Találatok a következő kifejezésre: Ha most lenne (791 db)

Ha most lenne annyi pénzed, hogy végtörleszd a CHF lakáshiteled, megtennéd? Igen/nem - Miért?

Legjobb válasz: Elsõ dolgom lenne. Tudom, hogy ilyen árfolyamon még nagyobbat buknék rajta, de ez lenne az utolsó szempont, csak járjon le végre.

Elsõ dolgom lenne. Tudom, hogy ilyen árfolyamon még nagyobbat buknék rajta, de ez lenne az utolsó szempont, csak járjon le végre.
Abban a pillanatban, ha egy forintom sem maradna akkor is, csak szabadulnék már meg ezektõl a hiénáktól.Szép lassan, komotossan, egyesével, számolnám le a lét, majd érzékenyen elbúcsuznánk mindörökre!!!!!Aztán az utcán ha bank bejáratot látnék, átmennék inkább a túloldalra.
Gondolkodás nélkül. Ugyan buknék, de végre szabad lennék. Nem más ez mint rabszolgaság. A fizetésem felét fizetem az államnak a másik felének a 3/4-ét meg a bankoknak. Tehát nekik dolgozom nem magamnak. Már nem is emlékszem milyen érzés elkölteni egy fizetést.
Meg hát.

Ha most lenne 5 millió forintotok, mibe fektetnétek, hogy a legtöbb pénzt hozza? Mit kezdenétek vele?

Legjobb válasz: Egy nagyobb varosban garazsokat vennek belole, nem tudom mennyit tudnek, talan 2-3 garazst, es kiadnam berbe. Havi 10-12 ezer Ft-ot hozna egy garazs (bar most kulfoldon elek, lehet hogy mar tobbert mennek a garazsok, nem tudom). Csak meg kell venni, es ki kell adni, a legegyszerubb penzszerzes. Ennyi penzbol lakast sajnos nem lehet venni ott, ahol erdemes, Budapest, Gyor, ha lehetne, azt vennek, es kiadnam alberletbe.

Egy nagyobb varosban garazsokat vennek belole, nem tudom mennyit tudnek, talan 2-3 garazst, es kiadnam berbe. Havi 10-12 ezer Ft-ot hozna egy garazs (bar most kulfoldon elek, lehet hogy mar tobbert mennek a garazsok, nem tudom). Csak meg kell venni, es ki kell adni, a legegyszerubb penzszerzes. Ennyi penzbol lakast sajnos nem lehet venni ott, ahol erdemes, Budapest, Gyor, ha lehetne, azt vennek, es kiadnam alberletbe.
Na nálunk ennyiért már lehet venni egy lelakott 3 szobás lakást.Anyagáron felújítanám./mert sokmindent megtudunk csinálni/.Aztán 7, 5 milláért eladnám.Megint vennék egy lelakottat azt is felújjítanám és kiadnám. Most pont ilyesmin gondolkodunk, csak az a baj, hogy nincs még a kezünkben az 5 milla.... Válalkozást semmi esetre sem indítanék, az ingatlan biztosabb.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszokat:) Én is pont ilyesmikben gondolkodtam, csak így végiggondolva nem tûnik nekem akkora üzletnek, hiszen ha bankban tartanám tegyük fel 10%-os éves kamatra akkor jobban járok mintha 3 garázsból jönne bérleti díj. A lakás meg az illeték miatt nem az igazi szerintem:S
az a baj, hogy rengeteg penznek tunik, de sok dologhoz keves (pl ingatlan). bankba nem tudom erdemes e tenni, en utanajarnek, hogy tehetem e kulfoldi bankba.. de valoszinuleg nem hagynam forintba (de fontba se valtanam at) ha NEKEM lennne 5 millam, akkor lehet, hogy vennenk egy nagyobb lakast, mivel 30 nm-es a lakasunk, es a napokban fog szuletni a baba, es ennyibol mar talan lehetne venni egy nagyobbat, ugy, hogy eladjuk a meglevot. de lehet, hogy azzal is varnank, meg kisbabaval nem jo koltozkodni. szóval azt hiszem, az elso mellett döntenék én is
Ha biztosan tudod, hogy nem fog kelleni a penz, akkor kosd le eves kamatra. Amugy ha havira kotod, nem sokat fizet. Azert lenne jobb a garazs, mert azt barmikor eltudod adni, ha megszorulsz, de kozben azert folyamatosan jon a penz havonta. Ha nem szorulsz meg, nem kell a penz, akkor ok. Viszont ha kell, akkor elveszited az osszes kamatot, mivel evkozben nem tudod felvenni. En evesre soha nem kotnem le a penzemet. Hat, ha nagyon-nagyon millimos lennek, amugy soha.
Én most több helyen láttam a városban, hogy kis területekbõl parkolókat alakítanak ki. Körbezárják drótkerítéssel és parkolóhelynek hirdetik meg. Persze a belvárosban éri meg. Nem tudom, hogy magánszemélyként ezt lehet-e csinálni, szerintem céget kell hozzá létrehozni és az önkormányzatnál lehet talán érdeklõdni a területek felõl. A parkolás amúgy sem túl olcsó dolog.
Semmiképpen sem szabad ingatlanba fektetni. Befektetési jegybe, részvénybe és más efféle szemétbe szintén nem. Én államkötvényeket vennék belõle, pl. néhány hónap múlva lejáró DKJ-ket. Ezektõl könnyû megszabadulni, ha baj van, ugyanakkor jó a hozamuk (évi 9% most). 5 millióból évente 450 ezer bevétel egész jó kis mellékjövedelem.
Én tudnák egy jó befektetést ajánlani.Havi szinten 10-15%-ot hoz.Ha gondolod írj privit...
Egyértelmûen részvényekbe. A havi 10-15% pedig szép leányálom, remélem nem kajáltad meg. Ha valaki erre képes lenne, nem ajánlgatná neked. :)
Nem akarlak elkeseríteni, de ha volt már ennél magasabb és így leesett, akkor ez nem sok jót jelent. Bár én még szurkolok.
A kérdező hozzászólása: Nem használok mikroszkópot, de 19-én volt nyúlos, ragacsos folyásom, 25-én meg barna, ami két napig tartott, elsõ nap sötét, másnap meg ilyen világosabb, krémes.Tüneteim is voltak, mára már csak egy nagyon kicsi alhasi feszítést érzek, semmi mást. És azóta cikázik a hõm, szóval nem értem.
A kérdező hozzászólása: Mármint a beágyazódás teljes ideje alatt alacsonyabb a hõ, vagy már akkor is magasabbnak kell lennie?
Én úgy tudom, hogy a pé után fokozatosan emelkedik a hõmérséklet és csak a menstruáció elõtti napon vagy aznap esik le. Mennyi átlagosan a hõd?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, nagyon alacsony, legalábbis én azt hiszem, hogy ez alacsony 36, 0-36, 1. Átlagosan ennyi. De 3 napja még 36, 7 is volt , ma regel meg csak 36, 3, pedig a mensi azért még odébb van. 25-én volt barna folyásom, reménykedtem, hogy talán beágyazódástól, de kezdek elkeseredni.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Nem keserítesz el, már el vagyok anélkül is, sajnos én is teljesen tisztában vagyok ezzel, csak azt nem értem, hogy már most miért esett le, mikor hol van még a mensi? Azért nem adjuk fel, majd legközelebb talán összejön.
Most azon gondolkozom, hogy lehet, hogy sárgatest elégtelenséged van, mert akkor szokott a hõmérséklet cikázni a peteérés utáni fázisban. Bár ne legyen igazam. Én lehet elmennék a helyedben dokihoz. Ha megmutatod neki a hõgörbédet, egybõl látni fogja. De az is lehet, hogy most nem volt peteérésed. Nem használsz mikroszkópot?
Peteérés után kb egy héttel a hõ leeshet 1-2 napra, a beágyazódás kezdetén. Utána viszont meg kell emelkednie.

