Találatok a következő kifejezésre: Ha mindkét szoptatok, akkor (2 db)

Ha mindkét mellből szoptatom a babámat, akkor a másodikként "használt" ciciben vajon lesz elegendő tej a következő szoptatásra?

Azért érdekel, mert néha szinte egész nap a cicimen van, és bizonytalan vagyok, hogy elég termel?dik e a következ? etetésre. A pisis pelenka elég jele, hogy elég neki a tej?

Legjobb válasz: Betti válasza: A tej folyamatosan termelõdik,úgyhogy lesz elég.Ha megelégedett a babád,van sok pisis pelusa,akkor biztos elég neki.

Betti válasza: A tej folyamatosan termelõdik, úgyhogy lesz elég.Ha megelégedett a babád, van sok pisis pelusa, akkor biztos elég neki.
Szerintem se lesz gond! Én is minden szoptatásnál mindkét cicit odaadtam, de úgy, hogy amivel befejezte, azzal kezdtem a következõt. Ez azért jó, mert így mindig ki lesz ürítve rendesen. A másodikat már nem mindig szokták teljesen lecsapolni, ha esetleg közben jól laknak, vagy elalszanak.
attól lesz sok a tej, ha sokat van mellen a baba. tehát nem kiissza, hanem szól, hogy többre van szükség, így többet fog termelni.
Igen elég lesz a tej, mert szoptatás közben indul meg a tejtermelés, minél többet szoptatsz, annál több tej lesz. Lesznek majd olyan napok (3-5 nap), mikor kevesebbnek tûnik, de ezek csak a növekedési fázis miatt, ilyenkor megnõ a babád étvágya. A tejtermelõdés pedig követni fogja ezt. Én igény szerint szoptattam, plusz "üresre" fejtem minden szopizás után tejleadás miatt mindkét mellem, és volt, hogy a fejés befejezése után már egy óra múlva újra szoptattam. (és újra volt mit fejni is :) ) Sok pisis pelus és jó kedélyû baba a jele annak, hogy elég - és tápláló is - a tejed.

Ha mindkét ciciből szoptatok, akkor a következő alkalommal melyikkel kezdjek?

Idáig elég volt egy cici. Volt benne 125g is. de most vmi miatt, csak 55 gokat szopizott bel?le és éreztem is hogy nagyon fáj a vége, hogy kiürül. Oolyan mintha a tejcsatorna fájna... mit tehetek?

Legjobb válasz: Mindig azzal kezd amelyiket másodiknak szopizta mert elvileg azt nem ürítette kiteljesen. Nincs benne csomó, hogy annyira fáj?

Mindig azzal kezd amelyiket másodiknak szopizta mert elvileg azt nem ürítette kiteljesen. Nincs benne csomó, hogy annyira fáj?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!