Találatok a következő kifejezésre: Ha mindig a szexre (242 db)

nem:)
dehogy baj:D jol teszed^^
A kérdező hozzászólása: de akor nem vagyok perverz álatt
de AKOR perverz ÁLATT vagy.....
:DDDDDD
inkább gondolj arra, hogy ha maszturbálsz Isten megöl egy kiscicát !!! Gondolj a KISCICÁKRA .
Baj èn a kajàlàsra is szoktam
Van! A mégtöbb szex
igen: a vadulós érzéki hosszú szex mindketten csúcsra jutni egy jó nõvel :D aki történetesen a barátnõd és szeretitek egymást :) ennél szerintem nincs jobb, legalábbis számomra. persze kismillió jó dolog van az ember életében, ami kellemes, megkönnyebülsz vagy éppen felpörget adrenalinnal. de ha objektíven és összesítve kell nézni, nem igazán tudok mondani jobbat. 24/F
A gyerekeimet magamhoz ölelni, jobb mint bármilyen szex.
Az szex máshogy jó mint pl a grillcsirke.
Stifler Mamája
A Star Wars!
A szeretet a legjobb dolog. Az, hogy legyen kihez bújnod. Mert a magány sokszor nagyon elviselhetetlen dolog. Egy idõ után az ember rájön, hogy a szex nem is olyan nagy dolog. Az, hogy legyen kit szeretni, aki viszont szeret. Persze szexelsz is vele. De nem a szex a lényeg.
Mán volt jobban esõ pisálásom is 1 szar szexnél ... 35f
80-AS TAUREN!
Utazás országról országra. Fesztiválok a világ minden táján. Zene Új barátok , tapasztalatok szerzése az életben. Tanulás az élettõl. Ez számomra mind jobb mint pusztán 1 cselekvés 1 ágyban vagy akárhol
heroin
Fagyíííííí. ^^ :P
Attól függ mikor. :) Egy szivleálláskor a defibrillátor a legjobb :DDD
Helyzetfüggõ. Ha valakinek azt mondod hogy baleset érte a szüleit, jelenleg kómában vannak.. akkor neki sokkal jobb lesz, mint a szex, amikor bejelentik, hogy jól vannak az õsök és teljesen fel fognak épülni. Kismillió ilyen élethelyzet is van. Egy mosoly is lehet jobb, attól függ kitõl kapod. Vagy ha 10 évig nem ehetsz csokit, aztán mégis... estig tudnám sorolni.
Hát, a szex az nem egy fix dolog... Egy jó partnerrel isteni, ha adott minden (hangulat, türelem, ......), de tud pocsék is lenni. Olyan, mint a csoki: általában jó, de abból is van rossz, mint a kínai kakaóvaj tavalyról maradt átcsomagolt nyuszikák mikuláskor...
A szilvásbukta
kakaó és vajaskifli..ahhwwww....még szûz vagyok. :p 21f :D:D:DDD
Én tudok valamit ami jobb, mint a szex: a punci.
Persze, hogy van! Nálam az alvás is versenyben van a legjobb helyért. Szerintem orális élvezetekben részesíteni egy Lányt sokkal jobb, mint maga a szex. (Nah, ezzel nem fog tudni mindenki azonosulni, de nekem akkor is jobb.) Aztán pl. a sima szexnél jobb az olyan szex, amikor szerelmes az ember. (Nem, ez nem mindenkinél alap felállás...) A legeslegjobb meg orálisan kényeztetni azt, akit szeretek :) __ A legeslegeslegjobb meg a szeretett Lány orális kényeztetése, ami után együtt alszunk. :D
Igen! Szerelmesen szeretkezni. És egy jót élvezni. De nekem a 69 es a legjobb. Amikor nyalom és beleremeg a kerek kis popsija az élvezetbe. Olyankor még vadabbul sz..pja. Jó mélyen egésszen a torkáig. Az a legszuperebb dolog a világon!
Csak szexre hajt, ennyi. Ne legyél naiv, tök egyértelmû.
Mert akar téged -.-
A kérdező hozzászólása: hát de lehet másról is beszélgetni...meg h írjam le h hogyan képzeltem el..:/
A kérdező hozzászólása: vannak erre neki emberei akik csak azért járnak hozzá..akkor minek vár rám hónapokat?
Zavar téged az a téma? Ha nem zavar akkor nincs gond. Ha zavar téged ez a dolog akkor ne beszélgess vele. Két választásod van.
és te ezt el is hiszed...-.-" még egy kicsit gyerek vagy meg õis :D:D mennyi?? 14-15 éves??
A kérdező hozzászólása: õ 27 éves
Akkor mégkönnyebben átb/sz
én is igy vagyok.... de mi akkor is a szexrõl beszélgettünk mikor volt baeátnõje is... most nincs és mégjobban hajt :S nem tudom mit csináljak vele...mert nem akarom megbántani :S

Kívánjuk egymást, nagyon jó, nagyon szeretem. De ha vége a szexnek vagy pettingnek mindig kimegy pisilni, elég gyakran, van hogy 3 óra alatt többször is kiment. Ez miért van? Miért megy el mindig pisilni?

