Találatok a következő kifejezésre: Ha most hogy terhes vagyok, (97 db)

7 hetes terhes vagyok. Gyermekkorom óta vannak hobbiállataim, tengerimalac stb. A párom azt mondta, most hogy terhes vagyok, jobb lenne ha elajándékoznám őket. Tényleg muszály megszabadulnom tőlük? Ha igen, miért?

Legjobb válasz: Szia!A babavárás alatt legtöbbször emlegetett fertõzés a toxoplazma vírus,bár én is csak pár hónapja hallottam felõle elõször..Úgy tudom-a védõnõtõl kapott tájékoztatóból és beszélgetésekbõl-hogy kizárólag a cicák terjesztik ,a székletük ürítésével.Onnan aztán a földrõl mosatlanul elfogyasztott zöldség,gyümi is tovább viheti..nem kell közvetlen kapcsolatba kerülni a cicussal.Én kicsit félek,mert az eredmények szerint fogékony vagyok rá,nem árt az óvatosság senkinél sem.Persze kezet mosni minden kedvenccel való érintkezés után kell..nekem is van kutyusom,de simi után mindig elsõ a kézmosás.Ha odafigyelsz,nem lehet gond belõle...szerintem!Üdv

Szia!A babavárás alatt legtöbbször emlegetett fertõzés a toxoplazma vírus, bár én is csak pár hónapja hallottam felõle elõször..Úgy tudom-a védõnõtõl kapott tájékoztatóból és beszélgetésekbõl-hogy kizárólag a cicák terjesztik , a székletük ürítésével.Onnan aztán a földrõl mosatlanul elfogyasztott zöldség, gyümi is tovább viheti..nem kell közvetlen kapcsolatba kerülni a cicussal.Én kicsit félek, mert az eredmények szerint fogékony vagyok rá, nem árt az óvatosság senkinél sem.Persze kezet mosni minden kedvenccel való érintkezés után kell..nekem is van kutyusom, de simi után mindig elsõ a kézmosás.Ha odafigyelsz, nem lehet gond belõle...szerintem!Üdv
Nem, nem muszály. Nekünk is van tengerimalac, a mai napig én takarítom, van kutya, és a macska az ölemben nõtt fel, míg nem tudtam, hogy terhes vagyok. Minden állat él, velelm van, a lányom 11 hetes, egészséges. SEmmi bajunk nincs. Higénia kell, mindig moss kezet utánuk, és vigyázz, és semmi baj nemlesz.
Nekem van 4 darab tengerimalacom. Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, megnézettem, hogy átestem-e már a toxoplazma víruson. Mivel még nem, ezért jobban kell figyelni, mert ha most kapnám el, árthatna a babának. De a toxoplazmát elkaphatod akár nyers hústól is. A tengerimalactól szerintem kevésbé valószínû, mivel jó esetben nem kerül a vizelete a szervezetedbe. Én annyit változtattam, hogy most ha takarítom õket, akkor felveszek gumikesztyût, és ha megfogdosom, simogatom õket, utána megyek kezet mosni. Elajándékozni nem kell!! Minden jót, és gratula a babához, üdv 25 hetes kismami
Nekem is van tengerimalacom, évek óta. A védõnõm szerint nem kell megválnom tõle. Lelkileg is olyan jó õt kivenni, és babusgatni! 16 hetes kismama
Nem kell megszabadulnod tõlük, hiszen a te állataid és a szervezeted alkalmazkodott, ha esetleg valamit már beszedtél tõlük, arra pedig immunissá váltál, tehát a barátodnak nem kell aggódnia, A veszélyforrást a terhes nõk számára a kinti macska, galamb, patkány egér jelenti, de nem a házi szobaállat, mert azok hordozzák a toxoplazmózis veszélyét, amid ha volt már szintén nem kaphatod el..erre van egy vizsgálat kérheted és ha azt mondják voltál már fertõzött , télleg nem kell aggódnotok. A barátnõmnek 2 csincsillája van a panelban, a baba pedig 5 hónapos múlt 7 kiló és semmi baja. A zöldségeket jól mosd meg és ne ültess virágot a kertben! Egyéb baj nem lehet..néhány védõnõ túllihegi a dolgot, de nem kell, mert a megszokott állat nem okoz bajt..sõt a csinekre én is vigyáztam egy hétig, de tiszták, bentiek, nem lett baj. 25 hetes kismami. Kedves párod! Ne aggódj ennyire, vedd át a boldogság kedvéért az alomtakarítást ha aggódsz, de nem kell eltûntetni az állatkákat. Egy buszon több baci van mint az otthoni ketrecben!! Sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Kedves válaszadók! Köszönöm a gyors válaszokat. Megnyugtattatok. Köszönöm.
Arra egyikõtõl se gondolt, hogy a gumi kesztyü nem óv meg attól hogy belélegezd a vizeletét és ugyanugy elkaphatsz bármit!

