Találatok a következő kifejezésre: Ha mindenki akkor senki se az (2 db)

Ha mindenki különleges, akkor senki se az?

Legjobb válasz: Mindenki a maga módján különleges. Mindenki másmilyen.

Mindenki a maga módján különleges. Mindenki másmilyen.
De, csak mindenki máshogy:) ) És még mennyire máshogy!!
Mindenki különleges, de csak másokhoz viszonyítva; ugyanúgy, mint ahogyan mindenki magas, mindenki sovány, mindenki erõs, mindeki okos ... (Brain Storming)
senki sem különleges, csak azt hiszi magáról hogy az...
Mindenki különleges. A maga módján....

Miért van az, hogy tőlem mindenki csak kapcsolatot akar? Ha közlöm velük, hogy csak barátkozni szeretnék már nem vagyok érdekes senkinek, nem keresnek többet. Miért nem kell az én barátságom annak se akinek egyébként sok lány barátja van?

Nagyon kezd elegem lenni abból, hogy minden pasi csak azért van körülöttem mert akar valamit. Senki sem azért, mert szereti a társaságomat és szivesen lenne a barátom.

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy amúgy baromira unalmasak a témáid egy férfinek (Dzsásztin bíber, gagyi bulvárhírek, ikszfaktor, barátokközt, mentalista, dr.csont elemzések) és emiatt a többség "szex vagy semmi" elvet alkalmazza veled szemben.