Én ezt nem értem. 15 éves lány.

Legjobb válasz: A szex miatt normális, utána õ is rendberakja magát.. kérdés, h ezt elõtted vagy nem elõtted, úgy tûnik õ szégyenlõs, vagy nem tudom.. az én barátom gyorsan rendbe tudja magát elõttem is szedni, letörli, meg ilyesmi. Petting után is lehet, h annyira felizgatod, h.. nem akarok csúnyát mondani, de vagy folytatja odakint, vagy színtén a tisztálkodás, vagy pisilnie kelll.. azzal nem tudsz mit kezdeni szerintem. Azt pontosan nem tudom, h neki mért ingerli ezt is, mert ugyebár a lányoknál normális, ha mondják orális kielégítésnál azt is ingerli,.. és utána mondjuk te is mennél pisilni.

A szex miatt normális, utána õ is rendberakja magát.. kérdés, h ezt elõtted vagy nem elõtted, úgy tûnik õ szégyenlõs, vagy nem tudom.. az én barátom gyorsan rendbe tudja magát elõttem is szedni, letörli, meg ilyesmi. Petting után is lehet, h annyira felizgatod, h.. nem akarok csúnyát mondani, de vagy folytatja odakint, vagy színtén a tisztálkodás, vagy pisilnie kelll.. azzal nem tudsz mit kezdeni szerintem. Azt pontosan nem tudom, h neki mért ingerli ezt is, mert ugyebár a lányoknál normális, ha mondják orális kielégítésnál azt is ingerli, .. és utána mondjuk te is mennél pisilni.
Az én barátom is elmegy az aktus után pisilni. ÉS ez teljesen normális. Nem kell megilyedni az ilyesmitõl.
Szerintem is normális, hogy kimegy utána pisilni. Ha ingere van, akkor menjen. Késõbb majd mindig elmegy aktus elõtt és nem lesz ilyen probléma.
Hm..nálunk is mindíg elmegy a barátom pisilni.De hogy ne mondjak annyira messzit:én is.A legtöbb embernek ingere van utána...fõleg az orgazmus közelében már megjelenhet...
a sok sör miatt
figy, nem túl jó dolog ha beragad a geci az ember farkába, aztán másnap mehet urulógushoz.
A szexuális izgalom az egész testet érinti, az agyagcserét is. Van aki szex után gyakrabban megy ki WCre...

Boldog párkapcsolatban miért néz a pasi pornót, ha egyébként jól működik minden a szexben?

Legjobb válasz: én nõ vagyok, boldog párkapcsolatban élek, mégis heti egyszer kb nézek pornót. azért, mert szeretem magukat a filmeket, és egyszerûen csak jó nézni. teljesen más, mint a szex, és erre néha szükségem van. gondolom a férfiak is ugyanígy vannak ezzel. nem kell ezen kiakadni.

én nõ vagyok, boldog párkapcsolatban élek, mégis heti egyszer kb nézek pornót. azért, mert szeretem magukat a filmeket, és egyszerûen csak jó nézni. teljesen más, mint a szex, és erre néha szükségem van. gondolom a férfiak is ugyanígy vannak ezzel. nem kell ezen kiakadni.
Én nõként vagyok így. Két oka van a dolognak: egyrészt egész más, amikor csak magaddal kell foglalkoznod, nem kell a másikra is figyelni. Másrészt nem mûködik jól minden, de vannak dolgok, amiket nem lehet vele megbeszélni.
Más nõket dicsér, közösségi oldalon írogat, k***ákat keres a neten, túl feltûnõen bámul az utcán másokat, mikor ott vagy...ezeken értem, hogy kiakad valaki. De a pornón??? Na ne már.
Boldog párkapcsolatban élek, semmi hiányosság nincs (se szexben, se kommunikációban, semmiben), és mégis nézek olykor-olykor pornót. Egyszerûen csak szeretem, és néha jól esik nézni. Nem kell ezen ennyit drámázni. A férfiak is nyilván így vannak ezzel. 23/N

Baj ha jobban vágyom egy ölelésre, csókra, arra hogy mellette ébredjek mint a szexre? 19/L

