Találatok a következő kifejezésre: Ha most érkezik a (9 db)

Betöltött 34. hetes vagyok, első babó. Most mosom, vasalom a babakelengyét, mert esélyes, hogy előbb érkezik. Ha viszont időben, akkor ki kell még egyszer mosni?

Legjobb válasz: Nem kell újra kimosni. Ha baba-öblítõvel átöblíted most a ruhákat, s pormentes helyre teszed, semmi bajuk nem lesz. Könnyû szülést kívánok Neked! :) 21 hetes kismama

Nem kell újra kimosni. Ha baba-öblítõvel átöblíted most a ruhákat, s pormentes helyre teszed, semmi bajuk nem lesz. Könnyû szülést kívánok Neked! :) 21 hetes kismama
nem kell kimosni! :) pormentes hely és kész ahogy az elözö is irta! :)
Szia! Nem kell újra az egészet, azzal hogy vasalod csíramentesíted is egyúttal :) így van ahogy az elsõ írta, ha pormentes helyre teszed, akkor amikor megszületik a baba, elég csak onnan kivenned! Szép szülést! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!viszont kívánok minden jót!!:)
Szerintem Szerdán lesz rajta
Leghamarabb szerdán
A kérdező hozzászólása: Akkor jól gondoltam :(
Csak akkor lesz rajta szerdán, ha ugyanabban a bankban vagytok. Ha másikban, akkor inkább csütörtök-péntek.
A kérdező hozzászólása: Hát jó nagy baromságot írtál utolsó. Ha másik banktól van utalva épp azért lesz csak szerdán rajta. ha azonos banktól utaltak TE marha, akkorr azonnal rajta lenne a számlámon. Alapok!

Ha jól sejtem akkor most 2. -án hétfőn érkezik a családi a számlákra?

Mivel júli 1.-t?l lép életbe a 4 órán belüli illetve 2 különböz? bankok közötti utalás,igaz?

Legjobb válasz: Itt volt egy kérdés,és válaszban linkelték be errõl a tájékoztatást!

Itt volt egy kérdés, és válaszban linkelték be errõl a tájékoztatást!
Nem.Kedden fog jönni.Családi pótlékra nem vonatkozik, azt mondták.Jó mi?
A kérdező hozzászólása: nemár!!!!! miért????
A kérdező hozzászólása: ezt hol olvastad?
Mert ez a kivétel!Csak akkor nem tudom minek kellett megbolygatni ezt az egészet, ha rögtön van olyan ami kivételt képez.És persze mi más lenne mint a csp...:S
A kérdező hozzászólása: ma? én semmi ilyet nem találtam. Utána keresnél légyszíves? köszi!
Én sem értem, az Államkincstárat mint kivételt írták, de hát ez az új szabályozás a bankokra vonatkozik, oda meg hétfõn már utalnak, nem?
A kérdező hozzászólása: valóban már párom egy fél órája felvilágosított, ez azért van mert nem elektronikusan kerül hozzánk a pénz.


Ha most májusban érkezik a baba akkor mi tartozik a babakelengyébe?

Legjobb válasz: Hú akkor mindjárt jön. Mindenképp legyen rövid és hosszúujjas body, kispoló, zokni , pléd, árnyékoló a babakocsira, szunyogháló, nem kell sok ruha , inkább arra gondolj, hogy ha meleg lesz mert augusztusban már kukucskákni akar mindenfele és bizony elõbb is ki kell vinni a levegõre, de az elején nem kell sokminden és aztán pótolhatod a hiányosságot.

