Találatok a következő kifejezésre: Ha most lenne szavazas, ki (2 db)

Ha most hetvegen lenne szavazas, ki nyerne es miert?

Legjobb válasz: Szerintem is a fidesz. Én nem vagyok sem fideszes, sem mszp-s, de az tuti, hogy most kurva nagy kupi van az országban, és az emberek ezt már nagyon megelégelték. Mondjuk én is. Nem azt mondom, hogy a fidesz megoldaná a helyzetet, de hát õk a másik nagy párt, és mivel az mszp eléggé elbaltázta az esélyeit, tehát szerintem kizárva, hogy újra õk gyõznek, így szerintem marad a fidesz, nem hinném, hogy bármelyik kisebb párt nyerne. Pedig lehet, akkor nem lenne ekkora szarban az ország. De az is lehet,hogy még nagyobban. Á, nem tudom, én utálom az összes politikust és az egész politika nevezetû hazudozást és parasztvakítást.

Szerintem is a fidesz. Én nem vagyok sem fideszes, sem mszp-s, de az tuti, hogy most kurva nagy kupi van az országban, és az emberek ezt már nagyon megelégelték. Mondjuk én is. Nem azt mondom, hogy a fidesz megoldaná a helyzetet, de hát õk a másik nagy párt, és mivel az mszp eléggé elbaltázta az esélyeit, tehát szerintem kizárva, hogy újra õk gyõznek, így szerintem marad a fidesz, nem hinném, hogy bármelyik kisebb párt nyerne. Pedig lehet, akkor nem lenne ekkora szarban az ország. De az is lehet, hogy még nagyobban. Á, nem tudom, én utálom az összes politikust és az egész politika nevezetû hazudozást és parasztvakítást.
A Jobbik nyerne. Isten velünk van, ki lehet ellenünk? Szebb jövõt!
Isten kinyilatkoztatta, hogy a Jobbikkal van? Ne legyél már nevetésges...
Igen kinyilatkoztatta. Õ a Magyarok istene és nem tûr tovább zsidó igát!
Te nagyon hülye vagy... Írásba is adta neked talán?

Ha most szavazás lenne, Te kire szavaznál?

Legjobb válasz: "Fidesz | Tudom tudom, le leszek pontozva. Köszi gyerekek..." Igazán nincs mit.

