Találatok a következő kifejezésre: Ha most a mensim, (88 db)

Két hete fáj mind a két mellem, és eddig csak akkor fájt ha megjött a mensim. Most még 2-hét van vissza a mensimig. Lehet a terhesség jele?

Legjobb válasz: Én is így voltam, de nem csak fájtak, hanem szemmel láthatóan nõttek is. Két héttel mensi elõtt teszteltem pozitívat! :) Olyan terhességi tesztet kérj a patikában ami 3 nappal beágyazódás után kimutatja a terhességet. Szorítok!!! :)

Én is így voltam, de nem csak fájtak, hanem szemmel láthatóan nõttek is. Két héttel mensi elõtt teszteltem pozitívat! :) Olyan terhességi tesztet kérj a patikában ami 3 nappal beágyazódás után kimutatja a terhességet. Szorítok!!! :)
szerintem tesztelj
Szia! Hát nekem is fájt a mellem 2 héttel a menzi elõtt, sajnos nem baba miatt!És meg is jött, elég furcsán! Leheth. bezavarnak a hormonok is, pláne ha szedtél mostanban tabit! De azért sok sikert kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.

Baj ha nem a mensim első napján kezdtem el szedni a tablettát? Most mit tegyek?

Legjobb válasz: Baj, ha a bundás kenyérhez csak tojás van itthon? Ha most kezdted el szedni, akkor ugorj neki legközelebb, ha már szedted, akkor meg rajta van a betegtájékoztatón, hogyan kell szedni.

Baj, ha a bundás kenyérhez csak tojás van itthon? Ha most kezdted el szedni, akkor ugorj neki legközelebb, ha már szedted, akkor meg rajta van a betegtájékoztatón, hogyan kell szedni.
nembaj. az elsõ menzeszedik még használjatok óvszert, a 2. levéltõl már védve vagy.
esõ után köpönyeg. így nem véd a hónapban.

Szerintetek most miért emelkedett meg még jobban a hőm, ha "megjött" a mensim? (Görbe lent)

Pecsételgettem picit rózsaszínesen. Volt aztán egy nagyon enyhe mensis érzésem néhány órát és volt már piros pecsétem is, gondoltam rakok be tampont. Nagyon gyenge mensim van most, ha ezt annak lehetne egyáltalán nevezni, már én magam se tudom és még jobban megkavart az, hogy a görbém pedig így alakult, így néz ki:

Legjobb válasz: Hát ez valóban furcsa. Holnap próbálj meg még egy tesztet csinálni, és egy két napon belül kiderül. Sajnos lehet az is, hogy volt egy baba, aki nem marad veletek.

Hát ez valóban furcsa. Holnap próbálj meg még egy tesztet csinálni, és egy két napon belül kiderül. Sajnos lehet az is, hogy volt egy baba, aki nem marad veletek.
A kérdező hozzászólása: Hát ha holnap is fent marad még a hõm és nem esik le 36, 5-re legalább akkor reggel csinálok egy tesztet akármi van. Már kezdem azt érezni, hogy össze szokott jönni az a baba, csak mindig elmegy...és ezért nem esek teherbe sose.
Mióta próbálkoztok? Orvos látott már?
A kérdező hozzászólása: Lassan 2 és fél éve próbálkozunk. :(( Engem látott már orvos olyan szinten, hogy többször vizsgált meg UH-n és látta mindig, hogy van peteérésem, görbéimre is mondta hogy jók. A mensim rendszeres mindig. De férjem nem akar menni dokihoz, pedig dokim mondta hogy vele kéne elkezdeni, mert az gyorsabb...
Sajnálom! De akkor itt kellene tovább lépnetek, de ezt Te is tudod...

Ha kihagyott a mensim 1 hónapot 2-3 hónapja és most is késik már egy hete (ami valószínűleg hormonzavar miatt van) akkor lehet valami mellékhatása ha tabit iratok fel a dokival és akkor kezdem szedni amikor megjön?

tehát a lényeg hogy hormonzavarra fogamzásgátló... nemtudom hogy lehet e valami bajom

Legjobb válasz: Szerintem majd vitasd meg a nogyogyasszal. Ugyis mesz hozza, ha gyogyszert akarsz iratni, majd o megmondja, hogy jo otlet-e.

