Találatok a következő kifejezésre: Ha mindenki akkor senki (17 db)

"Ha egyedülálló vagy, senkinek se kellesz, de ha kapcsolatban vagy akkor mindenki téged akar? " ez ugye h így igaz? :D

összejöttem egy lánnyal kb. 2 hete, és most rámírt egy másik lány, h szeretne ismerkedni...hát mondom ilyen nincs. addig nem érdeklődött, de a rám írt...

Legjobb válasz: Én sose kellettem senkinek, azután sem, hogy komoly kapcsolatom lett. Nem mintha érdekelne :D

Én sose kellettem senkinek, azután sem, hogy komoly kapcsolatom lett. Nem mintha érdekelne :D
igen, a nõknél ez így mûködik. Ha látják, hogy egy férfi bejön a többi nõnek, akkor pároodásra alkalmasnak gondolják, ezért nekik is õ kell.
Ez tényleg így van! :D
23:36 az is elég, ha úgy csinálsz, mintha becsajoztál volna. :)
Tehát ahhoz, hogy becsajozzak elõbb be kell csajozzak:)
A kérdező hozzászólása: látom, mindenki egyetért! :D
Nem minden esetben igaz. Én például 5 hónapja vagyok párkapcsolatban (az elsõ párkapcsolatom), és mielõtt elköteleztem magam sokkal több udvarlóm volt, mára már viszont alig nyomulnak, mert talán vágják a szitut, hogy ha összejöttem valakivel végre akkor az nem a semmiért történt és felesleges engem "akarniuk" 19/L
igaz!
ez nagyon igaz :DD
sajnos igen... nekem vhogy ezért nincs sosem barátom :DD
Bezony. Mert ha kapcsolatban vagy, más a viselkedésed, ha szerelmes is vagy, akkor ragyogsz is mellé. :]
Egyértelmûen. A szerelem széppé (szebbé) varázsol. :)

Ha mindenki különleges, akkor senki se az?

Legjobb válasz: Mindenki a maga módján különleges. Mindenki másmilyen.

Mindenki a maga módján különleges. Mindenki másmilyen.
De, csak mindenki máshogy:) ) És még mennyire máshogy!!
Mindenki különleges, de csak másokhoz viszonyítva; ugyanúgy, mint ahogyan mindenki magas, mindenki sovány, mindenki erõs, mindeki okos ... (Brain Storming)
senki sem különleges, csak azt hiszi magáról hogy az...
Mindenki különleges. A maga módján....
Akkor most lehet nyomulni???:D
Murphy törvénye
A kérdező hozzászólása: Kettes, esküszöm nem láttam. Ráadásul õ srác én meg lány vagyok.
hé, ez a fiuknál szokott lenni, fiukra igaz!
Kettes vagyok, nem azért írtam, mert baj, hogy hasonló kérdést tettél fel. :) Csak mutattam, hogy volt egy ilyen. És függetlenül attól, hogy õ srác volt, te pedig lány vagy, pontosan ugyanazt a választ adnám a te esetedben, mint az övében (az övénél a hármas válasz az enyém), csak nyilván a te szituációdra átfogalmazva. Egy lányra ez ugyanúgy érvényes, mint egy srácra.
amikor boldog vagy, elvileg a kisugárzásod is más, ebböl kifolyólag több embernek tetszhetsz legalábbis nekem ezt mondták :)

Hová fordulhatok, hogy a bizonyíthatóan rossz, Igügyi. Orv. Szakért. Vélemény-miatt? Mert emiatt mindenemet elvesztettem és ha nem találok megoldást akkor még a 10 éves tartósan beteg unokámat is, akinek senkije nincs rajtam kívül.

2005-2008-ig 67% rokkant nygd. voltam,2008-2010.V.hóih 54 %-os. 2010.V.hóban jogellenesen 35% fellebbezések után 42% 2012.-ben IG.ORV.Szak. 45%. 2011.év felül vizsgálata miatt.Tökéletesen tisztán látszik a folyamatos szabálysértés. Mit tegyek ellátás nélkül maradtam? Nem bírom tovább!

Ha mindenki csodálkozik rajta, hogy szûz vagyok 26 évesen, akkor miért nem akarja senki elvenni?