Ha most lenne egy népszavazás hogy kilépjünk-e az unióból, mi lenne az eredménye?

A Britek szavaznak róla, a Jobbik itt is kezdeményezi a népszavazást brit példára

Legjobb válasz: Attól mert odaírják mindenféle épülethez hogy 120 millió forint Eu készletbõl lett felújítva azzal nem sokat érünk. Fõtereket felújítani meg stadionokat építeni arra van pénz?Arra van támogatás? A gazdaság fejlesztésére miért nincs?

Attól mert odaírják mindenféle épülethez hogy 120 millió forint Eu készletbõl lett felújítva azzal nem sokat érünk. Fõtereket felújítani meg stadionokat építeni arra van pénz?Arra van támogatás? A gazdaság fejlesztésére miért nincs?
Nem is az, de jönnek a milliárdos beruházások, eu-s pályázatok amibõl a suttyó paraszt (én is) nem látunk semmit sem. Csak azt nézzük hogy akik érintettek milliomos üzletemberek hogy csalják, meg lopják szét az egészet. Kérdem én ebben nekünk mi a jó?
Mai demokrácia = vannak egyenlõk és egyenlõbbek. Ha lenne egy népszavazás. Mi is történne? Média mágia a felsõ 10e érdekében. Az az, ismét elhitetnék az emberekkel hogy lehet bárkinek Bécsben cukrászdája. Ha egy reálisan bemutató kampány lenne akkor nagy valószínûséggel kilépnénk. Ugyanis számunkra és szerintem minden ex komcsi ország számára kifejezetten hátrányos a mai Eu.
Mivel Magyarország nem demokrácia ezért nem lehet csak úgy népszavazást indítani bármibõl csak ami a vezérnek/vezéreknek tetszik.
a gazdag gazdagodik a szegény szegényedik. a szegények vannak többen úgyhogy, igen tuti kilépnénk.
Aha, ha a tõzsdét össze szernék omlasztani hajrá. Ha kilépnénk az EU-ból biztos vagyok benne, hogy egy euró lenne 340-370Ft.
A hitel ügyet Izland jól kezelte. Azt mondták hogy addig nem fizetnek semmilyen hitelt vissza amíg rendbe nem lesz a gazdaságuk. És nagyon helyesen is tették. Mi is megtehetnénk ugyanezt.
ma 14:52 Mi az 1000 év alatt 1. sem voltunk önerõbõl nagyhatalmak, ezután se leszünk, egyedül biztos, hogy nem...
http://www.euvonal.hu/index.php?op=kerdesvalasz_reszletes&ke.. Hoppá, 6 év alatt 3-szor annyi támogatást kaptunk mint amennyit befizettünk a közös kasszába. Akkor miért is kéne kilépnünk?
ma 14:38 És azt nem nézed mennyit fizetünk be a közös kasszába?
"Fõtereket felújítani meg stadionokat építeni arra van pénz?Arra van támogatás? A gazdaság fejlesztésére miért nincs?" Az Európai Uniónak pont az a lényege, hogy Magyarországot gazdaságilag visszafejlessze, így nem kell tõle tartani, hogy nagyhatalom leszünk. A legújabb kori gyarmatosítás.
Semmi eredménye nem lenne. Ugyanis a magyar jogrendszer miatt az EU-ból csak parlamenti 2/3-dal lehetne kilépni, nem népszavazással, és amíg a Jobbiknak nem lesz 2/3-a a parlamentben (hö-hö) addig nem fogunk kilépni. Egyébként, amit átlagemberként látok az EU-s pénzekbõl: egyetemi laborunk, anyukám általános iskolájának felújítása, a fõút a nagyszüleimhez, balatoni strandok, kórházak...
Milliárdos beruházás pl a Mercedes, Grundfos, Bonduelle, Duvenbeck, Continental, Oracle, Standler...stb csak párat soroltam fel...az, hogy nem a házad mellé települnek, vagy nem hallod a hírekben, attól függetlenül beruháznak az országba... Korrupció minden hol van sajnos, ezt kellene minimálisra csökkenteni... Gazdaság fejlesztése nem az EU dolga, ahogy egy társasház lépcsõházának rendben tartása részben a mi dolgunk is, addig a lakásunk rendben tartása CSAK a mi dolgunk, ha így könnyebben érthetõ.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is kilépne az ország, ha egy népszavazáson dönthetnénk, ugyanis elhúzták az emberek orra elõtt a mézesmadzagot: Nyugati bérek és életszínvonal. Ebbõl persze semmi nem valósult meg a többség számára éa ennek nem csupána a válság az oka.
A kérdező hozzászólása: ezért a feltételes mód...
"parlamentben azok a képviselõk ülnek akiket MI választottunk meg" És vége! Eddig tart a demokcária, a választópolgárok joga. Egy parlamenti képviselõnek a SAJÁT VÁLASZTÓI sem mondhatják meg, hogy egyes kérdésekben hogyan döntsön, hiszen a pártfegyelem az elsõ, nem a szavazók akarata! És ha nem a választóit képviseli, akkor sem hívhatják vissza! Na ez a demokrácia!

Fidesz, MSZP, vagy Jobbik? Te melyikre szavaznál, ha most lenne választás? És miért?

Legjobb válasz: Sajnos Magyarországon elég sok embernek a memóriája 2 évig tart. Erre jó példa a második válaszoló. Most, hogy Orbán Viktor már nem tetszik a népnek, már kezdik szépnek látni az MSZP-t és figyelmen kívül hagyják a 8 éves MSZP-s országkirablást, országkifosztást. Arról meg, hogy rengeteg ember hülye, mint a segg és nem tudják se a diktatúra se a náci szó jelentését, arról meg ne is beszéljünk.

