Találatok a következő kifejezésre: Ha minden vagyunk csak együtt, (26 db)

Ha minden másnap vagyunk csak együtt, akkor kisebb az esély a terhességre, mint ha minden nap szeretkeznénk?

Legjobb válasz: Naná,pont a fele az esély!De szerintem nem kell ezzel ilyen szinten foglalkozni,minnél jobban görcsöltök rajta,annál nehezebben jön össze az a bébi!! Élvezzétek egymást akkor és annyiszor,ahányszor jól esik és ne kötelezõ gyerekgyártási procedúra legyen helyette minden másnap!Szerintem...Sok sikert!

Naná, pont a fele az esély!De szerintem nem kell ezzel ilyen szinten foglalkozni, minnél jobban görcsöltök rajta, annál nehezebben jön össze az a bébi!! Élvezzétek egymást akkor és annyiszor, ahányszor jól esik és ne kötelezõ gyerekgyártási procedúra legyen helyette minden másnap!Szerintem...Sok sikert!
szia. Szerintem se a tevékenységre, hanem az élvezetre koncentra´ljatok.Arra próba´lj "odafigyelni", hogy a szeretkeze´skor elélvezz, mert megkönnyíted a spermiumok haladását a "cél" felé. sok sikert. ne sokat gondolkozz rajta, mert a pszihé ront az ese´jeken.
Nem csökken az esély! Sõt, ha lehet így fogalamazni, direkt jó is, mert így van ideje újratermelõdni a spermáknak. De egyébként egyet értek az elõttem szólókkal, ne a "gyerekgyártás" legyen a lényeg a szex-ben, hanem az élvezet. Így nagyobb az esély.
Ne félj: az esély nem csökken, hiszen a spermiumok is, és az érett petesejt is egy napnál tovább életképesek, tehát ha minden másnap vagytok egymáséi, az e tekintetben olyan, mintha minden nap együtt lennétek. Ne csüggedj, ha mégsem sikerül elsõre: az esetek döntõ többségében két-három hónap után jön össze a baba! Kitartó és kellemes próbálkozást kívánok!

Dolgozunk a babán és kissé néha úgy érzem, hogy túl erőszakos vagyok a párommal. Ha minden nap csak egyszer vagyunk együtt, az elég? Összejöhet?

Lehet, hogy túl sokszor akarok együtt lenni a siker érdekében és ez neki az akaratom ráer?szakolása.

Legjobb válasz: Szia. Ennyire eröltetni nem szabad,ha a partnernek így nehéz.Elég,ha 2-3 naponta vagytok eggyütt.A spermiumok 72óráig képesek életben maradni.Vegyél ovutesztet.

Szia. Ennyire eröltetni nem szabad, ha a partnernek így nehéz.Elég, ha 2-3 naponta vagytok eggyütt.A spermiumok 72óráig képesek életben maradni.Vegyél ovutesztet.
Nekünk elég volt, hogy négy nap után egyszer... Pont jó volt az idõzíts :) Én azt is hallottam már, hogy ha naponta több szex van, akkor a nap végére gyengébb spermák lesznek, így csökken az esély. Nem tudom, hogy igaz-e.
Tényleg ne erõltesd! Sajnos rosszul is elsülhet a dolog! Nem akarlak ijesztgeni, de elmehet a kedve tõle! Egyébként ha csak 2-3 naponta vagytok együtt, akkor nagyobb esély van a babára! Mert minél többet szexeltek, annál kevesebb spermium marad a megtermékenyítéshez, és azok nem is lesznek erõsek. Nyugodtan olvass utána!
Mi mindennap csinaltuk..bar itt a parom volt aki mind kezdemenyezett..es masodik honapra sikerult is!11 hetesek vagyunk!Tehat en azt mondom, barmenyiszer csinaljatok nem lessz attol rosszabb vagy gyengeb sperma!!csinaljatok annyiszor mennyiszer jolesik!
Mi egész hónapban kétszer voltunk együtt, és az is elég volt. Ne a siker érdekében szexelj, hanem mert kívánod és akarod a párodat.Hidd el, neki is könyebb lesz így, mintha azt érezné, hogy õ csak "egy gyerekcsináló gép".
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató szavakat mindenkinek!
nyugi ne erõltesd.nekûnk a második closti gyogyszer szedése allatt nem sikerûlt mert annyira izgultunk és erõltetem hogy pont most kell meg minden.nem is jõtt õssze

Egy szakítás után, újra összejöttem a barátnõmmel, 2 hónapja vagyunk együtt minden jó meg tök boldogak vagyunk . Csak azt mondta hogy már nem szeret úgy? Mivel tudnék bizonyítani vagy bármi ism. BÁRMI. nagyon szeretem és kb belehalnék ha elveszíteném

Legjobb válasz: Hááát, ez igazából már el van rontva. Ez a nem szeret úgy ez vagy azt jelenti, hogy kevésbé szeret téged, vagy azt, hogy csak jó d*gni veled, vagy csak jobb vagy neki, mint a semmi. Tehát szerintem rosszat jelent. Persze mindent meg lehet javítani, ha akarják az emberek. Szakítás után újra összejönni....eddig nem sok példát láttam arra, hogy ilyenbõl jó süljön ki. Általában nem tartósak ezek a dolgok. Ha nem akarod elveszíteni, szeresd, járj a kedvében, legyél kedves vele, lepd meg valamivel (nem pénzbe kerülõ dologgal), újíts valamit. De ne ess át a ló túl oldalára! Mennyi ideig voltatok külön, elõtte meddig voltatok együtt?

