Találatok a következő kifejezésre: Ha most lenne szavazas, (5 db)

Ha most lenne szavazás, ti milyen pátra szavaznátok, és miért?

Csak érdekel, hogy más emberek kikre szavaznának, ha jött elég válasz, majd százalékba megtudjuk, hogy melyik a legnépszerűbb párt. Szóval minél több válasz, annál nagyobb pontosság. És még azt is írjátok meg, akitől kérhetem, hogy miért éppen arra a pártra szavazna. A válaszokat előre is köszönöm, senkit nem fogok lepontozni!

Legjobb válasz: jobbik nálam nem kérdés

jobbik nálam nem kérdés
Jobbik.
Ennyien írják a Jobbikot? Ettõl a frász jön rám, basszus...tényleg nem tanulnak az emberek a történelembõl. Mindig be lehet õket palizni. Ijesztõ.
Csakis a JOBBIK az egyetlen párt ahol igazat mondanak az ország sorsáról!
Szigorúan a Jobbikra. Tetszik a tabudöntögetõ politikájuk, a tenni akarásuk és az a ideológiai irányvonal amit képviselnek. 21/F
Jelenleg egyikre sem. Csak azt tudom, hogy a Fideszre és a Jobbikra soha.
FIDESZ - A sok rosszból a legkevésbé rosszat elven.
FIDESZ. Azért mert annak ellenére hogy õk sem tökéletesek, még mindig jobbak mint a többi párt! MSZP - leszerepeltek nálam egy életre, bármelyik politikusuk nyilatkozik, az a szememben hiteltelen, köszönhetõen az eddig kormányzásuknak. Jobbik - Radikálisok, túlságosan is minden ellenesek, egyáltalán nem életképes és nem megvalósítható a programja. LMP - Túlságosan is fõváros központúak, és annak ellenére hogy én is budapesti vagyok, országos szinten nagyon kevés bennük az erõ. DK - Gyurcsány pártja, a vezetõ miatt nem is érdekel sem a programjuk, semmi más.
listán a fideszre egyéniben pedig a kétfarkú kutyapártra
Jobbik, mert benne még bízhatunk.
„a felnõtt tévénézõ nem gyerek, hogy ugyanaz az elv életbe lépjen, mint a kamaszkorban cigire rászokásnál” Ezzel nem értek egyet. Attól hogy az ember átlépi a 18. évet, még nem lesz egy csapásra bölcs. Sõt, talán sohasem lesz az. Meg hát ugye eleve nem csak felnõtt tévénézõ létezik.
Maszoposok csöndbe voltak.
én nem akarom elõírni senkinek sem, hogy mit szeressen.de , mások bizony elõírják neked(na tippelj, hogy kik), hogy mit tehetsz, szerethetsz és mit nem.és tudod, hogy miért szeretik az ilyen vv-féle mocskokat az átlag magyar emberek?mert manipulálják az embereket.gyerekkoruktól fogva(!)és még észre sem veszik.neked annyival el is van intézve a dolog, hogy "egészségére, nézze!".ennyi erõvel azt is lehetne mondani a tizenéves drogosoknak, bagósoknak, hogy egészségére, csinálja. és még mindig nem értem (én sem), hogy mi köze ennek a fasizmushoz.
A kérdező hozzászólása: Igen, számol(ni próbál)tam, csak jöttek olyan válaszok, amibõl nem tudtam kikövetkeztetni, hogy milyen párt. Amúgy sok itt a jobbikos, õk vannak ITT többségben, és igaza is volt itt egy válaszolónak, hogy különbözik a GyK a valóságtól. Köszönöm az eddig jött válaszokat, úgy látom, hogy jó sokat pontoztak, de én inkább nem pontozok, mindenkinek megvan a saját véleménye, nekem is, szóval én nem nyúlok a kezekhez. TEHÁT HA JÓL SZÁMOLTAM: Jobbik-Fidesz: kb. 70-30%
"Tévedsz barátom! Az emberek azért nézik a vv-t, mert az ultraliberális, magyargyûlölõ, erkölcszüllesztõ retek klub igényt csinált rá." Ez nagyon nagy ostobaság. Olyan nincs, hogy igényt csinál rá, a felnõtt tévénézõ nem gyerek, hogy ugyanaz az elv életbe lépjen, mint a kamaszkorban cigire rászokásnál. A helyzet az, hogy az átlagmagyarnak ez a színvonal, akármit is hisztizik rajta a jobboldal, nem vagyunk ízlésben (sem) különbek a külföldinél. Senki nem kényszerít semminek a nézésére. Én már nem találtam nézhetõ mûsort évek óta, ezért nem is nézek tévét. Pont. Aki akarja, az nézze, egészségére. Aki egy nézett TV csatornát akar bezárni, mert nem felel meg az õ elveinek, az bizony fasiszta, mert elõ akarja írni a többi 10 millió embernek, hogy mit szeressen, és mit ne. De akár mondhatnám azt is, hogy bolsevik, azok is ugyanezt a tahóságot nyomatták.
Remélem, megkaptad a választ a kérdésedre.Számoltál?
