Találatok a következő kifejezésre: Ha most le (481 db)

Szerintem így is csinos, nem tudom miért kell fikázni!!!
nem
Mindenesetre csinosabb, mint most.
A bõre plöttyedt lenne, így biztos korrigálni kéne. De elnézve az arcát, szerintem kifejezetten csinos, dekoratív nõ lehetne. Eddig fel sem tûnt, de tényleg csini arca van:)
Én nagyon szeretem így is, mert egy õszinte, két lábban a földön álló, jó humorú, tehetséges énekesnõ. Ha lefogy, biztos, hogy kell majd plasztikáztatnia a testét, mert már nem rugalmas a bõre, fõleg ekkora súly leadása után. A pofija így is helyes, és kimondottan dögös csaj volt kezdõ énekesként. Én drukkolok neki.
Az biztos hogy most is sunáznivaló!
pfuj...ezzel a frizurával lehet akárhány kg akkoris ocsmány lesz
kiatököm az falusi mariann?
A kérdező hozzászólása: Falusi Mariann (kép) http://kultura.hu/img/upload/201004/falusimariann_01.jpg
öhmm ha 140-et leadna akkor lenne az

Kerlek irjatok meg baj ha mosogataskor foron mosom le az egofejeket a gaztuzhejtol? Mosogatoszeres szivacsal lemoshatok az egofejek foron is gyorsan? Es holhagyhatok a vizes moosgatorongyok megszaradni mosogatas utan?

mosogatas

Legjobb válasz: Én gyakran akkor mosom le, mikor még forró, szerintem baja nem lesz tõle, és hát... nanáá, hogy gyorsan :-D Gyorsan átmelegszik a szivacs. A rongyot a mosogató peremén szoktam hagyni, ami egyébként nem túl jó, mert a bacik a nedves mosogatórongyot szeretik a legjobban. Ha nem akarsz olyan hanyag lenni, mint én, mindegy végül is hova teríted, csak lógjon, hogy a levegõ át tudja járni. Mosogató csapra, radiátorra, törölközõ szárítóra stb.

Én gyakran akkor mosom le, mikor még forró, szerintem baja nem lesz tõle, és hát... nanáá, hogy gyorsan :-D Gyorsan átmelegszik a szivacs. A rongyot a mosogató peremén szoktam hagyni, ami egyébként nem túl jó, mert a bacik a nedves mosogatórongyot szeretik a legjobban. Ha nem akarsz olyan hanyag lenni, mint én, mindegy végül is hova teríted, csak lógjon, hogy a levegõ át tudja járni. Mosogató csapra, radiátorra, törölközõ szárítóra stb.
Nem a legjobb ötlet, mégpedid azért, mert a "szikráztató", és az égésbiztosító porcelánba van foglalva. Ez a "rideg" anyag a hirtelen hõmérsékletváltozásra elpattanhat, és így nem szigetel többé. Egyetlen "szikráztató" az Elektrolux-hoz majd'tízezer pénz.

Ha most foglalom le a repülő jegyet, meg a szállodát 2013 júniusára, akkor olcsóbb most? Franciaországba (Párizs) mennénk, nyaralás céljából.

3an mennénk.18 vagyok.legf?bb álmom hogy két jó cimborámmal elmehessek!:) Utazási irodához forduljak?És kocsival menjünk,vagy megéri a rep.jegy?

Legjobb válasz: Én mindig saját szervezésben utazom, de lehet érdemes utazási irodát is megkérdezni van-e valami kedvezõ csomag. Ha a saját szervezés mellett döntesz, most az Easyjet-nél elég jó árak vannak júniusra, nem hiszem, hogy olcsóbb lesz, szerintem érdemes megvenni most. Ráadásul õk a CDG-re mennek, ami a városban van. Szállás foglalással kapcsolatban a booking.com -ot javaslom, biztos találsz nektek megfelelõ szállást.

