Találatok a következő kifejezésre: Ha most hetes lehetnék (14 db)

Körülbelül 3-4 hetes kismama lehetek, csináltam 3 tesztet, mind pozitív lett. Mikor célszerű a legkorábban az első orvosi vizsgálatra menni. Ha most mennék az nem korai még?

Legjobb válasz: A terhesség heteit az utolsó mensi elsõ najától számoljuk,így tudod pontosan,hány hetes vagy. Én 4 és fél hetesen tudtam meg,szintén 3 pozitív tesztem lett.Az elsõ vizsgálat 6 hetes és 1 naposan volt,akkor már volt szívhangja is.Ha nincs problémád pl. barnázás stb. akkor elég ha a 6. héten mész dokihoz.Most még csak petezsákot látna,de azt se biztosan.Boldog babavárást!

A terhesség heteit az utolsó mensi elsõ najától számoljuk, így tudod pontosan, hány hetes vagy. Én 4 és fél hetesen tudtam meg, szintén 3 pozitív tesztem lett.Az elsõ vizsgálat 6 hetes és 1 naposan volt, akkor már volt szívhangja is.Ha nincs problémád pl. barnázás stb. akkor elég ha a 6. héten mész dokihoz.Most még csak petezsákot látna, de azt se biztosan.Boldog babavárást!
En 5 het 3 naposan voltam, mert akkorra valami isteni sugallat miatt bejelentkeztem. A 8. hetig mindenkeppen jo eljutni a dokihoz, hogy kiszurjek a mehen kivuli terhesseget (mert annak sajnos nem feltetlen vannak jelei az elejen).
Szia! Most még korai, a doki tuti nem küldene el uh-ra, kézzel pedig nem tapintható. Ha biztosra akarsz menni, menj el maszek uh-ra. Amúgy ráérsz a 8. hét körül elõször menni a dokihoz+ a védõnõt is célszerû az elsõ orvosi vizsgálat elõtt felkeresni, a kiskönyvet is õ állítja ki.
A kérdező hozzászólása: Két hetesen is lehetnek ilyen tünetek már ??
hát, ha a teszt pozitív... :) )) akkor valószínû, és gratulálok!
szintén gratulálok :D
A kérdező hozzászólása: Úhh köszi , de csak egy tesztet vettem eddig ..lehet csak elkaptam valamit , de arik vagytok :)
Nem hinném, hogy ilyet csak úgy el lehetne kapni :) . Ha pozitív a teszt, akkor igen valószínû, gratulálok :) . Egyébként lehet, hogy el is kaptál valamit, de ezek mellett a baba szerintem tuti!
Nem hiszem, hogy tisztában vagy a terhességi hetek számolásával. Az utolsó menstruációtól számítják, így most valószínûleg 5 hetes lehetsz, hisz a teszt sem mutat pozitívat bizonyos Hcg szint alatt. Mikor volt meg utoljára? Amúgy igen, terhes vagy teljesen biztosan.
A kérdező hozzászólása: Tisztában vagyok a tehességi hetekkel . Ugyanis van már egy babóm .Sajnos volt, hogy már pozitívat mutatott halványan és nem volt semmi .Szóval várok most kell megjönnie a napokban..
A kérdező hozzászólása: No terhesség --

Tudnátok segíteni? Ha a 11. napja késik és csak most teszteltem elõször pozitívat hány hetes lehetek kb 3?

Köszi elõre is!

Legjobb válasz: Mikor jott meg utoljara? Mert pl. nekem oktober 19. es tegnap voltam 5 hetes.

Mikor jott meg utoljara? Mert pl. nekem oktober 19. es tegnap voltam 5 hetes.
Annyi hetes vagy, ahány héttel ezelõtt volt az elõzõ menstruációd elsõ napja.Mondok egy példát:Nekem október 22.-én volt meg utoljára, ha most sikerült akkor 33 napos, az az 4hét 5 napos vagyok, mivel 33 nap telt el az utolsó menzeszem elsõ napja óta.
A kérdező hozzászólása: Okt 14.én jött meg utoljára, tudom, hogy onnan számítják, csak gondoltam fiatalabb, mert eddig nem érzékelte a terhességet a teszt, tehát akkor elvileg 5 hetes vagyok, de a baba fiatalabb, rendben köszi
A terhességi heteket az utolsó menzesz elsõ napjától számítják. Ez fix. Nálad majd viszont a magzat tényleges kora és a terhességi hét között valószínûleg lesz különbség, mert ha csak most teszteltél pozitívat, akkor egy nagyon késõi peteérésbõl fogant a baba. Mondok egy példát: Ha 10 hetes leszel az utolsó menzesz alapján, akkor az embrió méretei alaoján lehet hogy csak nyolc hetesnek felelsz majd meg. Ultrahanggal a doki majd mindig megtudja kb mondani hanyadik héten jársz.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megyek majd dokihoz december elsõ hetében, és meglátjuk mi lesz.
szia a teszt kb 2hetes magzatot már mutat. Azaz 4-5hetes terhességet. Ez függ attol is hogy mikor volt peteérésed. nekem például késöi peteérésböl fogant és csak uh alapján mért adatokbol tudták a korát megállapitani mert menzesz szerint sose stimmelt. 6hetes volt menzi szerint mikor 4-5 hetet irtak a papirra. Most is 1héttel kisebb mert tudom h a 21-22ik ciklusnapomon volt a peteérés. Most menzesz szerint 24 hét 3naposak vagyunk, uh szerint 23hét 1nap.az orvos megmondja majd. Gratula!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!