utolsó-én is a Jobbikra szavaznék, de azért azt nem merném így vaktában állítani, hogy bízhatunk bennük...elõbb meg kéne õket szavazni, az elõtt nemigen lehet még véleményt mondani a megbízhatóságukról.
Az MSZP megmutatta mit tud, Fidesz úgyszintén...Jobbik nekem túl radikális/szigorú/agresszív, úgyhogy marad az LMP.
"mert manipulálják az embereket.gyerekkoruktól fogva" azt lehet manipulálni, aki hagyja magát manipulálni. aki tanulatlan (mondjuk úgy: átlagos) magyar családból jön, akik inkább vesznek új tv-t, minthogy befizessék a gyereket nyelviskolába neadjisten nyugati országba járjanak évente nyaralni. nekünk nincs új autónk (szerintem a miénk az egyik legrégebbi a városunkban:D), nincs új tv-nk, panelban lakunk, én mégis külföldön tanulok a világ egyik top 1% egyetemén, a bátyám a második diplomáját végzi (elsõ eltérõl, most corvinusra jár), apa 4 nyelven folyékonyan beszél (magyar, orosz, angol, német), plusz 3-at csak hobbiból tanulgatott (svéd, horvát és olasz), de egy erõs középfokra felhozta magát, anya "csak" három nyelvet beszél folyékonyan (angol, német, orosz) plusz németül szintén hobbiból tanulgatott; én és a bátyám szintén 3-at beszélünk. és hidd el, iszonyatosan ritka, hogy egy családban a szülõk akár egy nyelvet is beszélnek, a gyereknek meg persze hogy annyi a motiváció, hogy azt a nevetséges szintû középfokút a pluszpontok miatt/diploma miatt összekaparja. ez a szomorú valóság, a magyaroknak kell a vv (bár õszintén szólva, nem vagyok benne biztos, hogy mirõl szól) meg az összes többi szennylap. többen olvasnak blikket akármelyik buszon vagy metrón, mint pl az IPM-et. persze, olcsóbb is. ott az internet, lehet filmeket nézni ingyé' vagy occsón de persze ahhoz angolul tudni kéne. meg a könyvek! hát senki sem olvas manapság? elég szomorú. anyukám könyvtáros, iskola után a könyvtárba mentem megvárni amíg végzett és a megyei könyvtár szerintem legalább a felét kiolvastam) nekem a szüleim soha sem néztek ilyen mûsorokat, nekem sincs meg a késztetésem, hogy nézzem õket. de ha valaki akarja, akkor hajrá; nem futna több éve, ha nem néznék az emberek. tod, kereskedelmi csatorna, olyat játszik, amire van igény. na ez volt tõlem az off. amúgy valszeg lmp, de csak mert jobbikra semmiképpen sem (a zsidók, a melegek, aaaa nemtomkikahibásak), fidesz elég undi nekem, mpsz nem jön be, dk-ról semmit sem tudok. nyilvánvalóan szavazás elõtt elolvasnám az összes párt választási programját, mérlegelném értelmesen, hogy mennyire hihetõ/valószerû amit állítanak (nyilvánvalóan ki kell szûrni a demagóg, populista állításokat és a tényeket kell nézni meg hogy ki mennyire van elrugaszkodva a valóságtól) és határozott, biztos döntést csak utána hoznék. na persze a jobbik ugatása meg a fidesz paródiája az eu-val eléggé befolyásolja a jelenlegi álláspontomat, az lmp egy korrekt alternatívának tûnik.
A rendszerváltáskor nem voltam elvi okok maitt most ill.2014-ben meg ugy néz ki, hogy megint nem megyek nagyon-nagyon sokakkal együtt. Evvel fogunk tüntetni.
ez aztán nagy tüntetés, ba*meg!de aztán ne pattogj majd, ha a kövi kormány olyat fog csinálni, ami neked nem tetszik!feltéve ha ugyan másik pártot választ(unk) meg.
egyik korruptabb, mint a másik.Tudsz jobbat ? Ettõl még a cigányok is jobbak lennének!
Miért, Orbán nem az? :)
könyörgöm!épp azért rossz mindegyik párt, mert a cigányoknak még a seggét is kinyalják!ébredj már fel!
és mellesleg Orbán is az.
'"Arra való a Jobbik, hogy - mivel a szavazói nagy része korábban MSZP-s volt " Sok Jobbikos ismerõsöm van, egyrõl se tudom hogy valaha is maszopos volt volna" Hát igen, ez csak egy liberális agymenés. Olyan sok maszopból áttért jobbikos van, de senki nem ismer egyett sem.
"Arra való a Jobbik, hogy - mivel a szavazói nagy része korábban MSZP-s volt " Sok Jobbikos ismerõsöm van, egyrõl se tudom hogy valaha is maszopos volt volna. Én személy szerint semmi se voltam korábban. A Jobbik megjelenésével kezdtem el figyelni a politikát. Más Jobbikos ismerõseim vagy ugyancsak nem szavaztak, vagy MIÉPre szavaztak régen.