Régebben szégyelltem azt, hogy szûz vagyok, de ma már annyira belefásultam az egészbe, hogy nem érdekel. Nem üvöltöm világgá, nem írom ki a homlokomra, de ha szóba kerül nem szoktam kerülni a témát és szépíteni az igazságot. "Nem vagy csúnya, tõled sokkal csúnyább emberek szexelnek vagy van barátnõjük." "Nem vagy hülye, sõt, intelligens vagy, tõled sokkal hülyébb emberek szexelnek vagy van barátnõjük." "Nem vagy bunkó, tõled sokkal bunkóbb emberek szexelnek vagy van barátnõjük." "Gazdag az nem vagy, de tõled sokkal kedvezõtlenebb anyagi helyzetben élõ emberek szexelnek vagy van barátnõjük." Ezeket szoktam hallani felváltva és már nagyon elegem van. Nem vagyok jó a csajozásban és bulizni sem járok, de mindig normális és kedves szoktam lenni a lányokkal, próbálok bókolni nekik, de ennél nem megy tovább. Mit kéne tennem?

Legjobb válasz: Veszítsd el valahol.. úgyis az a szokás.

Veszítsd el valahol.. úgyis az a szokás.
szia kérlek küldenél magadról egy képet :) 20 l
sajnos ezt te nem nagyon láthatod magadról, mert még nem élted át a párkapcsolat adta felvilágosulást, mi után rájössz hig y mekkora ökörségeket tettél meg egy kis punciért 12 voltam
egy férfi szájából, elég furcsán hangzik az , hogy miért nem akarja valaki elvenni a szüzességem :D hát azért. nem éertem miért kell annyira erõltetve hajszolni a szüzesség elvesztését. persze én is ilyen voltam, 25 évesen sikerült, de azóta is együtt vagyok barátnõmmel. visszagondolva , szerintem a baj ott volt, hogy nem csak a szex utáni vágy volt az ami miatt szexelni szerettem vóna, hanem megpróbáltam görcsösen megfelelni a környezetnek. és ezt talán megérzik a lányok. kínos leszel, nem jkezdenek veled
3. és 10. jól mondja. Felesleges ezen agyalni! Foglalkozz a saját életeddel, és ne azt lesd állandóan hogy a másik mit csinál, milyen van, vagy épp milyen loty*kat dug. Szerencsére az élet túl szép, és túl sokrétû, hogy csakis a szexben merüljön ki!
Mért nem akarja senki se elvenni? Egyszerû :D mindenki csodálkozik az út közepén lévõ sérülten, de kevesen mennek oda elsõsegélyt nyújtani, vagy egyáltalán nem. (Remélem érthetõ voltam) Mit tegyé? :D ne agyaljá ezen.
Menj el bulizni, igyál, érezd jól magad, szedj fel valakit, és fektesd meg. 26 évesen már felesleges várnod az igazira...
Hívj el randizni egy nõt. Ha nemet mond, hívj el egy másikat. Aztán hívd el újra. Nem fog a szádba repülni a sült galamb. :)
"vajon milyen elvárásai lehetnének ilyen korban a lányoknak? " Hát azért a vacsorára sem mennek el egy Trabival :) http://www.youtube.com/watch?v=0iyeUcFKRv4
vajon milyen elvárásai lehetnének ilyen korban a lányoknak? hogy õ finanszírozza a vacsit amit elõtte illik tartani nehogymár saját magukat is kéjencnek gondolják hogy semmi körítés csak az. ja meg hogy tisztelettudóan viselkedjen velük: menet után kisérje õket haza közben pedig beszéljen szépen. bírom amikor az úgynevezett "átlagos mennyiséget szexelõk" találnak egy szûzet és annyira feltupírozva beszélnek neki a szexelésrõl a mint valami olyan mechanikai mûveletrõl amit nettó két szemeszteren át kéne tanulni...
Küldenél egy képet magadról? Ha nem akarsz nem kell, csak kíváncsi lettem, azok miatt amiket másoktól idéztél, de persze megértem, ha ez után a vallomás után nem akarod az arcodat is megmutatni.
Menj el egy kur*ához. Nem ciki. Lehet tanítana pár dolgot, ami késõbb jól jön és változtatna a hozzáállásodon, hogy késõbb összejöjjön a dolog. Mert azért ebben a korban már vannak elvárásai a lányoknak. Am ha küldesz képet, megmondhatom, h a külsõddel van-e a gond. A többi ízlés kérdése.
Miért kell ezt így túl misztifikálni? nem szeretkeztél még. és? inkább találd meg azt az embert 30 évesen, akivel le tudod élni az életed, minthogy 60 éves korodig meghágj 50 nõt...
hát ha a homlokodra nem is ide azért kiírtad
Próbáld ki egy napra, hogy teljesen leteszel az összes nõrõl. Hogy nem akarsz senkit. Hogy teljesen elengedsz. De tényleg. Mondd ki hangosan, hogy nem kell senki. Ha felhív aznap egy csaj, nyomd ki! Akkor feloldod a görcsöt és utána minden menni fog.

