Találatok a következő kifejezésre: Ha mondjuk akarok lenni akkor (16 db)

Olvastam hogy a fogyás kérdés agyban dől el! Igaz ez? Ha mondjuk eldöntöm hogy sovány akarok lenni akkor úgy lesz? Ha pedig azt mondom magamnak hogy van feleslegem akkor lesz is mert be mesélem magamnak!?

Legjobb válasz: Én azt csináltam, hogy elmentem a kedvenc turkálómba/boltomba, néztem ruhákat, amiket iszonyúan szerettem volna megvenni, és minden alkalommal amikor éhes voltam arra gondoltam, hogy húú, az a nadrág mennyire jó volt, és ha magamba tömöm ezt a szendvicset, akkor soha az életben nem fog feljönni rám. Nekem bevállt, adtam magamnak egy bizonyos idõt, például két hetet arra, hogy beleférjek a nadrágba, addig azt a pénzt, amit édességre vagy gyorskajára költöttem volna félretettem, és fel is jött a gatya, meg is tudtam venni. Szerintem fogyni nem úgy kell, hogy azt mondod oké, lefogyok, hanem kisebb célokat kell kitûzni magad elé.

Én azt csináltam, hogy elmentem a kedvenc turkálómba/boltomba, néztem ruhákat, amiket iszonyúan szerettem volna megvenni, és minden alkalommal amikor éhes voltam arra gondoltam, hogy húú, az a nadrág mennyire jó volt, és ha magamba tömöm ezt a szendvicset, akkor soha az életben nem fog feljönni rám. Nekem bevállt, adtam magamnak egy bizonyos idõt, például két hetet arra, hogy beleférjek a nadrágba, addig azt a pénzt, amit édességre vagy gyorskajára költöttem volna félretettem, és fel is jött a gatya, meg is tudtam venni. Szerintem fogyni nem úgy kell, hogy azt mondod oké, lefogyok, hanem kisebb célokat kell kitûzni magad elé.
Nem. Ez úgy mûködik, hogy ha valóban le akarsz fogyni akkor sikerülni fog.
A kérdező hozzászólása: Szeretnék nagyon!Nyáron 56kg voltam, most 60kg!:-S Pedig nem eszek többet mint eddig, mégis felszadtem pár kilót!Egyesek szerint a nyugodt idegállapotom miatt ment fel a súlyom!De ez engem zavar nagyon!!!!:-(
Igaz. Ugyanis akaraterõ kell ahhoz hogy ne egyél összevissza, betartsd az edzéstervet, stb. Ha bebeszéled hogy túlsúlyos vagy akkor nem hízni fogsz, csak túlsúlyosnak fogod látni magad, nem fizikai hanem pszichikai változás lesz.
Ez - számomra - azt jelenti, hogy amíg az ember folyton csak nyavalyog, hogy jajj, én nem tudok fogyni, pedig alig eszem, meg jujj, mindenki olyan vékony, én meg dagadt disznó vagyok... addig tényleg semmit nem fog tudni leadni, mert csak hisztizik. Ha viszont ezt abbahagyja, és komolyan odafigyel, kevesebbet eszik, többet mozog, stb., de nem méri magát megszállottan naponta, és nem ez tölti ki minden gondolatát, akkor pedig beindul a fogyás, és szép lassan megkezdõdik a változás. Nálam legalábbis így volt.
Részben igaz, részben nem. Mert ha valóban le akarsz fogyni, akkor tényleg sikerülni fog, még ha lesznek is rosszabb napjaid. De maga a fogyás viszont nem hit kérdése. Szóval ha nem hiszel abban, hogy sikerülni fog, de emellett mégis oda figyelsz az étkezésre - kalóriadeficit - és a sportra, akkor hiába nem hiszel benne, hogy sikerül, akkor is fog!
szerintem nem igaz ha az egészség részérõl nézzük. mert vegyük az anorexet. bitang erõs akaratuk van és mégis [email protected]ág amit csinálnak. tehát elsõsorban hozzáértés kell hozzá és a test mûködésének minimális ismerete, hogy tud mit miért teszel-eszel.

Én mondjuk ha érettségi után, hivatátos hadnagy vagy őrmester akarok lenni, akkor hova kell jelentkeznem?

Mik azok, ami miatt nem vesznek fel valakit?

Legjobb válasz: Érettségi után nem leszel hadnagy:D http://www.mhkptszi.hu/kptszi2/indexx.php?fuseaction=cikk.li..

Érettségi után nem leszel hadnagy:D http://www.mhkptszi.hu/kptszi2/indexx.php?fuseaction=cikk.li..

Samsung d900as telo. Az a bibi vele amikor beszelgetunk van ugy h percenkent megszakads ha fel akarom hivni akkor azt mondja h nem elerhetö, s vagy 5szörre sikerül ismét felhivnom, mintha nem lenne térben, de van rendesen tér, maxon. Ez miért lehet?