"Az emberek azért nézik a VV-t, mert szeretik, élvezik." Tévedsz barátom! Az emberek azért nézik a vv-t, mert az ultraliberális, magyargyûlölõ, erkölcszüllesztõ retek klub igényt csinált rá. A gyerek sem kezd el cigizni amíg rá nem szoktatják. Én örülnék ha égne a reteklub, és aki Vona miatt ezért fogja a fejét, az csak nem érti. Kb a Jobbikot is ezért nácizzák, mert elöbb hiszik el a birkák amit a libis média állít, mint hogy elkezdenének gondolkodni, és körbe nézni, hogy azok a problémák valóban léteznek amit a Jobbik megszeretne oldani.
Egész életemben jobboldali voltam, de annyira kiábrándultam az egész pártból (Fidesz) és az egész konzervatív, haladást hátráltató ideológiától és vallásközpontúságtól, hogy inkább vagy nem mennék el szavazni vagy valami baloldali pártra szavaznék. Az tuti, hogy emigrálnék, ha a fasiszta, nem haladellenes, hanem egyenesen a középkorba visszatérni szándékozó Jobbik nyerne.
Veled értek egyet.
mindenki szidja a jobbikot, pedig még esélyt sem kapott! lepontozhat akárki, ha akar, de szerintem a jobbik jönne most a legjobban.ennek az országnak egy nacionalista(nem náci, vagy fasiszta, ahogy egyesek mondják)párt kéne végre!nem vagyok benne biztos, hogy az minden ígéretét betartaná, de ennél rosszabb szerintem már nem jöhet.adni kéne neki egy esélyt.
ma 19:04 Valóban nem tanulnak az emberek a múltból, hiszen az MSZP-t háromszor, a Fideszt pedig kétszer is megszavazták a birkák! Meg is lehet nézni, hogy az eddigi 17 év alatt hova juttatta ez a két "párt" az országot! A szememben nagyon csúnyán leszerepelt mind a kettõ! Már itt az ideje annak, hogy egy új politikai erõ kapjon kormányzási lehetõséget!
ma 18:49- mi bajod lenne, ha az rtl-t megszüntették volna?azt mondtad, hogy a szemedben a párt értéket képvisel, az rtl klub viszont szerintem csak erkölcstelenséget és mocskot(valóvilág és a többi), szerintem egyáltalán nem lett volna kár érte.sõt!még rengeteg csatornát tudnék mondani, amit kapásból beszüntetnék.az egyetlen hiba az volt ebben, hogy ezt elõre elmondta, én biztosan nem tettem volna, csakha már megválasztottak.
"még rengeteg csatornát tudnék mondani, amit kapásból beszüntetnék." Na, ez kérem a fasizmus...
Jobbik-ok valos problemakrol beszelnek es nyiltan (mondjuk azzal nem ertek egyet, h lepjunk ki az EUbol, de az ugyse lehetseges csak reklamsztori)
Az emberek nem tanulnak a történelembõl! Még mindig van egy rakás birka aki az országot taccsravágó MSZP-re és Fideszre voksolna...
Jobbik, mert már elegem van a hazugságokból.
Természetesen a Jobbikra.
""még rengeteg csatornát tudnék mondani, amit kapásból beszüntetnék." Na, ez kérem a fasizmus..." Ebben hol van fasizmus?
Magyarokra, Jobbikra. Attól kérdezném aki azt mondta hogy a Jobbik túl radikális, szerinted manapság mi megy jól, amit nem kell átalakítani? Szerinted ez az ember sorsa? Házasság, hitelek, ház, autó, vallás, pénz? Ébredj fel barátom!
"Ha most lenne szavazás, ti milyen pátra szavaznátok, és miért?" Fidesz. És azért, mert az egyetlen kormányzóképes párt, ráadásul jobboldali (legalábbis nem bal). 19:04 "Ennyien írják a Jobbikot?" Az elõzõ választás elõtt a GYK-n kb. 80% volt a jobbikosok aránya, a másik 20% fõleg MSZP-s volt. Most is hasonló lehet a viszony a GYK és a valóság között :) ))
07:47 A Jobbik nem "túl radikális", hanem egyszerûen dilettáns. Nem is az a Jobbik funkciója, hogy jelentõs eredményeket érjen el. Arra való a Jobbik, hogy - mivel a szavazói nagy része korábban MSZP-s volt - a sírba vigyen 10-15% baloldali szavazatot, így az MSZP soha többé ne kerüljön kormányra. Nem újdonság ez, Orbán már elmagyarázta a kötcsei beszédben a választás elõtt.
19:19 A "haladás" tipikus baloldali duma, ahogy a militáns vallásellenesség is. Mindig is baloldali voltál, ha jobboldalinak képzelted magad, az identitászavar volt.
Ja, nem tanulnak, az MSZP-t meg Fidesz-t is megválasztották kétszer is.