Mi lenne akkor ha az országban mindenki egyöntetüen nem fizetne a bankoknak mert duplájára emelték a törlesztő részleteket? Senki nem fizetne! Akkor min denkitől elvennék a házát?

Legjobb válasz: Ha a ház volt a fedezet elvennék, aztán mindenki fizethetne szép magas bérleti díjat, ha lakni akar valahol.

Ha a ház volt a fedezet elvennék, aztán mindenki fizethetne szép magas bérleti díjat, ha lakni akar valahol.
Csõdbe mennének a bankok, ami magával rántaná az összes betétes, többek között a cégek csõdjét, és következõ hónaptól már a fizetésedtõl is elbúcsúzhatnál.
Ebben az országban mikor volt utoljára, hogy emberek EGYÖNTETÛEN csináltak bármit is egy cél érdekében?
Ez a baj ezzel az országgal, hogy a nép annyi fele húz, ahányan vannak. Ha összefognánk, akkor lehet el lehetne érni valamit. De sajnos ez itt nálunk, magyaroknál nem mûködik. Ezt az egy dolgot eltanulhatnánk a romáktól:)
sztrájk!!! FOGJUNK ÖSSZE A KÖCSÖG BANKOK ELLEN!! ÉLEN AZ OTP-VEL!!!!!! IGY IS UGY IS UTCÁRA KERÜLÜNK...
Szeretném látni az összfogást.. Nem a törlesztés nem kifizetését kellene szorgalmazni. Bemennénk dolgozni és egészen egyszerûen olyan lassan dolgoznánk, 10-d annyit, mint a valaódi teljesítmény.

Kaptam egy levelet a munkaügyitõl állásajánlat céljából ami jó csak az a gondom van egy 3 éves gyerekem akire nem tudnék senkire bizni mert mindenki elfoglalt. Gyerekemet fölvennék az oviba, ha elfogadnám az állást?

Segítsetek, köszi

Legjobb válasz: Nálunk az oviba felvennék a fiam csoportjába a barátnõm gyerekét, aki decemberben töltötte a 3-at. Csak õ vár szeptemberig, mert jelenleg bölcsödés a fia. Kérdezd meg, mit veszítheztsz? Elvileg amúgy nem lépett életbe a 3-tõl kötelezõ ovi szabály, de mini csoportok több helyen vannak. Húgomnak a kisfa 2,5 éves, és februárban kezdheti az ovit.A fent említett ovik egyike Tatabányán van a másik Fertõszentmiklóson. Gondolom, ha ebben a két oviban van ilyesmire lehetõség, akkor máshol is.

Nálunk az oviba felvennék a fiam csoportjába a barátnõm gyerekét, aki decemberben töltötte a 3-at. Csak õ vár szeptemberig, mert jelenleg bölcsödés a fia. Kérdezd meg, mit veszítheztsz? Elvileg amúgy nem lépett életbe a 3-tõl kötelezõ ovi szabály, de mini csoportok több helyen vannak. Húgomnak a kisfa 2, 5 éves, és februárban kezdheti az ovit.A fent említett ovik egyike Tatabányán van a másik Fertõszentmiklóson. Gondolom, ha ebben a két oviban van ilyesmire lehetõség, akkor máshol is.
A kérdező hozzászólása: Köszi
Ahogy az elsõ válaszoló is írja, kérdezd meg az ovit, nem veszíthetsz semmit. Esetleg ha van családi napközi a környéken, õket is meglehetne, ott lehet hogy nem annyira szigorúak a szabályok, hogy megvan mikor van a beirtás. Korábban beszéltél már ovival, eredetileg mikor ment volna elõször oviba?
Szia! Már voltál "interjún" a munkáltatónál? Nem csak 3 hónap határozott idejû munkára vennének fel? Nekem is jött levél, de csak ápr. 31-ig foglalkoztatnának.