Legjobb válasz: Szió! Lehet hogy a beépített antennája nem veszi jól a jelet.Ha meg nincs térerõd nem enged telefonálni. Ez lehet a probléma. Szerintem szabadulj meg tõle minnél elõbb. -z-

Szió! Lehet hogy a beépített antennája nem veszi jól a jelet.Ha meg nincs térerõd nem enged telefonálni. Ez lehet a probléma. Szerintem szabadulj meg tõle minnél elõbb. -z-


Ha mondjuk öngyilkos akarok lenni, akkor mi alapján higgyem el azt, hogy a világnak szüksége van rám, mint emberre, amikor túl vagyunk népesedve?

Másik kérdésem, hogy amikor itt valaki öngyilkosos kérdést tesz fel, akkor mi alapján írják neki, hogy "NE TEDD? TE ÉRTÉKES VAGY!", amikor nem is ismerik? Lehet, hogy egy szemét kis tet? vagyok. Nem tudhatja...

Legjobb válasz: Én azt szoktam mondani, h azért nem szabad megölnie valakinek magát, hogy ne adja meg azt az örömöt másoknak, hogy holtan lássák õt...

Én azt szoktam mondani, h azért nem szabad megölnie valakinek magát, hogy ne adja meg azt az örömöt másoknak, hogy holtan lássák õt...
Hallgasd meg kérlek, ezt a kis történetet! http://www.vimeo.com/7263521 Egyébként meg mások fejében is megfordul ilyen gondolat. Bár gondolom, ez most nem vigasztal. Olyan mély depresszióba kerültél, ahol már csak orvos tud segíteni. Adj egy esélyt magadnak, mindenképp keress fel egy pszichiátert. Ha anyagilag megteheted, akkor egy magánorvoshoz fordulj. De szívesen fogadnak egy kórházban szakrendelésen is. Ne félj bemenni! Mások is bementek már segítséget kérni, és meggyógyultak. Másként látják ma már a világot. Csak ez számodra most elképzelhetetlen, mert nem olyan állapotban vagy, hogy ezt elhidd. Ne aggódj! Segíteni fognak. Tudom... Szeretettel: E.
Nem másokért kell maradnod, hanem magadért! Ha megölöd magad, akkor te magad is elismered, hogy reménytelen vagy, és hogy értelmetlen a létezésed. És ez nem jó! Közhelyes, de hinned kell magadban, vagy legalább nem önmagad ellenségének lenni... Pl a életed olyan, mint egy hajó. Te vagy a kormányos, dönthetsz, hogy hagyod, hogy mások irányítsanak, vagy hogy te magad kormányozz. De el is hagyhatod a hajót, és akkor zátonyra futsz, a saját hibádból, mert feladtad... Szerintem nem azért van értelme az életünknek, hogy hasznosak legyünk a világ számára, vagy a környezetünk, vagy a család stb számára. Önmagunkért élünk! Remélem érted mire célzok. Miért akarsz öngyilkos lenni? Magad miatt, vagy a környezeted, vagy mi miatt? Írd meg, hogy segíteni tudjunk megértetni, hogy ez egy rossz döntés!
az emberek mindenhol ugyan olyanok, még ha el is költözne az aki öngyilkosságra gondol nem érne vele túl sokat
"Biztos, hogy meg kell halni, hogy elmeneküljek? Pont nekem? Én szívjak mások hülyesége miatt?" a halál nem szívás, nincs többé semmiféle gond
a gyenge elbukik az erõs talpon marad
Aki ilyet válaszol az nyilván segíteni akar a kérdezõn és azért mond neki ilyeneket. Ide segítséget kérni jönnek emberek nem azért, hogy tovább biztassák õket egy öngyilkosság elkövetésében.Anélkül is el vannak keseredve, ha már ez az eszükbe jutott.
ezért nem tettem fel itt ezt a kérdést csak anyukámnak, de nem vett komolyan
http://siborze.kibernet.hu/ongyilkossag_tipp_modszer.htm Olvasd el, és mindenre megkapod a válaszod. :) 20/L
mikor én tettem fel, engem se vettek komolyan

Ha mondjuk genetikus akarok lenni akkor hova felvételizzek?

Legjobb válasz: Orvosira. El kell végezned, le kell doktorálnod, aztán szakosodhatsz genetikára.

Orvosira. El kell végezned, le kell doktorálnod, aztán szakosodhatsz genetikára.
Attól függ, mit értesz genetikuson. Ha tudományos kutatót, akkor biológusból, vegyészbõl, orvosból is lehet genetikus. Ha viszont betegségekkel szeretnél foglalkozni, például szülõknek tanácsot adni, hogy egészséges lesz-e a gyermekük, akkor orvosit kell végezni, és utána legtöbbször nõgyógyász szakvizsgával lehet ilyesmit csinálni. A beteg gyerekekkel viszont nyilván a gyermekgyógyász foglalkozik. Egy példa: http://antemed.invivo.hu/nogyogyaszat.php
szia! mehetsz TTK-kra is, természettudományos karokra!
hû ezt jól meggondoltad? ttk-s szakokra jelentkezzél, de sztem elõtte járj utána, h milyen tárgyak lesznek. én biosz szakra jártm, de fél év után otthagytam mert nagyon durva, talán az orvosihoz has., 14-15 vizsga 2 hónap alatt, elég durva tárgyak, szal gondold meg jól.