Sajnos Magyarországon elég sok embernek a memóriája 2 évig tart. Erre jó példa a második válaszoló. Most, hogy Orbán Viktor már nem tetszik a népnek, már kezdik szépnek látni az MSZP-t és figyelmen kívül hagyják a 8 éves MSZP-s országkirablást, országkifosztást. Arról meg, hogy rengeteg ember hülye, mint a segg és nem tudják se a diktatúra se a náci szó jelentését, arról meg ne is beszéljünk.
Vicc hogy a jobbikot mindenki cigány és zsidóellenességgel szidja. Tételezzük fel, hogy ki kéne irtani magyarországon azokat, akik lopnak, csalnak, bünöznek. Alig maradna cigány. :D Akkor mirõl beszélünk? Miért nem támadhatják a kisebbséget, ha az ország 8/10-é ért õk a felelõssek? A normális cigányokat õk se bántanák. Persze marad a 2/10-ed magyar aki szintén lop csal hazudik, õket is ugyanoda sorolja, csak mivel a többség (kb8/10-ed) cigány, ezért hívja úgy hogy: Cigánybünözés. Tudod, jelenleg cigány lophat, magyar nem. Mennyi roma használja a gyakorit xd
Legutóbb nem szavaztam, mert elegem volt az egész politikából. Mára rájöttem, hogy csak mert én letojom õket, még ugyanúgy vágják alattam a fát. Ezért, hogy ezt visszaadjam nekik, és kihúzzam alóluk a szõnyeget, a Jobbikra fogok szavazni. Ha õk gyõznek, legalább felborítják azt a kényelmes kis meleg fazekat, amiben híztak a politikusok az elmúlt fél évszázadban. A magyaroknak ártalmasabbak úgyse lehetnek, mint a mostaniak.
Egyikre sem.
Ezek közül egyikre sem. A "többiek" közül meg fene tudja mi/ki lesz még a választáson.
Relatív, attól függ mit szeretnék. Perpill most a bünõzés a legnagyobb bajom, így: Jobbik. Ha gazdasági fejlõdés, és stabil körülmény, erõs megszórításokkal bár, de haladás a jobb országért, akkor: Fidesz. De MSZP soha az életbe sem! Õ még a Parlament bejáratához se méltó! LMP meg azt se tudja mit csináljon, vagy mi a politika. Bajnai persze még kulcskérdés, hiszen tudtommal õ baloldali? Mondjuk én ész érvek alapján megyek, el is törölném legszivesebben ezt a "Bal és jobb" oldalt.
Jobbik. Fideszre alapból nem szavaztam volna, akkor még nem volt jogosultságom a szavazásra amikor volt a választás akkor is a jobbikra szavaztam volna. Az MSZP-ben meg egyszerûen nem bízom meg, bár amikor volt az önkormányzati választás akkor már szavazhattam és az MSZP-t szavaztam meg, de csak is azért mert ismerem a polgármestert aki MSZP-s és õ tényleg csinál is valamit tehát õ az egyetlen aki megérdemelte!!
Jobbik, mert csak ez a párt hozhatja el azt a bizonyos szebb jövõt. (Bár sokan nem érdemelnéd meg)
jobbik, aki megbecsüli a magyarokat
MSZP, mert civilizált európai demokrata vagyok, nempedig barbár félázsiai diktatúra-hívõ (fidesz) vagy náci (jobbik).
Még annyi, hogy ha valaki nem akarja, hogy lepontozzák és elmondja a Fideszrõl a saját jó benyomását, legalább ne komcsizzon már! Azért mert valaki nem ért egyet a Fidesszel az nem feltétlenül komcsi, bár szerintem aki ilyennel jön, azt sem tudja mit jelent ez a szó.
Jobbik. Más nem jöhet szóba. De a fideszrõl van egy kis félreértés. Megpróbálták tartani amit igértek, legfõképpen orbán, de nem akart bonyodalkba ütközni saját párton belül, ezért is vannak most a "veszekedések". Azok az intézkedések amin el akartak indulni, le lett szavazva, pedig ha a Fidesz 2/3-os többsége mind rászavazott volna, érvénybe kellett volna lépnie. Szóval így [email protected] se érnek a 2/3-al, belsõ háborúkkal.
Sziasztok! Nehéz helyzetben lennék ha most választanom kéne. Jobbik mondjuk kilõve, annyira demagóg, illetve az EU-politikájuk számomra elfogadhatatlan. A Fidesz politikája markánsabb, hogy hülyeséget vagy nem hülyeséget képviselnek markánsan, majd az idõ eldönti. Könnyû most az MSZP-t fikázni, az õ döntéseiknek már látjuk a hatását, a Fidesznél nem. Személy szerin hányok ettõl a mû népi-nemzeti-istenes imidzstõl. Nem azért mert ez nem érték (na jó isten nekem nem, nem vagyok hívõ), hanem mert csak kihasználják. Amúgy szereplõk szintjén ugyan olyan népbutító hülyék vannak a legtöbb helyen, mint eddig, de a harcosságuk miatt sokkal pofátlanabbak is. Azért csendben megkérdezném, mi a helyzet a nyugdíjvagyonnal? Amúgy munkámból kifolyólag látom, ugyan az megy mint eddig. Furkálódás, pozícióféltés, haveri szerzõdések. És amíg az MSZP talicskával tolta ki a pénzt, ezek teherautóval. De hogy az egész rendszer, az élet jobb lesz-e, hosszú távon dõl el. Csinálnak ezek is hülyeséget dögivel, én speciál hányok tõlük de mondom, hosszú távon derül majd csak ki.
Engem is!!!! És akkor mondok kritikákat is! Felemelték az áfát: pedig anno, hogy dumáltak az MSZP-nek... A beznin ára az egekben van... anno, hogy dumáltak az MSZP-nek... stb...! Na mégsem vagyok olyan elfogult? Jó éjszakát! :D
Kaptál egy zöldet érte tõlem.:) )
Kicsit offoltuk azt hiszem ezt a kérdést, de talán nem zavart már senkit. Köszönöm, hogy tisztességes embernek tartasz!:) Biztosan Te is az vagy. Egyébként én úgy látom, hogy legyen bármilyen párt, eredetileg jó szándékkal, késõbb beférkõznek olyanok akik tönkre teszik. A Fideszt nem tudom ki tette tönkre, de úgy tûnik mintha maga a vezére. Többet várt tõlük szerintem az is aki nem szavazott rájuk. Minden jót!
Kedves Magyarok! Itt csak egy megoldás lenne.Egy nagy koalició. Csak hát ez egyik politikusnak sem az érdeke.Amig nem a saját pénzükböl politizálnak addig semmi sem drága. Hol vannak a "Széchenyiek, Kossuthok, Deákok stb. Szét lopják az egész országot. Sajna nekünk annyi.Õseink forognak a sirjaikban.
Én egyébként senkit nem pontozok le csak azért mert fideszes vagy más párti. A lényeg, hogy mit ír ennek kapcsán. Vannak olyan írások amik már vérlázítóak, na ezeket lepontozom.
50-es! Te is csak addig leszel Fideszes míg a saját bõrödön nem fogod érezni áldásos tevékenységüket.
Ha már néhányan cigányoznak akkor csak úgy elmondanám a drága miniszterelnökünk is cigäny...utána lehet nézni és komolyan. Még nem vagyok 18 jövöre az leszek és mikor már választás lesz én is szavazhatok igaz legszivesebben nem mennék el mert ez ami itt megy... rendszerváltás kéne(ez csak saját vélemény) de mivel egy fecske nem csinál nyarat, igy én is a jobbikra szavazok õk legalább az ellen tennének hogy ne kelljen félve kiengedni a gyerekeket az utcára... na meg nem lopnák szét az országot remélhetöleg amit az összes többi párt eddig tett. Õk csak nem fogják az adófizetõk pénzét fotelekre meg bútorokra elb*szni mint ezek a r¤hadékok(persze valamennyit lehet de olcsón is vannak...) 300 millió forintnál többet költöttek csak a saját kényelmükre... Na mindegy ha valaki elolvasta és nem tetszik akkor bocsánat a kis eszmefutattásért tudnék erröl irni kb 2000 mondatot de nincs értelme. Véleményem szerint aki magyar szavazzon a jobbikra! :)
"Alap hogy Jobbik Magyarországért Mozgalom.Az MSZP Tele van zsidókkal a Fidesz tele cigányokkal Az LMP tele úgyszint zsidókkal A Jobbikba meg csak magyar emberek vannak" Nem csak ez a lényeg. Legyen elfogadható programjuk is.
Alap hogy Jobbik Magyarországért Mozgalom.Az MSZP Tele van zsidókkal a Fidesz tele cigányokkal Az LMP tele úgyszint zsidókkal A Jobbikba meg csak magyar emberek vannak