Én mindig saját szervezésben utazom, de lehet érdemes utazási irodát is megkérdezni van-e valami kedvezõ csomag. Ha a saját szervezés mellett döntesz, most az Easyjet-nél elég jó árak vannak júniusra, nem hiszem, hogy olcsóbb lesz, szerintem érdemes megvenni most. Ráadásul õk a CDG-re mennek, ami a városban van. Szállás foglalással kapcsolatban a booking.com -ot javaslom, biztos találsz nektek megfelelõ szállást.
Biztosat ilyenre nem lehet mondani. Így én csak azt mondom, hogy SZERINTEM ilyen távoli idõpontra nem a legolcsóbb se a repjegy, se a szállás. Ez viszont semmit nem jelent, csak az én véleményem. Ami mondjuk igen nagy valószínûséggel így is lesz. Ha esetleg mégsem, az azért ne az én felelõsségem legyen! :) ) Mondjuk ha nincs konkrétan meghatározva a dátum, hanem rugalmas vagy, hogy pl. júniusban bármikor jó, akkor még erõsebben tudom mondani, hogy lesz az még olcsóbb. Ja és persze én csakis egyéni szervezésben gondolkodnék. Pláne kiindulva abból, hogy az olcsóbb árat keresed, vagyis számít az ár, így semmiképp nem ajánlom utazási irodát, mert úgyis drágább, mintha magadnak szerveznéd.

Segítséég! Most akkor mit kell tenni, ha valaki le akar fogyni? Bővebben lent.

Olvasgatom a kérdéseket, és hihetetlen hogy mennyire eltérő válaszokat adnak az emberek! Megkérnék valakit, aki tényleg ért ehhez, magyarázza el nekem, hogy akkor hogy lehet fogyni, ha naponta többször keveset eszünk, vagy ha kevesebbszer eszünk, vagy ha 6 után nem eszünk...stb. Rengeteg választ láttam, és most nem tudom eldönteni, hogy akkor melyik is igaz. Köszönöm!

Legjobb válasz: Naponta 5ször, a kalóriát számold és a szénhidrátokat oszd szét az étkezésekre úgy hogy estére minél kevesebb legyen és több fehérje (vacsira). 6 után nem enni akkor állja meg a helyét, ha 8-kor lefekszel. Amúgy lefekvés elõtt 2-3 órával már ne egyél. (pl 11-kor fekszel le, akkor 8-9 között még ehetsz vacsit). Azért jobb többször enni, mert a vércukrod sem esik le, hanem egyenletes marad (ezért a szénhidrátokból is jó a lassan felszívódó ch-kat választani), és nem tör rád a farkaséhség. 3óránként a legjobb étkezni. Valamint így az anyagcseréd sem lassul le, mintha csak 2szer ennél pl. Hirtelen ennyit tudtam írni.

Naponta 5ször, a kalóriát számold és a szénhidrátokat oszd szét az étkezésekre úgy hogy estére minél kevesebb legyen és több fehérje (vacsira). 6 után nem enni akkor állja meg a helyét, ha 8-kor lefekszel. Amúgy lefekvés elõtt 2-3 órával már ne egyél. (pl 11-kor fekszel le, akkor 8-9 között még ehetsz vacsit). Azért jobb többször enni, mert a vércukrod sem esik le, hanem egyenletes marad (ezért a szénhidrátokból is jó a lassan felszívódó ch-kat választani), és nem tör rád a farkaséhség. 3óránként a legjobb étkezni. Valamint így az anyagcseréd sem lassul le, mintha csak 2szer ennél pl. Hirtelen ennyit tudtam írni.
Amúgy ha megnézel bármilyen fogyis oldalt ahol vannak minta étrendek, ott is 5-6 étkezés van. (reggeli-10órai-ebéd-uzsonna-vacsora és esetleg utóvacsora is, ilyet is láttam már valahol, persze ez is lefekvés elõtt 2 órával). Elsõ voltam.
Az elsö minden ertelmeset elmondott. Csak azért irok, hogy tudd, másoknak is az a véleménye.
AZ elsö-második válaszoló jókat irt, kiegészitésként még csak anynir tennék hozzá, hogy igyekezz sok zöldségfélét beiktatni, mert azoktól jól laksz és nincs bennük nagyon sok kalória, viszont vitaminok, ásványi anyagok meg rostok igen.
A kérdező hozzászólása: Értem. Nagyon köszönöm a válaszokat! :)