Hú akkor mindjárt jön. Mindenképp legyen rövid és hosszúujjas body, kispoló, zokni , pléd, árnyékoló a babakocsira, szunyogháló, nem kell sok ruha , inkább arra gondolj, hogy ha meleg lesz mert augusztusban már kukucskákni akar mindenfele és bizony elõbb is ki kell vinni a levegõre, de az elején nem kell sokminden és aztán pótolhatod a hiányosságot.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a gyors választ

érdekelne kinek tévedtek a baba nemét illetően? 3 fiú mellé most újra fiú érkezik, örülnék ha tévedtek volna 18 hetes uh -on mondták hogy fiú

Legjobb válasz: kollégámnak egészen a 20onvalahanyadik hétig kisfiút mondtak, többször is, aztán utána kiderült hogy kislány lesz. Valóban kislánya született.

kollégámnak egészen a 20onvalahanyadik hétig kisfiút mondtak, többször is, aztán utána kiderült hogy kislány lesz. Valóban kislánya született.
Igen, errõl már én is hallottam amit az elsõ válaszoló írt.Van így sajna, hogy nem jön össze az egyik nem de annak akkor meg is van az oka..és gondolom nem én vagyok az egyetlen aki úgy gondolja jobb is az úgy akkor ha nem jön össze.. Hallod kérdezõ:hogy bírod három fiúval? :) ) és még ha a negyedik is az lesz :)
Nekem a 18. héten tuti fiút mondtak, aztán 2 hét múlva lány lett belôle. Azóta már 3 éves "nagylány".
Nekem a 18.héten azt mondták kislány, aztán a 30. héten a 4D-s ultrahangon kiderült hogy kisfiú. Még jó hogy nem készültem csupa lányos ruhával, csak semlegeseket vettem.
A kérdező hozzászólása: sziasztok ! valaki kérdezte , hogy bírom 3 fiúval , azt meg szoktam , persze mellette itt a férjem is õ egy nagy gyerek , az szörnyen bánt hogy aránylag nagy fiúk mellé 16.14.12 évesek beválalltunk csak azért még egy babát mert mind kettõnk álma egy kislány és most újra fiú lesz , hamarosan megyek 30 hetes ultrahangra bízok valami nagy csodában még igaz vettem egy csomó fiús dolgot , de ez lenne a legkevesebb .

Ha a családi pótlékot most április elsején utalják, az mikor érkezik meg a számlámra? Pénteken vagy csak hétfőn?

Esetleg bankfügg??

Legjobb válasz: Szia! Szerintem csak hétfõn lesz belõle valami! :(

Szia! Szerintem csak hétfõn lesz belõle valami! :(
A kérdező hozzászólása: Nem értem, ilyen esetben miért nem 31-én utalnak... jó lenne a hétvégén már bevásárolni.
Igen!!! Én sem értem!!! Úgy tartogatják mintha a sajátjukat kellene ideadni!!! Egyébként én is várom már, jól jönne a bevásárlás!!! :) Elsõ voltam!
A kérdező hozzászólása: Igen. A csekkek viszont idõben érkeznek...
miért? annyira nem tudjátok beosztni a pénzt, hogy ilyenkor 1-2 nap is számít????
Örülj neki, hogy te betudod osztani!!! Nagyon ügyes vagy!!! XD
A kérdező hozzászólása: Nem arról van szó, hogy nincs mit ennünk, vagy nincs a gyermekeknek pelenkája...! De azért jobban érzem magam, ha nem csak 1-2 ezer Ft van itthon. Ezzel szerintem más is így van. A hétvégén szerettem volna bevásárolni.

+éve vettem egy bichon hawanesse kiskutyát most elköltöztem szüleimtől. De a kiskutyát kénytelen vagyok ott hagyni mert annyira megszokta a közöséget hogy nálam ha egyedül hagyom csak keservesen ugat mig meg nem érkezek?

hétf?t?l péntekig dolgozok este vagyok ithon pénteken meg hétvégén áthozom a kiskutyát had szokja a helyet de elmegyek boltba stb már vonyit is és az lenne a kérdesem hogy tudnám végleg ide szoktatni? ahol volt ott van mellette egy uszkár kutya nagyon jól megvannak vele de az a szüleimé de ojanok mintha testvérek lennének de nálam egyedül van sajnos az ujházban. látszólag jól érzi magát mig van vele valaki. nem tudom mi lenne a jobb átszoktatni ha lehet és ne sajnéljam hogy sir mikor egyedül hagyom vagy mivel 3 évet szüleimmel volt meg a másik kutyával hadjam ott és ne kinozzam vagy van esetleg egy átszoktatási módszer nem tudom. köszönöm mindenkinek a válaszát el?re is