Fidesz, MSZP, Jobbik?! Böeee... Szerintem egyértelmû: Magyar Kétfarkú Kutya Párt.
"ha nem tetszik hogy lepontoznak, írjál politikailag semleges hozzászólást" "na ez pont olyan fideszes nézet...ha nem vagy velünk akkor ellenünk" pedig jobbikos vagyok, csak annak írtam a választ aki már ott vergõdött mert lepontozták (a válaszát már törölték)
Én egyébként nem akartam elhinni mikor bevezették az egykulcsos adórendszert és eltörölték az adójóváírást, hogy képes a Fidesz lemondani a legnagyobb szavazóbázisáról, a minimálbérbõl élõkrõl és még sok más szavazójáról is más intézkedésével. Szerintem ebbõl nem lehetett a pártnak akkora haszna mint kára, csak a saját zsebüknek kedvezett. A jobbik ezt jól kihasználhatta volna, de neki sem nagyon sikerül mert nem határolódik el a nagyon szélsõséges tagjaitól és nem áll elõ semmi olyannal ami elõbbre vinné az ország sorsát. Pedig nagy eséllyel nyerhetnének a következõ választáson. Lehet, hogy nem is akarnak nyerni mert jó ez így nekik. Fõleg akik bent vannak a parlamentben mert van jó fizetésük és ez elég nekik. Az MSZP-rõl pedig a mostanihoz képest már mint jóságos pártra emlékeznek vissza azok akik most sokkal rosszabbul élnek mint az elmúlt nyolc évben, ezért eléggé arányosan oszlanak meg a szavazatok. Most a jobbiknak kellene nagyon belehúzni és le tudná hagyni a másik két pártot mert õk már bizonyították mire képesek és aki nagyot csalódott, szívesen szavazna olyan, még nem szerepelt pártra akiben látna valami fantáziát. Van még idõ, talán mindenki a végére tartogatja a jó kártyákat. Már csak az a kérdés, hogy elhiszik-e az emberek még egyszer a hazugságokat, mert eddig még csak ezt tapasztalhatták.
AZ MSZP vette el a 13. nyugdíjat! xd
#79 Pontosan. A fidesz a magánnyugdíj pénztárak megvédésére adott írásos garanciát.
jobbik
Mind a 3: POLGÁRI párt. A polgári azt jelenti, hogy burzsoá, azaz KAPITALISTA. Vagyis azoknak az érdekeit képviselik, akik tõkével rendelkeznek. (Jelentõsebb bankbetét, értékes termelõeszköz, több ha-os földbirtok.) Mivel én nem rendelkezem tõkével, nem vagyok polgár, ezért a 3 párt közül EGYIKRE SEM fogok szavazni. Helyettük inkább olyan pártot támogatok, amelyik a magamfajta szegény ember érdekeit képviseli. (Akkor is, ha ilyen a rendszerváltás óta nem jutott be a magyar parlamentbe.) Természetesen mindenki arra szavaz, akire akar...
Én eddig nem pártoltam nagyon a Jobbikot, de tegnap megnéztem ezt a videót és kicsit változott a véleményem róluk. http://www.youtube.com/watch?v=wyiIDaDPWAA&feature=related
én úgy vagyok vele, hogy aki már 1x átb*szott, annak többet nem adok a kezébe hatalmat. de tényleg vicc hogy ugyanazok a szarok váltogatják egymást, nem?:D
Jobbik, mert az egyetlen valóban konzervatív párt.
Elolvasva az üzeneteket én is gondolom: Fidesz - Elõny: Kevés, csak horibilis adóztatásokkal tud, látszólagos javulást elérni. - Ellenérv: Hiába a látszólagos javulás, ha a kivetett adók, szinte megfizethetetlenek lesznek. MSZP - Elõny: Nincs. - Ellenérv: Szavazzunk rájuk, ha szeretnénk, hogy elsõ nap már a politikusok végkielégítéssel a kezükben fáradjanak kifelé. Top 1 tolvaj banda! Hajrá MSZP. LMP - Elõny: Nem tudok róla, hogy lenne ilyen. - Ellenérv: Minden. 10 éves gondolkodásmódú ember kezébe én ugyan nem adom az országot. Jobbik - Elõny: A felsoroltak közül a legtöbb. Talán egy normális kormányzás. A jobbik egyetlen negatív hirneve a Cigányságprobléma miatt van. Ez nem a jobbik hibája, hanem a többi politikai párté. A romák EU szintû problémát jelentenek, hiszen régóta probáljuk õket integrálni keményen közénk, valahogy nembirnak beilleszkedni. Nemhiába toloncolják ki Franciaországból is azokat a romákat, akik nembirnak ülni a seggükön, és csak problémákat szûlnek. Igen is van cigánybünözés, de csak azért, mert a romák 10-20 évvel elvannak tölünk maradva. De ugyanakkor ha megnézzük indiát egy fejlett ország, pedig a származásukhoz képest az itteni romák tényleg elmaradtak tõlük is. Ez talán a környezetváltás hatása, talán a kevés Intelligencia nevelési módszerek problémája. Ezt igenis meg kell oldani, és erre csak a jobbik képes jelenleg. Szó sincs itt rasszizmusról, csak integrálásról, ha bizonyos problémás romáknak nemmegy, akkor mehet a toloncolás, mint Francia és egyéb EU-s országokban. - Hátrány: Bûn kilépni az EU-ból, legalábbis szerintem.
Jobbik Azért, mert a Jobbik eszmeisége (Szent Korona-tan) áll hozzám a legközelebb, és rengeteg elképzelésükkel egyetértek (halálbüntetés, közrendvédelmi telepek, bentlakásos iskolák, csendõrség, keleti nyitás, mentelmi jog eltörlése, kilépés az EU-ból, államadósság újratárgyalása stb.).
Utolsó vagyok, és nem vagyok jobbik-párti.
Ezek közül egyik sem. Abban sem vagyok biztos, hogy adnék érvényes szavazatot, mert jelenleg egyik párt felé sincs túl nagy bizalmam.
Fidesz. Nem azért, mert nagyon jók, hanem azért, mert a másik kettõ nem alternatíva.
MSZP
Jobbik. Csak tisztázás kép, már párszor elmondták, hogy nem egybõl kilépünk az EU-ból, mert arra valóban rácsesznénk. Még benne maradnánk, a támogatásokat felvennénk, az országot visszaszereznénk a külföldi kezekbõl aztán ki lehet lépni. EU elõtt is volt, élet, szerintem nem sz.rabb mint most. De ki tudja, lehet a mi szavazatunk már francokat sem ér, fent döntik el, hogy mi lesz. Aki meg nem szavaz az ne is sipákoljon. Ott volt a lehetõség változtatni (vagy legalábbis valami ilyesmi), ha te nem bírtad felemelni a s.gged, hogy Neked jobb legyen, meg a másiknak, akkor ne panaszkodj.
Jobbiknak a programja szimpatikus, de az a része nem, hogy lépjünk ki az EU-ból.
Csak a Jobbik!
JOBBIK.. az kell ide valóban. Tudatlan barmok. Ha a Jobbik kerül hatalomra elsõ dolguk az lesz, hogy kilépnek az UNIO-ból. Akkor aztán nem lesz itt ilyen olyan támogatás amibõl most él mindig jóhiszemû, mert amit lát fejlõdést (új buszok, új utak, új épületek) azt nem az ország finanszírozza. Gondolkozzatok már emberek és ne beszéljetek butaságot. Ha az UNIO-ból kilép Mo. az azt fogja eredményezni, hogy egy elszigetelt, szankciónált ország leszünk!! Legyetek már észnél! Több a jó az UNIO-ban mint a rossz. Igaz Euro nem kell ide, mert az csak a pénzek reál értékét csökkentené. FIDESZ: Ez kell nektek?! Ez az élet, ahol csak újabb és újabb adókat találnak ki, hogy elvegyék azt a kis pénzedet amit már így is lecsökkentettek? Új munkahelyek? Hol? Három évvel ezelõtt dupla ennyit kerestem mint most ugyan abban a pozícióba. Aki a Fideszt akarja, az inkább fizessen be az államadóságkasszába, mert kb annyi értelme van annak is mint ennek a kormányzásnak. MSZP: Ki és miért is szidja az állítólagos "kommunistákat"?! Akkor csak gondolkozzon el azon, hogy a 90-es években hány hetet volt nyaralani, mi volt reggel a hûtõbe, mit vitt uzsonnára, hol tanult a gyereke. Nincs több kérdésem. Különbenis az LMP és a Jobbik is Fidesz sarj. Schiffer a Fidesz jogásza, Vona pedig az egyik szervezet vezetõje volt. Ezekrõl ennyit! DK!!!!!
Eggyikre sem, egyik kutya a másik eb!
Jobbik mert magyar vagyok.
Semelyikre sem!Mert mind 100% korruptak!