Akinek samsung s3370-e van az írja már le hogy a 3G-t hogyan kell kikapcsolni mert nem jöttem rá és hogy ha most be van kapcsolva akkor most veszi le a pénzem? Vagy mi?

Legjobb válasz: menü/beállítások/hálózati beállítások/hálózati mód: itt állítsd gsm 900/1800-ra, ekkor nem használja a 3g-t így tovább bírhatja az aksi is.

menü/beállítások/hálózati beállítások/hálózati mód: itt állítsd gsm 900/1800-ra, ekkor nem használja a 3g-t így tovább bírhatja az aksi is.
szedd le akkor elõbb gyógyul...
És ne kézzel, hanem körömcsipesszel vágd le a bõrt, így nem fogod továbbtépni a kelleténél.
A kérdező hozzászólása: Azt olvastam hogy az a jobb, ha a bõr rajta marad és alatta akkor nyugodtan tud gyógyulni, késõbb pedig már le lehet könnyen szedni a felsõ réteget...
NE SZEDD LE a bõrt! Valóban könnyebben gyógyul anélkül. A betadint annyira kend oda (csorgasd oda, hogy belefolyjon), amennyire tudod, aztán kész.
Bocsánat, azt akartam írni, hogy könnyebben gyógyul, ha fennmarad a bõr. Meg fog száradni a felsõ bõr és magától lejön, ha az alatta lévõ bõr rendesen kifejlõdött már.
Ne szedd le! Az elhalt bõr védi a frisset ami a hólyag alatt alakul. Majd idõvel leválik az magától, addigra az alatt lévõ bõr is megerõsödik. Kitalálta ezt a természet, csak rá kell bízni.

Másfél év után visszaestem a cigibe, most kb 4 hónapja szívok gxenge cigit, ha most még szerintettek könnyen le lehet szokni?

Legjobb válasz: ha ha ha hát hát hát hát hát ha ha ha ha háát hát nem tudom. Szívjad inkább.

ha ha ha hát hát hát hát hát ha ha ha ha háát hát nem tudom. Szívjad inkább.

Van egy simson s51 motorom, az a baj vele, hogy már 2 napja észrevettem, hogy ha már kb.5 percet motorozok, akkor 50km/h fölött elkezd lassítani és furcsa hangokat ad. Ma is ezt történt és most le is állt, és most már el sem indul. Mi lehet a baj?

Ha rugdosom kb. minden 10.-re pukkan egyet a kipufogóban és fekete füstje van. A gyertya, száraz pedig be kéne, hogy köpje ha sokat rugdosom, a karburátort kitisztítottam. Betolásra sem indul. Mi lehet a baja? Gyújtás? Vagy nem kap elég benzint, mivel száraz a gyertya ezért gondolom?

Legjobb válasz: A dugóval nincs baj, nem volt csattanás. Most az a probléma, mint ahogy írtam is, hogy be sem indul.

