Találatok a következő kifejezésre: Ha mindig a (15212 db)

Hogyan magyarázzam, tanítsam meg anyámnak, hogy én nem örülök, ha minden a konyhában van?

Van egy nagyon jó, tágas, tökéletes munkafelületünk, egy egybenyitott pultrész a nappali és a konyha között. Én 18 éves vagyok anyámmal együtt élek, de néha szeretném használni a konyhát. Egészen pontosan az a baj, hogy minden szarral telepakolja ami oda nem kell, én meg mégsem merem alapjaiban átrendezni, vagy kidobálni a cuccait. Merjem? neki is jobb lenne...

Legjobb válasz: Szerintem rámolj el olyankor, amikor látja. Egyébként pedig ne hagyd, hogy kihasználja, hogy te mindig megcsinálod. Viszont csináld az orra elõtt. Vannak rendetlen igénytelen felnõttek, nagyanyám is ilyen otthon náluk, mindig el kell mosogatni a szekrénybõl kivett "tiszta" evõeszközt, mielõtt az étkezõ asztalra kerül. Ha nagyanyámhoz hasonló, akkor sose fog rájönni, hogy neki is rendet kéne tartani, és csak addig kell tûrnöd, míg együtt éltek. Ha "fejlõdõképes", akkor azzal, hogy látja, hogy csinálod, egyszer csak észreveszi magát, ha tényleg feltûnik neki, mennyire jobb mindkettõtöknek.