Ezek közül én sem tudnék választani, de bízom abban, hogy bõvül még a választék a regisztráció ellenére is. Akit zavar a lepontozás, figyelje meg, hogy annál a kérdésnél mennyi olyan válasz van ami 100%-ot kapott. Itt nagyon kevés olyan van. Ide nem érdemes hozzászólni.:) ))
ez a kérdés a politikáról szól, de ne zavarjon. mégis hogyan írjak semleges választ?
ha nem tetszik hogy lepontoznak, írjál politikailag semleges hozzászólást
Jobbik. Egyenlõre még szimpatikus a párt. Kezdõdhet a leszavazásom, úgyse fáj.
de sokat vesztett a népszerûségébõl a fidesz, ha ez így halad, 2014-ben mszp vs jobbik lesz, a fidesz meg harcolhat az lmp-vel
Én azt nem értem, miért kell azért valakit lepontozni mert, Jobbikos, Fideszes vagy MSZP-s?! Ízlések és Pofonok... Ha én Jobbikos vagyok akkor mindjárt náci? Amikor én nekem semmi szélsõséges nézetem sincs nem vagyok sem cigány sem zsidó ellenes a feketéket meg alapból bírom is, akkor meg miért is vagyok náci? Azért mert elismerem, hogy az a bizonyos emberi faj több bûnt követ el mint a másik??? "Normális Margit?"
Jobbik mert a jelenlegi mezõnyben ez az egyetlen nacionalista, amúgy ha lenne más nacionalista párt akkor nem a Jobbikra szavaznék!
még van olyan marha aki a szocikra szavaz? õk döntöttek nyomorba minket, a fidesz meg folytatja... Malév záradéka? soroljam?
"MSZP, mert õk tudják csak kivezetni az országot a szociális és gazdasági válságból." Miután beletaszították, ez feltétlenül hihetõnek tûnik. AZ MSZP-SZDSZ ADÓSÍTOTTA EL AZ ORSZÁGOT
Most nem tudnék dönteni. De amennyiben minimális esély lenne 2014-ben, hogy a baloldal vagy liberálisok hatalomra jussanak, gondolkodás nélkül húznám be az X-et ellenük az esélyesebb jobbos formációra. Soha többé MSZP-SZDSZ!
Soha nem hittem volna, hogy ezt leírom így, de az MSZP. Per pillanat õk a legkisebb rossz.
MSZP mert õk tudnak Magyarországon segíteni. Rájuk szavaztam , mert nyugati toleráns demokratikus ember vagyok.
jobbik vagy esetleg fidesz, bár ha a 2 egyedülne és közös ereje lenne, akkor lenne itt bódottság m.o-on.
Egyikre se. Az MSZP böszmélkedésébõl elég volt 8 évig. A Jobbiknak a zsidók és cigányok kiírtásán kívül hosszabb távú tervük nincs; egyébként is, õk még nem loptak, de már nagyok akarnak. A Fideszen látszik hgy jót akar, valószínûleg a gyerekeinknek-unokáinknak jobb lesz majd, a bökkenõ csak az, hogy ha éhen döglök, akkor nehéz lesz utódokat nemzenem. A Zöld Párt már nincs meg? Úgy tudom, támogatták a marihuána legalizálását. Na, rájuk esetleg szavaznék. De amíg csak ez a 3 van terítéken, nem éri meg az 5 perc sétát, hogy szavazhassak.
Jelenleg két "szûz" parlamenti formáció van. A Jobbik és az LMP. A másik kettõ (plusz az Semjén fõvadász féle virtuális formáció és Gyurcsány által gründolt szabadcsapat) már bõven megmutatta, hogy miért nem érdemelnek bizalmat. A Jobbikról éppen a napokban derült ki, hogy õk is csak a pénzre, a saját zsebük megtömésére hajtanak. (Lásd Szegedi Csanád és az õ Novák Elõd nevû alkalmazottja) Az LMP egyelõre elvek mentén politizál, de a tapsztalataim azt mondatják velem, hogy ez nagyon könnyen megváltozhat és kizárólag rossz irányba. Egy biztos. Mindent megteszek 2014-ben, hogy soha többet ne legyen olyan kormánya az országnak, amely csak izmozni, a haverokat, rokonokat pozícióba tolni, szerzett jogokat elvenni, bûnbakokat állítani, a hazudozást nyíltan vállalni tud. Vagyis Fidesz és Mszp (plusz DK és KDNP) semmiképp. A többieket még meglátjuk.
"mszp, fidesz már elbaszott valamit ! most nézzük a jobbikot !!! hátha nem basznak el semmit .... hátha nem lopják meg az országot, hátha nem adóztatják meg a levegõt is =)" Õk is elb...k már valamit. Olyan embereket vettek be a soraikba akik csak kárt csináltak a pártjuknak.
mszp, fidesz már elbaszott valamit ! most nézzük a jobbikot !!! hátha nem basznak el semmit .... hátha nem lopják meg az országot, hátha nem adóztatják meg a levegõt is =)
Tudjátok az a baj, hogy ez egy nagyon rossz ízû étlap, nagyon csekély választékkal.... És természetesnek tartjátok, hogy csak ebbõl válogathattok...Azután senki se csodálkozzon, amikor éhen fog halni !!!
Továbbra is fideszre szavaznék, mert kezdik az országot kihúzni a szarból, amit az elvtársak elrontottak, lassan ugyan, de biztosan, s Orbán legalább fel meri vállalni azt, hogy magyar, s ki mer állnni európa elõtt e országért, s Istent is fel merte vállalni az alkotmányban...lassan, de biztosan haladunk, mert nehéz a feladatuk Ahogy nézem a kommenteket a jobbikon még nem akadok ki, nade mszp? :O emberek nem emlékeztek mi volt itt pár éve? segítek: minimum fosztogatás Mszp tagjai mellesleg Kádár, Rákosi, s még sorolhatnám kinek a rokonai...lásd gyurcsány, a vér nem válik vízzé Egyet mondhatnék egy sikeres olinpia után: hajrá magyarország, hajrá magyarok! :)
Továbbra is fideszre szavaznék, mert kezdik az országot kihúzni a szarból, amit az elvtársak elrontottak, lassan ugyan, de biztosan, s Orbán legalább fel meri vállalni azt, hogy magyar, s ki mer állnni európa elõtt e országért, s Istent is fel merte vállalni az alkotmányban...lassan, de biztosan haladunk, mert nehéz a feladatuk Ahogy nézem a kommenteket a jobbikon még nem akadok ki, nade mszp? :O emberek nem emlékeztek mi volt itt pár éve? segítek: minimum fosztogatás
Kedves 32-es! Könnyû más farkával verni a csalánt.
Én nem szeretnék szavazni a következõ választáson, mert elegem van a kizsákmányoló politikusokból!! A rendszer rossz! Miért én szívok amikor õk meg zsebre teszik a milliókat, én meg egy lakást nem tudok megvenni!
Azt mindenki tudhatta, hogy nem lesz könnyû ezt a helyzetet (amibe az MSZP sodorta nyolc éven át az országot), helyreállítani. Tudta, de mégis csodát várt a Fidesztõl. Az pedig, hogy a csoda nem fájdalommentes, már nem tetszik senkinek, így a Fideszt utálják. Kár, mert amit most elkezdett, annak hamarabb várható a jó eredménye (még, ha elõtte nehezen viselhetõ idõszakon is kell átmenni), mintha most egy másik politikai hatalom venné át az irányítást, eltörölve azt, amit a Fidesz megkezdett, s egy új koncepciót állítana fel. Na azt már nem bírná el az ország.
"ha nem tetszik hogy lepontoznak, írjál politikailag semleges hozzászólást" na ez pont olyan fideszes nézet...ha nem vagy velünk akkor ellenünk... amúgy Jobbik.És megjegyezném, nem vagyok fajgyûlölõ.Amúgy a Fidesz is kivette a részét 12 éve hogy ide jutottunk.Õk is a kormányzás alatt gazdagodtak meg anno amikor a fõiskoláról a kormányba kerültek.Õk is loptak mind mindenki más....
Politika baromság. Amíg hagyjátok hogy a politikusok azt csinálják amit akarnak, addig mindig ilyen lesz a helyzet, eleve a rendszer a rossz kezdjük ott.. Nem érték a témához, nem is fogok vele foglalkoni nagyon, de a politikusokat nem problémák megoldására képezték ki. Kis karizmatikus nyomi, aki tud beszélni, el tudja magát adni, sok hülye meg beveszi. Na ne mondjátok hogy nem így van..
Jobbik!
Jobbik!!Már rég nekik kéne ezt az Országot irányítani!!!
MSZP, mert õk tudják csak kivezetni az országot a szociális és gazdasági válságból.