A kérdező hozzászólása: A dugóval nincs baj, nem volt csattanás. Most az a probléma, mint ahogy írtam is, hogy be sem indul.
A kérdező hozzászólása: 2t olajat használok 3 literhez, 1dl.
Nem mindegy hogy milyen 2t lehet használni a legótvarabb arol 2t-tét is de az annyira nem jó mint mondjuk egy repsol szintetikus olaj, vagy akármi más a lényeg hogy szintetikus legyen és ne ásványi(ezzel csak jobban jársz-nem kormolja akipufogót, nem köpi a gyertyát és nem rágódik be a dugó.) Amit tanácsolok:Próbáld ki másik gyertyával, aztán lehet tovább nézegetni hogy mi baja van.Szal ha nem gyertya akkor benzin gond ami vagy a karbi vagy a benzincsap esetleg eltömõdött a benzinsapkádon a lyuk is.Ha rendben minden akkor lehet tovább menni, megnézni hogy jó helyen kap e gyújtást, ha ezek után sem akkor szét kell kapni annyira hogy megnézd a szimeringeket.
Amikor lehûlt a motor akkor sem indult el?
A kérdező hozzászólása: Eddig ment, amikor lehûlt de most már úgysem indul.
Ha tiris a gyújtás, akkor megadta magát a jeladó. De érdemes a gyújtótekercset is leellenõrizni. Nekem egymás után mentek tönkre.
A kérdező hozzászólása: A gyújtással nincsen baj.
A kérdező hozzászólása: Ha érdekel valakit akkor a lenkerék ék kopott el benne.

Tényleg annyira nehézzé válik az ember lányának az élete egy baba vállalása esetén? Tényleg le kell mondani a főiskoláról, a normális munkáról? Valóban akkor járok jól, ha most nem tartjuk meg a babánkat?

A családom részér?l megkaptam, hogy azonnal vetessem el a babám, mert tönkre teszi az életem, az apukája úgy is elhagy, nincs még állandó munkahelyem, a f?sulit ott kell hagynom, stb indokokkal. Párom is ezekre az indokokra hivatkozva akarja az abortuszt. /kivéve az elhagyás/ (tény, az ? keresetéb?l fogunk egy ideig élni csak, mert max 36eFt/hó támogatásra vagyok jogosult)

Legjobb válasz: Én is 21 vagyok és a férjem 30. Nemrég szültem tervezett baba volt. Én otthagytam az egyetemet és munkám se volt. A családba mindenki nagyon örül. Az viszont igaz h nem könnyû egy babával még segítséggel és jó kapcsolatban sem! Én most itton vagyok azt 1-2év és akkor kezdõdik az élet. Vágytam a kicsire de most jöttem rá hogy más minden és nem olyan min elképzeltem! (megbánni viszont nem bántam!)

