Találatok a következő kifejezésre: Ha minden vagyunk csak együtt, akkor (16 db)

Ha minden másnap vagyunk csak együtt, akkor kisebb az esély a terhességre, mint ha minden nap szeretkeznénk?

Legjobb válasz: Naná,pont a fele az esély!De szerintem nem kell ezzel ilyen szinten foglalkozni,minnél jobban görcsöltök rajta,annál nehezebben jön össze az a bébi!! Élvezzétek egymást akkor és annyiszor,ahányszor jól esik és ne kötelezõ gyerekgyártási procedúra legyen helyette minden másnap!Szerintem...Sok sikert!

Naná, pont a fele az esély!De szerintem nem kell ezzel ilyen szinten foglalkozni, minnél jobban görcsöltök rajta, annál nehezebben jön össze az a bébi!! Élvezzétek egymást akkor és annyiszor, ahányszor jól esik és ne kötelezõ gyerekgyártási procedúra legyen helyette minden másnap!Szerintem...Sok sikert!
szia. Szerintem se a tevékenységre, hanem az élvezetre koncentra´ljatok.Arra próba´lj "odafigyelni", hogy a szeretkeze´skor elélvezz, mert megkönnyíted a spermiumok haladását a "cél" felé. sok sikert. ne sokat gondolkozz rajta, mert a pszihé ront az ese´jeken.
Nem csökken az esély! Sõt, ha lehet így fogalamazni, direkt jó is, mert így van ideje újratermelõdni a spermáknak. De egyébként egyet értek az elõttem szólókkal, ne a "gyerekgyártás" legyen a lényeg a szex-ben, hanem az élvezet. Így nagyobb az esély.
Ne félj: az esély nem csökken, hiszen a spermiumok is, és az érett petesejt is egy napnál tovább életképesek, tehát ha minden másnap vagytok egymáséi, az e tekintetben olyan, mintha minden nap együtt lennétek. Ne csüggedj, ha mégsem sikerül elsõre: az esetek döntõ többségében két-három hónap után jön össze a baba! Kitartó és kellemes próbálkozást kívánok!

Ha több mint fél éve vagyunk együtt akkor csak "arra" mehet?

Úgy értem, hogy már több mint fél évesek vagyunk és még nem szexeltünk... ha valaki csak "arra" menne akkor a bn?je mellett maradna ennyi ideig? Remélem értitek...

Legjobb válasz: Ezt csak te érzheted,hogy milyen veled a barátod. Sztem viszont szeret téged ha szex nélkül együtt vagytok már ennyi ideje:) Meg a korotoktol is függ. Mi 4 honap után feküdtünk le ugy h mind a ketten 16 évesek voltunk.

