Találatok a következő kifejezésre: Ha most érkezik a baba (3 db)

Ha most májusban érkezik a baba akkor mi tartozik a babakelengyébe?

Legjobb válasz: Hú akkor mindjárt jön. Mindenképp legyen rövid és hosszúujjas body, kispoló, zokni , pléd, árnyékoló a babakocsira, szunyogháló, nem kell sok ruha , inkább arra gondolj, hogy ha meleg lesz mert augusztusban már kukucskákni akar mindenfele és bizony elõbb is ki kell vinni a levegõre, de az elején nem kell sokminden és aztán pótolhatod a hiányosságot.

Hú akkor mindjárt jön. Mindenképp legyen rövid és hosszúujjas body, kispoló, zokni , pléd, árnyékoló a babakocsira, szunyogháló, nem kell sok ruha , inkább arra gondolj, hogy ha meleg lesz mert augusztusban már kukucskákni akar mindenfele és bizony elõbb is ki kell vinni a levegõre, de az elején nem kell sokminden és aztán pótolhatod a hiányosságot.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a gyors választ

érdekelne kinek tévedtek a baba nemét illetően? 3 fiú mellé most újra fiú érkezik, örülnék ha tévedtek volna 18 hetes uh -on mondták hogy fiú

Legjobb válasz: kollégámnak egészen a 20onvalahanyadik hétig kisfiút mondtak, többször is, aztán utána kiderült hogy kislány lesz. Valóban kislánya született.

kollégámnak egészen a 20onvalahanyadik hétig kisfiút mondtak, többször is, aztán utána kiderült hogy kislány lesz. Valóban kislánya született.
Igen, errõl már én is hallottam amit az elsõ válaszoló írt.Van így sajna, hogy nem jön össze az egyik nem de annak akkor meg is van az oka..és gondolom nem én vagyok az egyetlen aki úgy gondolja jobb is az úgy akkor ha nem jön össze.. Hallod kérdezõ:hogy bírod három fiúval? :) ) és még ha a negyedik is az lesz :)
Nekem a 18. héten tuti fiút mondtak, aztán 2 hét múlva lány lett belôle. Azóta már 3 éves "nagylány".
Nekem a 18.héten azt mondták kislány, aztán a 30. héten a 4D-s ultrahangon kiderült hogy kisfiú. Még jó hogy nem készültem csupa lányos ruhával, csak semlegeseket vettem.
A kérdező hozzászólása: sziasztok ! valaki kérdezte , hogy bírom 3 fiúval , azt meg szoktam , persze mellette itt a férjem is õ egy nagy gyerek , az szörnyen bánt hogy aránylag nagy fiúk mellé 16.14.12 évesek beválalltunk csak azért még egy babát mert mind kettõnk álma egy kislány és most újra fiú lesz , hamarosan megyek 30 hetes ultrahangra bízok valami nagy csodában még igaz vettem egy csomó fiús dolgot , de ez lenne a legkevesebb .

Rács van az emeleti szobám ablakán, de nekem nincs repülő autóm. Akkor most írjak levelet a Roxford-ba vagy probáljak meg dehopponálni? De ugy tudom hogy ha nem sikerül lehet h csak egy részem érkezik meg a célba a másik meg ott marad. Mit tegyek?

Legjobb válasz: A legjobb amit tehetsz, hogy bekapcsolod a degravitátort a multifunkciós kenyérpirító fluxuskondenzátorán, hogy a beépített antisztatikus mákosteknõsõkben meginduljon az elektronáramlás a coriolis-erõ hatására. Az így létrehozott féreglyuk képes egy felnõtt embert, de maximum egy 200kg-os hízó eljuttatására a parametrizáló egységen megadott célállomásra. Hányózacskó és az Útikalauz stopposoknak ajánlott olvasmány lehet, amennyiben elsõ hiperugrására készül. Áldás/Béke!

A legjobb amit tehetsz, hogy bekapcsolod a degravitátort a multifunkciós kenyérpirító fluxuskondenzátorán, hogy a beépített antisztatikus mákosteknõsõkben meginduljon az elektronáramlás a coriolis-erõ hatására. Az így létrehozott féreglyuk képes egy felnõtt embert, de maximum egy 200kg-os hízó eljuttatására a parametrizáló egységen megadott célállomásra. Hányózacskó és az Útikalauz stopposoknak ajánlott olvasmány lehet, amennyiben elsõ hiperugrására készül. Áldás/Béke!
A kérdező hozzászólása: Szóval nyomjam meg a piros gombot ami a napellenzõ alatt van aztán meg tekerjem el a váltó tetején lévõ világító cuccot miközben az anyósülésen ülõ ember telefon segítségével navigál és a motorra csatlakozott laptoppal irányítja az autót a nyilakkal....Mostmár értem, köszi :)
így van, de MINDIG legyen nálad törülközõ!!!
A kérdező hozzászólása: És az baj ha van plusszban 12 pár cipõfûzõ nálam? Tudod, ki tudja mikor kellhetnek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!