Szerintem rámolj el olyankor, amikor látja. Egyébként pedig ne hagyd, hogy kihasználja, hogy te mindig megcsinálod. Viszont csináld az orra elõtt. Vannak rendetlen igénytelen felnõttek, nagyanyám is ilyen otthon náluk, mindig el kell mosogatni a szekrénybõl kivett "tiszta" evõeszközt, mielõtt az étkezõ asztalra kerül. Ha nagyanyámhoz hasonló, akkor sose fog rájönni, hogy neki is rendet kéne tartani, és csak addig kell tûrnöd, míg együtt éltek. Ha "fejlõdõképes", akkor azzal, hogy látja, hogy csinálod, egyszer csak észreveszi magát, ha tényleg feltûnik neki, mennyire jobb mindkettõtöknek.
Nem, nagyi mindig ilyen volt, anyu csinált mindent, míg ott élt, és azóta is mondják a faluban, hogy addig volt rend, míg anyukám ott lakott...
Szia, amiket ugy gondolsz csak porfogo, felesleges cuccok nyugodtan dobd ki oket amikor anyukad nem latja. Szepen lassan, minden nap 1-2 dolgot! Meglatod elobb-utobb super rend lesz. Ismerem a gyujtogeto fajtat, kibirhatatlan, csak ugy tudsz rendet tartani nala, ha te kidobod a cuccokat! Minden jot neked te szegeny(
Hát, elõször is egy szemantikai észrevétel: max a kutyádnak "tanítod", mit szabad és mit nem, nem pedig anyádnak. Másodszor: azért, mert néha használni szeretnéd a konyhát, miért ne tarthatná ott a cuccait? mert Neked hetente kétszer fõzõcskézni támad kedved? Szerintem ne állj neki kidobálni a holmiját, csak akkor, ha nem is ez a baj, hanem szimplán provokálni akarod. A legjobb, amit tehetsz, hogy megkéred, mutassa már meg, hogyan kell azt az isteni kaját elkészíteni, ami neki annyira nem megy, a közös fõzõcske közben meg utalsz rá, mennyivel könnyebben menne a munka, ha több lenne a hely.
Mondj egy-két példát, h mi az, ami szted nem a konyhába való, úgy kicsit könnyebb lenne tanácsot adni. Különben nagyon dicséretre méltó, h fiú létedre ez aggaszt - bevallom, lánynak gondoltalak a kérdés alapján. Amit meg tudok javasolni így, kívülállóként: mikor édesanyád pakol, kérdezz rá, h azt miért oda teszi, nem lenne -e sokkal jobb helye máshol? - és mutatsz neki egy helyet.
Ne haragudj, hogy ezt írom, de kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb gondod az életben! A konyhai dolgoknak a konyhában a helye. Nem mondom, hogy a rengeteg kacatoto ne dobd ki, de végülis az õ konyhája, azt csinál benne amit akar. Ha majd lesz lakásod, ott úgy pakolsz, ahogy neked tetszik . Addig viszont szerintem ALKALMAZKODÁS!
Megkerdezhetem mennyi idos az anyukad?Mert sajnos a kora is befolyasolhatja a viselkedeset!Egyebkent sok turelmet neked!
Ha az anyukád szeret gyûjtögetni, akkor sziszifuszi munka pakolgatni utána, úgyis pillanatok alatt telepakolja megint a konyhát. Törõdj bele, hogy otthon ez van, majd a saját konyhád csillivilli lesz.
A kérdező hozzászólása: amikor vettünk egy botmixert kidobta a jó 10 éve tökéletesen üzemelõ orosz turixgépet. Gondolta a botmixer kiváltja. Most tönkrement a botmixer és nincs turmixgépünk. Viszont minden szart eltesz, régi kávéfõzõ, megrepedt jénai. De ami késõbb talán még használható, és nem is õ használja leggyakrabban, mások helyett dönt és inkább kidobja. Sose lehetett vele beszélni. Az elmebeteg a családban c kérdésben utána lehet olvasni mindennek.
A kérdező hozzászólása: hát ez van, szerintem ciki, ha valakinek a 18 éves sráca igényesebb nála.
A kérdező hozzászólása: de az én anyám nem normális, agresszív, kötekedõ, önfejû, öntörvényû, ma pl kidobott egy tükröt mert el volt törve (dísztükör, de volt repedve) kérdeztem miért, erre elkezdett kiabálni, hogy hagyjál már az én dolgom nem? Ezek után szó nélkül fogom kidobálni a dolgait a konyhából ha zavarnak... ez meg az én dolgom...
A kérdező hozzászólása: de szerintem lehet, hogy a nagyanyád nem látja rendesen ilyenkor a rajta maradt koszt, nem felétlenül igényelen. Mi már rég vettünk volna mosogatógépet, ha nem lenne teljesen beépítve a konyha, így viszont nincs neki hely
A kérdező hozzászólása: most, hogy mondod ezt az evõezközös dolgot... felismertem benne
A kérdező hozzászólása: próbáltam, nem ment, de néha néha amikor eltávolítok pár felesleges (és tényleg felesleges) holmit, sosem veszi észre, sõt, úgy érzem ilyenkor még örül is, hogy milyen szép rendet csináltam a konyhában. Ha nem csak pár dolgot távolítanék el (nem kell kidobni elég szétszórni poolcokon, vagy berámolni egy nemhasznált fiókba) egy gyönyörûen tisztántartható posztminimalista konyha lenne az eredmény. Szerintem neki is tetszene. Neki akarok jót, nem feltétlenül magamnak.
A kérdező hozzászólása: 58 éves

Rubint Réka 5 perces videói hatásosak ha mind a hármat megcsinálom minden másnap?

Legjobb válasz: És kb mennyi kalóriát égetek el ha megcsinálom õket?

A kérdező hozzászólása: És kb mennyi kalóriát égetek el ha megcsinálom õket?
5 perc nem éget kalóriát, elvileg 20 perc után ég a zsir rubint rékától meg nemtudom mit vársz..
igen, használ, de szerintem naponta 5 x 5 percet mozogj.
igen, valamennyire használ, de sokkal hamarabb leszel formásabb, és fogysz le, ha minden nap csinálod, és ne csak 15 percet tornázz, hanem legealább fél órát én rubint réka 20 perces videó közül csinálok meg minden nap kettõt, vagyis 40 perc, plusz 10 percet bemelegítek (nyújtok) illetve biciklizek, sétálok, futok, táncolok mellette:D

Mikulásra jó ha mind a kettőnknek veszek szexi fehérneműt meg sikosótót meg óvszert?

voltam náluk a múltkor jó volt a kaja a pia a zene minden

Legjobb válasz: Szerintem jó ötlet! Sõt, szerintem nagyon fog örülni annak, ha te kezdeményezel. Azt ugyan nem említetted mióta vagytok együtt, meg ha jól veszem ki akkor ez lesz az elsõ vele(ha tévednék bocsi!). Szóval szerintem egy szép kapcsolat elébe néztek! Sok sikert és jó szórakozást estére:-)

