Találatok a következő kifejezésre: Ha mindig a szexre gondolok (9 db)

nem:)
dehogy baj:D jol teszed^^
A kérdező hozzászólása: de akor nem vagyok perverz álatt
de AKOR perverz ÁLATT vagy.....
:DDDDDD
inkább gondolj arra, hogy ha maszturbálsz Isten megöl egy kiscicát !!! Gondolj a KISCICÁKRA .
Baj èn a kajàlàsra is szoktam
ujetek le muterodékel és beszéljétek meg v menyetek el othonrol :D
Tényleg szerintem, ha még ti sem akarjátok, akkor nyugodtan meg lehet ezt beszélni velük... ez nagyon idegesítõ lehet ám egy idõ után, meg kell ezt érteniük... iylenkor adok hálát, h az én szüleim nem tartottak rövid pórázon...
Jaja, szerintem is nyugodtan megbeszélhettitek velük, bár lehet h egyszerûbb, ha elõször mindketten a saját szüleitekkel próbáltok beszélni, és csak utána ha ez nem jött be, akkor együtt a szülõkkel...rem érthetõ voltam... (csak mert gondolj bele milyen kínos a kedves lány anyukájának, ha odaül a fiú és elkezd vele szexrõl beszélgetni...)

Ha mindig csak a szexre gondolok akkor nimfomán vagyok?

még elég fiatal vagyok, a barátommal régóta élek szexuális életet, és folyton szeretkezni akarok, és mindig erre gondolok! Nem lehet, hogy csak azért van ez mert nagyon dúlnak a hormonok? vagy nimfomán vagyok?

Legjobb válasz: A nimfománia az, amikor csak akarod és akarod és persze csináljátok mint a nyulak, de valójában nem elégültél ki teljesen. Szóval ott már gond van. De ha minden rendben és kielégít és élvezed, akkor akkor semmi baj, egyszerûen csak jó vele.

A nimfománia az, amikor csak akarod és akarod és persze csináljátok mint a nyulak, de valójában nem elégültél ki teljesen. Szóval ott már gond van. De ha minden rendben és kielégít és élvezed, akkor akkor semmi baj, egyszerûen csak jó vele.
Nimfománia: Csillapíthatatlan nemi vágy nõknél, amely gyakran még közösülés esetén sem nyújt kielégülést. A nimfomán nõnek állandó késztetése van a szexuális együttlétre. A nimfománia nem a szexuális vágy hétköznapi felfokozottsága, hanem szervi betegség (pl. agydaganat) vagy pszichiátriai zavar (pl. mánia) tünete.
Nem vagy nimfmán, "csak" ennyire kívánod a párod. Nincs ebben semmi rossz, én is sokat gondolok a szexre, és amikor csak tehetjük, gyakoroljuk is :-)
Nem vagy az. Ha kielégülsz utána, akkor nem. Ha viszont semmi / senki se tudna kielégíteni, akkor lennél nimfomán.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
nem. Csak szereted a szexet mint minden normális ember.

Az normális, ha a 11 éves kisfiam a barátaival mindig csak a szexről és a fociról beszélnek? Mindig csak a szexre gondol.

Legjobb válasz: ersze... "a kisfiam..." Nem gond, ha ilyenekre gondolsz, ez már kb rendben van. Csak csinálni nem szabad ilyesmit még.

ersze... "a kisfiam..." Nem gond, ha ilyenekre gondolsz, ez már kb rendben van. Csak csinálni nem szabad ilyesmit még.
Nem ertem a kerdest: kefeles elott vagy kefeles utan beszel mindig a szexrol?! :P
ilyen korba nem majd ha 3évvel idõsebb lesz max akkor
mármint a szexrõl még korai
lassan normális lesz
Dik a kis kanos XD

Lányok válaszát várom én még szűz vagyok de hol tudom elveszíteni a szüzzeségem mert félénk vagyok de mindig ha szexre gondolok akkor mindig el kezdek nedvesedni és nagyon nagy a péniszem az baj?

Helló lányok válaszát várom én még sz?z vagyok de hol tudom elveszíteni a szüzzeségem mert félénk vagyok de mindig ha szexre gondolok akkor mindig el kezdek nedvesedni és nagyon nagy a péniszem az baj?

