elkerulni tudom hogy nehez meg stb, de nem erdemel meg titeket!
Azt meg elfelejtettem irni, hogy ne csak a not okoljad, mert ha a volt parod visszaakarna menni hozzatok, akkor visszamenne. Szerintem a legjobb ha megszakitod vele a kapcsolatot amennyire csak tudod, es legyel kemeny! Amikor majd valamit akar toletek, akkor intsel szepen be neki. Mert a masik nonel sem fog am orokke tartani a szerelem, elmulik am! Majd jonnek ott is a gondok, problemak, szurke hetkoznapok. Akkor majd lehet hogy visszamenne hozzatok, de nembaj, soha ne engedd vissza! Nevelje csak mas gyereket ha ennyi esze van. Felejtsd el, menj a birosagra, gombold le a penzt rola amit kell!!!
Na, mi tortent vele? Eddig mindig irtad, hogy megy hozzatok naponta latogatni, most meg igy karacsony elott mar nem is jar?! Menjel a birosagra, intezd el amit ilyenkor el kell: lathatas, es gyerektartas. Tegyetek pontot az i-re, te pedig szedd ossze magadat, orulj a babadnak, es nevelgesd a kis dragat, baratnozz, menj a szuleidhez, testvereidhez, beszelgess, olvass, halgass zenet, ne gondolj ra!!! Foglald el magadat, mert a babad is megerzi hogy nem vagy boldog! Boldogabb leszel te a babaddal, es talalhatsz olyan ffi-t aki szeret tegedet, es a kicsidet is! Fel a fejjel!
teljesen egyet ertek az utolso valaszirojaval!!!!!!
Ez egy nehéz eset.lehet h nem tudja h hogyan kell viselkedi nevelni egy gyereket!!vagy csak addig volt jó neki a gyerek téma amig nem lett egy neki.lehet h ezzel akar büszkélkedni:Sde nagyon sajnálom ezt.még elolvasi is rosz nem ám átélni

Az normális, ha most már harmadjára jön meg egymás után 2 hét kihagyásokkal?

Legjobb válasz: Normálisnak nem mondanám, de nekem is szokott ilyen lenni, fõleg ha több stressz ér a kelleténél vagy leterhelem magam. Nem hinném, hogy valami komoly baj, csak ezek a fránya hormonok... 21/L

Normálisnak nem mondanám, de nekem is szokott ilyen lenni, fõleg ha több stressz ér a kelleténél vagy leterhelem magam. Nem hinném, hogy valami komoly baj, csak ezek a fránya hormonok... 21/L

Milyen dekoráció illene munkahelyre, ha most már elmúlt mindenszentek és még nincs karácsony? Leszedném a tököket és varjúkat. MIt tegyek az ablakra?

Legjobb válasz: Milyen fajta munkahely ez, ahova varjúkat lehet aggatni az ablakba? Engem úgy kipenderítenének, hogy a lábam se érné a földet. Amúgy szebbnél szebb õszi levelekkel díszítenék, ha lehetne.

Milyen fajta munkahely ez, ahova varjúkat lehet aggatni az ablakba? Engem úgy kipenderítenének, hogy a lábam se érné a földet. Amúgy szebbnél szebb õszi levelekkel díszítenék, ha lehetne.
Varjú maradhat még, jöhetnek mellé sünikék, levélmanók. Kb. 2 hét múlva, november végén meg már jöhetnek a hópihék, utána a télapók. Hol dolgozol?
A kérdező hozzászólása: Egy butikban, s a kirakatba gondolkodom amolyan lógós valamiken, csak azért kérdem mert saját pénzbõl oldom meg, fõnök nem fizeti... Az a baj hogy ragasztani nem ragaszthatok, pedig nagyon jó levél matricát láttam körbe...

Ha most már napok óta átalussza az éjszakát-és csak 4körül eszik, akkor azt a kimaradó étkezést pótolni kell napközben?

idáig 1-2 között evett a babám-most próbálkozunk -és 4kor eszik csak hajnalban-igy kimarad egy étkezés.ilyenkor csökkenteni kell az idõpontok között eltelt idõt-sûrûbben etetni,vagy marad minden a régiben?3-és fél-4óránként eszik,3 hónapos múlt.

Legjobb válasz: Akkor adj neki, amikor kér, és amennyit kér.

Akkor adj neki, amikor kér, és amennyit kér.
nem kell idõt csökkenteni a szopik közt. Ha elhagyta azt az étkezést, akkor már nincs igénye rá. Be fogja õ azt pótolni, neked nem kell semmit tenned. Többet fog enni napközben, de nem úgy hogy többször szopizik, hanem többet. nálunk legalábbis így volt.
az a legjobb ha nem te találod ki, hogy mikor és mennyit eszik, hanem amikor õ megéhezik akkor megeteted pontosan annyi tejjel amennyit kér. ilyen egyszerû, ne aggód túl :)

Ha most már vágyok a szerelemre kapcsolatra akkor megértem rá?

20 éves lány vagyok,eddig egy barátom sem volt.Nem is kívántam.Viszont már pár hónapja vágyok a kapcsolatra,szerelemre,egy barátra. Megértem volna rá?