Lehetséges, hogy amúgy baromira unalmasak a témáid egy férfinek (Dzsásztin bíber, gagyi bulvárhírek, ikszfaktor, barátokközt, mentalista, dr.csont elemzések) és emiatt a többség "szex vagy semmi" elvet alkalmazza veled szemben.
Én pont lánybarátot keresek, de elég csúnya vagyok, ami elég sok lánynak akadály. Minden szép csaj helyes fiúval akar barátkozni én úgy tapasztalom.
1, túl szép vagy és ezért fiú barátod nem sok lesz, de lányok közül is csak a bombázók akiknek nem lesz komplexusa melletted xd 2, vagy pedig túl idegesítõ vagy esetleg rettentõ unalmas nem ismerlek f19
A kérdező hozzászólása: Adok magamra, igyekszem jól kinézni, de vannak nálam sokkal szebb és csinosabb lányok. Na meg fiatalabbak is. Átlagosnak mondanám magam. Arra tippelek inkább, hogy mivel mostanában nem gubózom be mint régen hanem igyekszem mindenkivel kedves barátságos, közvetlen lenni szerintem ezt értik félre többen. Amúgy úgy érzem ennek ellenére nem kedvelnek igazán az emberek.
A kérdező hozzászólása: "tehát miért akarna veled lenni bárki is, ha az egyik leginkább lehetséges kapcsolódási pontot "kizárod"? " Ez az.. nagyon jól leírtad!! Pontosan ezt érzem. :( Nem tudom mit tehetnék ellene. Nem dolgozom sajnos olyan helyen ahol a közös munkahely összehozna barátilag pasikkal. Az exem autószerelõ volt, neki rengeteg barátja volt. Volt közös kapcsolódási pont. Nálam meg ilyen nincs sajna :( Hiába érdekelnek és beszélgetnék szívesen fiús dolgokról az kevés. :( Talán ha tunningtalikra járnék ott összefutnék sok hasonló gondolkozású emberrel de barátság azokból sem lesz max ismeretség. Lehet, hogy az egészet rosszul képzelem el. Kérdéses, ki a barát és ki csak ismerõs? Az akivel évente egyszer beszélek ilyen témákról vagy akivel heti többször találkozunk, akit fel tudok hivni bármivel, segit.. Elõbbibõl sok van, utóbbiból szinte egy sem :(
Nekem is van bõven elég sok lány barátom és köszönöm de nem kell több. Vagy kapcsolat, vagy szex vagy jobb ha bele se kezdünk.
A kérdező hozzászólása: De én a "sok lány barát" egyike szeretnék lenni. Úgy látom ez a poszt mindenkinél "betelt". Az exemnek is sok lány barátja volt, féltékeny is voltam rájuk mert gyakran lesz barátságból szerelem. Persze õ váltig állította, hogy márpedig õk csak barátok. Nem tudom létezik-e igazi õszinte barátság a két nem között vagy az egyik idõvel mindig többet akar? :( Nekem is van olyan gyermekkori barátom akinek tudom, hogy hajt rám és ha éppen egyedülálló vagyok mindig be is próbálkozik. Mindig elutasitom. Mégis ugyanugy barátok vagyunk. Õ valamiért nem lép le, a többiek meg egyszerre...
És mért akarsz csávó barátot? Ez az egy még nem világos számomra... Vagy adj esélyt, és "ne utasítsd el azonnal a lehetõséget, hogy több lesz belõle", vagy barátkozz csajokkal, aztán probléma megoldva...
attól tartok, te csak a pasik "figyelmét" akarod, de többet már nem... tehát te nem adsz nekik semmit, de azért elvárod, hogy õk vegyenek körül, és "befogadjanak"... ez valamiféle apakomplexus lehet, vagy simán "szûzkva" vagy... (elnézést a kifejezésért, de ez a hétköznapi megnevezése az ilyen értelmetlen csávóvadászatnak...)
A kérdező hozzászólása: Nem. Én adni is szeretnék. De mit adjak nekik ha egyszer a barátságom nem kell? Kapcsolatot pedig tényleg nem akarok. Most szakitottam (amúgy a haverjukkal.tabu kéne legyek számára) és még nem vagyok túl rajta és amúgy is sok mindenre jó egy fiú barát, a csajok nekem túl problémásak jobban kijövök a fiúkkal meg legalább megismerném behatóbbak a másik nem gondolkodásmódját, tudnánk egymásnak ismerkedési tippeket is adni, stb.. Nagyon sok jó dolog lenne. Úgy viselkedem velük, hogy legyen okuk megbízni bennem és megkedveljenek remélve, hogy máskor is megkeresnek mert jó velem dumálni.
Akkor hagyd a fenébe. Keress tovább. Egy egyedülálló pasi k*rvára nem akar csak barátként egy lányt. Az akad bõven a piacon is, .
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj ez nagyon kevés amit nyújtani tudok. Bár nem értem a többi csaj mennyivel nyújt többet, hogy nekik sikerül. Talán van néha szex is?! De az meg már milyen barátság? Áááá
Nem kell kimondani, hogy nem akarsz többet... játszd az elérhetetlent, és akkor "ideig óráig" barátok lesztek, aztán ha minõségi lesz a kapcsolatotok, sok sok érdekes témával, akkor vagy megmarad barátnak, vagy összejössz vele, és dulaláv... Problémázol itt feleslegesen... :DD (sry :P)