"Fidesz | Tudom tudom, le leszek pontozva. Köszi gyerekek..." Igazán nincs mit.
Azért szavaznának a fideszre, mert: 1. Fingjuk sincs, csak mert csak. 2. A szülõk is megrögzött fideszesek akkor már õk is. 3. Olyan birkák hogy nem látnak más irányba--- csakafidesz, csakafidesz 4. Orbán Viktor személyi kultusza lengi át érzékeny kis lelküket, ez alól sem erõvel sem ésszel nem lehet õket kibillenteni. Csak az a jó amit a nagyvezír mond.
El se mennék szavazni, nem látom értelmét. Hányszor is volt már választás? Hányszor is mentünk el szavazni? És változott valami? Minden rosszabb lett. És most lehet magyarázni hogy ez állampolgári kötelességünk (valójában JOGUNK! - ahogy az is jogunkban áll hogy ne szavazzunk) és hogy hát de majd most jönni fog egy becsületes párt. Én már nem hiszek a Mikulásban. Becsületes párt?? Az mi? Az valami olyasmi mint a vegetáriánus krokodil?? Undorító világban élünk ahol mindenki önmagáért teszi amit tesz. A pártok is. Azok a politikusok is akik játsszák a szentet meg a hazafit.
Nem mennék el szavazni, mert nincs egy olyan valamire való párt is aki valóban tenne értünk, nem csak a saját zsebeit tömné. Olyan meg egyáltalán nincs most a palettán akinek hinnék is!
A válasz 47%-ban hasznosnak tûnik. A válaszíró 59%-ban hasznos válaszokat ad Megtudom érteni, hogy miért szavaznál a Fideszre. Ezért megkaptad a pontot tõlem. Én a Jobbikra szavaznék. (Ja, és nem vagyok náci)
lmp
"Ha én egy vuki lennék az Endor bolygóról, hogyan magyaráznátok el nekem, hogy miért a fideszre szavaztok?" Sehogy. Utálom az olyan embert aki még önmagának is ellensége.
A vukik nem az Endoron élnek, hanem a Kashyyyk-on :D Bocsi, de kifogtál egy SW b.zit :D Egyébiránt hogy válaszoljak a kérdésre is: LMP, a többi párthoz (Fidesz, MSZP, Jobbik, stb) nem mernék X-et tenni.
Fidesz | Tudom tudom, le leszek pontozva. Köszi gyerekek...
Fidesz, Fidesz , Fidesz, háromszor is Fidesz
Senkire!!Nagyot csalódtam a Fideszbe!!
Ket Farku Kutyapart!
Én magamra!!
Természetesen a JOBBIKRA! Egyszerûen nincs már más lehetõség csak hogy radikális változással rángassák ki Magyarországot a [email protected]ól! Egyszerûen hihetetlen hogy ti még most is beveszitek ezt a sok mocskot fideszesek.... Szebb jövõt!
A kérdező hozzászólása: Úgy látom ha szavazás lenne a fidesz nyerne. Akkor nem is kell az a szavazás, hiszen ugyanott lennénk ahol most vagyunk.
Ez, csak egy virtuális szavazás.
JOBBIK
Jobbik, de csak azért, mert a többi már mind volt hatalmon és bemutatta milyen tehetetlen és telhetetlen b.lf.szok. Amúgy nem látok olyan politikust aki elég tiszta (nem zsarolható), elég bátor, és elég elszánt is, hogy a nem kis kockázatot vállalva, szembe szállva az utolsókat rúgó pénzügyi hatalommal, egy új, valóban szabad és önálló Magyarországot teremtsen. Nem kis kockázat, mert bár a világhatalom az utolsókat rúgja, ezek a rúgások halálosak lehetnek, pláne egy olyan hadsereg nélküli, lebetegedett, fizikailag és erkölcsileg elsatnyult nép esetén mint a magyar. A szellemi erõnk a szakrális nagyság, még mindig bennünk van, ez kiegyenlítheti hátrányunkat. Valahogy úgy, mint a Pozsonyi csatában 907-ben, ahol a magyarság teljes kiirtására összeröffent, többszörös túlerejû nyugati seregeket vertük sz.rrá. Most is ez a feladat...
A Fideszre, a jobbikra. az Lmp-re biztos nem. Talán az MSZp-re, mert ha hibáztak is sokat, de sokkal jobban éltünk, mint most. Kevesebb volt a szegény, és mindenki bátran elmondhatta mindenrõl a véleményét. Most ettõl sokan félnek, különösen vidéken.
Egyre inkább hajlok arra, hogy ha nem géppisztollyal szavazunk, akkor Magyarországnak és a magyarságnak kampec....
"Ha a légierõ, az 1.ejtõernyõs-dandár és a hadsereg többi részének fele rám szavaz, már megnyertem a választást!" - Pinaecset tábornok alias "El Presidente" :-D
Csak a JOBBIK!!!
A kérdező hozzászólása: Ha én egy vuki lennék az Endor bolygóról, hogyan magyaráznátok el nekem, hogy miért a fideszre szavaztok?
LMP, olyan alapon, hogy a legkisebb rossz lenne. Kormányt nyilván nem fognak alakítani, de nem is erre vannak berendezkedve. 2 éve még a Fideszre szavaztam volna, de azóta gyökeresen megváltozott a véleményem róluk.
"Azért szavaznának a fideszre, mert: 1. Fingjuk sincs, csak mert csak. 2. A szülõk is megrögzött fideszesek akkor már õk is. 3. Olyan birkák hogy nem látnak más irányba--- csakafidesz, csakafidesz " Hát sajnos hazánk gazdasági életét húsz évig épp ilyenek mozgatták. Ideje változtatni.
Kérem azokat akik a múlt évben sem mentek el szavazni, hogy ne szidják azokat, akik elmentek szavazni a Fideszre. A Fidesz csak miattuk tudott nyerni.
Ha most hirtelen bejelentenék, hogy ma választás, nem mennék el. Mire szavazzak? Nevekre? Arcokra? Menjek el valaki ellen szavazni? Ennek nincs értelme. Nem véletlenül olyan a választási rendszer amilyen (és még így is messze áll a tökéletestõl).
# 14: Persze, pont azok tehetnek róla, akik nem mentek el szavazni. Amúgy meg Dúró Dórára - szimpi a csaj xD
Jahh szimpi, én is megennék egy Túró Tortát :D
A nagy fideszfanok szíves figyelmébe ajánlom eme linket: http://www.youtube.com/watch?v=89TAsGkSDhM&feature=related Az egészet hallgassátok figyelmesen de kiemelném amit 1.05-kor mond... Kiváncsi lennék ezek után mi a véleményetek kedves elvakult fideszesek...
ha a sok balf*sz nem maradt volna otthon elõzõleg duzzogva, akkor most nem lenne 2/3. Nyilván fidesz lenne, de nem lenne egyeduralom.
Fidesz. A múltkori szavazáson a Jobbikra szavaztam volna, de mivel nem határolódik el a szélsõséges eszméktõl eléggé, szépen lekerült a listáról. Az LMP az SZDSZ ideológiai örököse, amely nem feltétlenül rossz, csak az én politikai beállításomtól távol áll. Az MSZP-rõl nem is nyilatkozok. Ha egy kicsit visszanéztek, az egyetlen párt amely megpróbált tenni valamit az országért is az a Fidesz, még ha õk se hibanélküliek természetesen.
Gondolkodom, hogy leírjam e a véleményem vagy sem...Ha leírom lepontoznak 0% környékére vagy 0-ra... Inkább csak annyit mondok, hogy: FIDESZ

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!