Találatok a következő kifejezésre: Ha most holnap (113 db)

Ha most megiszom 1 mályvateát, holnap délután 2ig elmúlik a hatása?

a tapasztaltakat kérdezem! nem akarom rendszeresen inni, csak most, mert tul sokat zabáltam a hétvégén!

Legjobb válasz: Én rendszeresen használom, és az az igazság, hogy ha most használnád elõször, vagy nem vagy hozzászokva, akkor nem garantálható, hogy nem úszod meg komoly hascsikarás és hasmenés nélkül... Bár holnap 14h még messze van, nem kockáztatnék a helyedben. Ha sokat ettél és el vagy telve, akkor egyél gyümölcsöt, vagy igyál gyümilevet. Amúgy sem megoldás a hashajtás erre az esetre. 25/N

Én rendszeresen használom, és az az igazság, hogy ha most használnád elõször, vagy nem vagy hozzászokva, akkor nem garantálható, hogy nem úszod meg komoly hascsikarás és hasmenés nélkül... Bár holnap 14h még messze van, nem kockáztatnék a helyedben. Ha sokat ettél és el vagy telve, akkor egyél gyümölcsöt, vagy igyál gyümilevet. Amúgy sem megoldás a hashajtás erre az esetre. 25/N
A kérdező hozzászólása: te miért iszod rendszeresen?
Elég vacak az anyagcserém, és a mályvatea segít ütemezni a dolgokat. Szerintem nagyon jó. De mikor elõször hazsnáltam, egész éjjel a wc-n ültem, és iszonyatos fájdalmaim voltak, egy tapasztaltabb lakótársam mondta, hogy ez ne riasszon el. Persze nem állandóan iszom, ha jól tudom, benne van a használati útmutatóban is, hogy szüneteket kell tartani. Én négy hétig iszom, négy hétig nem. Így nem gáz. 25/N
A kérdező hozzászólása: és 4 hét használat után nincsenek gondjaid?
Nekem a szervezetem már megszokta. A legeslegelsõ két-három csésze volt durva, állítólag ha azután is megy a hasad tõle, akkor nem jó. Nekem ma már nem megy a hasam tõle, csak ütemezi az emésztésem. Ha a szünetek után újrakezdem, akkor sincs semmi, és a szünetek alatt sem áll vissza minden nullára.
A kérdező hozzászólása: hát ez érdekes. tegnap délután megittam, 1x voltam wc-n, és mostmár semmi. az az egy is reggel volt. éjjel éreztem, hogy valamit csinál a hasam, de nem kellett kimennem. vajon lesz még valami?
Sziasztok! Nekem csak jó tapasztalataim vannak a mályvateáról, pontosabban a kapszuláról... Este (20:00 22:00) szoktam bevenni 1db tablettát, ez reggel 9-10körül hozza meg a hatását...nincs hascsikarás semmi...normálisan napi 2-3szor tudok menni a wc re! Nincs teltségérzeme sem puffadás! Nagyon jó a közérzetem! Ami a legfontosabb, nagyon jó tisztító! 1éven keresztül szenvedtem pattanáos bõrrel, az arcom a hátam a dekoltázsam a vállam! Orvosról orvosra jártam.... semmi nem hatott! 25évesen nem kellett volna ezeknek kijönnie....holott 15-20évesen egy db pattanásom nem volt.. és a mályvatea használata után kb 1 másfél héttel elkezdett tisztulni a bõröm!!! Mára teljesen letisztult! Én csak ajánlom! Jaaa és 5kg tól sikerült megszabadulnom! Nagyon jól érzem magam tõle! Nekem bevált!!!

Menstruálok, ez az elsô napom, de csak jővô hét közepére vártam, holnap randizom és holnap után Balatonra megyek. Fogamzásgátlót szedek, ha most elkezdek egy új levelet elmúlik a menszeszem?

Legjobb válasz: remélem, h betartottad a szünetet, és nem kezdted el a másik levelet!?!? Egyébként ha nem élsz nemi életet, akkor minek szeded a tabit. remélem, h nem válaszoltam késõn.

remélem, h betartottad a szünetet, és nem kezdted el a másik levelet!?!? Egyébként ha nem élsz nemi életet, akkor minek szeded a tabit. remélem, h nem válaszoltam késõn.