Ha azt mondja neked egy fiu/lány h csak barát akar lenni és nem akar párkapcsolatot veled akkor szerintetek melyik esetben van nagyobb esély arra hogy ha nem adod fel mégis beléd szeret, összejön veled? és ez lehet boldog kapcsolat?

Legjobb válasz: Ha nem akar téged, csak barátként, akkor ne nyomulj szerintem...persze késõb beléd szerethet, de ha csak azért lenne veled valaki amit az elsõ mondott, akkoir az nem is lenne boldog kapcsolat..csak érdekbõl lenne veled :S

Ha nem akar téged, csak barátként, akkor ne nyomulj szerintem...persze késõb beléd szerethet, de ha csak azért lenne veled valaki amit az elsõ mondott, akkoir az nem is lenne boldog kapcsolat..csak érdekbõl lenne veled :S
Növeli az esélyeidet, ha meg tudsz fogalmazni egy kérdést.
FEL A SZOKNYÁT LE A BUGYIT !!!!!!
ha gazdag vagy, és helyes.
Nem, ez valami teljesen mást jelenthet.
Szerintem arra utalhat, hogy szeretné, ha össze lennének bilincselve vagy kötözve. Esetleg arra, hogy kék tepsiben szeretne tulipánt sütni kortizonnal?
azt hiszem burkoltan szakítani akar
ez egy baromi egyértelmû utalás arra, hogy azt akarja, hogy összeházasodjatok! :D
Ha házasságot akarna, azt mondaná. Én inkább végleges élettársi kapcsolatra tippelek...

Ha a baratnom azt mondja h szeret nagyon es kerdezgeti h szeretem e ot es azt mondja h velem akar lenni mindig es h nem hagy el soha akkor vajon tenleg velem marad?

vajon nem fog megtetszeni neki egy mas srac vagy elhagy valamiert?

Legjobb válasz: Bízz benne, szerintem komolyan szeret téged! de soha semmi nem lehetetlen! De ezek szerint nagyon szeret téged , és inkább õ fél, hoyg elveszít téged, mint te õt.

Bízz benne, szerintem komolyan szeret téged! de soha semmi nem lehetetlen! De ezek szerint nagyon szeret téged , és inkább õ fél, hoyg elveszít téged, mint te õt.
Ezt én is megigértem a barátomnak hogy nem hagyom el soha.Csak akkor hagyom el ha már õ nem szeret vagy megcsal.Szóval ezt már elõre kijelentettem neki.Sokat veszekedtünk ugyan az utóbbi idõben.Meg színre lépett néhány csaj is akik közénk állnak.De mindig azt mondja hogy engem szeret.De én már gondoltam arra hogy megcsal.Ekkor már a szakítás járt a fejemben hogy talán ez lenne a leghelyesebb döntés de megint felhozta az igéretemet hogy megigértem neki.Jó nem volt szakítás most õ csinálja hogy már napok óta nem ad semmilyen életjelet.Szoval ha egyszer betelik apohár akkor már az igéretem sem érdekel.Szakítok vele. Szoval az a véleményem hogy a lányok hûségesebbek mint a fiúk.Ugíanis a fiúk hajlamosak a megcsalásra.Ha egyszer a lány megigérte és a pasi nem produkálja magát, nem csalja meg, nem csapja be és nem idegeli ki a csajt akkor lehet tartós a kapcsolat.
Az ÁFÁ-t.
A kérdező hozzászólása: És ha áfa mentes vagyok?
B+ alapfogalmakat tudni kéne.
Légy szíves ne legyél egyéni vállalkozó. Köszi. Egyénként keress egy adótanácsadót, könyvelõt, egyszeri alakalommal teljeskörûségen válaszol minden kérdésedre, és képbe kerülsz. Utána még mindig el tudod dönteni hogy hogyan milyen módon érné meg neked vállalkozni.
Kizárt. Szerintem utál téged.
Nagy a valószínûsége.
Szerintem igen én full szerelmes vagyok a barátomba és naponta vagy én vagy õ küld sms-t vagy emailt, esetleg msn-en dumálunk, hogy nagyon hiányzik a másik, meg pusz pusz, ha nem találkozunk.
A kérdező hozzászólása: Na de a lényeg hogy szerelmes vagy csak kedvel?Ugyanis most ért véget egy 2.5 éves kapcsolata.Furcsa nekem.Ennek ellenére sokszor mondja, hogy nem akar járni mert fél hogy csalódni fog és ha járunk akkor nem lesz ugyanolyan jó a nevetés stb. együtt.Párszor lefeküdt velem azóta állandóan velem akar lenni.
Még szép hogy szerelmes. Úgy adj neki mindent hogy nem jártok "hivatalosan". Add meg neki ugyanazt mintha járnátok.
Fõleg ha már le is feküdtetek. Szerelmes, és nem akar megint csalódni..
A kérdező hozzászólása: Közben naponta beszél az exével.Szóval nem értem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!