Már lassan a 3. évhez közeledünk. Ha most lennének a szavazások, akkor hogyan alakulnának a dolgok?

2010-ben még csomóan a környezetemben is hittek Orbánban, de gondolom mint az ismer?seimnek, úgy másoknak is leesett, hogy csak a hatalom, és a pénz kell neki, mi meg csak rosszabbul élünk, és millió-egy adót fizetünk.

Legjobb válasz: Hát ha addig nem kiáltják ki a Királyságot, akkor szerintem megint Fidesz, erõsebb Jobbik, gyenge LMP és Mszp (vagy DK mostmár?)

Hát ha addig nem kiáltják ki a Királyságot, akkor szerintem megint Fidesz, erõsebb Jobbik, gyenge LMP és Mszp (vagy DK mostmár?)
1. Fidesz: 32% 2. MSZP: 29% 3. Jobbik: 27% 4. LMP: 7% 5. Dk: 3% 6. JESZ: 1% 7. FKGP 0.6% 8-. Egyéb: 0.4%
A közvélemény kutatásokon sem a fiatalok (Jobbik), sem az MSZP-s idõsek nem vesznek részt tehát hülyeség az egész egyebek mellett, a regisztráció megint üt egy egyet az MSZP-n és dob egyet a Jobbikon...
Regisztrációval: Fidesz: 35% Jobbik: 35% MSZP: 15% LMP: 10% DK: 1%
"Akkor meg mi alapján feltételezed, hogy értelmesek?" Abból, hogy nem szavaznának a Jobbikra.
Én még azt is kinézem hogy a sok hívõ miatt a fityisz kap még egy évet. Vagy ha nem akkor megmarkolják egymás zacsiját a jobbikkal és úgy futnak át a célvonalon, de ez a két alja bagázs a legesélyesebb. A többiek harmatgyengék jelenleg. És nem is hiszem hogy ez változik 2 év alatt.
Az értelmesebb volt Fideszesek nem szavaznának a Jobbikra. Inkább nem mennének el szavazni.
"2010-ben még csomóan a környezetemben is hittek Orbánban" Akkor elég sötét, mûveletlen környéken élhetsz.
'Az értelmesebb volt Fideszesek nem szavaznának a Jobbikra.' Akkor meg mi alapján feltételezed, hogy értelmesek?
szonda ipsos, de sorolhatnám még.
Én azt hiszem nem mennék el szavazni.
Független szervezetek nélkül, átrajzolt választási körzetekkel, a hívõknek kedvezõ regisztrációval, érvényességi küszöb nélkül a fidesz fog nyerni. Sajnos annak a rétegnek a kezében az ország, amelyik elõször habzó szájjal kommunistázik, majd államosítást követel, amelyik kikéri magának, hogy rasszista vagy antiszemita lenne, de két sör után kifejti, hogy kit hogyan kéne megölni, és emellé egy lepke memóriájával, és elkötelezettségével bír. Fideszesek bosszantására remekül használható a "mit gondoltál 8 éve az egykulcsos adóról" kérdés.
A Fidesz fog még 4 évet kapni ezt tartom a legvalószínûbbnek.Aztán talán kap a Jobbik is 4 évet merthogy biztosan hatalomra fognak jutni véleményem szerint, ha csak addig be nem jönnek az MSZP-sek, de valószínû hogy a Fidesznek még lesz újabb 4 éve. Aztán kitudja....
""Akkor meg mi alapján feltételezed, hogy értelmesek?" Abból, hogy nem szavaznának a Jobbikra." Akkor mi alapján feltételezed, hogy értelmesek?
néztem statisztikákat, nagyjából ugyan úgy alakulnának a dolgok, azt leszámítva, hogy a fidesz népszerûsége drasztikusan csökkent, amúgy én a jobbikra szavaznék
A kérdező hozzászólása: Bocs úgy írtok mint a motolla XD
A kérdező hozzászólása: Utolsó 2 választ köszönöm!
A felmérések szerint a fidesz nyerne DE MIÉRT???! MIVEL TUD RÁVENNI ENNYI EMBERT HOGY RÁ SZAVAZZANAK? DIKTATÓRIKUS, RABLÓ, HOZZÁ NEMÉRTÕ, VICCKORMÁNY! Minden pártot utálok, de van két párt, amikre szavazni KELL ha nem akarjuk hogy folytatódjon a kétpárti diktatúra. Ezek pedig az LMP meg a Jobbik! Ezekbõl sem nézek ki sok jót, de még mindig többet mint az mszp-bõl vagy a fideszbõl. Én csak ellenszavazóként fogok résztvenni a választáson.