Ezt csak te érzheted, hogy milyen veled a barátod. Sztem viszont szeret téged ha szex nélkül együtt vagytok már ennyi ideje:) Meg a korotoktol is függ. Mi 4 honap után feküdtünk le ugy h mind a ketten 16 évesek voltunk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Ez aranyos volt :) )
kedves Bizalmatlan! én írtam az elõzõ hsz-t. :) ) és azt szeretném mondani, hogy ha nem szûz, akkor meg még inkább nehéz neki kontrollálni magát, úgyhogy ne aggódj! nem hiszem hogy el fog hagyni. Ha ilyen sokáig nem hagytad magad, akkor nagy kincs leszel neki, miután megkapott. :)
A kérdező hozzászólása: Szerintem puszta félelem, mert elég sok olyan pasi van a környékemen (ismerõsök, barátok) akik mindig mndogatják, h nekik csak "arra" lenne jó egy csaj stbstb. Mondjuk a barátomtól még nem igazán hallottam ilyet. õ már nem szûz... Nekem is mondta sokszor, h nyugodtan bízzak meg benne mivel nem arra megy... De vhogy mégis bennem van az, h otthagy miután lefekszem vele :S pettingelni is 5 hónap után pettingeltünk és még szûz vok!
Nem hiszem hogy csak arra menne. fõleg ha õ is szûz még.
Hát szerintem sem arra megy ki a játék.Fél évet nem vár senki ilyenre.Nálam egy hónapot várt egy pasi, hogy lefektessen.Mikor nem kapott meg lelépett. A férjemmel már aznep lefeküdtünk mikor megismertük egymást, és mint a mellékelt ábra mutatja, komolyan gondoljuk:) Igaz egyikönk sem volt szûz, és 20on felül voltunk mind a ketten. Bár tényleg érdekes kérdés, hogy miért gondolog, hogy csak le akar fektetni.
Én nem is értem.. miért gyanítod ezt? Kár, hogy nem írtad bele a kérdésbe, pedig fontos tényezõ. Amúgy ez nagyon sok mindentõl függ.. de leginkább attól, hogy mi indít el benned egy ilyen gondolatot! Puszta félelem?
Mi majdnem 10 hónapja vagyunk együtt, és még nem feküdtünk le, 16 évesek vagyunk. :) És tudom, hogy tényleg szeret, és nemcsak azért van velem, hogy majd egyszer "ellopja"... A srác viztos nem azért van veled, mert csak "arra" hajt, szerintem szeret, bár ezt te érzed jobban! :) És azért 17 évesen már erõsen gondolkodnak, sõt nemcsak gondolkodnak, hanem tevékenykednek is... Örülhetsz, hogy ilyen barátod van! :)
Figyelj! Az ilyen pasi tuti h nem a szexre megy:) az naon yo, hogy már több mint féléve együtt vagytok és nem olt még az:) ez szép!:) nem tom h birjátok ki:D De mi a páromal már az 1 héten megtörtént és nem bántuk meg, már több mint 3 hónapja:)
A kérdező hozzászólása: õ 17 én 16
Egyértelmû, hogy nem azért van veled.Viszont már lehet, hogy vágyik rá-rád ami nem csoda és méginkább azt jelenti, hogy szeret. Sok sikert:D ddrukkolok nektek
Miért lenne korai????ha akarod mindent bele ha meg nem akkor nem
Szerintem már késõ... Igazat szóltak a filmben, nem azért nem fekszik le a nõ, hogy fentartsa a pasi érdeklõdését, hanem mert fél h otthagyja utána....-és az utóbbi alapján lehet várni fél évet is hogy megbízz benne, mint vmi 15 éves kislány- de utána is vége lehet, attól h tovább vár, ugyanúgy vége lesz...
igen ha lefekszel vele akkor mégjobban kívánni fog... és nemkorai egyáltalán...
Hidd el, hogy szex után még jobban fog vágyni rád :)
A kérdező hozzászólása: csak félek h elõbújik belõle a "tipikus férfi" odaadom magam akkor már nincs benne vadászösztön, és mivel 3hét után már megtörtént nem fog vágyni rám...:S
nemkorai. 2 hónap randi után már azért volt idõtök megismerni egymást. igazából nem azon van a hangsúly h mióta jártok, hanem azon h ismeritek e már eléggé egymást. a túl korai szexet is azért szokták elítélni, merthogy még idejük sem volt összeismerkedni....de nektek 2 hónap alatt, plusz a 3 hetes együttlét alatt azért már volt rá idõtök. nyugodtan feküdjetek le.
Nem korai, nem vagy már 15 éves. 21/F
Nem korai. Fõleg ha szûz vagy. lassan vén lány leszel. És nem szabad ezen ennyit agyalni. Te már így nemtudom hogy élvezed a szexet de szerintem sehogy.
Ezaz a 15:27 es nagyon jól elmondja. Miért kéne büntetni a komolyakat? Szóval úgyértem aki egyéjszakát akar az rögtön megkapja a diszkóban. Nemtudom ki találta ki hogy aki meg komolyat szeretne azt hónapokig szívatni kell. Szerintem valami vallásos feminista lehetett.
A kérdező hozzászólása: nemvagyok szûz szerencsére, de valami valóságalapnak tényleg kell lennie, ha a legtöbb lány elég sokat vacilál ezen a téren. Mondjuk az is igaz h akkor nem talizgatott volna velem hónapokig ha csak "arra" menne..sokáig húzni a dolgot úgyse tudom, mert ha 2ember együtt alszik olykor olykor, akkor nemcsak fekszünk egymás mellett mint egy darab fa:D
15:27 vagyok és lány..és 22...és elég okos, t udom :D :p .köszi ez együttgondolkodást :) miért ne lett volna Veled hónapokig ha csak szexet akar??Lehet nem találna mást, aztán ugy gondolja h ellesz veled... jó nem monodm h nálad így van, de van ilyen,