Én is 21 vagyok és a férjem 30. Nemrég szültem tervezett baba volt. Én otthagytam az egyetemet és munkám se volt. A családba mindenki nagyon örül. Az viszont igaz h nem könnyû egy babával még segítséggel és jó kapcsolatban sem! Én most itton vagyok azt 1-2év és akkor kezdõdik az élet. Vágytam a kicsire de most jöttem rá hogy más minden és nem olyan min elképzeltem! (megbánni viszont nem bántam!)
Ha igazán nem akarod az abortuszt, életed legnagyobb hibáját követed el, ne tedd! Egy életre fájni fog!
Lehet nehezebb, de a legszebb! Az abortusz minezeknél sokkal nehezebb!
Ezt beszéljétek meg mégegyszer. Jó lenne tudni, hogy te szeretnéd-e. Az apa szerintem csak megijedt. 2. válaszoló Írj...!!!
Nekem is nagyon nehéz volt döntenem. Kérdés: tervezett baba volt? Ha igen, akkor a párod milyen jogon kér téged az abortuszra, ha meg nem terveztétek, akkor szerintem nem kell mondanom, hogy mi a helyzet!. Nem írtad, hogy hány évesek vagytok. Érdekelne. Kérdés 2: te szeretnéd a babát? Az én szüleim se örültek neki, sõt a páromnak se nagyon. Egész fiatalon dolgoztam már, és tanultam is. 23 évesen megismertem a párom, õ 38 éves. 15 év van köztünk. A sarkamra álltam, mert akartam a párom és a babám is. A család ma már körülrajong, imádják a leendõ unokát, stb. Saját életedet kell élned, nem a családodét. Ha nem szeretnéd a babát, akkor nincs kérdés. Tény, hogy nagyon nehéz lesz neked, de nem a világ vége egy baba, hanem õ az élet. Érte érdemes élni. Írd meg, hogy mi lett a dologból, kérlek. 12 hetes kismama.
Szerintem ha nem lesz támogatásod, akkor vetesd el. Hiszen a caládod és a párod is az abortuszt szeretné. Ha elhagy, akkor mégnehezebb lesz felnevelned, fõleg hogy a szüleid is neheztelnek majd rád. A fõsulin halaszthatnál, vagy átmehetnél levelezõre, de támogatás nélkül ez is nagyon nehéz. Utána nehéz lesz munkát vállalnod (persze baba nélkül is nehéz). Én elõbb megteremteném a gyereknek az anyagi hátteret és kivárnám a megfelelõ alkalmat.
Ha akarod a gyereket, el ne vetesd!!!Barátnõm 5 éve pszichiáterhez jár a rossz döntése miatt!És azóta hiába akar másik gyereket, nem fogan meg! De hogy tudsz így a férjeddel egy ágyba bújni és kedveskedni vele?Ezzel az emberrel akarsz élni örökké?Ilyen családi elnyomásban?
A kérdező hozzászólása: Ezt a kérdést elég régen tettem fel. Másfél éve. Azóta saját bõrömön tapasztalom a választ. Igen nehéz az élet egy babával:D Mert itt potyog a váza ott a bébi, neked meg két kezed van, és egyiket sem akarod a földrõl felszedni. A kérdést kiváltó babát nem tarthattam meg, apát váltottam, és született egy gyönyörû kisfiunk, aki most fél éves:D Szépen élünk egy fizetésbõl egyenlõre, a fõsulin kihasználom az egy év passzív lehetõséget, addig babusgathatom a cseppem, edzõdhetek, diploma után meg irány dolgozni. És ami a károgókat illeti(család, stbek) nem nehezebb a picivel az élet, max a kezek száma kevesebb mint amennyire szükség lenne:d, és kéne még pár plusz nyugodt óra aludni! Ezt leszámítva életem legjobb döntése volt, hogy a babát válaltuk a párommal, és anya lehetek.
Szia! Nektek kell megbeszélnetek, hgoy mi legyen! De ha szeretnéd megtartani, akkor azt egyértelmûen mondd meg párodnak!A fõsulin akár halasztást is kérhetsz. Nem lesz könnyû, ahogy ezt más is írta már, de ha szeretitek egymást, minden rendben lesz! Párod szerintem kicsit megijedhetett. Ezért kéne leülnötök, mindent átbeszélni alaposan.
szia! nagyon sajnálom hogy az elsõ babát nem tarhattad meg. Én ugyanolyan helyzetben voltam, mint te, de megtartottam. ugyanezeket mondták nekem..már 1 éves a kisfiam, és imádja mindenki, maxmimálisan támogatnak, de azért aggódnak a jövõ miatt. Nagyon gratulálok a fiadhoz! És most jön majd a neheze!!! amikor 6 kéz is kevés lesz!!! :) Jó egészséget és bOldogságot kívánok nektek!!!!