Ha most lenne forgatva a hupikék törpikék lenne a törpöknek mobiljuk esetleg hókúszpoknak?

a faluba internet?

Legjobb válasz: Nem. A mai (manapság keletkezõ) gyermekmesék sem technokratizálódnak. A Hupikék Törpikék készítésekor is volt már színes TV, meg telefon, meg atombomba, meg személyautó, de a rajzfimben mégsincs benne.

Nem. A mai (manapság keletkezõ) gyermekmesék sem technokratizálódnak. A Hupikék Törpikék készítésekor is volt már színes TV, meg telefon, meg atombomba, meg személyautó, de a rajzfimben mégsincs benne.
A hupikék törpikéket nem forgatták, mivel az egy rajzfilmsorozat -.-" Az élõszereplõs filmet forgatták ugyan, de a törpök ott is 3d-s rajzok.
Ha megfigyelitek, a 2. filmben az egyik törpnél okostelefon van. Egyébként meg modernizálnak mindent, elég csak az új scooby doo sorozatokra gondolni ahol rendszeresen használnak laptopot.

Ha most lenne a 2. menzeszem az nem baj hogy nem jött meg? Vagy igen? és mikortól kell számtani a 28. napot?

Legjobb válasz: Nem baj egyáltalán. 1-2 évbe is beletelhet hogy beálljon . A huszonnyolc napot az utolsó menstruációd elsõ napjától kell számolni,de ez nem szentirás,nekem pl sosem jött meg 28 napra,nekem 32-33 naposak a ciklusaim. Ha 26 nál kevesebb,vagy olyan 37-38 nál több ( akkor ha már régota menstruálsz) az nem jó,ha késõbb babát szeretnél.

Nem baj egyáltalán. 1-2 évbe is beletelhet hogy beálljon . A huszonnyolc napot az utolsó menstruációd elsõ napjától kell számolni, de ez nem szentirás, nekem pl sosem jött meg 28 napra, nekem 32-33 naposak a ciklusaim. Ha 26 nál kevesebb, vagy olyan 37-38 nál több ( akkor ha már régota menstruálsz) az nem jó, ha késõbb babát szeretnél.
Az elsõ naptól kell de nem feltétlen 28 nap 28-35nap lehet ez mindenkinél változó de az eslõ idõkben még eléggé összevissza lehet az sem probléma! Kb 6-12hónap és rendszerezõdni fog azt is tudni fogod hány napra jön meg! Pl nekem mindig 32napra sosem 28ra! Úgy hogy nyugi ez teljesen normális
Na leirtuk ugyanazt:D:D
Pontosan. Ahogy az elõzõ írta. Nekem van amikor 26 napos, van amikor pedig késik 5 napot.. (A gond az szokott lenni pl ha vki 2 héten keresztül menstruál, akkor orvoshoz kell fordulni)
Ne aggódj :) Édesanyám mesélte, hogy neki a második menzesz, fél évre jött meg az elsõtõ alkalomtól számitva.
A kérdező hozzászólása: köszi de nem egészen értem..mármint hogy mekkortól kell számítani.hogy pl.: megjött 20-tól 25.-ig. akkor 20tól vagy 25tõl kell számolni? vagy 26?