Második terhesség: méhfeszülés előbb jelentkezhet, mint az elsőnél? Nem csináltam még tesztet. Most kb.4 hetes lehetek, ha az vagyok.

Legjobb válasz: nekem elsõ terhesség és ilyenkor már volt mellfeszülésem. Biztos lehet, fõleg mert a te szervezeted mmár tudja hogy mire kell készülnie. Tesztelj. Drukkolok.11 hetes kimami

nekem elsõ terhesség és ilyenkor már volt mellfeszülésem. Biztos lehet, fõleg mert a te szervezeted mmár tudja hogy mire kell készülnie. Tesztelj. Drukkolok.11 hetes kimami
4 hetesen nekem is volt már mellefeszülésem, és õ lesz az elsõ babánk.
elsõ válaszoló vagyok. Bocs elnéztem a MÉHFESZÜLÉS SZÓT, de azzal ugyanúgy voltam mint a melfeszüléssel. És lehet hogy a hasad is elõbb kezd nõni.

Ha április 28-án volt meg a mensim akkor most hány hetes lehetek?

Április 28-adika volt a mensim elsö napja.pozit teszteltem.Hogyan kell kiszámolni hány hetes lehetek?Köszi

Legjobb válasz: Itt egy kalkulátor, hátha neked is jó: http://babatervezok.otthona.net/kalkulator.php

Itt egy kalkulátor, hátha neked is jó: http://babatervezok.otthona.net/kalkulator.php
A kérdező hozzászólása: köszi szépen akkor 4hetes és 5napos lehetek.Remélem minden jo lesz és velünkmarad:)
11. De ezt te nem tudod kiszámolni?
Nekem május 22-én volt az utolsó mensim. Múlt héten voltam ultrahang szerint betöltött 7 hetes, most már betöltöttem a 8-at is. A 12 hetes ultrahangra augusztus 27-én megyek. Szerintem te 1 héttel járhatsz elõttem. De miért nem mész orvoshoz, hogy szerinte hány hetes vagy?
Utolsó! Te nem lehetsz 8 hetes! 10 hetesnek kéne lenned, ez el van számolva!
Igen, menstruáció szerint 10 hetes vagyok, de a baba mérete szerint betöltött 8. hétben járok. Érdekes mód, múlt héten akkor 9 hetes voltam, az orvos akkor látott szívhangot. Menstruáció szerint 8 héten még nem volt a babámnak szívhangja.
Kedves kérdezõ! Terheskalkulátorok nagy segítséget jelentenek ilyenkor:)
nekem juni 8an volt az utolso mensi uh szerint 6hét 4 napos a méretek alapján.mensi szerint 7hét 6nap szoval van egy kis elcsúszás nállam is de szerintem késöbb behozza.meg az is lehet hogy késöbb fogant mint félidö. amugy tényleg vannak jo kis kalkulatorok
a doki nemmondta a méhnyálkahártyádra hogy vastag e vagy vékony?
Attól, hogy az orvos a 4.héten még nem lát semmit, lehetsz terhes.Mivel a ciklus közepe felé van a peteérés(2 hét), és a megtermékenyítést követõen a 10 nap körül van a beágyazódás(+ 1-1, 5 hét)ezért a te babád még csak most kezd berendezkedni odabent! :) )
én is akart lenni:-)
akkor az vagy. és a várható mensi után 1 nappal mentem (én is 4hetesen) és nekem sem látott semmit, csak egy halvány foltot, két héttel késõbb meg 12millis petezsákot:-) Gratula vigyázz magatokra:-)
A kérdező hozzászólása: A szüléskalkulátor szerint.Tudom az nem pontos, csak kíváncsi voltam.
A kérdező hozzászólása: Valamilyen adatokat bediktált a nõvérkének, de nem is nagyon értettem.Végig azt kérdezte, hogy ha terhes vagyok meg kívánom-e tartani.Mást nem mondot, majd egy hét múlva kell visszamenem, de a teszt pozitív lett:)
4hetes? Az egy normális ciklus hossza és te már honnan tudod akkor hogy terhes vagy!Ilyenkor nem is szoknak még orvoshoz menni, mert úgy is csak vissza hív 2-3hét múlva ha fennt áll a terhesség gyanúja!!!
de azt látnia kellet volna hogy a méhnyálkahártya vastag e. szoval nemhiszem hogy baba.
nem lát ilyenkor semmit , majd 5-6 hetesen , addig meg teszttel ellenõrizheted, mert az elõb tudja.
5 hetesen lehet látni általában petezsákot. 4 hetesen Nekem sem látott a doki még semmit, csak 10 mm-es nyálkahártyát. Aztán egy hét múlva már egyértelmû volt a dolog. :-)