Szerintem jó ötlet! Sõt, szerintem nagyon fog örülni annak, ha te kezdeményezel. Azt ugyan nem említetted mióta vagytok együtt, meg ha jól veszem ki akkor ez lesz az elsõ vele(ha tévednék bocsi!). Szóval szerintem egy szép kapcsolat elébe néztek! Sok sikert és jó szórakozást estére:-)
Ez teljesen érthetetlen szöveg!
Érdekes. :) De miért is ne?
Ehhe...!Én egy boxeralsót meg egy óvszercsomagot vettem+miki sapka :D

Ha mind a 2 csont eltörik a kezed be akkor a telyesitményed ugyan olyan lesz mint rég?

Legjobb válasz: Igen, ha nem sérült semmi más, de esetleg néhány évnyi regenerációs idõ is kellhet hozzá, míg újra visszaerõsödik annyira.

Igen, ha nem sérült semmi más, de esetleg néhány évnyi regenerációs idõ is kellhet hozzá, míg újra visszaerõsödik annyira.
Akkor utána lehet, hogy így fog írni az ember, mint te...
1 vagyok, és tapasztalatból írtam, úgyhogy a jó édes tudjukmijét annak, aki lepontozott...

Milyen segélyt és hol kérhetünk, ha mind a ketten munkanélküliek vagyunk? (van gyerek is)

Legjobb válasz: Ha jogosultak vagytok rá, akkor álláskeresési járadék (munkanélküli segély), vagy aktív korúak ellátása. Polgármesteri hivatalban érdeklõdjetek.

Ha jogosultak vagytok rá, akkor álláskeresési járadék (munkanélküli segély), vagy aktív korúak ellátása. Polgármesteri hivatalban érdeklõdjetek.

Hogyan menjek oda egy lányhoz aki tetszik fősulin ha mindig a barátaival dumál?

19 éves gólyák vagyunk, a lány mindig pár sráccal lóg de őszintén szólva nem tűnnek konkurenciának külsőre, meg csak barátok szerintem.

Legjobb válasz: Figyelj jobban, hátha elcsíped egyedül, de ha nem tudod, akkor menj oda és hívdd félre, még mielõtt késõ lesz...

Figyelj jobban, hátha elcsíped egyedül, de ha nem tudod, akkor menj oda és hívdd félre, még mielõtt késõ lesz...
csak jár lerészegedni az a jány nem?
menj utána a lánywc-be... tuti meglepõdne :D am, szerintem nincs olyan, hogy mindig a barátaival dumál... elkaphatnád fb-n is, vagy telefonszám csere...

Mit tegyek, ha mindig a legrosszabbra gondolok, és ezt be is magyarázom magamnak, hogy ez így van?

Például,van egy osztálytársam,akir?l egész eddig azthittem,hogy utál,aztán kiderült,hogy nagyon is nem,pont ellenkez?leg. Bemagyaráztam magamnak,hogy az egész osztály utál,és amikor szidtak valakit,azthittem,rólam beszélnek,majd kiderült,hogy mégse.

Legjobb válasz: ugyan ilyen vagyok én is... de ha jobban belegondolunk az osztálytársaink is ugyanolyan emberek,akik ugyanúgy félnek a kritikától,esetleg van amelyik erõsebbnek tûnik mint mi, az imidzse miatt... egyszerûen próbálj meg ne foglalkozni ezekkel a dolgokkal, merülj el egy könyvben vagy foglalkozz mással,és ne érdekeljen mások véleménye ha te jól érzed magad..

ugyan ilyen vagyok én is... de ha jobban belegondolunk az osztálytársaink is ugyanolyan emberek, akik ugyanúgy félnek a kritikától, esetleg van amelyik erõsebbnek tûnik mint mi, az imidzse miatt... egyszerûen próbálj meg ne foglalkozni ezekkel a dolgokkal, merülj el egy könyvben vagy foglalkozz mással, és ne érdekeljen mások véleménye ha te jól érzed magad..
Én úgy élem az életemet, hogy mindenki gyûlöl. Nem tudom miért érzem ezt, nincs rá nyomós okom, de borzasztó szar úgy járkálni, hogy legszívesebben mindenki leköpne. Nem tudom mi ez, de marhára idegesítõ.