Legjobb válasz: "elkezdek nedvesedni és nagyon nagy lesz a péniszem" most fiú vagy -.- vagy jány ? mert te szerencsétlen 11 éves foslinger pa*rasztkölök ne itt szorakozzál te monitorfighter Iskolatejhuszár -.- *-* "o.O

"elkezdek nedvesedni és nagyon nagy lesz a péniszem" most fiú vagy -.- vagy jány ? mert te szerencsétlen 11 éves foslinger pa*rasztkölök ne itt szorakozzál te monitorfighter Iskolatejhuszár -.- *-* "o.O
korod mennyi??
szted egy lány honnan tudja h baj e ha nedvasedik a faszod?én lány vagyok és nemtom, mert nincsen kukim...
Nem baj. Transzszexuális emberek léteznek.
Ez csak nekem magas? Ha fiú vagy, hogy kezdesz el nedvesedni?
Én asszem vágom, mit akar kinyögni.... Na figyuzz. Neeeem, nem baj, h nedvesedsz, ahogy te fogalmazol. Dehogy baj. Ha nagyon nem bírsz magaddal verd ki. Oksaaaa? ;P Ha ilyen furán fogalmazol max 16 vagy, de ilyen gondolkodásmóddal ne dugjál meg még senkit lehetõleg, mer annak csúnya vége lesz. Éééééértem? (Meki bácsi hangon xp) 20/F
Mikor volt baj az, hogy nagy a pénisz??? és kinek???

Jó az ha valaki sosem utasitja vissza a szeretett férfit, szexre gondolok, mindig van kedve hozzá?

Legjobb válasz: Szerintem ilyen nõ nincs a világon, max. az aki retteg attól, hogy a pasi más nõhöz megy, ettõl még ugyan úgy mondjuk megfogják csalni, ha a pasi menni akar:DD

Szerintem ilyen nõ nincs a világon, max. az aki retteg attól, hogy a pasi más nõhöz megy, ettõl még ugyan úgy mondjuk megfogják csalni, ha a pasi menni akar:DD
sztem az nem jó dolog nekem is van amikor a csajomon észreveszem h ezt nem nagyon élvezi akkor ink abbahagyom az egészet
Ilyen barátnõre vágyom.
Én sose utasítom vissza. Bár ritkán kezdeményez. Akkor sem utasítottam vissza, amikor mindennap volt kedve... Azok a boldog szép idõk ég veled :(
szerintem jó de csak akkor ha te is tényleg akarod. én sose tudom vissza utasítani, mert vágyom rá és ha õ nem kezdeményez ami elég ritka, szépen "rámászok" ;D ezért van az, hogy nehezen tudunk egymás mellett aludni mert egy este sem bírjuk ki szeretkezés nélkül. még szerencse, hogy nem lakunk együtt bár lassan eljön az ideje annak is :) egész nyáron nála aludtam és kb összesen 1 hetet hagytunk ki sex nélkül. :)

Ha egy fiú heteken át ugyanarra a lányra gondol miközben kiveri, és többet is akarna mint szex, az már szerelem?

Legjobb válasz: Ez csak vágy. A lány pedig a fantáziálás tárgya. A szerelem valami egészan más (ott a saját örömed helyett a másik ember lénye a lényeg ), bár sokan összekeverik a kettõt.

Ez csak vágy. A lány pedig a fantáziálás tárgya. A szerelem valami egészan más (ott a saját örömed helyett a másik ember lénye a lényeg ), bár sokan összekeverik a kettõt.
nem szerelem :P
Biztos van valami olyan dolog a lányban, ami nagyon megfogott
Jó és érdekes kérdés.Nem feltétlen.Lehet olyan dögös és szexi számára, hogy hamar felizgul.
Úgy, hívják, hogy kanosság. Nem elégít ki, ha csak kivered, Ha meghúzod, utána már nem fog kelleni a csaj...
Érzel valamit iránta ami tõb mint vonzalom.
miért kell mindent bekategorizálni?
akkor én szerelmes vagyok lisa ann-be v delta white-ba???
Vonzalom, vágy, kívánod a csajt, de ennyi.Az érzelmeket nem kéne idekeverni, az egy külön kategória.