SOS! Írjon valaki olyan weboldalt ahonnan ha most rendelek kerti tóhoz dolgokat még ma vagy holnap kiszálítják?

Legjobb válasz: Már elmúlt 1 óra, szóval holnap felveszik a rendelést és holnapután fogják kiszállítani a legjobb helyeken is. Menj el egy kisállatboltba és vásárolj.

Már elmúlt 1 óra, szóval holnap felveszik a rendelést és holnapután fogják kiszállítani a legjobb helyeken is. Menj el egy kisállatboltba és vásárolj.
A kérdező hozzászólása: Az akkor f..sza! Köszi a választ!
Miért ilyen sûrgõs?
A kérdező hozzászólása: Azért lett volna sûrgõs mert el fog fogyni a haltápom. Már egy hete megrendeltem és még nem hozták meg.Direkt úgy kalkuláltam a dolgokat hogy elég legyen amég megérkezik a másik, meg még egy kicsit tovább, ha ilyesmi probléma adódna.Csak az a baj hogy kicsit megszivattak a rendeléssel és csak kedden kapom meg.Falun lakom itt meg kocsmákon kívül más üzlet nincs.De közben találtam oldalt ahol meg tudtam hogy még miket is ehetnek a halak.
kukoricát

Ha most reggel van tojásfehérjés nyák holnap este már késő az együttlét? Inkább ma?

Köszi!

Legjobb válasz: Nekem peteérés elõtt szokott 2-3 nappal kezdõdni a tojásfehérjés nyákozás. De ez egyénenként lehet változó! Nem tudtad megfigyelni, hogy kb. hány napig szokott lenni Neked? Mert elvileg a holnap este is jó a babához! Sõt!

Nekem peteérés elõtt szokott 2-3 nappal kezdõdni a tojásfehérjés nyákozás. De ez egyénenként lehet változó! Nem tudtad megfigyelni, hogy kb. hány napig szokott lenni Neked? Mert elvileg a holnap este is jó a babához! Sõt!
A kérdező hozzászólása: mindig csak egyszeri alkalommal van nem tart több napig. köszönöm a drukkot és a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: köszi csajok!
Kb 24 óra áll rendelkezésre ami a legesélyesebb arra hogy teherbe essél.Drukkolok!
Igen, inkább ma. És végig, ameddig van nyák.
Az én tapasztalatom az, hogy a folyást követõ napon van ovulációm. Szóval én a helyedbe ma este és holnap este, vagy inkább azt követõ reggel szexelnék!
Kimutatja most is.
Már ki :)
Szerintem igen :)
Nah, mi lett? :-)
Teszteltél?
?
már 2 hét után is kimutatja!
A kérdező hozzászólása: Negatív lett, és meg is jött. Na majd legközelebb.
Sajnálom, de drukkolok, hogy legközelebb pozitív legyen a teszt! Mindent bele! :)

Szerintetek ez így baj ha most így csináltam, vagy meg kellett vna várnom a holnapot? (bővebben lent)

Most kezdtem el szedni a Laurina fogamzásgátló tablettát és a menstruáció els? napján kell bevenni és nekem most jött meg este és most vettem be a gyógyszert és ugye mindig ugyan abban az id?ben kell beszedni. És én 19 órakor akarom máskor bevenni de most most vettem be 22 órakor. És ez most így baj ha holnaptól mindig 19 órakor fogom bevenni? 19/L

Legjobb válasz: Ez a pár óra különbség nem számít! De most már majd tartsd be kb. a 19 órát. 24/L

Ez a pár óra különbség nem számít! De most már majd tartsd be kb. a 19 órát. 24/L
A gyógyszer nem fogja neked azt mondani, hogy öreganyám, 3 órával átállítottad az órát. 7-8 óránál (vagy többnél) már nagyobb lenne a gáz, de 3 órába nem fogsz belehalni (belebetegedni sem és náthás sem leszel, és a tabi sem lesz olyan köcsög, hogy csak emiatt nem óv meg.)
A kérdező hozzászólása: mondjuk jaja ez igaz :D köszii a válaszokat ;)
Már szülsz.
Lehet nem is jutsz odáig hogy megvizsgálják a magzatvizet, még elõtte megszülhetsz.Van akinél a nyákdugó kilöködése után pár órával már megszületik a baba igaz olyan is van akinél ez napokig tart.Te már túl hordtad én drukkolok neked hogy minél hamarabb meglegyen.Könnyû szülést kivánok.
Lehet, csak összehúzódik és nem fáj. Felhívhatnád az orvost telefonon. Vagy a védõnõt.
A kérdező hozzászólása: köszike a drukkolást, remélem mielõbb meglesz a kis drágám, már nagyon várom. :-) De fájásoknak még semmi jele....