Legjobb válasz: Így van, golyó érett lettél! :D Írj rám! :)

Így van, golyó érett lettél! :D Írj rám! :)
Ez is egy olyan kérdés hogy Hajrá Fradi!
ellátásod mindig van, legfeljebb szól a doki, hogy nincs fizetve.
ha fizeted a tb-d akkor jogosultságod is van, a tb tartozásoddal nem tudom mi a helyzet

Normális dolog, ha most már tényleg én lépek?

Van egy srác, akivel kb. 5 hónapja ismerkedünk. Konkrétan úgy kell elképzelni a helyzetet, hogy betaláljuk egymást fb-on 2-3 hetente (és ezt még elég sűrűnek nevezném). Általában a srác ír, de előfordult hogy én. Megbeszéljük, hogy valamikor találkozunk, de aztán mégsem jön össze sajnos. Majd ilyenkor egyikőnk sem keresi a másikat legalább újbóli 2-3 héten keresztül. (eztse értem h miért, talán ilyen kis ijedtség vagy beletörődés hogy ebből tényleg nem lesz semmi vagy nemtom) Nem tudom már hanyadszor játszódik ez le, de mindig úgy érzem hogy egyikőnk sem kitartó, és feladja a dolgot, majd megint erőt veszünk magunkon, ésaztán megint semmi.. Mégis úgy gondolom hogy mind2en legalább ugyanannyira nagyon akarjuk már a talit (és egymást) mégis ilyen szerencsétlen tehetetlenek vagyunk... :SS most is ez történt, írjak már neki egy levelet, őszintén hogy bármennyire is akaratom ellenére nem jön össze a tali, de én igenis, nagyonis szeretném, nem akarom elszalasztani és hiányzik?nem tűnik nyomulásnak egy lány részéről? ti mit tennétek? köszke

Legjobb válasz: N betûvel kezdõdik a keresztneved?

N betûvel kezdõdik a keresztneved?
Hány évesek vagytok?
a pofáraesés benne van a pakliban. az egész életed folyamán. de ha meg sem próbálod, na az az igazi pofáraesés, mert aki meg sem próbálja, az egész biztosan nem nyer. nyugodj meg, nincs olyan ember, aki ne esne pofára néhanapján. nõk, férfiak egyaránt.
A kérdező hozzászólása: na igen, de az mekkora pofáraesés volna már ha vissza sem írna... üzeneten keresztül égne a fejem. bár onnantól kezdve egyértelmû a válasz, nem mint most-.-"
nem kell rögtön vallomással kezdeni meg lerohanni. hanem rákérdezni, hogy akkor X idõpont jó-e, hiszen megbeszéltük, hogy találkozunk. vagy ha nem jó, akkor mondjon valamit, hogy mikor jó. ha erre valami falszöveget nyom, hogy õ mostanában elfoglalt, meg nem tudom, akkor ne vesztegesd tovább vele az idõdet.
zárd rövidre, írsz egy levelet, aztán kiderül, ez így idõhúzás, szóval legalább tisztán látsz és kész, ez most így jó? nem, akkor tegyél ellene N
A kérdező hozzászólása: #9 :DDD ez mekkora :D üdv a klubban akkor! egyébként nekem meg az a bajom hogy nem vagyok gondolatolvasó :S felse tettem volna a kérdést akkor :D
ne kombinálj...... én kérdeztem a neved, csak azért mert most tökre pont ugyanígy vagyok egy csajjal, bár elvileg mind2en gondolatolvasók vagyunk szóval tudjuk mit gondol a másik :D
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy igazakat írtok! :) :DDD egyéként mindig eléri azt a majom hogy még nekem legyen bûntudatom, ha nem is tehetek arról hogy nemjó a tali. (bár ezt egyszer sem közöltem vele hogy hát sajnálom, bocsi, szóval max érezheti hogy szarul érzem magam és kicsit"érzelmileg zsarol"
A kérdező hozzászólása: 23/F! köszönöm! de attól is tartok hogy mivan ha azt mondja, te tényleg komolyan gondoltad a dolgot? én csak pár alkalmat akartam..és az arcombaröhög...hát akkor ott süllyedek el..
Szerintem õ szórakozik Veled, Te meg béna vagy, és hagyod magad.Állja sarkadra, és írj neki levelet, vedd át az irányítást, ha máshogy nem megy.Ha ezután sem változik semmi, akkor hagyd.
A kérdező hozzászólása: de az a baj hogy szerintem mind a ketten azon kattogunk hogy mit gondol a másik... és hagyunk idõt, közben meg nemkéne egyébként már én is ezen gondolkodtam.deha meg hagyni kéne az egészet mért bukkan fel a másik folyton?!
Tisztázd le vele, hogy te nem vagy vevõ erre a tanácstalanságra. Igenis szeretnél vele találkozni, de ha csak játszadozik, akkor ne kerülgessétek egymást többször. 23F
sztem ha annyira akarnátok azt a kapcsolatot akkor összejött volna már a találkozó :S meg utána nem lenne ez a "kínos csönd" 2 hétig...már bocs..
A kérdező hozzászólása: T-vel. miért?
A kérdező hozzászólása: 19 és 21(Õ)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!