Szerintem majd vitasd meg a nogyogyasszal. Ugyis mesz hozza, ha gyogyszert akarsz iratni, majd o megmondja, hogy jo otlet-e.
sztem kaksizz egyet, és minden oksi lesz...
Szerintem nem valami jó ötlet. Az biztos, hogy ha fogamzásgátlót szedsz, akkor rendes lesz a ciklusod, amíg szeded, de ha csak ez a cél, akkor emiatt én nem tenném ki magam mesterséges hormonhatásnak. Egyébként mennyi idõs vagy? Korábban már kialakult jól kiszámítható rendszeres ciklusod, csak most vannak gondok? Egyébként tényleg legjobb, ha nõgyógyászt kérdezel.

3x megjött már a mensim, egyszer a volt barátommal nem védekeztünk három hónapja a mensi utolsó napján. Most szeretnénk babát az új pasimmal, ha öxejött, három hetes terhes vagyok, fáj a hasam, a melleim is, viszont ezt a 14 hetesekre irják a neten?

Szerintetek lehetséges hogy az el?z?t?l vagyok terhes,

Legjobb válasz: Ha már 3-szor megjött, miután a volt barátoddal voltál, akkor tõle tuti nem lehetsz terhes. Ha most késik a mensid, akkor csinálj egy 10-es érzékenységû tesztet, ha még nem késik, akkor várd meg a nem várt napját, s akkor tesztelj.

Ha már 3-szor megjött, miután a volt barátoddal voltál, akkor tõle tuti nem lehetsz terhes. Ha most késik a mensid, akkor csinálj egy 10-es érzékenységû tesztet, ha még nem késik, akkor várd meg a nem várt napját, s akkor tesztelj.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, akkor most elvileg 16 hetes terhes lennék, dehát nincs hasam sem, most néztem, és ahogy beregeltem ide, elmentem és vettem tesztet, és most olvaslak, valakinek el kellett mondanom.Az elõzõ barátom egy szemétláda, és szerinted az normális, hogy mar egy hete hanyingerem van, meg a cicim is olyan mintha izomlázban lenne?
Nem akarok belekotyogni, félre ne érts, de nem akarsz túl korán gyereket az új pasidnak? Még róla is kiderülhet, hogy szemétláda és akkor mit csinálsz a gyerekkel? Ismerd meg jobban és utána hajráááá! :)
A kérdező hozzászólása: Megmentettte az életemet, és én tényleg nem az a tipus vagyok, aki csak ugy mindenkinek szülögetne, annyira vágyom egy gyerekre, mint még soha, és nem várok senkire és semmire.de természetesen igazad van teljes mértékben :)
A kérdező hozzászólása: Ma reggel csináltam tesztet, negativ, dehát még van egy hetem a mensiig, valamilyen szinten örülök, hogy akkor tényleg nem lehetek a másiktól terhes, de viszont tudom hogy tõle az vagyok, csak még "nem ágyazodtunk be :) ) problema megoldva :) )
Nekem novemberben volt így akkor megjött, decemberben ugyanígy akkor viszont nem.Már 11 hetes vagyok. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Negatív...szinte tudtam....mint mindig...
nem feltétlenül. Nekem is úgy fájt a hasam, mint mielõtt megjönne, most 7 hónapos a fiam. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Jó lenne ha igazatok lenne....holnap megírom hogy mi lett az eredmény....
Drukk a holnapi teszthez:)

Ha 31 megtörttént az ugy mond (baleset) És 1-2 kéne megjönnie és teherbe estem akkor már nem is fog most megjönni a mensim?

Legjobb válasz: Január 31?? És most kellett volna, hogy megjojjon??nem értem így.ha most kellett volna, akkor nem hinnem. Hiszen peteérésed akkor nem igen volt. Minimális esélye van sot...kevesebb.