Szia! Én pont ugyanebben a helyzetben voltam egy éve. Én is megkaptam a kioktatást az egész családtól, mégis a szivemre hallgattam. A párommal az elejétõl fogva örültünk a jövevénynek, csak a környezetem reakciójától tartottam kicsit. De ennek ellenére egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy el kéne mennem abortuszra. Most pedig már itt fekszik a kiságyban az én meseszép kisfiam. Az egyetemet egy évre szüneteltetem, aztán levelezõn folytatom. Igaz, rengeteg áldozattal jár a picur, de nagyon megéri. Most õ a család kedvence :) )) Senki nem tudja nem szeretni. A párommal majd csak késõbb tervezünk lagzit, de igy jó minden ahogy van. Most költözünk külön a szüleimtõl. Látod, nekünk sem volt egyszerû a helyzet. Azt már ne is emlitsem, hogy a párommal különbözõ állampolgárok vagyunk :) )) Az értékrendem nem engedné, hogy elvetessek egy babát. Ehhez tartom magam. Ha a picur jönni akar, annak megvan az oka :) ) Remélem úgy döntesz, ahogy neked a legjobb.
Huha, ez gyorsan ment!:)
tehát azt a babát elvetetted, majd nemsokára lett új párod és teherbe is estél tõle, és ezt a babát meg is tartottad....jól értem? mindez elég gyorsan történt, úgy látom. mi változott ilyen rövid idõ alatt, hogy ezzel a ásodik bab áv al m ár nem mentél abortuszra?
Sajnálom, hogy annak idején nem tudtad megtartani a babádat. De gratulálok a fél éves picidhez :) Én írtam, hogy éppen érettségi, meg estin tanulás meg ilyenek. Azóta nekem is jól alakultak a dolgok, már két éves a fiam, és jelentem, tök jól megy a suli, tényleg egyetemre járok :) Majd most a vizsgák után kiderül, mennyire hatékonyan :) De asszem azért azt már most lehet látni, hogy nem lehetetlen pici gyerek mellett tanulni. Majd ha visszamész suliba, te is meglátod, kicsit stresszes, kicsit idegtépõ, de pl. nekem már az kárpótlás, amikor a környezetem elismer, hogy mennyire jól összehangolom a dolgokat. Csak odafigyelés kérdése, és megy.
Meg ne haragudj, nem bántani akarlak, csak egyáltalán nem értelek. Nem csak arról van szó, hogy én nem mentem át azon, amin te. Olvasom a kommentjeid és az elején még azt írtad, hogy csak az anyukád nem áll melletted, a párod is megsiratja a kicsit, meg az õ szülei is támogatnak, a következõ oldalon már senki nem támogat. Felteszel egy kérdést, amire rengeteg válasz érkezik és a végén az jön ki, hogy köszi szépen, de senki nem úgy gondolkodik, ahogy te. Nem tudom, hogy mivel tudnánk mi életben tartani azt a babát? Bocs a kemény szavakért, de én az ilyen hozzáállást nem értem. És nehogy azt hidd, hogy mindenki másnak sokkal könnyebb. Az a különbség, hogy van, aki meglátja a lehetõséget bizonyos szituációkban, van, aki nem. Sajnálom, hogy a ránézésre könnyebb (inkább kényelmesebb)utat választod. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm minden válaszolónak a válaszokat, sajnos, hiába erõsítettek meg abban amit eddig is tudtam, sajnos senki más nem gondolkozik így. 9én mennem kell.
A kérdező hozzászólása: Igen, várnám a babát. Nagyon. Nem tudok kiszakadni, abból a kegyetlen körbõl, hogy én élhessem az életem. Számtalanszor úgy alszom el, hogy a babámmal "beszélek", és kérem a bocsánatát. Soha nem tudom meg ki is lett volna. És sajnos tisztában vagyok azzal is, hogy akár utoljára érezhetem az anyaság minden boldog, és kevésbé kellemes pillanatát. Sajnos feladtam, és ez a gyengeség a pici életébe kerül. (és egy darab belõlem is meghal)