Egy hónapja hagytam abba a fog. gátlót. 3 napja kellett volna megjönnie. Amióta abbahgytam nem voltam együtt senkivel. Lehet h előtte estem teherbe csak a gyógyszer miatt megjött? És ha nem vagyok az akkor kb mennyi idő amig rendbe jön minden?

Legjobb válasz: Hát ez attól is függ szerintem mennyi ideig szedted! Nekem 62 nap után jött meg elõször és bár ettõl sokan kiadtak, makk egészséges vagyok,voltam dokinál! Nekem õ azt mondta 90 nap a max. amit várni lehet!

Hát ez attól is függ szerintem mennyi ideig szedted! Nekem 62 nap után jött meg elõször és bár ettõl sokan kiadtak, makk egészséges vagyok, voltam dokinál! Nekem õ azt mondta 90 nap a max. amit várni lehet!
Nem bíztatlak sok jóval, én pont egy éve hagytam abba a gyógyszert, és kb három hónapja állt be megint rendesen a menszim. Elsõ hónapban rendesen megjött, utána két hetet késett, és csak két napig tartott, utána egy héttel hamarabb jött meg, megint csak kevés, utána megint hamarabb, utána késõbb ááááááhhhhhh és így tovább. Tarts ki, elõbb utóbb be fog állni.
Nem vagy terhes, hiszen nem voltál senkivel. A szervezetednek kell egy kis idõ, amíg visszarázódik a normális kerékvágásba.
Szia, én a saját esetemet tudom elmondani, hat év :( után tavaly novemberben hagytam abba, utána hat héttel jött meg elõször, de még úgy, ahogy a gyógyszer alatt, semmi fájdalom, semmi görcs, rövid, gyenge, semmi rosszkedv=semmi pms. Aztán teljesen rapszódikusan jött meg, ahogy kedve volt, volt, hogy 42 napra, volt, hogy 30-ra, már frászt kaptam, gondolhatod, nem volt még tervben baba, úgyhogy havonta teszteltem, persze semmi, és most júliusban (!) jött meg úgy, mint elõtte, olyan 30 naponként van, fáj, mint a gyógyszer elõtt, rossz kedvû vagyok, stb, tehát újra mûködik a rendszer. :) Mindezt azért írtam le ilyen hosszan, hogy érzékeltessem, semmi gond, sok hormon bezavart, észhez kell térni a testünknek. Viszont ha még évek múltán is zavar van, szerintem érdemes dokihoz menni, be tudja állítani, nekem õsszel ez jött volna... bocs, ha hosszú volt. üdv

Szerintetek egy 14éves fiu ha azt mondja hogy örökre szeretni fog, azt gondolhatja komolyan? Több mint 1éve együtt vagyunk és előttem csak pár hetes kapcsolatai voltak. Kössz annak aki válaszol :D

Legjobb válasz: Gondolhatja komolyan, de nagyon fiatalok vagytok még ehhez. Kicsi az esély, hnogy tényleg együtt maradtok. De drukkolok :)

Gondolhatja komolyan, de nagyon fiatalok vagytok még ehhez. Kicsi az esély, hnogy tényleg együtt maradtok. De drukkolok :)
Gondolhatja. Egyik ismerõsöm 15 volt barátnõje 14 mikor összejöttek. Máig együtt vannak. Ennek már 13 éve. Kell ennél jobb példa? :) Bár azért ez nem szokványos sõt ritka, de gondolhatja komolyan is.
Komolyan gondolja, de nyugi, nem úgy lesz. :D Én legutóbb fél éve hallottam 20 éves barátnõmtõl, és már nincs lókuki se. :P
gondolni természetesen gondolhatja...hogy úgy lesz-e az már sok mindenen múlik...
kivételek erõsítik a szabályt! "addig még sok víz lefolyik a Dunán..."
Simán! Miért ne? De lehet, hogy akár egy hónap múlva épp miattad fog derékba törni a terve :-(
A kérdező hozzászólása: kösz szépen =)