Most tudtam meg hogy terhes vagyok, de mennem kell állásinterjúra, meg akarnék is dolgozni! Szóljak hogy terhes vagyok? Vagy majd ha felvettek akkor szóljak, az meg szemétség nem? Mit csináljak?

Legjobb válasz: Dehogyis szolsz, akkor tuti nem fognak felvenni! De figyelj, ha mondjuk 3 honap mulva majd bejelented, akkor mondod majd azt, hogy nem tudtad, hogy terhes vagy meg az allasinterjun. Ne foglalkozz senkivel, neked erre a munkara szukseged van, kesz. Ha olyan a munka hogy terhesen is lazan meglehet csinalni, akkor pedig dolgozz majd minel tovabb. Ne szolj, es sok sikert!!

Dehogyis szolsz, akkor tuti nem fognak felvenni! De figyelj, ha mondjuk 3 honap mulva majd bejelented, akkor mondod majd azt, hogy nem tudtad, hogy terhes vagy meg az allasinterjun. Ne foglalkozz senkivel, neked erre a munkara szukseged van, kesz. Ha olyan a munka hogy terhesen is lazan meglehet csinalni, akkor pedig dolgozz majd minel tovabb. Ne szolj, es sok sikert!!
NE!!!!
Szerintem elsõsorban magadra gondolj, és egyelõre ne szólj! Sajnos nagyon sok munkáltató szóba sem áll veled, ha terhes vagy, mégha ez teljesen illegális is. Szerencsére van azért az ellenkezõjére is példa, egy barátnõmet direkt azért vették fel egy céghez, hogy a szülés elõtt meglegyen a kellõ számú biztosított napja. De a jellemzõ nem ez.
Szerintem se szólj! Általában nem õszinték a munkáltatók sem, ráadásul manapság szívfájdalom nélkül kirúgnak bárkit egyik napról a másikra. A rizikó tényleg az, ha a próbaidõ alatt valahogy kiderül...remélem nem fog. De akkor tényleg még mindig mondhatod, hogy az interjú idején nem volt tudomásod róla. Minden jót kívánok!
"Fizesse az állam az ellátását a befizetett adóból, ne a kisvállalkozókat szopassák ezzel (is)." ....az állam semit nem fizet jóformán, ha a a munkáltató miminálra jelent be csak, de többet fizet és kivág az utcára, amint mesejti, hogy babát várok....nem mindenki olyan, mint az utolsó hozzászóló, h megtartja a régi dolgozó kismamát...a terhességi védettség meg csak kamu, barátnõmet egy közjegyzõ rúgta ki félidõsen .... csak azért jelentkeni munkára, h munka nélkül pénzhes jusson? látszik h fingod sincs a kismamás tb jogról!! mirõl beszélsz? Te vagy szeretted volt már hasonló helyzetben? Mért is kéne a munkavállalónak azon kívül, hogy átlássa a helyzetet a munkáltató érdekeit nézni? Mondj csak 1 munkáltatót, aki foglalkozik azzal, h a dolgozóinak hogyan jó!! Nálunk pld azt mondják sértõdve a kismamáknak, hogy ne is álmodjanak arról, h hozzánk visszajöhetnek! akkor én mit nézzem ezeknek az érdekeit ( azon túl, h tudjam, h hogyan tudom megvédeni magam és megkapjam ami megillet?)
Az õszinteség ebben a világban hátránynak számít. :o) saját tapasztalat....Ha nincs állásod, akkor jó lenne, ha sikerülne és akkor nem kellene róla beszélni, mert nem ismered azt, hogy vajh hogyan reagálnának....ha van állásod, akkor lehet, hogy ott biztosabb az, hogy meglesz a kellõ napod a gyed-hez is...tényleg, hogy van az nálad? Betegácsiba nem tudsz menni?
Érdekes, hogy a hazudozás a 100% hasznos tanács, ha meg valaki õszinte, az le van pontozva. Milyen országban élünk... :/
valószínûleg ki fognak kötni próbaidõt. Vélhetõen 3 hónapot, mert annyit lehet. Ez alatt neked menned kell majd orvoshoz, védõnõhöz és ultrahangra, ez legalább 5-6 nap nyi hiányzás. Szerintem úgyis ki fog derülni. Egyszerûbb megmondani, mert ha kiderül, akkor a próbaidõrõl úgyis minden ok/indok nélkül ki tudnak hajítani (ezért próbaidõ), szóval jobb ezt elõre tisztázni.
Szerintem nem ilyen egyszerû, hogy nem szólsz és fél évre van munkád. Utána meg 3 évre úgyse számíthat rád a munkáltató. Addig természetesen lesz más a helyedre. Ne is várd, hogy ugyanazt fogod tudni csinálni amikor visszamész GYES-rõl dolgozni.
Ja!-szerintem se szólj, mert kevesebb esélyed lesz-kicsit szemétség, de máshogy munka nélkül maradsz ...de azzal számolj, hogy nem leszel majd a szívük csücske...
A kérdező hozzászólása: kösz a válaszokat, sokat segítettetek!
Munka nélkülin vagy most??Mert ha igen én nem is mennék állásinterjúra!Persze csak akkor ha min. 120 net.bejelentenek!Könyvelõvel beszéltem és mondta, hogy sokkal jobban jártam volna (sajnos én 80.ra voltam bejelentve) ha munkanélkülire mentem volna mert megadják a maximumot!!