Az normális ha sokat gondolok szexre és sokszor kívánom 1 nap lány létemre? (kb annyit mint egy fiú) Csak azért kérdezem mert a környezetemben lévő lányok nem ilyenek és kezdem azt hinni hogy lehet hogy gond van velem. :/ 19. L

Legjobb válasz: Nincs veled gond. A környezetedben lévõk is valszeg kívánják, csak nem verik nagy dobra... Ha meg nem, inkább velük van a gond, mint veled... :) No para!

Nincs veled gond. A környezetedben lévõk is valszeg kívánják, csak nem verik nagy dobra... Ha meg nem, inkább velük van a gond, mint veled... :) No para!
En is ilyen vagyok. Udv a klubban:) 18/L
egyáltalán nem vagy nimfomán, és többiek se! :-) természetes, ha valaki kívánja a szexet, és vérmérséklete szerint van aki egész nap csak szeretkezne/dugna... van aki napszakfüggõ, van aki meg alkalom :-)
Normális. Mi simán megvitatjuk ezt, sõt, pornót is nézünk olykor. Ja, és ettõl nem leszünk k.rvák: 6-an vagyunk, ebbõl 5-en pedig komoly kapcsolatban vagyunk egy, vagy több éve.
Mennyi ninfómán csaj van itt, , csak én nem ismerek ilyeneket, asszem..
Minden no ilyen, csak a hosszu ido alatt kialakult noi tarsadalom normaiba nem fer bele az, hogy ilyenekrol beszeljetek!
én is bírnám többször is xD a többi fiú is = fõnyeremény vagy, de lehet bnõid is ilyenek csak tagadják xD f18
nem vagy egyedül nyugi :D L
Szerintem meg a lányok nagy többsége ilyen, pusztán õk sem beszélnek róla.Nincs veled semmi gond, a párod örülhet, feltéve ha õ meg nem halvérû.
Az, hogy a környezetedben a lányok nem mondják, meg ha felkerül a téma, hevesen ellenzik, nem jelenti azt, hogy nem ugyanúgy kívánják. Csak tagadják meg jól titkolják:D Amúgy igen, normális.
mit nem adnek egy ien csajert 19f
Mindkettõ gáz. Ilyen helyzetben pont addig lenne a párom, amíg tudomásomra nem jut bármelyik.
Igen, tévedsz. Ennek a kapcsolatnak már gyerek mellett sincs semmi érrelme, minden további perc csak idõhúzás.
Naná, tegyük tönkre a gyerek életét: "én és apád csak miattad vagyunk még együtt, úgyhogy tûrd a veszekedéseinket, meg azt, hogy rajtad vezetjük le a dühünket". Ha van gyerek, akkor talán még egyértelmûbb a dolog. Én sosem akarnám, hogy egy ilyen apa mellett nõjön fel a gyerekem, hogy egy ilyen ember legyen a példaképe. Ha más igen, ahhoz csak gratulálni tudok.
Mindkettõ gusztustalan. Ha valami gondja van a szexszel akkor nyissa ki a száját, ha már nem szeret akkor menjen!
Naná, hogy a második, ott ugyanis nem az állati ösztön jön ki belõle, hogy csak dugni akar, de azt nagyon, hanem normális érzéseket él át. Ha csak simán mást szeret, még felfoghatom úgy, hogy mi mégsem illünk össze és talán békével el is válhatunk, de ha "csak" félrekefélt, még neki is megyek és véresre ütöm. De az tuti. És persze a válás itt is alap, csak még mellé ki is csinálom. Most nézem csak, csak már nem akartam kitörölni az eddigi irományomat, hogy még telefonálnak is, szóval nem csak álmodozik... Akkor ugyanúgy képentörölném. Tulajdonképpen nem értem, miért olyan nehéz egyeseknek még megcsalás, meg telefonálgatás elõtt azt mondani, hogy bocs, már nem látom értelmét a kapcsolatunknak, blablabla, szakítani akarok. Ennyi, nem nehéz és akkor megkíméljük magunkat is és a másikat rengeteg rossz dologtól.
Hát nekem semmiféleképpen sem egyértelmû, hogy a második verzió a jobb. De lehet nem értettem a kérdést?!?!
Második, egyértelmûen.