Már lassan a 3. évhez közeledünk. Ha most lennének a szavazások, akkor hogyan alakulnának a dolgok?

2010-ben még csomóan a környezetemben is hittek Orbánban, de gondolom mint az ismer?seimnek, úgy másoknak is leesett, hogy csak a hatalom, és a pénz kell neki, mi meg csak rosszabbul élünk, és millió-egy adót fizetünk.

Legjobb válasz: Hát ha addig nem kiáltják ki a Királyságot, akkor szerintem megint Fidesz, erõsebb Jobbik, gyenge LMP és Mszp (vagy DK mostmár?)

Hát ha addig nem kiáltják ki a Királyságot, akkor szerintem megint Fidesz, erõsebb Jobbik, gyenge LMP és Mszp (vagy DK mostmár?)
1. Fidesz: 32% 2. MSZP: 29% 3. Jobbik: 27% 4. LMP: 7% 5. Dk: 3% 6. JESZ: 1% 7. FKGP 0.6% 8-. Egyéb: 0.4%
A közvélemény kutatásokon sem a fiatalok (Jobbik), sem az MSZP-s idõsek nem vesznek részt tehát hülyeség az egész egyebek mellett, a regisztráció megint üt egy egyet az MSZP-n és dob egyet a Jobbikon...
Regisztrációval: Fidesz: 35% Jobbik: 35% MSZP: 15% LMP: 10% DK: 1%
"Akkor meg mi alapján feltételezed, hogy értelmesek?" Abból, hogy nem szavaznának a Jobbikra.
Én még azt is kinézem hogy a sok hívõ miatt a fityisz kap még egy évet. Vagy ha nem akkor megmarkolják egymás zacsiját a jobbikkal és úgy futnak át a célvonalon, de ez a két alja bagázs a legesélyesebb. A többiek harmatgyengék jelenleg. És nem is hiszem hogy ez változik 2 év alatt.
Az értelmesebb volt Fideszesek nem szavaznának a Jobbikra. Inkább nem mennének el szavazni.
"2010-ben még csomóan a környezetemben is hittek Orbánban" Akkor elég sötét, mûveletlen környéken élhetsz.
'Az értelmesebb volt Fideszesek nem szavaznának a Jobbikra.' Akkor meg mi alapján feltételezed, hogy értelmesek?
szonda ipsos, de sorolhatnám még.
Én azt hiszem nem mennék el szavazni.
Független szervezetek nélkül, átrajzolt választási körzetekkel, a hívõknek kedvezõ regisztrációval, érvényességi küszöb nélkül a fidesz fog nyerni. Sajnos annak a rétegnek a kezében az ország, amelyik elõször habzó szájjal kommunistázik, majd államosítást követel, amelyik kikéri magának, hogy rasszista vagy antiszemita lenne, de két sör után kifejti, hogy kit hogyan kéne megölni, és emellé egy lepke memóriájával, és elkötelezettségével bír. Fideszesek bosszantására remekül használható a "mit gondoltál 8 éve az egykulcsos adóról" kérdés.
A Fidesz fog még 4 évet kapni ezt tartom a legvalószínûbbnek.Aztán talán kap a Jobbik is 4 évet merthogy biztosan hatalomra fognak jutni véleményem szerint, ha csak addig be nem jönnek az MSZP-sek, de valószínû hogy a Fidesznek még lesz újabb 4 éve. Aztán kitudja....
""Akkor meg mi alapján feltételezed, hogy értelmesek?" Abból, hogy nem szavaznának a Jobbikra." Akkor mi alapján feltételezed, hogy értelmesek?
néztem statisztikákat, nagyjából ugyan úgy alakulnának a dolgok, azt leszámítva, hogy a fidesz népszerûsége drasztikusan csökkent, amúgy én a jobbikra szavaznék
A kérdező hozzászólása: Bocs úgy írtok mint a motolla XD
A kérdező hozzászólása: Utolsó 2 választ köszönöm!
A felmérések szerint a fidesz nyerne DE MIÉRT???! MIVEL TUD RÁVENNI ENNYI EMBERT HOGY RÁ SZAVAZZANAK? DIKTATÓRIKUS, RABLÓ, HOZZÁ NEMÉRTÕ, VICCKORMÁNY! Minden pártot utálok, de van két párt, amikre szavazni KELL ha nem akarjuk hogy folytatódjon a kétpárti diktatúra. Ezek pedig az LMP meg a Jobbik! Ezekbõl sem nézek ki sok jót, de még mindig többet mint az mszp-bõl vagy a fideszbõl. Én csak ellenszavazóként fogok résztvenni a választáson.

Tinik! Ha most lenne gyereked, hogy neveznéd el? Ha fiú, meg ha lány!

:D

Legjobb válasz: Ádám ( utánam :) ) és Adrienn tetszik még.