Eddig ha belegondoltam abba hogy terhes vagyok rám tört egy nagy izgalom és fura érzés a hasamban. (mint amikor izgul az ember). Most 90%hogy terhes vagyok. Nagy rajtam a nyugalom. Ti is voltatok így ezzel? Megéreztétek hogy sikerült?

Legjobb válasz: Szia! Érdekes én pont fordítva voltam :) Nagyon sokat álmodoztam,milyen lesz majd,ha meglátom a két csíkot,kerekedik a pocim. Én pár nappal a nem várt elõtt álmodtam egy pozitív tesztet,aztán késett,és ott volt a két csík. Fel sem fogtam,hogy úristen,most tényleg! Nem tudom pontosan leírni mit éreztem,de hirtelen nagyon furcsa lett,hogy ott van bennem egy icike picike valaki,aki az én gyermekem. Most már persze természetesnek érzem,de akkor nagyon nagyon izgultam :) 29hkm

Szia! Érdekes én pont fordítva voltam :) Nagyon sokat álmodoztam, milyen lesz majd, ha meglátom a két csíkot, kerekedik a pocim. Én pár nappal a nem várt elõtt álmodtam egy pozitív tesztet, aztán késett, és ott volt a két csík. Fel sem fogtam, hogy úristen, most tényleg! Nem tudom pontosan leírni mit éreztem, de hirtelen nagyon furcsa lett, hogy ott van bennem egy icike picike valaki, aki az én gyermekem. Most már persze természetesnek érzem, de akkor nagyon nagyon izgultam :) 29hkm

Ha nem védekezünk attól lehetek terhes? De ha úgy érzi a fiú hogy most élvez el akkor abbahagyja. Irjatok, nagyon félek hogy terhes vagyok.16/L

tehát ugy vagyunk együtt hogy nem védekezünk és amikor elélvezne akkor már érzi és akkor azonnal befejezi a dolgot tehát kiszáll belölem...ebb?l lehetnek gondok, nagyon félek t?le... irjatok nekem nagyon fontos 16/L

Legjobb válasz: Így jön létre a nemkívánt terhesség.Lehetsz terhes.Aki nem védekezik az féljen is.

