Találatok a következő kifejezésre: Ha most hetes lehetnék akkor (9 db)

a doki nemmondta a méhnyálkahártyádra hogy vastag e vagy vékony?
Attól, hogy az orvos a 4.héten még nem lát semmit, lehetsz terhes.Mivel a ciklus közepe felé van a peteérés(2 hét), és a megtermékenyítést követõen a 10 nap körül van a beágyazódás(+ 1-1, 5 hét)ezért a te babád még csak most kezd berendezkedni odabent! :) )
én is akart lenni:-)
akkor az vagy. és a várható mensi után 1 nappal mentem (én is 4hetesen) és nekem sem látott semmit, csak egy halvány foltot, két héttel késõbb meg 12millis petezsákot:-) Gratula vigyázz magatokra:-)
A kérdező hozzászólása: A szüléskalkulátor szerint.Tudom az nem pontos, csak kíváncsi voltam.
A kérdező hozzászólása: Valamilyen adatokat bediktált a nõvérkének, de nem is nagyon értettem.Végig azt kérdezte, hogy ha terhes vagyok meg kívánom-e tartani.Mást nem mondot, majd egy hét múlva kell visszamenem, de a teszt pozitív lett:)
4hetes? Az egy normális ciklus hossza és te már honnan tudod akkor hogy terhes vagy!Ilyenkor nem is szoknak még orvoshoz menni, mert úgy is csak vissza hív 2-3hét múlva ha fennt áll a terhesség gyanúja!!!
de azt látnia kellet volna hogy a méhnyálkahártya vastag e. szoval nemhiszem hogy baba.
nem lát ilyenkor semmit , majd 5-6 hetesen , addig meg teszttel ellenõrizheted, mert az elõb tudja.
5 hetesen lehet látni általában petezsákot. 4 hetesen Nekem sem látott a doki még semmit, csak 10 mm-es nyálkahártyát. Aztán egy hét múlva már egyértelmû volt a dolog. :-)
A kérdező hozzászólása: Két hetesen is lehetnek ilyen tünetek már ??
hát, ha a teszt pozitív... :) )) akkor valószínû, és gratulálok!
szintén gratulálok :D
A kérdező hozzászólása: Úhh köszi , de csak egy tesztet vettem eddig ..lehet csak elkaptam valamit , de arik vagytok :)
Nem hinném, hogy ilyet csak úgy el lehetne kapni :) . Ha pozitív a teszt, akkor igen valószínû, gratulálok :) . Egyébként lehet, hogy el is kaptál valamit, de ezek mellett a baba szerintem tuti!
Nem hiszem, hogy tisztában vagy a terhességi hetek számolásával. Az utolsó menstruációtól számítják, így most valószínûleg 5 hetes lehetsz, hisz a teszt sem mutat pozitívat bizonyos Hcg szint alatt. Mikor volt meg utoljára? Amúgy igen, terhes vagy teljesen biztosan.
A kérdező hozzászólása: Tisztában vagyok a tehességi hetekkel . Ugyanis van már egy babóm .Sajnos volt, hogy már pozitívat mutatott halványan és nem volt semmi .Szóval várok most kell megjönnie a napokban..
A kérdező hozzászólása: No terhesség --

Ha április 28-án volt meg a mensim akkor most hány hetes lehetek?

Április 28-adika volt a mensim elsö napja.pozit teszteltem.Hogyan kell kiszámolni hány hetes lehetek?Köszi

Legjobb válasz: Itt egy kalkulátor, hátha neked is jó: http://babatervezok.otthona.net/kalkulator.php