Legjobb válasz: hát 3 éves kutyát eléggé nehéz lesz.ha a társaságot meg a uszkárt közelsége kell neki akkor inkább hagyd lehet csak lelki sebet ejtenél rajta..de lehet idõvel megis szokna.Ha csak este érsz haza nem tudsz vele annyit törõdni.Napi 2-3óra séta kell akár ha mész a boltba is esetleg ott kikötöd amíg bent vásárolszTörõdni kell velük, mint a gyerekekkel.Megszokna de inkább hagyd ott estig csak elunná magát amíg vár téged ott meg anyudék és a másik kutya "törõdik" vele.Ne bojgasd szerintem.Ha más munkaköröd lenne azt mondanám vedd magadhoz, de így ne.

hát 3 éves kutyát eléggé nehéz lesz.ha a társaságot meg a uszkárt közelsége kell neki akkor inkább hagyd lehet csak lelki sebet ejtenél rajta..de lehet idõvel megis szokna.Ha csak este érsz haza nem tudsz vele annyit törõdni.Napi 2-3óra séta kell akár ha mész a boltba is esetleg ott kikötöd amíg bent vásárolszTörõdni kell velük, mint a gyerekekkel.Megszokna de inkább hagyd ott estig csak elunná magát amíg vár téged ott meg anyudék és a másik kutya "törõdik" vele.Ne bojgasd szerintem.Ha más munkaköröd lenne azt mondanám vedd magadhoz, de így ne.
vagy vegyél mellé egy másik bichone-t :)

Rács van az emeleti szobám ablakán, de nekem nincs repülő autóm. Akkor most írjak levelet a Roxford-ba vagy probáljak meg dehopponálni? De ugy tudom hogy ha nem sikerül lehet h csak egy részem érkezik meg a célba a másik meg ott marad. Mit tegyek?

Legjobb válasz: A legjobb amit tehetsz, hogy bekapcsolod a degravitátort a multifunkciós kenyérpirító fluxuskondenzátorán, hogy a beépített antisztatikus mákosteknõsõkben meginduljon az elektronáramlás a coriolis-erõ hatására. Az így létrehozott féreglyuk képes egy felnõtt embert, de maximum egy 200kg-os hízó eljuttatására a parametrizáló egységen megadott célállomásra. Hányózacskó és az Útikalauz stopposoknak ajánlott olvasmány lehet, amennyiben elsõ hiperugrására készül. Áldás/Béke!

A legjobb amit tehetsz, hogy bekapcsolod a degravitátort a multifunkciós kenyérpirító fluxuskondenzátorán, hogy a beépített antisztatikus mákosteknõsõkben meginduljon az elektronáramlás a coriolis-erõ hatására. Az így létrehozott féreglyuk képes egy felnõtt embert, de maximum egy 200kg-os hízó eljuttatására a parametrizáló egységen megadott célállomásra. Hányózacskó és az Útikalauz stopposoknak ajánlott olvasmány lehet, amennyiben elsõ hiperugrására készül. Áldás/Béke!
A kérdező hozzászólása: Szóval nyomjam meg a piros gombot ami a napellenzõ alatt van aztán meg tekerjem el a váltó tetején lévõ világító cuccot miközben az anyósülésen ülõ ember telefon segítségével navigál és a motorra csatlakozott laptoppal irányítja az autót a nyilakkal....Mostmár értem, köszi :)
így van, de MINDIG legyen nálad törülközõ!!!
A kérdező hozzászólása: És az baj ha van plusszban 12 pár cipõfûzõ nálam? Tudod, ki tudja mikor kellhetnek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!