Ha most hetvegen lenne szavazas, ki nyerne es miert?

Legjobb válasz: Szerintem is a fidesz. Én nem vagyok sem fideszes, sem mszp-s, de az tuti, hogy most kurva nagy kupi van az országban, és az emberek ezt már nagyon megelégelték. Mondjuk én is. Nem azt mondom, hogy a fidesz megoldaná a helyzetet, de hát õk a másik nagy párt, és mivel az mszp eléggé elbaltázta az esélyeit, tehát szerintem kizárva, hogy újra õk gyõznek, így szerintem marad a fidesz, nem hinném, hogy bármelyik kisebb párt nyerne. Pedig lehet, akkor nem lenne ekkora szarban az ország. De az is lehet,hogy még nagyobban. Á, nem tudom, én utálom az összes politikust és az egész politika nevezetû hazudozást és parasztvakítást.

Szerintem is a fidesz. Én nem vagyok sem fideszes, sem mszp-s, de az tuti, hogy most kurva nagy kupi van az országban, és az emberek ezt már nagyon megelégelték. Mondjuk én is. Nem azt mondom, hogy a fidesz megoldaná a helyzetet, de hát õk a másik nagy párt, és mivel az mszp eléggé elbaltázta az esélyeit, tehát szerintem kizárva, hogy újra õk gyõznek, így szerintem marad a fidesz, nem hinném, hogy bármelyik kisebb párt nyerne. Pedig lehet, akkor nem lenne ekkora szarban az ország. De az is lehet, hogy még nagyobban. Á, nem tudom, én utálom az összes politikust és az egész politika nevezetû hazudozást és parasztvakítást.
A Jobbik nyerne. Isten velünk van, ki lehet ellenünk? Szebb jövõt!
Isten kinyilatkoztatta, hogy a Jobbikkal van? Ne legyél már nevetésges...
Igen kinyilatkoztatta. Õ a Magyarok istene és nem tûr tovább zsidó igát!
Te nagyon hülye vagy... Írásba is adta neked talán?

Ha most vasárnap lenne a szavazás Ön mely parlamenti pártra szavazna?

Nem kérek magyarázatot indoklást mocskolódást semmilyen indoklást CSAK a politikai párt nevét az alábbiak közül(FIDESZ, MSZP, JOBBIK, LMP , E2014,( nem mennék szavazni)). Ez csak egy rövid felmérés lenne a számomra hogy ezen az oldalon hogyan állnak a pártok. Egyébként indexen volt egy hasonló szavazás ahol más volt a kérdés de szerintem attól még össze fügésben lehet a pártok népszerűségével. Ki a leghasznosabb a védekezésben? 2928 Bajnai Gordon 4812 Gyurcsány Ferenc 5715 Mesterházy Attila 8886 Orbán Viktor 21483 Vona Gábor

Legjobb válasz: Jobbik!