Most megyek első uh-ra kb. 6-7 hetes terhes lehetek. Ha nem lehet még hallani a baba szívhangját attól még kap az ember kiskönyvet? Mitől függ, hogy hüvelyi v. hasi uh lesz?

Legjobb válasz: Általában az 12. hétig hüvelyivel nézik,mert úgy sokkal jobban látszik a babóca és utána jöhet a hasi UH. 6-7 hetesen majdnem biztos,hogy lehet majd látni,hogy pulzál a kis szíve.:) A kiskönyvet a védõnénitõl kapod,akihez viszel a várandósságodról igazoló papírt,amit az orvostól kérj,ha nem ad magától,különben nem adhat. Boldog babavárást!

Általában az 12. hétig hüvelyivel nézik, mert úgy sokkal jobban látszik a babóca és utána jöhet a hasi UH. 6-7 hetesen majdnem biztos, hogy lehet majd látni, hogy pulzál a kis szíve.:) A kiskönyvet a védõnénitõl kapod, akihez viszel a várandósságodról igazoló papírt, amit az orvostól kérj, ha nem ad magától, különben nem adhat. Boldog babavárást!
Szerintem hüvelyi uh lesz. Nekem 6 hetesen és 2 naposan már kalapált a kis szíve. Errõl ad papírt az orvos, és mivel a szívmûködés jelzi legbiztosabban az élõ terhességet, a védõnõ ezután állíthat ki kiskönyvet. Ha még nincs szívdobogás, akkor szerintem vissza fognak hívni pár nap múlva, kiskönyvet is aztán kapsz. Sok sikert, és legalább akkora élményt, mint nekem, amikor elõször láttam a kis manót.
Én 5 hetesen voltam, és még nem volt szívhang, de szó nélkül kiállította a védõnõ a kiskönyvet. 12 hétig hüvelyi uh van, utána hasi.
Ennyi idõsen már dobog a kis szive de szívhangot nem néznek még egy jó ideig... Valószínû hüvelyi lesz, de nem biztos, nekem nem az volt. Kiskönyvet biztosan kapsz már Gratulálok!
Hüvelyi uh. lesz és nekem néztek 6 hetesen szívhangot. Megkaptam a leletet amin az állt, hogy az uh. -n élõ magzat látható, illetve kaptam az orvostól a védõnõhöz egy beutalót és ezután kaptam meg a védõnõtõl a kiskönyvet. Remélem, segítettem. Gratulálok a babádhoz. 21hetes kismama
Nem hinném, h terhes vagy, a 3 hetet meg méginkább. Csinálj egy tesztet holnap reggel elsõ vizeletbõl.
A kérdező hozzászólása: en mar nem merek :) ))) majd varom a nem vart menszeszemet..... mostmar eztsem tudom hogy honnan szamoljam a kovetkezot..... nem olyan egyszeru a baby projekt, ahogy gondolnank...
Az 5 napig tartó elsõ napjától számold.
ha nov.30-tól volt meg 5 napon át, akkor mostanában kezdjetek el intenzíven kufircolni!
A kérdező hozzászólása: köszi :) ))))) ari vagy! Köszönöm a válaszokat :D hajrá mindenki
5. hétben vagy.
4 hetes és 2 napos vagy egész pontosan. És valóban az 5. hétben jársz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Én itt számoltam és napra pontosan találtam el... Itt a tied... http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nagyon hasznos ez a naptár.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!