Itt egy kalkulátor, hátha neked is jó: http://babatervezok.otthona.net/kalkulator.php
A kérdező hozzászólása: köszi szépen akkor 4hetes és 5napos lehetek.Remélem minden jo lesz és velünkmarad:)
11. De ezt te nem tudod kiszámolni?
Nekem május 22-én volt az utolsó mensim. Múlt héten voltam ultrahang szerint betöltött 7 hetes, most már betöltöttem a 8-at is. A 12 hetes ultrahangra augusztus 27-én megyek. Szerintem te 1 héttel járhatsz elõttem. De miért nem mész orvoshoz, hogy szerinte hány hetes vagy?
Utolsó! Te nem lehetsz 8 hetes! 10 hetesnek kéne lenned, ez el van számolva!
Igen, menstruáció szerint 10 hetes vagyok, de a baba mérete szerint betöltött 8. hétben járok. Érdekes mód, múlt héten akkor 9 hetes voltam, az orvos akkor látott szívhangot. Menstruáció szerint 8 héten még nem volt a babámnak szívhangja.
Kedves kérdezõ! Terheskalkulátorok nagy segítséget jelentenek ilyenkor:)
nekem juni 8an volt az utolso mensi uh szerint 6hét 4 napos a méretek alapján.mensi szerint 7hét 6nap szoval van egy kis elcsúszás nállam is de szerintem késöbb behozza.meg az is lehet hogy késöbb fogant mint félidö. amugy tényleg vannak jo kis kalkulatorok
Szia!Valószinüleg császármetszés lesz a vége..
A kérdező hozzászólása: Császármetszés??? Jaj ne!! Mit tehetek ellene? Már szinte minden általam ismert alternatív módot kipróbáltam, hogy lemenjen a vérnyomásom. De azért kórházba nem kell feküdnöm a hátralevõ idõben, ugye? Tudsz valami tanácsot adni, hogy mi segíthet?
Szia!Eddig normális volt a vérnyomásod?Én is 25 hetes k.mami vagyok, és nekem kb.10 hetes terhesség óta ilyen magas mint Neked.Dopegytet szedek azóta, és minden nap mérjük, mert veszélyes lehet:(Minden képen táppénzt javasoltak, és sok pihenést.Az orvosom szerint a magas vérnyomást komolyan kell venni, mert 30 hetesen felborulhat a keringés, leállhat a vese....szóval próbálom én is komolyan venni. Üdv:25 hetes kismami
Szioka! Az még nem bizti, hogy császármetszés lesz!!!! Hisz odáig még van 15!heted!Még sokminden változhat! Kapni fogsz rá gyógyszereket és azok majd rendezik ezt a dolgot! Ha van lehetõséged te is mérd otthon naponta 1-szer, lehet otth.nem is lesz olyan magas! Nekem is ugy volt, ha otth.mértem minden ok volt, orvosnál magas! De azért megengedték, hogy természetesen szüljek-az pedig egy másik mese, hogy nem sikerült-így császár lett a vége! Üdv.8hós kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Eddig normális volt a vérnyomásom. Amikor itthon mérem, akkor is egy kicsit magas, de nem ennyire. A védõnõ csak annyit mondott tegnap, hogy menjek hetente kétszer ellenõrzésre hozzá és majd meglátjuk mi lesz. A fejem is elég sokat szokott mostanában fájni, meg nagyon melegem van . Ezek is a magas vérnyomás miatt vannak?
Szia!nagyon kell vigyázni ezzel a dologal!Engrem 160as vérnyomásal befektetek, 180asra ment fel egy éjszaka alatt!Nem segitett se gyogyszer semmi!Reggelre császár lett a vége!!!Igaz én már 39 hetes voltam!! minden jot kivánok, remélem valamivel tudod csökkenteni!(valoszinû a fejfáfásod is ezmiatt van)
Nem hinném, h terhes vagy, a 3 hetet meg méginkább. Csinálj egy tesztet holnap reggel elsõ vizeletbõl.
A kérdező hozzászólása: en mar nem merek :) ))) majd varom a nem vart menszeszemet..... mostmar eztsem tudom hogy honnan szamoljam a kovetkezot..... nem olyan egyszeru a baby projekt, ahogy gondolnank...
Az 5 napig tartó elsõ napjától számold.
ha nov.30-tól volt meg 5 napon át, akkor mostanában kezdjetek el intenzíven kufircolni!
A kérdező hozzászólása: köszi :) ))))) ari vagy! Köszönöm a válaszokat :D hajrá mindenki
5. hétben vagy.
4 hetes és 2 napos vagy egész pontosan. És valóban az 5. hétben jársz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Én itt számoltam és napra pontosan találtam el... Itt a tied... http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nagyon hasznos ez a naptár.

Ha március 7-én jött meg utoljára a menzeszem akkor most hány hetes terhes lehetek?

Köszönöm szépen.

Legjobb válasz: pozitivat teszteltem:) számolgattam de sok oldalon különbözöket irnak.köszi.

A kérdező hozzászólása: pozitivat teszteltem:) számolgattam de sok oldalon különbözöket irnak.köszi.
4 hetes és nagy gratula neked, én is szeretném ha már összejönne végre :(
4hetes terhes vagy! Gratula, sok egészséget kívánok!
A kérdező hozzászólása: köszi.és melyik az a nap amikor betöltök egy hetet?pl melyik nap töltöm az 5 hetet?Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: kivánom hogy neked is sikerüljön, nekünk sok évbe telt..
A lényeg, hogy az utolsó menstruáció elsõ napját kell alapul venni(a doki is ez alapján számol).Amennyiben ez a március 7.-e, akkor 4 hetes és 4 napos terhes vagy ma, a hét-forduló pedig a szerda.Tehát jövõ hét szerdán töltöd be az 5. hetet.Gratulálok a kicsihez.2 gyerekes+14hkm
10 hét 4 nap
Miért nem voltál még dokinál?
De teszteltél? vagy honnan tudod hogy terhes vagy?? menj dokihoz hogy pontosan megállapitsa a terhességet...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!