Legjobb válasz: szerintem nem baj ez egy jó dolog,de a szexet sem kell hanyagolni:)

szerintem nem baj ez egy jó dolog, de a szexet sem kell hanyagolni:)
Nem. De azért idõnkén nem árt, ha a szexre is vágysz. Már csak a kapcsolat érdekében is...
Én is így vagyok. Szerintem nem baj... :) 20f
hát ha csak 2 hetente szexelsz vele õ más csókjára fog vágyni az fix :D
Nem baj, én is erre vágyom, pedig fiú vagyok :)
Azért vágysz rá, mert jó a szex. Ha nem lenne jó, csak azt várnád, hogy jól megdugjon, könnyû így beszélni:D
Én is, mégis be kell érnem azzal, h megdugok mindenkit... paradox helyzet
Végre egy normális csaj!
Nem baj. Te szeretetre vágysz és nem szexre elsõsorban. Teljesen jó! Igy kellene. Az igaz szeretet egy alkotóeleme.
Szereted a romantikát? :)
dehogy baj :D
Nekem ezekben mindben volt részem.És el se tudod képzelni, hogy hiányzik az, hogy éjjel ne egyedül aludjak... Ha nem volt még egyikben se részed, akkor nem tudom...Ha volt, akkor meg tudlak érteni.(23-f)
A kérdező hozzászólása: hát ennek örülök hogy nem baj..:) már kezdtem úgy érezni hogy velem valami baj van :\
Mert jó veled neki a szex. Valószínû emiatt, vagy tetszel neki.
mert szereti a csúnyádat, mi másért? :) )
szexért. mi az amit nem értesz? leírtad kétszer, hogy szexkapcsolat és szexet akar. úristen..
mert nincs más? mert jó vagy az ágyban? Vagy ha van más akkor épp oda beférsz még te is vagy õ épp nem akarja. 24f
mert ennyire vagy jó... bocsi de ez van
Mert "csak a szexet akarja és már többször kipróbált" és éppen nincs kedve újat keresni.
Szexkapcsolat, havonta egyszer??? Nincs valami nagy étvágya!

Mikulásra jó ha mind a kettőnknek veszek szexi fehérneműt meg sikosótót meg óvszert?

voltam náluk a múltkor jó volt a kaja a pia a zene minden

Legjobb válasz: Szerintem jó ötlet! Sõt, szerintem nagyon fog örülni annak, ha te kezdeményezel. Azt ugyan nem említetted mióta vagytok együtt, meg ha jól veszem ki akkor ez lesz az elsõ vele(ha tévednék bocsi!). Szóval szerintem egy szép kapcsolat elébe néztek! Sok sikert és jó szórakozást estére:-)

Szerintem jó ötlet! Sõt, szerintem nagyon fog örülni annak, ha te kezdeményezel. Azt ugyan nem említetted mióta vagytok együtt, meg ha jól veszem ki akkor ez lesz az elsõ vele(ha tévednék bocsi!). Szóval szerintem egy szép kapcsolat elébe néztek! Sok sikert és jó szórakozást estére:-)
Ez teljesen érthetetlen szöveg!
Érdekes. :) De miért is ne?
Ehhe...!Én egy boxeralsót meg egy óvszercsomagot vettem+miki sapka :D

Van olyan lány, aki jobb szereti, ha kinyalják, ész ott lent csókolgatják, mint a szexet?

Tökre teccene egy ilyen csaj <3

Legjobb válasz: Van. (De ne tegyél nekem ajánlatot!)

Van. (De ne tegyél nekem ajánlatot!)
A kérdező hozzászólása: A válaszíró 80%-ban hasznos válaszokat ad Hmm, szeretlek:D
én jobban szeretem, ha kinyalnak. élvezem a szexet is, de nyalás közben több az inger :)
Ezt kérdem én is!!!
A kérdező hozzászólása: Hol lehet ilyet találni?
Van ilyen, sõt nagyon sok csaj szextõl nem is élvez el csak ha kinyalják.
fagolyó...
A kérdező hozzászólása: igen,
Nekem is, szólj ha van egy felesleges a padláson! :P Viccet félre téve van olyan, voltam már egyel, de én épp fordítva akartam volna kicsit többet, mert hát jó odalent nyalakodni, de az az igazi, ha folytatódik is tovább a téma...
Es huzogatni az ajkaiddal????
:D

Lányok az baj ha a pasim mindig a szexet akarja? :S

Legjobb válasz: ha neked baj, akkor baj. ha neked jó, akkor nem baj.

ha neked baj, akkor baj. ha neked jó, akkor nem baj.
Nem baj ha te is élvezed!De ha neked sok akkor mond meg neki, hogy kicsit csökkentsétek az alkalmakat.Ne azért legyél vele, hogy megengeded neki a minden napi szexet hanem azért mert szereted és viszont szeret!Ha kevesebbet szeretnél mond meg neki.És ha ezért otthagy akkor egy bunkó volt!
Ha nem CSAK azt akaraja, és törõdik is veled akkor egyáltalán nem baj. :) Ha viszont másról nem is szól a kapcsolatotok csak a szexrõl, akkor ezért nem árt elgondolkozni ezen egy kicsit...
nembaj, csak néha idegesítõ.
minden pasi ilyen:) fiatalko9rban meg pláne:) van aki jobban van aki kevésbé de ehhez hozzá kell szokni:)
Hát, ha neked baj, akkor nekem adhatod

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!