A párommal már 2 éve együtt vagyok, de majdnem minden napunk veszekedésből áll, meg minden kis apróságon kiakad. én szeretem, és ezt mindig ki si mutatom neki, de ő meg csak akkor ha már összvesztünk nekke mi lehet az oka?

Meg már gondolkoztam azon is hogy szakítok vele, mert nem hiszem hogy ezt sokáig birom idegekkel, meg mások is mondják, hogy szakítsak vele, mert bunkó, meg csak szerintük kihasznál. ( ebben mondjuk sajnos van valami) és nem tudom hogy közölhetném vele hogy szakítok vele, ha valkinek van pár ötlete leírhatná. Akár még üzibe is.

Legjobb válasz: Mondd meg neki, hogy ezt nem bírod tovább, és kész. onnantól határolódj el, ne szólj hozzá, ne keresd, ha válaszolsz valamelyik megkeresésére, legyél tá- volságtartó, ne foglalkozz vele stb stb..

Mondd meg neki, hogy ezt nem bírod tovább, és kész. onnantól határolódj el, ne szólj hozzá, ne keresd, ha válaszolsz valamelyik megkeresésére, legyél tá- volságtartó, ne foglalkozz vele stb stb..
Szia! Szerintem is szakíts vele. Nem érdemel meg téged egy ilyen pasi. Ez nem egy kiegyensúlyozott és harmonikus kapcsolat... és is voltam már így. 1-2 hónapomba telt mire kimondtam, hogy vége. Egyerûen mondd el neki, hogy te nem érzed jól magad ebben a kapcsolatban. Bár azt nem tudom szereted-e...?
Elõbb-utóbb eléred azt a pontot, amikor már végképp nem bírod tovább és simán szakítasz vele. Addig valószínûleg nem, mert gyenge vagy.Kezdetnek próbálj meg kevésbé "szeretetkimutató" lenni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat... sokat segítettek! van viszon még valami, ha olyasmit mond hogy megöli magát ha elhagyom mit mondjak?
Ne hagyd magad zsarolni!Ez szenyaság részérõl!Ha meg akar halni, haljon meg.Nem a Te felelõsséged, egyedül az övé.Egy embertõl, aki ilyennel próbál meg érzelmileg zsarolni, cifrább dolgok is kitelnek!Biztos lehetsz benne, hogy nem tenné meg. Menekülj!

Mit tennétek akkor ha a párotok/szerelmetek akivel együtt éltek egy idő után egyszer csak belédköt vagy veszekedés után megüt/bánt. Hagyod magad és várod a csodát, hogy majd egyszer minden rendben lesz? Vagy Segítséget kérsz minnél hamarabb?

Legjobb válasz: Nem! Én alapvetõen olyan típusú nõ vagyok, hogy nálam ilyen esetben 2 véglet létezik: 1.) elsõ pofon után elhagyom 2.) visszaütök Édesanyámat is éveken keresztül bántotta apám, így nálam ez válóok.