Ádám ( utánam :) ) és Adrienn tetszik még.
Olivér és Olívia
ádám vagy attila, és fanni vagy katalin
Ha fiú: Norbi :) Ha lány: Szabina :)
Sok név tetszik de most csak egyet-egyet írok :) Ha lány akkor Georgina, ha fiú akkor Levente. Amúgy beállhatnék a sorba én is, nekem is nagyon tetszik az Ádám, de nem hiszem hogy adnám a gyerekemnek :)
Fiú: Kende vagy Hunor. Lány: Hanga vagy Lia.
Fiú: Bertalan vagy Dávid lány: Bianka vagy Andrea :D:D
Hé 2. válaszoló! Én is ugyanezeket adnám! Vagyis fiú: Ádám vagy Barnabás Lány: Adrienn vagy Zoé :D
Milán és Fanni.
András magam után és ha lány lenne nem tudnám mi lenne a neve.
lány: Lilla vagy Kitti fiú: még nem tudom :D
Ha lány, akkor Stella. Ha fiú, akkor Marcell.
Lány: Lilith (ha lehetséges), Bella (nem az alkonyat után). Fiú: Ádánd.
Lány: Dóra, Virág Fiú: Dávid, Bence
Bence Viktória, Réka
Lili, mert én Zsuzsanna vagyok és legyen egy a jelentése :) András, mert apukám András és régen elvesztettem..:( De tetszik még a Hanna, Boglárka és a B betûs nevek pl. Blanka, Bernadett vagy a H betûsõk is :)
Ha lány lesz Odett lesz :) A fiút még nem tudom
fiú: Dávid- tetszik ez a név Ákos- ez is tetszik, meg régen vt egy fiú akinek nagyon szép szeme van xd Zsigmon- igy hivták azt a pap´mat akit nem ismertem, meg aput is Zsigának becézik, pedig Zsolt(az se rossz) és mondta ha neki fia lenne ugy hivná Immre- papám neve, öt szeretem a legjobban az egész világon és életem legmeghatározobb személye Dániel- igazábol inkább a Dani tetszik lány: tetszenek azok a nevek mint: Roxána, Mirtil, Napsugár, Linda, de ezeket nem adnám névnek Molly- szerintem nagyon jó név Kitti- önzö modon én utánam :D Van még ötletem lány névre de olyan nem létezik naptárba, így kérvényezni kéne, de most nem irom le mert még vki elcsorja az ötletem ;) 3 évesen az egy évvel idösebb, anyum unokatesoja neve tetszett és kijelentetem h ha negy leszek és lesz egy lányom Julcsikának fogják hivni, azaz Julianna (ma már nagyon nem tetszik)
Zsolt Hanna
Ágnes, Emma. Fiút nem tudom. Nimród
Én konkrétan sose tudok dönteni, mert mindig más nevek tetszenek meg, de van két befutó a lánynál és a fiúnál is :) Lány: Honor, Luna ( igen a Harry Potter féle Luna után xD) Fiú: Zalán, Mózes
ha lány akkor Málna vagy Kiara ha fiú akkor Zétény vagy Milán
Ádám, vagy Edmond, és Emese vagy Júlia. Vagy Ilona. Vagy Klára.
Lány: 1. névként Viktória, 2. névként pedig Eszter vagy Lilla vagy Emma Fiú: 1. névként Dávid, 2. névként Bálint vagy Bence 14/L
Fiú: Tomi, Máté meg Márk Lány: Kinga, Edina talán Petra : D
Lany:Elena Nikolett(mind 2) Fiu:Balazs vagy Levente(csak 1ik)
Bálint, Bence és Aliz
Péter és Tamara lennének. 15/L
Lány: Bella, Lilla, Lola, Nina Fiú: Dániel, Ádám Bár hozzáteszem, hogy egy jó hosszú ideig nem szeretnék még gyereket.:P 13/L
ha lány : Odett fiúra semmi nem ugrik be
Liána Dalma (mert Lia) Adrián Dávid mindenféleképpen lenne (lesz) 2. nevük és a lányom tuti Lia lesz. (még 2 hónap) már "nemannyiratini" 18L
Lányt szeretnék: Titanilla lesz.
Lány nevek: Sofia, Lili, Mia Fiú nevek: Áron, Dominik
Tegnap 13:23 vagyok. Elárulnátok, hogy miért pontoztatok le? Tudtommal én is normálisan válaszoltam a kérdésre, mint bárki más. Arról meg nem tehetek, ha nektek netán más az ízlésetek, ez szerintem még nem ok mások lehúzására. Nekem sem tetszett a nevek zöme, mégis mindenkire zöld kezet nyomtam. Na mindegy, ez GYK, már megszoktam.
Dávid és Regina
Fiú: Zsombor Lány: Boglárka, Anna
Ha fiú akkor Dávid, ha lány akkor Elena. :)
Ha lány, akkor Szabina vagy Korina(a becézése miatt). Ha pedig fiú, akkor Attila. :)
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 12:22: Dettó. Ha fiú Levente, ha lány Georgina vagy esetleg Luca:)
ma 11.51 jó ízlésünk van :) 2ik válaszoló voltam
Fiú: Zakariás, Zalán, Rajmund Lány: Lívia, Emília, Noémi, Lili... Ilyesmik tetszenek.
A kérdező hozzászólása: Köszi :-)
Fiú: Csongor Lány: Mirjam
Ha lány:Georgina Ha fiú:Kevin
Léda, Márton
fiú:Zsolt, Gergõ, Tamás lány:Bettina, Ágnes, Helga Ezekbõl választanék :D
Ha fiú lenne: Dávid, Iván, Flórián, András, Csongor, Félix, Soma, Simon, Sebestyén, Andor, Bercel, Armand Ha lány lenne: Adél, Emma, Olívia, Nóra, Johanna, Luca, Lola, Janka, Panna, Júlia, Abigél, Lili De valószínû, hogy nem tudnék dönteni, mert az itt felsoroltak közül mindegyik egyformán tetszik. Szóval lehet, hogy szegénykémnek 12 keresztneve lenne. :D 14/L
Ha lány: Olívia, Regina, Lea, Hanna Ha fiú: Ádám, Martin, Balázs, Peti rengeteg név tetszik, most hirtelen ezek jutnak eszembe. De ha valóban gyereket várnék, fellapoznám az egész naptárt, hátha van valami név, ami tetszik, csak nem jut eszembe. :D És valószínüleg nem tudnék csak egy nevet választani, így két neve is lenne a gyereknek. :D 15/L
ha lány: síla vagy nanara... ha fiú: krisztián, zsolt de tuti mindkettõnek második neve is lenne. :D 15/L
fiú: Kevin lány: Titanilla F/14
Én a lányomat Lilinek nevezném.. mindenképp ez lesz. :D fiúról meg inkább no comment.. ://
Ráfael vagy Dzsenifer
Szilárd, Szófia.
Dániel, Liliána x
fiút Tibornak (nem Tibinek! :D) lányt Boglárkának vagy Adélnak.

- Mit csinálnál, ha most lenne a 30. születésnapod valamint mit üzennél a 30 éves önmagadnak?

B?ven elég, ha írsz pár sort, vagy bármit, ami ezzel kapcsolatban eszedbe jut. Amit még kérek, nem, életkor, jelige, vagy név, vagy bármi amit?l megkülönböztethet?. Születésnapi ajándék lenne, el?re is köszönöm :)

Legjobb válasz: Örülök, hogy még csak 21 vagyok:D 30 éves koromra szeretnék 2-3 gyereket, férjet, családot, munkát, úgyhogy kb amit magamnak üzennék (remélem) majd...hogy gratula ahhoz amit elértél (ha nem értem el) akkor meg kitartást ahhoz amit el szeretnél érni. A másik: Ne aggódj nem 30 éves vagy csak 20, 10 év tapasztalattal:P

Örülök, hogy még csak 21 vagyok:D 30 éves koromra szeretnék 2-3 gyereket, férjet, családot, munkát, úgyhogy kb amit magamnak üzennék (remélem) majd...hogy gratula ahhoz amit elértél (ha nem értem el) akkor meg kitartást ahhoz amit el szeretnél érni. A másik: Ne aggódj nem 30 éves vagy csak 20, 10 év tapasztalattal:P
21 éves vagyok. Ezt üzenem a 30 éves énemnek: Jó babázást és sok szerencsét a 3. gyerkõchöz! Lassan õ is megérkezik a családba!
Felírnék 30 dolgot az eddigi életembõl, ami örömmel töltött el vagy véghez vittem, majd felírnék még 30 dolgot, amit szeretnék megvalósítani. Ebbõl az egyiket aznap teljesíteném:) 20L: Dorci
Istenem, bár lennék újra annyi, hogy máshogy dönthessek egy párkapcsolati kérdésben, ami azóta negatívan befolyásta az egész életem. 40/nõ
Most jó neked? Ezt kérdezném magamtól.
Ne csináld, és menekülj!!
21 vagyok és azt üzenném Csak így tovább öreglány! Tudtam, hogy megtudjuk csinálni az álmunkat!! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!