A kérdező hozzászólása: 21éves vagyok, a párom 30. Engem félt, azért nem akaja, hogy megtartsuk, de tény, hogy nem mostanra terveztük a picit. És mikor azt hiszi nem látom megsiratja a picit. Az apai nagyszülõk nagyon szeretnék, és szakítás esetén is mellettem állnának, csak az édesanyám ellenzi. Az abortusz papirmunka részét ma reggel a laborral kezdtem meg, de az utolsó percig remélem nem jutunk el a végére
A kérdező hozzászólása: most is dolgozok, de sajnos nem nagyon akarnak véglegesíteni, nem lesz meg a biztosítási idõm.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.
2. válaszoló Ha talpraesett vagy és rugalmas, akkor nem kell lemondanod semmirõl a baba miatt. Lehet tanulni mellette is, és dolgozni is. Aki kitalálta, hogy a baba mellett nem lehet csinálni semmit, az hülye (bocs). Max 1 éves koráig kell jobban vigyázni, utána kicsit szabadabb lehetsz. A szüleid lehet, hogy jót akarnak, de ezzel a hozzáállással csak összezavarnak téged. Nagyon sajnálom... Ne vetesd el szerintem, megbánod. Az életed az abortusz után nem biztos, hogy olyan jól alakul, mint ahogy a szüleid eltervezték. Nehéz lesz, de a pici kárpótol majd mindenért, és a szüleid, ha meglátják a babát örülni fognak.
Teljesen egyetértek az utolsó válaszolóval. Az abortuszt életed végig bánnád, akárhány csemetéd is lenne késõbb. Nem tisztem helyetted dönteni, de szerintem semmi sem történik véletlenül. 35 hetes kismami
Ha megtartod a babát, tény, hogy nem úgy fog menni a dolog, ahogy a "Nagykönyvben" meg van írva, de minden csoda három napig tart! Hidd el, a szüleid is boldog nagyszülõk lennének, és bár nehéz, de a fõsulit is be tudod majd fejezni, fõleg, ha családi segítséget is kapsz. Nem ismerem az érzelmi hátteret a családban/pároddal kapcsolatosan, de ha a párkapcsolatod fix, közösen tervezitek a jövõt, én nem vetetném el. Millió nõ lenne a helyedben, akinek soha nem lehet babája, és ha te sem szeretnéd, akkor örökké bánnád, ha mégis az abortuszt választanád.Beszélj a pároddal, és õ álljon melletted! Ha ketten együtt akarjátok, akkor minden meg fog oldódni! Fel a fejjel, hallgass a szívedre!
Szia! Egyik barátnõm is fõsuli alatt lett terhes, õt azonnal otthagyta a pasija, még nagyon friss volt a kapcsolatuk és hát felelõtlenek voltak, nem védekeztek... Ennek ellenére fel se merült, hogy elvetetné a babát. Nappali tagozatról kijött levelezõre, de simán folytatta a fõsulit, idén végez. És van egy angyali szépségû kétéves kislánya.:-) Az egész családja imádja, elõször nem volt neki könnyû, de aztán mindenki melléállt. Õ is csak az alap gyest kapja, mivel nem volt elõtte munkahelye, de pl. a TGYÁS mindenkinek jár és kap családi pótlékot is. Ezen kívül ha tanulsz, jogosult vagy jó pár kedvezményre. Én nem látok indokot, hogy miért kellene elvetetned a kisbabádat. Gondolj bele, ott egy pici élet a szíved alatt, és csak tõled függ, mi történik vele. Soha nem fogod magadnak megbocsájtani, ha megölöd a gyerekedet. Ráadásul még mindig sokszor elõfordul, hogy abortusz után többé nem esik egy nõ teherbe. Nem feltétlenül orvosi okból, sokaknál egyszerûen pszichológia. Tarts ki! Minden jót neked!
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszolónak: Te sem válaltad volna a babád, vagy te is feltetted volna ezt a kérdést, ha a párod sem, a családod, SENKI nem állna most melletted. Az a tény, hogy belehaltam mikor megkaptam az igazolást, mehetek abortuszra, az senkit sem zavar, sõt. A környezetem szerint csak ezt dönthetem.
Gratulálok!!!!Örülök, hogy jól alakultak végül a dolgok! Sok boldogságot Nektek! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!