bocsánat, de még ezt a mondatot véleményeznem kell: "Úgy viselkedem velük, hogy legyen okuk megbízni bennem és megkedveljenek remélve, hogy máskor is megkeresnek mert jó velem dumálni." Nem akarnak a pasik dumálgatni csak úgy valamirõl, mert épp szófosásuk van... Nekünk nem kell elmondani senkinek, ha történik valami jó az életünkben, csak azoknak, akik igazán értékesek. (barátnõ, szülõk, feleség... korosztályhoz mérten) Jó veled dumálni? És mirõl beszélgetnél egy pasival? Jah az annya nem vagy, a nõje nem akarsz lenni, a feleség kizárva... nem a szexrõl szól a dolog, mert tökre nem ez a párkapcsolat közepe, de azért valami nem stimmel nálad. :\(tényleg ne haragudj a negatív véleményem miatt... 22f)
Igazából a probléma ott van, hogy a nõknek a társadalmi elismerésben van az egyik fõ boldogságforrásuk, míg a pasik "magányosan" is kigyensúlyzottak tudnak lenni... Ha nem megosztjátok egymás közt a baráti témát, hanem csak az egyik szipolyozza a másik embert, akkor nem barátok vagytok... Van olyan téma, ami téged is foglalkoztat aktívan, meg a "barátkozni vágyó pasit" is? A párkapcsolatban van a legtöbb ilyen (szex, érzelgõsködés, szerelmeskedés, érintések, megbízhatóság az élet kellemetlen területein, stb...) tehát miért akarna veled lenni bárki is, ha az egyik leginkább lehetséges kapcsolódási pontot "kizárod"? Az autószerelésrõl tudsz érdemlegesen beszélni? Vagy az idióta nõi viselkedésrõl? :) Esetleg hifi téren otthon vagy? (jó ezek béna témák, mert ezek nem igazán mozgatnak meg engem sem, de az biztos, hogy nem ugyanazon jár az agyunk, nekem pasinak, mint neked nõnek....) (remélem érthetõen írtam, de nincs kedvem átolvasni :D)
talán mert jól nézel ki és a férfiak-fiúk többségének vannak barátai ellenben nõjük nincs! én azt nem értem, hogy te mit nem értesz :)
Gondolom feltûnõen jól nézel ki.
A kérdező hozzászólása: Szerintem barátságnál egyáltalán nem is számít a külsõ legalábbis nekem mindegy lenne, de sajnos velem senki nem akar barátkozni, mindenki csak fel akar szedni. Ha nem sikerül akkor meg lelép. :(
Minek barátkozzanak egy lánnyal?
Gyere, mesélj!
Kérdezõ, te megvennél úgy egy üdítõt, hogy tudod, soha nem ihatod meg?!
A kérdező hozzászólása: Ez hülyeség. Utálom a rózsaszint és a plázamacákat. Imádok a kocsikról beszélni, érdekel tunning, a barkácsolás, PC és müszaki cuccok, lelki szemetesládának is jó vagyok mert meghallgatok mindenkit mégsem akarnak. Az üdítõs példát meg nem tudom értelmezni. A barátjuk akarok lenni nem a kitartott "megvett" nõjük. Barátsághoz nem kell pénz.
Nem a hulladékkal (kérdésedben említettek) kellene barátkozni, hanem a rendesebb emberekkel... Vagy méginkább kellett volna. Már késõ. Az ilyen ellenkezõ nemû barátságok általában legkésõbb középsuliban kell, hogy kialakuljanak.Esetleg egyetem(?) de késõbb már nincs ilyen.
A hapsik nem a nõkben látják legtöbbször a barátot. A nõket más "célra" szeretnék, pláne, ha jól is néz ki.
Egyetértek a kérdezõvel és én is ezt tapasztalom. És miért ne lehetne egy lánynak fiú barátja?
Ezek szerint csinos lány lehetsz, hogy mindenki többet szeretne tõled. Akkor meg nyilván "elfordulnak" tõled, ha egyértelmûvé teszed, neked nem jön be a másik, mint férfi. Nem szívatja magát senki, hogy bár találkozik veled, tudja, hogy sosem leszel a barátnõjük, pedig õk nagyon szeretnék ezt. Fiú-lány barátság csak akkor mûködik, ha külsõleg nem tetszenek egymásnak a felek. Barátkozni csak azzal barátkozz, akinek nem tetszel, de szívesen beszélget Veled:)
nem létezik férfi nõ barátság
Én elõsször mindíg barátként közeledtem egy nõhöz. Még azokhoz is akik tetszettek külsõre. A barátság az alap, és ez fejlõdhet tovább szerelemmé (olykor persze nagyon hamar). Így volt alkalmunk jobban megismerni a másikat mielõtt belebonyolódtunk volna bármibe is. Emberileg elég magasan volt a mércém, ezt el kell ismernem. De azthiszem ez sok csalódástól mentett meg. Minden kapcsolatom nagyon tartalmas volt. Azok amik nem látják benned az embert, csak a fizikai nõt, azok nem is igazán téged keresnek, hanem a testedet....nem sokra mennél abarátságukkal, tehát szívességet tesznek, hogy nem keresnek... gondolj erre. :)
A farkas nem barátkozik a báránnyal. Az hogy manapság ki a farkas, és ki a bárány az egy másik topic lehetne...
Velem is ez a helyzet kérdezõ. Elvileg van pár fiú barátom, de néha úgy érzem, hogy csak elvileg. Õk az elején többet akartak, mikor megismerkedtünk, de én nem akartam, így megbeszéltük, hogy csak barátok leszünk. Viszont azóta kb. csak facebook-on tartjuk a kapcsolatot, egyikkel ott is elég ritkán, nem hívnak el sehova, személyes találkozásról nem esik szó. Ha egy fiú elkezd velem beszélgetni face-en, mindig mást akar, mint barátságot, és ezt annyira utálom. Lennének fiúk, akikkel szívesen barátkoznék, de õk nem ezt akarják, pedig elõfordulhat, hogy a barátságból egy idõ után szerelem lesz, de õk persze erre nem gondolnak, vagy ha gondolnak, nem jó nekik, inkább keresnek olyat, akivel össze lehet jönni.:S Néha utálom a pasikat.:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!