Így jön létre a nemkívánt terhesség.Lehetsz terhes.Aki nem védekezik az féljen is.
Lehet hogy anya vagy. Hát nem felemelõ érzés?
mondjuk ne félj hanem húzzatok gumit. ilyen egyszerû. igen simán lehetsz terhes, azoknak akik így védekeznek, egyharmaduk teherbe esik egy év alatt.
ezt hívják megszakításos közösülésnek. Az elõváladékban is lehetnek spermiumok amik ha épp peteérésed van ( hónap közepe általában ) akkor bezony megtermékenyítik aptédet és terhes leszel. És 16 évesen minek szexelsz még? és 16 évesen ha már szexelsz, mert érettnek érzed magad, miért nem védekezel? És ha érettnek érzed magad, és azthitted senki nem fogja ezt a szemedre vetni, ha itt megkérdezed, akkor miért félsz?
16 évesen több eszed is lehetne! lehetsz terhes, ha arra nem gondolsz, hogy védekezni kéne, akkor félj is! 14 vagyok, és teljesen tisztában vagyok minden biológiai és egyéb dologgal, hogy tudjam, mit kell és mit nem, pedig felvilágosítást sem kaptam szüleimtõl! Amint tudsz menj el egy gyógyszertárba és vegyél egy gyorstesztet! Erre mondanám: Esõ után köpönyeg! Szex elõtt is simán gondolhattál volna rá! Egyébként szûz vagyok, mielõtt beszólnál!
Mielõtt ágyba bújsz valakivel olvass már el pár felvilágosító könyvet!
Miért nem használtatok gumit?Mostmár ne "nagyonfélj" hanem vállald a hülyeséged következményeit, tanulj a szüleid hibájából.
Ne bántsátok már, segítséget kért és azt is vár. Kedves kérdezõ! Nos az elõváladék, amely minden közösülés során jelen van ritkán tartalmazhat spermiumokat, ez nem törvényszerû, és az sem, hogy életképesek, nameg hogy egyáltalán megtermékenyítsenek. Szóval azért annyira magas esély nincs. Nézd, ha szereted a párodat és nem riadsz meg a hormonális szerektõl, akkor én tablettát ajánlok, de ha úgy érzed korai még, akkor vannak hormonmentes fogamzásgátlók is. Nem gyakori és abszolút nem valószínû a teherbeesés, de sajnos elõfordulhat, ha van lehetõségetek, akkor védekezzetek. Tesztet pedig csak akkor vegyél, ha késik a vérzésed. Akkor se ijedj meg ha pozitív, biztos vagyok benne, hogy van olyan, aki segít. Nincs olyan ember aki ne követne el hibákat, de nyugodj meg, meg fog jönni :)
Igen és ABBAN a népcsoportban pottyantják a gyerekeket és a putriban nevelik fel õket. Gondolom a kérdezõ nem ezt tekinti etalonnak :) meg remélem te sem :) Jó hülye hasonlat volt.
sztem megint egy kamu kérdés!hát nem veszitek észre?hasonlítsátok már össze az ilyen kérdéseket!az összes szinte ugyanarrol szól, csak máshogy van megfogalmazva, ja és mindegyik ilyen kérdésnél 16 éves a szerencsétlenül járt leányzó!sztem nem is kéne válaszolni az ilyen kérdésekre és akkor egy idõ után úgyis megunják!nem gondoljátok?
Szerintem is kamu és most jót röhög a felháborodott válaszokon. Remélem egyszer tényleg hasonló problémája lesz az életben és akkor nem lesz ennyire vicces.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszát és ezutal vigyázni fogk már nagyon!!!de még irjatok köszike
És miért nem védekeztek? Mert akkor nem kéne félni? Nem kéne abortuszra menni? Vagy nem kéne megszülni egy nem kívánt gyereket? NEm vagytok komplettek!!!!
Mit szeretnél, mit írjunk még? Kaptál már hideget-meleget.

Két terhességi tesztet (Gravi HCG, Gabriel) is elvégeztem pár nap különbséggel és mind a kettő negatív lett. A Menstruációm 3 hete nem jött meg. Akkor most lehet hogy terhes vagyok? Mennyire megbízhatók ezek a terhességi tesztek ha negatívat mutat!

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy terhes ha három hete már késik és a tesztek negatívak, mert ezek a tesztek tudtommal elég jók. Valószínüleg a nagy kánikula zavart be. Az orvosok szerint idõnként belefér a dologba, hogy késik vagy egy havi kimarad. Még nekem sem késett soha azelõtt. Két hónappal ezelõtt viszont megtörtént, másfél hetet késett, amikor mondtam a nõdokinak, fel se vette, azt mondta, elõfordul az ilyen.