Jobbik!
Jobbik
E2014 nem parlamenti párt, a Jobbik, Mszp, Fidesz és Lmp az csak, a Jobbikra szavaznék.
E2014 Online pollok meg semmit se érnek, ha a GYK-t olvasgatok kb. 80%-s Jobbik-gyõzelmet várhatnál.
Nem mennék el szavazni. Ebben a kutyakomédiában nem veszek részt. Elhitetik veled, hogy te döntesz, az x-eden múlik a jövõ. Pedig nem. Cirkusz bohócoknak.
Most egyikre sem.
Nem mennék szavazni.
E14
Magamra!
Honnan szedted ezeket az adatokat?
Mit is csinált Vona az árvíz alatt?
FIDESZ
MSZP vagy Együtt 2014
"Mit is csinált Vona az árvíz alatt?" Azerbajdzsánban zabált a diktátorokkal. Nagy ész, ha meg nem áll, nagy nemzeti hazafi.
forrás? Az semmi h 10 milliót felajánlottak és hogy a magyar gárda kint küzdött, valamint több a jobbikhoz köthetõ szervezet mint a betyár sereg? Ha balhé van egybõl azonosítjátok, ha segítenek meg meg sincsenek említve
Egyébként tényleg voltak Gárdisták a gáton.Ez igaz. Viszont Vona tényleg Azerbajdzsánban volt.
Szerintem meg Kubába vagy az Antarktiszon... forrás? Követitek merre megy hogy ennyire tudjátok? Végig míg árvíz volt Azerbajdzsánba kajált?
"Mármint kiönek? A kurucnak vagy az indexnek? Vagy azoknak akik Vonára szavaztak?" - A kurucinfó olvasótáborának. (Kerüljük a sima "kuruc" megnevezést, ne azonosítsuk ezt a szót az oldallal) "Egyébként ennek az egész kérdésnek amit feltett az index semmi értelme." - Véleményem szerint egyetlen ilyen internetes szavazás sem reprezentatív.
Nem azért nincs értelme mert nem reprezentativ... Az indexet se imdex.hu-nak hívjuk a kuruc.infot se fogom annak hívni, az index is jelent mást mégis az oldalra gondolsz általa...
Annyira imádnivalóak az ilyen #37-hez hasonló jobberek, ha valaki mond egy halál könnyen leellenõrizhetõ állítást, akkor forrásért meg kamut kiáltanak, miközben kb. 3 másodpercbe kerülne beütni a googlebe, hogy "vona azerbajdzsán" és hozná a linkeket (köztük Vona saját FB-oldalát), de amikor valami nekik "tetszõ" hírt találnak, amin felháborodhatnak, egybõl ugranak rá, mint a véres rongyra. Igaz, hogy általában az ilyen cuccok jó kuruttyinfó módra olyan távol állnak az igazságtól, mint Makó Jeruzsálemtõl, dehát istenem, megesik. Vicces :)
nem fogjátok beismerni hogy megint átvertek titeket/tévedtetek, tudom jól. de ez is reprezentálja az átlag index olvasók értelmi szintjét, hogy mindent elhisznek és azt adnak be nekik, amit csak akarnak, õk meg osztják az észt másoknak. csak nem vették észre, hogy az összes eszüket szétosztották már nekünk.
mindenki hinni akar valakinek vagy valaminek, ami nem baj A baj ott kezdõdik, hogy a média MINDEN résztvevõje hazudik, kivétel nélkül.
Na épp ezért kérdeztem hogy forrás? Vona a gátakon volt és ti ott voltatok? Azerbajdzsánba evett ja mert talán nem egy internetes hírportál szavát kellene tényként kezelni, hanem esetleg azt amit az érintett ír.
Csak a lepontozáshoz értenek, gondolkodáshoz nem.
Jobbik
És? Legalább ebbõl is látszik, hogy a kuruc.info a legolvasottabb hírportál. Ha csak az index olvasók szavaztak volna, akkor jó ha 2.000-et kapott volna Vona Gábor. De azoknak a száma, akik véletlenül pont olvasták ezt a kuruc által közzétett linket, és úgy gondolták, hogy szavaznak, azoknak a 99%-a Vonára voksolt, megjegyzem nem is lehet csak a szimpátiára hivatkozni, mert elég egyértelmû hogy õ segítette a legtöbbet.
Mármint kiönek? A kurucnak vagy az indexnek? Vagy azoknak akik Vonára szavaztak? Egyébként ennek az egész kérdésnek amit feltett az index semmi értelme. Egyértelmû, hogy Orbán tett legtöbbet hisz õ a miniszterelnök, neki ez kötelessége, a többi párt vezetõje is ott volt elvileg bár csak Vonát és Gyurcsányt láttam a többit nem (a hírekben)
Úgy könnyû húszezer szavazatot szerezni, hogy a kurucinfó összes gép elõtt tespedõ birkája kattintgat ezerrel. Merthogy valóságos kampányt indítottak pár napja.
A kérdező hozzászólása: Igazad van :-)
"E2014 nem parlamenti párt" A PM viszont igen, ami gyakorlatilag ugyanaz.
Azért az gyönyörû hogy mindenki a szélsõjobboldali "náci" pártot akarja!Nem hiába nem veszik komolyan MO-t EU-ban!
A kérdező hozzászólása: Igazad van :-) a 10-nek szolt
A PM se és a DK se, a PM és DK tagok jelenleg õgy tjdom függetlenként vannak bent így parlamenti párt kizárólag az amit felsoroltam + a KDNP de ugye õk házasságot kötöttek a fidesszel...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kijavítást ebben igazad van de megkérnék mindenkit hogy a kérdésre válaszoljon. mocskolódás nem érdekel
Ostobaság. Parlamenti párt, amelyiknek a képviselõi bent ülnek a parlamentben. Az részletkérdés, hogy van-e frakciójuk vagy nincs, az mind csak adminisztráció.
Ugyan arra akire az elõzõ 18750 ugyan ilyen kérdésben. Minek kell feltenni naponta ezt a kérdést???
E2014
Csak a JOBBIK!
Kétfarkú Kutya Párt.
Valószínûleg senkire. Vagy bizakodom, hogy jön egy új, jobboldali, konzervatív párt. Megjegyzés: érdekes a szavazás eredménye (a "védekezés" alatt gondolom az árvízi munkákat értik benne), mert alapvetõen nem a jobbik szavazóihoz szól az Index, mégis igen megugrott arrafelé a szavazatok száma.
Jobbik
Pro patria, azért mert a kuruc.info nak volt egy cikke róla és kirakta linkbe hol lehet szavazni, kurucról meg mentek és nagyrészt gondolom Vonára szavaztak.
Na, ez megmagyarázza a jelenség okát. De hogy miért volt ez nekik olyan fontos...
A kérdező hozzászólása: Nem kérek magyarázatot!! köszönöm