Nem! Én alapvetõen olyan típusú nõ vagyok, hogy nálam ilyen esetben 2 véglet létezik: 1.) elsõ pofon után elhagyom 2.) visszaütök Édesanyámat is éveken keresztül bántotta apám, így nálam ez válóok.
Nálam is az, mint az elsõnél. Az elsõ utés/pofon után költözés! (akár õ, akár én). Nem tûrném el egyetlen pasitól, sõt, nõtõl sem, hogy megüssön.
hál' Istennek mi nem szoktunk veszekedni, de egyszer próbálna megütni... úgy tökönrúgnám, hogy a következõ nõjének biztos nem lesz gyereke :)
Hát én kinevetném.
Otthagynám. Nálam is válóok.. Max ha eztán félnék tõle, akkor akkor pakolnék el, mikor nincs otthon, mikor nem számít rá. Persze beavatnék barátot, hogy tudjon segíteni ebben. Mióta vagytok együtt???
Elhagynám azzonal ha egyszer megüt máskor is meg fog.
Menekülnék. Nagyon, nagyon gyorsan. Senkinek nincs joga megütni a másikat. Még a szülõnek sem a gyerekét. És igaza van az elõttem szólóknak, aki egyszer megüt, máskor is megteszi. Tudok segíteni valamiben?
A kérdező hozzászólása: Nem én most szingli vagyok csak anno anyumat bántotta apum és mivel kicsi voltam nem tudtam róla..Aztán senki nem mondott semmit és a napokban derült ki hogy akire felnéztem csalódnom kellett..Én apumat is nagyon szerettem de ezek után ránézni nem tudok....3 hónapja nem beszéltünk már... Szerintetek bunkóság az én részemrõl? Hogy nem beszélek vele? Nem tudok ránézni sem? Hogy nem mentem el hozzá azóta látogatóba?
Az aktus közben kéz segítségével a csikló ingerlésével próbáltátok már?!....
Ez idõbe tellik, gyakorolni kell és megismerni magad és a pasidat is. Nekem is kb egy év rendszeres szexuális élet után sikerült elõször és aztán sem minden alkalommal, mostmár azért belejöttem. :) Tudnám ajánlani, hogy mikor benned van a pasid akkor húzd össze és ernyeszd el a hüvelyizmaidat, nekem így sikerült eljutnom és a páromnak is nagyon jó. Ezt elõtte tudod csak úgy ülés vagy fekvés közben gyakorolni egyedül és kicsit fura, de ha belejössz és ritmusosan csinálod szex közben akkor nagyon jó lesz mindkettõtöknek. Ezt egy kámaszutra könyvben olvastam de tényleg jó!
Mielõtt még magadban kutatnád a probléma forrását, meg kell tudnod, hogy ez általában nem a nõk hibája, ha nem tudnak elélvezni szex közben.Sajnos a férfiak nagyobb többsége nem nézi a nõk érdekeit.Ez elég felháborító.De ha van rá módod vezesd rá a barátod, hogyan szereted.Próbáljatok ki sokféle pózt és ami neked tetszik az neki is meg kell feleljen. :D
még nem ismertétek ki a tested(te se) ha tudod h mi jó neked akk mond meg neki
Egyetértek az elõttem szólóval. Próbálj meg olyan pózba helyezkedni, ahol te irányítod a mozgást.Pl: te vagy felül. Így ki tudod tapasztalni, hogy neked hogy a legjobb. De ne kapkodjatok, ki kell ismerni egymást. Sok sikert, és tudom hogy elszomorít, de azért egy próbát megér.
A párod bunkó. Beszéld meg vele, vagy koptasd le.
Nem biztos, hogy szerelembõl irja oda. Sokan kritizálják a facebookot, mert kapcsolat romboló. Szerencsére én még ezt nem tapasztaltam. De szar kapcsolat lehet az amit a facebook tönkre tud tenni.
Már megint a Facebook, menjetek ki a szabad levegõre és ismerkedjetek személyesen, ne virtuális hülyeségekkel szórakozzatok!
És ez 3 év mulva jutott eszedbe? :)
A kérdező hozzászólása: A kommentet ma pillantottam meg. Ez most volt pár napja. :/
most ezt mi dontsuk el helyetted, hogy gaz-e...?ha felmerult benned a kerdes, akkor nyilvan annak erzed, es ezt neked kell megbeszelned a pasiddal.

Amikor a párommal együtt vagyok mindig fáj a bal oldalam. De csak akkor ha hátulrol csináljuk. Ez mitől van?

Legjobb válasz: Valószinûleg nem a te méreted a partnered,vagy csak nem akarod még eléggé a dolgot.

Valószinûleg nem a te méreted a partnered, vagy csak nem akarod még eléggé a dolgot.
Valószínûleg hátrahajló a méhed:) nekem is ez a problémám


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!