A második egyértelmûen veszélyesebb az együttélésre. Ha csak szex van valahol, az nem nagy veszély, de a komoly érzelem már fenyegetõbb.
Na, akkor a Kérdezõ ezzel meg is válaszolta magának a kérdést. Õt az zavarja, hogy szereti a másikat. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Igen, igazatok van. Csak kiváncsi voltam a véleményetekre, még mielõtt meglépem amit meg kell... Kb. ma meg is fog történni. Köszi a segítséget
Mindkettõ ugyanolyan rossz, hisz ha megcsal, valószínûleg már nem szeret, nem tisztel, nem érdekled. Ha annyira szeretne, eszébe sem jutna megcsalni, legyen akár nõ, vagy férfi.
Kérdezõ, sajnálom:( De gondolhattam volna, hogy az anyuka jár félre, mert általában a nõk nem csak szexelnek, õk már érzéseket is táplálnak a másik ffi iránt! Vannak kivételek, de ritka!Amúgy egyik verzió sem jó. Ha én tudnék róla, h a férjem félrelép mindenképpen nézném a további sorsomat!Nem maradnék mellette, tuti!Azt a megaláztatást én már nem birnám ki!!!!!!
Szerintem is mindkettõ gusztustalan, de engem mégis az zavar jobban, ha érzelmeket táplál más iránt! Sajnos csaltak már meg, egy botláson könnyebben túl tettem volna magam, de azon, hogy mellettem, miközben szerelmes vagyok belé, õ más iránt kezd el hasonlóakat érezni, nagyon fájó pont! Persze mi esetünkben nem volt gyerek, tények elé állítottam, hogy mit akar ? És miért lett ez? Nem változtatott, mint idõközben kiderül, így leléptem, bármennyire is megszakadt a szívem! Szerintem te is tedd ezt! A gyerek érzi, ha a szülei õrlõdnek! Õ akkor boldog, ha ti azok vagytok, akár együtt, akár külön! Ha együtt nem tudtok, akkor marad a külön!
az a kisebbik baj, ha csak szex szintjén csal meg. ha konkrét érzelmeket táplál egy másik nõ iránt......az a legocsmányabb.....
Szerintem mindkettõ borzalmas, nem tudnám elviselni hogy mást szeressen, de azt sem hogy csak simán kef.lje. Repíteném, érzelmek ide vagy oda.
Igen, kérdezõ. Ezért írtam korábban, hogy az a nagyobb veszély. Meg is kaptam a magamét.
A kérdező hozzászólása: Ez nem igaz. nem az a gond ha masra néz, kiván, vagy félre is jaár vele... A gond az, ha szereti azt az illetõt
Nehezen eldönthetõ, melyik a rosszabb. Igazából egyikbõl sincs visszaút...
Egyik sem jó. Ha csak pár éves kapcsolatról van szó, még nincs gyerek, akkor a hûtlen félt érdemes kidobni, akkor ha ez a döntés anyagilag nem tesz tönkre téged. Ha vannak gyerekek is, a férj otthon jó családapaként viselkedik, akkor racionálisabb döntés lehet a férj melletti kitartás. Sokkal veszélyesebb ha a férfi érzelmileg máshoz vonzódik, mintha csak szexuális változatosságot keres. Pl. biológiailag teljesen racionális választás az, hogy egy 60 év körüli átlagnál kicsit jobban szituált férfi hetente párszor egy-egy tízezresért 20 év körüli csinos csajokat vásárol magának 1 órára, olcsóbb és kellemesebb szórakozás lehet neki, mint Ferrarit bérelni, és ebben a korban már erõsen bent van a pakliban, hogy pár év múlva megszûnik a léte.
Az teljesen mindegy, megcsalás az megcsalás.
A kérdező hozzászólása: Még annyi a tudnivaló, hogy nem az apa a ludas...Az anyka kacsintgat félre...
A kérdező hozzászólása: Amúgy én is a szakítást, válást látom az egyetlen megoldásnak...
A kérdező hozzászólása: Csak ha már van egy gyerek, ez azért nem olyan egyértelmû... Tévedek?
A második érthetõbb. Az érzelmeinek senki nem tud parancsolni, a farkának/pinájának igen, legalábbis ha kultúrember.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!