Találatok a következő kifejezésre: Ha most a ciklus 11 (4 db)

Az baj ha az alaphőm elég magas? 36, 8-37 körüli. Most vagyok a ciklus 11. napján, ma reggel 37 volt. Mikor lesz így peteérés, mert ha felmegy még pár értéket, az már lassan láz.

Legjobb válasz: Lehet, hogy neked ilyen magas az alaphõd, egész egyszerûen. De attól is függ, hol méred. Higanyos hõmérõvel végbélben mérve ez egyáltalán nem magas. A tüszõrepedés után a hõértékeid kb fél fokot fognak még felfelé menni.

Lehet, hogy neked ilyen magas az alaphõd, egész egyszerûen. De attól is függ, hol méred. Higanyos hõmérõvel végbélben mérve ez egyáltalán nem magas. A tüszõrepedés után a hõértékeid kb fél fokot fognak még felfelé menni.

Eshettem teherbe, ha a ciklusom 11-ik napján együtt voltam a párommal? Rá kétnapra éreztem egy kis fájdalmat, amit áttetsző folyás kísért, most pedig ilyen "megfog jönni" érzésem van. (A folyás még mindig megvan) Pedig még van másfél hetem "addig".

Legjobb válasz: Igen, sokszor bebeszéli az ember magának amit szeretne. Én pl. amíg nem estem teherbe mindíg éreztem valamit. Amikor teherbe estem eszembe sem jutott, hogy terhes lehetek egészen addig, amíg rosszul nem lettem egy reggel...én nem is értem hogy van ez????!!!! 21 hetes kismama

Igen, sokszor bebeszéli az ember magának amit szeretne. Én pl. amíg nem estem teherbe mindíg éreztem valamit. Amikor teherbe estem eszembe sem jutott, hogy terhes lehetek egészen addig, amíg rosszul nem lettem egy reggel...én nem is értem hogy van ez????!!!! 21 hetes kismama
Eshettél teherbe, persze, elég jókor voltatok együtt. Elméletileg nem érezhetsz semmit, de én is éreztem, és bejött, jön a baba. De aki nagyon szeretne, az mindig jobban figyeli magát, ezért is érezheted jobban ezeket a tüneteket. Ez inkább lelki dolog. Drukkolok.
ha még van másfél heted "addig", akkor pá napja történt a dolog. semmit nem érezhetsz a terhességgel kapcsolatban, mert fizikai képtelenség. még talán a megtermékenyült petesejt el sem ért a méhedig. minimum egy hét míg a tüneteket hivatalosan rá lehet fogni valamire
Ahogy az elõttem szóló írta, semmit nem érezhetsz.
egyébként leírásod alapján az áttetszõ folyásos nap utáni nap volt a tüszõrepedésed. (ha megelõzõ nap vagy aznap voltatok együtt, akkor van a legnagyobb esélyed a terhességre. (33%) )
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat! Tényleg érzem amit érzek, de lehet hogy már csak bebeszélem magamnak?:) A lényeg, hogy eshettem teherbe...Még pár hét és kiderül Mégegyszer köszi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Egyébként azt mondják, hogy akiegyszer már volt terhes, az a másodiknál jobban megérzi, mert már nagyjából ismeri a tüneteket.Én az elõzõnél csak a 6-ik hét környékén kezdtem el érezni vmit is.azon kívül, hogy nem jött meg.Sajnos Õ nem maradhatott meg:( De ennek már 2 éve.Remélem most több szerencsém lessz.

Ha most vagyok a ciklus 11. napján és az ovu teszten a tesztcsík csak éppen picit halványabb, mint a kontroll csík, akkor az jó?

Vagyis pé-m van?

Legjobb válasz: Elvileg az még nem jó. A tesztcsíknak pont olyan erõsnek, vagy még erõsebbnek kell lennie, mint a kontroll csíknak, akkor van pé! Várj még türelmesen! És figyeld a hõdet is! Remélem tudtam segíteni! Sok sikert!

Elvileg az még nem jó. A tesztcsíknak pont olyan erõsnek, vagy még erõsebbnek kell lennie, mint a kontroll csíknak, akkor van pé! Várj még türelmesen! És figyeld a hõdet is! Remélem tudtam segíteni! Sok sikert!
Probalkozzatok! Nekem 2 nap volt 2 csikom, de a teszt csik mindket nap halvany volt! Mi probalkoztunk(most eloszor ovu teszttel)...es most vagyok 10 hetes es 3 napos terhes! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást és infot, remélem összejött :) ) 2. válaszolónak gratuálok és nagyon boldog babavárást kívánok!
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!