Melyik sportot válasszam ha mind a 3 matt szeretem?

kézilabda,tenisz vagy atlétika(mindegyik sportba jó vagyok és vannak eredményeim kivéve a teniszbe mert ott még nem voltam versenyen a kézilabdába már van kupám megyei 3. lett a csapatom és a csapatomból csak én járok a feln?ttek edzésére.az atlétikából meg megyei 3. és az országos 15. lettem.)Kérlek segítsetek eldönteni hogy melyiket folytassam !!

Legjobb válasz: melyiket szereted? szerintem egyiknek sincs értelme, mivel versengéssel és nem túl egészséges edzéssel töltöd az idõdet, amit például kimondottan egészségmegõrzõ, vagy például harcmûvészet és önvédelem edzésre is fordíthatnál sportolás helyett. viszont ha szereted ezeket, miért nem csinálsz többet is egyszerre?

melyiket szereted? szerintem egyiknek sincs értelme, mivel versengéssel és nem túl egészséges edzéssel töltöd az idõdet, amit például kimondottan egészségmegõrzõ, vagy például harcmûvészet és önvédelem edzésre is fordíthatnál sportolás helyett. viszont ha szereted ezeket, miért nem csinálsz többet is egyszerre?
Én ezek közül a kézilabdát szeretem a legjobban, így azt mondom, hogy folytasd azt, fõleg, hogy már eredményeid is vannak. Atlétikát megutáltatták velem kiskoromban így azt nem fogom mondani. :)
válaszd a magyar nyelvtant
Én kéziztem eléggé durva sport de jó... kicsit idegbeteg lessz tõle az ember, épp ezért hagytam abba de szerettem. Amúgy te dönccs:) )
a kézi a világ legjobb sportjaa!
kézilabda, a csapatjátékok mindig jobbak és élvezetesebbek.persze, az sem utolsó szempont, hogy mibõl vagy a LEGJOBB, mivel hiába szórakoztató egy sport, ha nem nyersz semmit, akkor értelmetlen.
Szerintem a teniszt válaszd! :-D Nekem az a kedvencem.

Igaz, hogy ha mindig a hasamon alszom, akkor elnyomom a melleimet és nem fognak nőni? Dehát én csak hason tudok aludni. ://

Legjobb válasz: És aki ezt állítja, szerinte ha mindig jobb oldaladon alszol, akkor a füled nem tud nõni... Ez hülyeség.

És aki ezt állítja, szerinte ha mindig jobb oldaladon alszol, akkor a füled nem tud nõni... Ez hülyeség.
dehogy. a melled attól még ugyanúgy tud nõni. amúgy meg nem csak éjszaka nõ :)
Kis korom óta hason tudok csak aludni, nincs gondom a méreteimmel.
Az orvos mondta. Én kispárnát teszek a melleim alá, azon van a melkasom hasi része.A mellem nem.
tehát úgy alá, ha állnál
A melleid ugyanúgy fognak majd nõni. De nem valami egészséges. Fõképp akkor lesz ez hátrány, mikor terhes leszel. De szerintem te még attól messze vagy :)
Baromság :D Sokáig csak hason tudtam aludni, mégis megnõttek.
A kérdező hozzászólása: huhh megnyugodtam köszi mindenki :) :) )
Aludj, ahogy kényelmes, semmi bajuk nem lesz a melleidnek!

Mennyibe kerül feladni egy 5-ös lottót? Mondjuk ha mind a 4 rublikát kitöltjük.

Legjobb válasz: úristen nem akarok hülyeséget mondani, de ha jól tudom 900 Ft körül van.

úristen nem akarok hülyeséget mondani, de ha jól tudom 900 Ft körül van.
Nem rublika, hanem RUBRIKA. A segédsorsjegyen 6 mezõ van, egyenként 225 forintba kerül a játék. Ha az összeset kitöltöd, az 1350 forint.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!