Ha most szavazás lenne, Te kire szavaznál?

Legjobb válasz: "Fidesz | Tudom tudom, le leszek pontozva. Köszi gyerekek..." Igazán nincs mit.

"Fidesz | Tudom tudom, le leszek pontozva. Köszi gyerekek..." Igazán nincs mit.
Azért szavaznának a fideszre, mert: 1. Fingjuk sincs, csak mert csak. 2. A szülõk is megrögzött fideszesek akkor már õk is. 3. Olyan birkák hogy nem látnak más irányba--- csakafidesz, csakafidesz 4. Orbán Viktor személyi kultusza lengi át érzékeny kis lelküket, ez alól sem erõvel sem ésszel nem lehet õket kibillenteni. Csak az a jó amit a nagyvezír mond.
El se mennék szavazni, nem látom értelmét. Hányszor is volt már választás? Hányszor is mentünk el szavazni? És változott valami? Minden rosszabb lett. És most lehet magyarázni hogy ez állampolgári kötelességünk (valójában JOGUNK! - ahogy az is jogunkban áll hogy ne szavazzunk) és hogy hát de majd most jönni fog egy becsületes párt. Én már nem hiszek a Mikulásban. Becsületes párt?? Az mi? Az valami olyasmi mint a vegetáriánus krokodil?? Undorító világban élünk ahol mindenki önmagáért teszi amit tesz. A pártok is. Azok a politikusok is akik játsszák a szentet meg a hazafit.
Nem mennék el szavazni, mert nincs egy olyan valamire való párt is aki valóban tenne értünk, nem csak a saját zsebeit tömné. Olyan meg egyáltalán nincs most a palettán akinek hinnék is!
A válasz 47%-ban hasznosnak tûnik. A válaszíró 59%-ban hasznos válaszokat ad Megtudom érteni, hogy miért szavaznál a Fideszre. Ezért megkaptad a pontot tõlem. Én a Jobbikra szavaznék. (Ja, és nem vagyok náci)
lmp
"Ha én egy vuki lennék az Endor bolygóról, hogyan magyaráznátok el nekem, hogy miért a fideszre szavaztok?" Sehogy. Utálom az olyan embert aki még önmagának is ellensége.
A vukik nem az Endoron élnek, hanem a Kashyyyk-on :D Bocsi, de kifogtál egy SW b.zit :D Egyébiránt hogy válaszoljak a kérdésre is: LMP, a többi párthoz (Fidesz, MSZP, Jobbik, stb) nem mernék X-et tenni.
Fidesz | Tudom tudom, le leszek pontozva. Köszi gyerekek...
Fidesz, Fidesz , Fidesz, háromszor is Fidesz
Senkire!!Nagyot csalódtam a Fideszbe!!
Ket Farku Kutyapart!
Én magamra!!
Természetesen a JOBBIKRA! Egyszerûen nincs már más lehetõség csak hogy radikális változással rángassák ki Magyarországot a [email protected]ól! Egyszerûen hihetetlen hogy ti még most is beveszitek ezt a sok mocskot fideszesek.... Szebb jövõt!
A kérdező hozzászólása: Úgy látom ha szavazás lenne a fidesz nyerne. Akkor nem is kell az a szavazás, hiszen ugyanott lennénk ahol most vagyunk.
Ez, csak egy virtuális szavazás.
JOBBIK
Jobbik, de csak azért, mert a többi már mind volt hatalmon és bemutatta milyen tehetetlen és telhetetlen b.lf.szok. Amúgy nem látok olyan politikust aki elég tiszta (nem zsarolható), elég bátor, és elég elszánt is, hogy a nem kis kockázatot vállalva, szembe szállva az utolsókat rúgó pénzügyi hatalommal, egy új, valóban szabad és önálló Magyarországot teremtsen. Nem kis kockázat, mert bár a világhatalom az utolsókat rúgja, ezek a rúgások halálosak lehetnek, pláne egy olyan hadsereg nélküli, lebetegedett, fizikailag és erkölcsileg elsatnyult nép esetén mint a magyar. A szellemi erõnk a szakrális nagyság, még mindig bennünk van, ez kiegyenlítheti hátrányunkat. Valahogy úgy, mint a Pozsonyi csatában 907-ben, ahol a magyarság teljes kiirtására összeröffent, többszörös túlerejû nyugati seregeket vertük sz.rrá. Most is ez a feladat...