Miért van az, hogy ha szeretnék kapcsolatot, soha senki nem jön, amikor pedig nem szeretném, akkor mindenkinek hirtelen én leszek a Nagy Õ?

Szakszerű választ szeretnék.

Legjobb válasz: Én úgy vettem észre, hogy mindkét nemnek sokkal vonzóbb az a személy, aki nehezen/nehezebben elérhetõ, aki úgyszólván kéreti magát, aki boldog. Tehát aki párkapcsolatban, az nehezen elérhetõ, meg kell hódítani és jó esetben boldog is, ami tudatosan vagy tudattalanul kisugárzódik a külvilágba. Aki stabil párkapcsolatban él, az kiegyensúlyozottabb, ami szintén imponáló. Aki belül rendezett, azon kívül is meglátszik ez.

Én úgy vettem észre, hogy mindkét nemnek sokkal vonzóbb az a személy, aki nehezen/nehezebben elérhetõ, aki úgyszólván kéreti magát, aki boldog. Tehát aki párkapcsolatban, az nehezen elérhetõ, meg kell hódítani és jó esetben boldog is, ami tudatosan vagy tudattalanul kisugárzódik a külvilágba. Aki stabil párkapcsolatban él, az kiegyensúlyozottabb, ami szintén imponáló. Aki belül rendezett, azon kívül is meglátszik ez.
B**dkiiii! Ebben van valami! Pont ezt kérdezném én is! ez különös..velem is így van O.O
Mert az élet ilyen. Ad, amikor amúgy is van, és elvesz, ha éppen padlót fogtál is.

Csak én érzem úgy, hogy senkinek nem vagyok fontos, én ha látnám hogy egy barátom a padlón van akkor mindent megtennék érte h felvidítsam miért érdekek az emberek, velem van csak ez így?

Legjobb válasz: Most azt várod, hogy megsajnáljalak? Szedd már össze magad. Nem, nagyon sok bunkó ember van aki a csak a saját érdekét nézi. És tudod, hogy miért? Mert lehet, hogy most jót teszel valakivel, aki aztán tönkretesz téged. Na ezért. Ne csodálkozz.

Most azt várod, hogy megsajnáljalak? Szedd már össze magad. Nem, nagyon sok bunkó ember van aki a csak a saját érdekét nézi. És tudod, hogy miért? Mert lehet, hogy most jót teszel valakivel, aki aztán tönkretesz téged. Na ezért. Ne csodálkozz.
A kérdező hozzászólása: nem várom, pont h utálom az embereket, egyedül vagyok csak magamra számíthatok, nem mutatom ki az érzelmeimet soha senkinek, de most nagyon eltörtem
Csak te érzed úgy. Nekem ismeretlenül is fontos vagy. Met ha valaki meghal, belõlem is egy rész meghal.
A kérdező hozzászólása: te akkor egy nagyon önzetlen ember vagy!! :) örülök, hogy vannak még ilyen emberekmint amiilyen te vagy
Ha utálod az embereket, miért vársz tõlük kedvességet?
Ahogy mondod.. Ez a "Magyar" beidegzõdés.
Ahogyan írták. Aki fûvel fával lefekszik az r...nc, aki meg csak játssza az eszét, az szûzkva. Azt pedig, hogy prûd, aki erkölcsileg normális, csak a ri...cok, meg ezen véglények díszf...ai állítják.
Az elõbbi, csak az utóbbiak közt van így. A normálisak között erkölcsös lánynak hívjuk az ilyet.
Na és ki mondja h prûd vagy? ha meg ezt mondják mit foglalkozol velük? :)
Hát igen.Nagyon nehéz megtalálni a középutat.De tényleg... -.- Am meg senkit nem érdekel kivel kavar és kivel nem.Fõleg buliban.Ott dugásra megy minden.Szóval az értelmi szint a béka segge alatt. Ezeknek a véleményére adsz?
ez hülyeség senki se mondja h prûd az illetõ a r*banc máár gyakoribb
ha játszik mindenki érzéseivel, meg benyalja magát mindenkinél, meg flörtöl mindenkivel, de nem fekszik le velük akkor szûzkva
gondolom le ribbb*ncoztak, vagy le prûdöztek és ide jöttél sírni. Próbálj meg állandó kapcsolatot találni és akkor nem leszel se prûd, se ribbb*nc!
Ha csak kavar akkor nem de ha mindenkivel összefexik akkor igen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!