Január 31?? És most kellett volna, hogy megjojjon??nem értem így.ha most kellett volna, akkor nem hinnem. Hiszen peteérésed akkor nem igen volt. Minimális esélye van sot...kevesebb.
Megfog jonni. Ne izgúlj.:) 5 hetes kismama, elõzõ voltam.
Ha teherbe estél, akkor nem valószínû, hogy megjön, mert az azt jelenti, hogy volt akkor peteérésed, és ilyen hamar nem jön meg utána, ha meg még teherbe esel, akkor késõbb sem. De egyébként nagyon minimális esélye van.
Utolsó, teljes butaságot írtál. 31. Én voltak együtt, addig meg meg sem tudott termékenyülni.... Jo vannak csodák, de ezeket a csodákat is a kismamák találtak ki...mint pl, az elonedvtõl lettem terhes....:D
Nem írtam butaságot, max te nem érted. Ha 31-én voltak együtt, már miért ne termékenyülhetne meg 1-én, 2-án? Bõven meg tud. De nem is ez a lényeg.
Nyilván minimális esélye van, ezt írtam is. De ha azt vesszük, hogy mégis teherbe esett akkor, ahhoz kellett egy érett petesejt is. Akkor viszont nem fog megjönni 1-2 nap múlva. És egyenlõre nem a terhesség miatt, hanem az ovulációt követõ progeszteron termelés miatt. Ha meg utána történik beágyazódás, akkor meg a terhesség miatt nem. A lényeg a lényeg, hogy ha most megjön pár nap késéssel is, akkor tuti nem lett terhes.

2007. dec. 10-én volt az utolsó mensim első napja. A mensimnek kb. jan 12-én kell megjönnie. Érezhetek már most is valamit, ha netán terhes lettem?

Amikor peteérésem volt együtt voltam a párommal: dec 24én, 28án, 30án, jan2án nem védekeztünk.

Legjobb válasz: Elképzelhetõ,szerintem 12.-e után tesztelj, ha addig nem jön meg.Lehet hogy egy kicsit korai, de van aki már a beágyazódás körül megérzi .Drukk.

Elképzelhetõ, szerintem 12.-e után tesztelj, ha addig nem jön meg.Lehet hogy egy kicsit korai, de van aki már a beágyazódás körül megérzi .Drukk.
Szia! Én is nagyon hamar megéreztem a tüneteket, nem is akartam elhinni. Lehetséges, hogy babát vársz, lehet, hogy a tünetek ilyen hamar jelentkezzenek. Várd meg a mensi napját, és tesztelj. Nekem már a mensi napja elõtt 3 nappal + lett a teszt, de az csupán a kíváncsiság miatt csináltam meg, meg is lepõdtem az eredményen:) Sok sikert!!
én a félidõtõl éreztem hogy görcsöl a hasam, néha szurkál a petefészkem.Állandóan éhes voltam, fáradtnak éreztem magam.Aztán késés után 5 nappal pozitívat teszteltem.Úgyhogy szerintem te is babás vagy:) 6 hetes kismami
Nekem dec. 7-én volt meg utoljára. Tegnap teszteltem, mert nem bírtam tovább, és halvány csík:) Majd csináltam egy másik fajtát és az is két csíkos:) Szerintem tesztelj, van akinek picit hamarabb, mensi elõtt kimutatja. Alacsony érzékenységû tesztet próbálj venni. Sok sikert!

Szerintetek ha most nagy darabos a mensim, jobban kitisztul a szervezetem?

azért kérdem,mert babát szeretnénk és talán most könnyebben össze jönne....

Legjobb válasz: Hááát, a darabos mensi nem mindig normális... Szerintem ha jövõ hónapban is ilyen lesz (kívánom inkább, hogy akkor már baba legyen!) menj el nõgyógyászhoz. Nekem egyszer két hónapig nagyon darabos volt, és gyógyszert kellett rá szednem :S

Hááát, a darabos mensi nem mindig normális... Szerintem ha jövõ hónapban is ilyen lesz (kívánom inkább, hogy akkor már baba legyen!) menj el nõgyógyászhoz. Nekem egyszer két hónapig nagyon darabos volt, és gyógyszert kellett rá szednem :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!