A Fideszre, a jobbikra. az Lmp-re biztos nem. Talán az MSZp-re, mert ha hibáztak is sokat, de sokkal jobban éltünk, mint most. Kevesebb volt a szegény, és mindenki bátran elmondhatta mindenrõl a véleményét. Most ettõl sokan félnek, különösen vidéken.
Egyre inkább hajlok arra, hogy ha nem géppisztollyal szavazunk, akkor Magyarországnak és a magyarságnak kampec....
"Ha a légierõ, az 1.ejtõernyõs-dandár és a hadsereg többi részének fele rám szavaz, már megnyertem a választást!" - Pinaecset tábornok alias "El Presidente" :-D
Csak a JOBBIK!!!
A kérdező hozzászólása: Ha én egy vuki lennék az Endor bolygóról, hogyan magyaráznátok el nekem, hogy miért a fideszre szavaztok?
LMP, olyan alapon, hogy a legkisebb rossz lenne. Kormányt nyilván nem fognak alakítani, de nem is erre vannak berendezkedve. 2 éve még a Fideszre szavaztam volna, de azóta gyökeresen megváltozott a véleményem róluk.
"Azért szavaznának a fideszre, mert: 1. Fingjuk sincs, csak mert csak. 2. A szülõk is megrögzött fideszesek akkor már õk is. 3. Olyan birkák hogy nem látnak más irányba--- csakafidesz, csakafidesz " Hát sajnos hazánk gazdasági életét húsz évig épp ilyenek mozgatták. Ideje változtatni.
Kérem azokat akik a múlt évben sem mentek el szavazni, hogy ne szidják azokat, akik elmentek szavazni a Fideszre. A Fidesz csak miattuk tudott nyerni.
Ha most hirtelen bejelentenék, hogy ma választás, nem mennék el. Mire szavazzak? Nevekre? Arcokra? Menjek el valaki ellen szavazni? Ennek nincs értelme. Nem véletlenül olyan a választási rendszer amilyen (és még így is messze áll a tökéletestõl).
# 14: Persze, pont azok tehetnek róla, akik nem mentek el szavazni. Amúgy meg Dúró Dórára - szimpi a csaj xD
Jahh szimpi, én is megennék egy Túró Tortát :D
A nagy fideszfanok szíves figyelmébe ajánlom eme linket: http://www.youtube.com/watch?v=89TAsGkSDhM&feature=related Az egészet hallgassátok figyelmesen de kiemelném amit 1.05-kor mond... Kiváncsi lennék ezek után mi a véleményetek kedves elvakult fideszesek...
ha a sok balf*sz nem maradt volna otthon elõzõleg duzzogva, akkor most nem lenne 2/3. Nyilván fidesz lenne, de nem lenne egyeduralom.
Fidesz. A múltkori szavazáson a Jobbikra szavaztam volna, de mivel nem határolódik el a szélsõséges eszméktõl eléggé, szépen lekerült a listáról. Az LMP az SZDSZ ideológiai örököse, amely nem feltétlenül rossz, csak az én politikai beállításomtól távol áll. Az MSZP-rõl nem is nyilatkozok. Ha egy kicsit visszanéztek, az egyetlen párt amely megpróbált tenni valamit az országért is az a Fidesz, még ha õk se hibanélküliek természetesen.
Gondolkodom, hogy leírjam e a véleményem vagy sem...Ha leírom lepontoznak 0% környékére vagy 0-ra... Inkább csak annyit mondok, hogy: FIDESZ

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!