Találatok a következő kifejezésre: Ha most érkezik a baba akkor (2 db)

Ha most májusban érkezik a baba akkor mi tartozik a babakelengyébe?

Legjobb válasz: Hú akkor mindjárt jön. Mindenképp legyen rövid és hosszúujjas body, kispoló, zokni , pléd, árnyékoló a babakocsira, szunyogháló, nem kell sok ruha , inkább arra gondolj, hogy ha meleg lesz mert augusztusban már kukucskákni akar mindenfele és bizony elõbb is ki kell vinni a levegõre, de az elején nem kell sokminden és aztán pótolhatod a hiányosságot.

Hú akkor mindjárt jön. Mindenképp legyen rövid és hosszúujjas body, kispoló, zokni , pléd, árnyékoló a babakocsira, szunyogháló, nem kell sok ruha , inkább arra gondolj, hogy ha meleg lesz mert augusztusban már kukucskákni akar mindenfele és bizony elõbb is ki kell vinni a levegõre, de az elején nem kell sokminden és aztán pótolhatod a hiányosságot.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a gyors választ

Rács van az emeleti szobám ablakán, de nekem nincs repülő autóm. Akkor most írjak levelet a Roxford-ba vagy probáljak meg dehopponálni? De ugy tudom hogy ha nem sikerül lehet h csak egy részem érkezik meg a célba a másik meg ott marad. Mit tegyek?

Legjobb válasz: A legjobb amit tehetsz, hogy bekapcsolod a degravitátort a multifunkciós kenyérpirító fluxuskondenzátorán, hogy a beépített antisztatikus mákosteknõsõkben meginduljon az elektronáramlás a coriolis-erõ hatására. Az így létrehozott féreglyuk képes egy felnõtt embert, de maximum egy 200kg-os hízó eljuttatására a parametrizáló egységen megadott célállomásra. Hányózacskó és az Útikalauz stopposoknak ajánlott olvasmány lehet, amennyiben elsõ hiperugrására készül. Áldás/Béke!

A legjobb amit tehetsz, hogy bekapcsolod a degravitátort a multifunkciós kenyérpirító fluxuskondenzátorán, hogy a beépített antisztatikus mákosteknõsõkben meginduljon az elektronáramlás a coriolis-erõ hatására. Az így létrehozott féreglyuk képes egy felnõtt embert, de maximum egy 200kg-os hízó eljuttatására a parametrizáló egységen megadott célállomásra. Hányózacskó és az Útikalauz stopposoknak ajánlott olvasmány lehet, amennyiben elsõ hiperugrására készül. Áldás/Béke!
A kérdező hozzászólása: Szóval nyomjam meg a piros gombot ami a napellenzõ alatt van aztán meg tekerjem el a váltó tetején lévõ világító cuccot miközben az anyósülésen ülõ ember telefon segítségével navigál és a motorra csatlakozott laptoppal irányítja az autót a nyilakkal....Mostmár értem, köszi :)
így van, de MINDIG legyen nálad törülközõ!!!
A kérdező hozzászólása: És az baj ha van plusszban 12 pár cipõfûzõ nálam? Tudod, ki tudja mikor kellhetnek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!