Szerintem nem vagy terhes ha három hete már késik és a tesztek negatívak, mert ezek a tesztek tudtommal elég jók. Valószínüleg a nagy kánikula zavart be. Az orvosok szerint idõnként belefér a dologba, hogy késik vagy egy havi kimarad. Még nekem sem késett soha azelõtt. Két hónappal ezelõtt viszont megtörtént, másfél hetet késett, amikor mondtam a nõdokinak, fel se vette, azt mondta, elõfordul az ilyen.
Szerintem sem vagy terhes. Az elsõ válaszoló nagyon jól megírta, hogy elõfordul, hogy kimarad a menstruáció. Állítólag a szervezetünk az egy év alatt egyszer "pihen". Nekem év elején volt, hogy egy hónap teljesen kimaradt.Következõ hónaptól pedig szépen minden visszaállt. De ha most sem fog megjönni, akkor szerintem érdemes lenne dokihoz menned!
lehet vetélés is belõle.
Igen, elvetélhetsz azért mondják hogy a 12.hétig nagyon kell vigyázni!
Mennyire nagy ütés volt? Érzel azóta valamit? Vérzés vagy görcs? Ha nem akkor reméljük nem lesz baj. Én nagy hassal estem el (hasra), de szerencsére semmi baj nem lett belõle. A kicsik odabent elég erõs burokban vannak, jól védve. Amúgy még "kisterhes" vagy, úgyhogy lehet a beágyazódás sem történt még meg, így nincs is ami sérüljön egyelõre. Még lehet csak úton van a sejtecske, és nem lett baja.
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon fájt, és egy picit a görcsöléshez hasonlót érezte. Azóta már nem fáj, csak abban a pillanatban. Vérzés meg eggyáltalán nincs
Kicsit több, mint 4 évvel ezelõtt egy pénteki nap teszteltem pozitívat, nagy volt a boldogság. Másnap frontálisan ütköztünk egy másik autóval. Nagy ütés érte szinte minden testrészemet, elég súlyos sérüléseink voltak... de nagyon bizakodtam, mert nem kezdtem vérezni. Naponta néztek uh-on, három nap múlva már biztos volt, hogy megmarad a baba, volt szívhang :) Most nemsokára 4 éves lesz a kisfiam. Gyönyörû okos érzékeny kisfiú :) Csak azért írtam le ezt most neked, hogy lásd van jó példa is :) Ilyenkor még annyira aprócskák és olyan jól be vannak csomagolva. Akkor minden doki aki megnézett azt mondta, hogy ilyenkor még mindent vagy semmit elv alapján dõl el a kis életük, tehát ha valami baja történt volna akkor nem marad meg. Bízz benne, hogy minden rendben, hidd el, hogy a kisbabád a lehetõ legjobb helyen van a pocakodban! Kíváncsian várom a történeted folytatását. Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, most megnyugtattál :)
Szerintem ebbõl nem lesz baj. A baba, már ha van, akkor egyenlõre nem a hasadban van, hanem egészen lenn, a szeméremdomb mögött. Eléggé védett helyen. Szóval szerintem emiatt ne aggódj.
Ennyire korai terhességnél semmi baja nem lehet a babának. Sõt õk még ilyenkor egy sejtecskék, pici gombostûfejnél is kisebbek. Amúgy meg tényleg nem a hasadba van még, hanem maximum most ágyazódhatott be a méhnyálkahártyádba, nyugi, ha terhes vagy semmi baja nem lehet az ég világon! Pozitív tesztet kívánok!!
Mi újság Veled?

Ha még nem állt be a menzi, és 23-án jött meg utoljára, akkor lehet, hogy terhes vagyok? A barátom csak ujjazott, de lehet hogy hozzáért a nemi szervéhez, és most nemtudom, hogy mi van :S 15/L

Legjobb válasz: nem valószínû,hogy terhes vagy,de ha biztosra akarsz menni vegyetek egy terhességi tesztet és reggeli elsõ vizeletbõl csináld meg. + nõdoki tud felírni fogamzásgátlót és akkor nem kell izgulni többet

nem valószínû, hogy terhes vagy, de ha biztosra akarsz menni vegyetek egy terhességi tesztet és reggeli elsõ vizeletbõl csináld meg. + nõdoki tud felírni fogamzásgátlót és akkor nem kell izgulni többet
Szerintem nem lehetsz terhes. De erre figyeljetek oda. Mensi utáni napokban nem valószínû, hogy volt Pé-d!
A kérdező hozzászólása: elfelejtettem írni, hogy múlt hónapban jött meg 23-án és azóta semmi :\

Létezik, hogy terhes vagyok? Az ovu mikroszkópom 2 hete páfrányt mutat, de most megvolt a mensim. Vagy ha nem ez mitöl lehet?