Ha most megyek holnap rákszűrésre, a doki akkor is megtudja állapítani azt, hogy terhes vagyok-e vagy sem?

Legjobb válasz: Háát,ez így nem mond túl sokat,mert semmit nem mondtál arról,hogy mikor lenne a mensi stb...De a megvastagodott nyálkahártyát érezheti.Így ha mondod neki,hogy terhesség gyanuja is fennáll,akkor biztos többet tud mondani.

Háát, ez így nem mond túl sokat, mert semmit nem mondtál arról, hogy mikor lenne a mensi stb...De a megvastagodott nyálkahártyát érezheti.Így ha mondod neki, hogy terhesség gyanuja is fennáll, akkor biztos többet tud mondani.
A kérdező hozzászólása: holnap nemkéne megjönnie.az érdekelne hohy ezalat a vizsgálat alatt is kitud tapintani valamit?
Igen

Multkor regisztráltattam magam anyám kérésére a munkanélkülibe de tervbe van hogy 1 megyével arrébb költözzek na most holnap lesz munka a környéken vagyis állás ha ott ledolgozok 3-4 hónapot és ahova akarok menni találok jó albérletet munkát?

Akkor mien lépéseket kell tennem? ahova szeretnék menni ottis bekel jelentkezek? + hol tudnám majd bejelenteni hogy elköltöztem meg ezeket az aproságokat? meg az ottani cégnek felkel majd az itteni munkanélkülivel vennie a kapcsolatot vagy az ottaninak az ittenivel?

Legjobb válasz: Neked kell bejelentened a költözést is és azt is, ha munkába állsz, mégpedig a munkába állás elõtti napon tehát ma, máris hívhatod õket

Neked kell bejelentened a költözést is és azt is, ha munkába állsz, mégpedig a munkába állás elõtti napon tehát ma, máris hívhatod õket

Ha most vettem egy mirelit tortát, de nem tudom betenni a mélyhűtőbe, csak kb.2 óra múlva, lesz valami baja, ha kienged? Holnap lenne elfogyasztva.

Legjobb válasz: Bebugyoláltam törölközõbe, hátha nem enged ki (teljesen), de nem tudom, hogy mennyit ér.

A kérdező hozzászólása: Bebugyoláltam törölközõbe, hátha nem enged ki (teljesen), de nem tudom, hogy mennyit ér.
A kérdező hozzászólása: Vagy akkor már hagyjam, hogy kiengedjen és tegyem majd sima hûtõbe?
Nincs jégakkud, amivel körbefoghatnád holnapig, bele egy hûtõtáskába ? mi van ráírva, hogy mennyi idõ múlva fogyasztható? ezek gyorsan olvadnak, szerintem holnapra össszeshet normál hûtõben.
Ha sima hûtõbe teszed, akkor pedig ne "majd" hanem azonnal :)
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy a garázsban van a mélyhûtõ, a szüleim meg elmentek, és belülrõl lett bezárva az garázsajtó, különben a kutya kinyitja.... Basszus, de hülye vagyok, miért bugyulálom ahelyett, hogy hûtbe tettem volna? Kicsit fáradt vagyok... :D 2 óra olvadási idõ van, akkor ha hûtõbe teszem, felcsavarom leghidegebb fokozatra, akkor túlél még 1, 5 órát?
A kérdező hozzászólása: Na, betettem. :) )) De hülye vagyok, tényleg... :DDD Még a sima hûtõ belseje fagyos is, ott a joghurtok is meg szoktak fagyni, hátha kibírja. :) Köszi a választ, tényleg hasznos volt!! :D
Nem lesz baj, finom lesz az holnap :) azért a kutyi is kaphat belõle egy falatot :)
A kérdező hozzászólása: Majd meglátjuk, hogy viselkedik... :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!