Találatok a következő kifejezésre: Ha mindig a szexre gondolok akkor (2 db)

Ha mindig csak a szexre gondolok akkor nimfomán vagyok?

még elég fiatal vagyok, a barátommal régóta élek szexuális életet, és folyton szeretkezni akarok, és mindig erre gondolok! Nem lehet, hogy csak azért van ez mert nagyon dúlnak a hormonok? vagy nimfomán vagyok?

Legjobb válasz: A nimfománia az, amikor csak akarod és akarod és persze csináljátok mint a nyulak, de valójában nem elégültél ki teljesen. Szóval ott már gond van. De ha minden rendben és kielégít és élvezed, akkor akkor semmi baj, egyszerûen csak jó vele.

A nimfománia az, amikor csak akarod és akarod és persze csináljátok mint a nyulak, de valójában nem elégültél ki teljesen. Szóval ott már gond van. De ha minden rendben és kielégít és élvezed, akkor akkor semmi baj, egyszerûen csak jó vele.
Nimfománia: Csillapíthatatlan nemi vágy nõknél, amely gyakran még közösülés esetén sem nyújt kielégülést. A nimfomán nõnek állandó késztetése van a szexuális együttlétre. A nimfománia nem a szexuális vágy hétköznapi felfokozottsága, hanem szervi betegség (pl. agydaganat) vagy pszichiátriai zavar (pl. mánia) tünete.
Nem vagy nimfmán, "csak" ennyire kívánod a párod. Nincs ebben semmi rossz, én is sokat gondolok a szexre, és amikor csak tehetjük, gyakoroljuk is :-)
Nem vagy az. Ha kielégülsz utána, akkor nem. Ha viszont semmi / senki se tudna kielégíteni, akkor lennél nimfomán.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
nem. Csak szereted a szexet mint minden normális ember.

Lányok válaszát várom én még szűz vagyok de hol tudom elveszíteni a szüzzeségem mert félénk vagyok de mindig ha szexre gondolok akkor mindig el kezdek nedvesedni és nagyon nagy a péniszem az baj?

Helló lányok válaszát várom én még sz?z vagyok de hol tudom elveszíteni a szüzzeségem mert félénk vagyok de mindig ha szexre gondolok akkor mindig el kezdek nedvesedni és nagyon nagy a péniszem az baj?

Legjobb válasz: "elkezdek nedvesedni és nagyon nagy lesz a péniszem" most fiú vagy -.- vagy jány ? mert te szerencsétlen 11 éves foslinger pa*rasztkölök ne itt szorakozzál te monitorfighter Iskolatejhuszár -.- *-* "o.O

"elkezdek nedvesedni és nagyon nagy lesz a péniszem" most fiú vagy -.- vagy jány ? mert te szerencsétlen 11 éves foslinger pa*rasztkölök ne itt szorakozzál te monitorfighter Iskolatejhuszár -.- *-* "o.O
korod mennyi??
szted egy lány honnan tudja h baj e ha nedvasedik a faszod?én lány vagyok és nemtom, mert nincsen kukim...
Nem baj. Transzszexuális emberek léteznek.
Ez csak nekem magas? Ha fiú vagy, hogy kezdesz el nedvesedni?
Én asszem vágom, mit akar kinyögni.... Na figyuzz. Neeeem, nem baj, h nedvesedsz, ahogy te fogalmazol. Dehogy baj. Ha nagyon nem bírsz magaddal verd ki. Oksaaaa? ;P Ha ilyen furán fogalmazol max 16 vagy, de ilyen gondolkodásmóddal ne dugjál meg még senkit lehetõleg, mer annak csúnya vége lesz. Éééééértem? (Meki bácsi hangon xp) 20/F
Mikor volt baj az, hogy nagy a pénisz??? és kinek???

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!