Egy hónapja elkezdtem szedni az elevitet.

Legjobb válasz: Én a pg 53-at használtam,s majd 1hónapig volt páfrányos,de aztán kiderült,hogy ciszta((((((Persze ez nem azt jelenti,hogy nem lehetsz terhes))))))Reggel szoktad nézni???Az a tuti biztos!!!!Ha gyengébb volt a vérzésed,s inkább barnás,akkor csinálj tesztet,mert nem kizárt ,hogy ott a pici pocaklakó)))))) Szorítok érted!!! AY

Én a pg 53-at használtam, s majd 1hónapig volt páfrányos, de aztán kiderült, hogy ciszta((((((Persze ez nem azt jelenti, hogy nem lehetsz terhes))))))Reggel szoktad nézni???Az a tuti biztos!!!!Ha gyengébb volt a vérzésed, s inkább barnás, akkor csinálj tesztet, mert nem kizárt , hogy ott a pici pocaklakó)))))) Szorítok érted!!! AY

Ha én nem mértem a hőmet a ciklus során, és most ha megmérem és fönt van, akkor tudhatom, hogy terhes vagyok?

Vasárnapra nem jött meg.

Legjobb válasz: Ha nem vagy terhes akkor is minden ciklusban pé után felmegy. Viszont biztató jel lehet az h késik és még mindig fenn a hõ.

Ha nem vagy terhes akkor is minden ciklusban pé után felmegy. Viszont biztató jel lehet az h késik és még mindig fenn a hõ.
A kérdező hozzászólása: És ezt csak reggel tudom megmérni? Vagy délbe is megnézhetem, mikor hazamegyek?
Csak a reggeli hõ számít. Mielõtt még nem keltél ki az ágyból.

1 hét múlva jön meg a mensesem (már ha megjön, mert babát szeretnénk) és annyit eszek, mint még soha. Mensesem elött mindig éhesebb vagyok, mint ált. -ban, de ez most már túlzás! Lehet, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Számoljál elõszõr!!! 1 hét múlva várod a mensidet. Ha jó idõben jókor szexeltél és a ciklusod közepén volt peteérésed, és ha meg is termékenyült a petesejted, igénybe vett 48 órát, a beágyazódás a megtermékenyüléstõl számított 5-7 napra következik be, akkor azaz durván a soron következõ mensi elõtt 1 héttel történhet. Tehát a túlzás az hogy máris a farkaséhséget a terhességnek tulajdonítod, pedig lehet hogy a megtermékenyített petesejted mégcsak most helyezkedik a puha méhnyálkahártyádba, talán abban a pillanatban mikor fogat mosol, vagy szaladsz a buszhoz, vagy éppen édesen alszol az ágyadban. Nyugi, lazíts, várd meg a mensidet, ha nem jön meg akkor várj türelmesen legkevesebb 4 napot, és teszteljél. A tüneteket meg hagyd késõbbre, azok késõbb jönnek, fõleg a farkaséhség.

Számoljál elõszõr!!! 1 hét múlva várod a mensidet. Ha jó idõben jókor szexeltél és a ciklusod közepén volt peteérésed, és ha meg is termékenyült a petesejted, igénybe vett 48 órát, a beágyazódás a megtermékenyüléstõl számított 5-7 napra következik be, akkor azaz durván a soron következõ mensi elõtt 1 héttel történhet. Tehát a túlzás az hogy máris a farkaséhséget a terhességnek tulajdonítod, pedig lehet hogy a megtermékenyített petesejted mégcsak most helyezkedik a puha méhnyálkahártyádba, talán abban a pillanatban mikor fogat mosol, vagy szaladsz a buszhoz, vagy éppen édesen alszol az ágyadban. Nyugi, lazíts, várd meg a mensidet, ha nem jön meg akkor várj türelmesen legkevesebb 4 napot, és teszteljél. A tüneteket meg hagyd késõbbre, azok késõbb jönnek, fõleg a farkaséhség.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy igazad van, de emellett 3 napja folyamatosan szédülök+hányingerem van és ezt már tényleg nem tudom, hogy miért van!!majd 1 hét múlva elválik!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!