Hááát, ez igazából már el van rontva. Ez a nem szeret úgy ez vagy azt jelenti, hogy kevésbé szeret téged, vagy azt, hogy csak jó d*gni veled, vagy csak jobb vagy neki, mint a semmi. Tehát szerintem rosszat jelent. Persze mindent meg lehet javítani, ha akarják az emberek. Szakítás után újra összejönni....eddig nem sok példát láttam arra, hogy ilyenbõl jó süljön ki. Általában nem tartósak ezek a dolgok. Ha nem akarod elveszíteni, szeresd, járj a kedvében, legyél kedves vele, lepd meg valamivel (nem pénzbe kerülõ dologgal), újíts valamit. De ne ess át a ló túl oldalára! Mennyi ideig voltatok külön, elõtte meddig voltatok együtt?
Ezért nem jó egy kihûlt kapcsolatot felmelegíteni, hiszen úgy csak a töltött káposzta jó.Ha már egyszer valami elromlott, utána nem lesz ugyanaz.
A kérdező hozzászólása: 3-hónapot voltunk külön, de mind a ketten szenvedtünk mint a barom. de tényleg nagyon. és azt mondta lehet úgy mint régen csak idõ kell neki. csak azért mégis csak félek, ezért szeretnék a kedvében járni .
van rá példa hogy jó lehet újrakezdeni...csak ezzel hogy nem olyan mint volt (gondolom rosszabb) nem sok esélyed van...de azért csak hajrá!!!csak ne éld bele nagyon magad /szerintem/


Több helyen olvastam hogy a peteérés körüli időben minden másnap ajánlatos együtt lenni! Miért csak minden másnap? Mi van ha pont aznap nem vagyunk együtt mikor peteérésem van?

Legjobb válasz: ne aggódj, nekunk se sikerult nagyon betartani ezt a minden masnapot :D peteeres+/-3 nap siman belefér :) azert javasolt ketnaponta egyuttlenni, mert akkor allitolag a "katonak" sokkal tettrekészebbek, meg tobben vannak, stb.

ne aggódj, nekunk se sikerult nagyon betartani ezt a minden masnapot :D peteeres+/-3 nap siman belefér :) azert javasolt ketnaponta egyuttlenni, mert akkor allitolag a "katonak" sokkal tettrekészebbek, meg tobben vannak, stb.
Szia! A sperma 72 óráig is életképes és "türelmesen" vár a petesejtre. Tehát ha aznap épp nem vagytok együtt amikor peteérésed van de megelõzõ 1-2 napban együtt voltatok akkor is eshetsz teherbe.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) ! Van benne valami:) !
Miért lenne korai????ha akarod mindent bele ha meg nem akkor nem
Szerintem már késõ... Igazat szóltak a filmben, nem azért nem fekszik le a nõ, hogy fentartsa a pasi érdeklõdését, hanem mert fél h otthagyja utána....-és az utóbbi alapján lehet várni fél évet is hogy megbízz benne, mint vmi 15 éves kislány- de utána is vége lehet, attól h tovább vár, ugyanúgy vége lesz...
igen ha lefekszel vele akkor mégjobban kívánni fog... és nemkorai egyáltalán...
Hidd el, hogy szex után még jobban fog vágyni rád :)
A kérdező hozzászólása: csak félek h elõbújik belõle a "tipikus férfi" odaadom magam akkor már nincs benne vadászösztön, és mivel 3hét után már megtörtént nem fog vágyni rám...:S
nemkorai. 2 hónap randi után már azért volt idõtök megismerni egymást. igazából nem azon van a hangsúly h mióta jártok, hanem azon h ismeritek e már eléggé egymást. a túl korai szexet is azért szokták elítélni, merthogy még idejük sem volt összeismerkedni....de nektek 2 hónap alatt, plusz a 3 hetes együttlét alatt azért már volt rá idõtök. nyugodtan feküdjetek le.
Nem korai, nem vagy már 15 éves. 21/F
Nem korai. Fõleg ha szûz vagy. lassan vén lány leszel. És nem szabad ezen ennyit agyalni. Te már így nemtudom hogy élvezed a szexet de szerintem sehogy.
Ezaz a 15:27 es nagyon jól elmondja. Miért kéne büntetni a komolyakat? Szóval úgyértem aki egyéjszakát akar az rögtön megkapja a diszkóban. Nemtudom ki találta ki hogy aki meg komolyat szeretne azt hónapokig szívatni kell. Szerintem valami vallásos feminista lehetett.
A kérdező hozzászólása: nemvagyok szûz szerencsére, de valami valóságalapnak tényleg kell lennie, ha a legtöbb lány elég sokat vacilál ezen a téren. Mondjuk az is igaz h akkor nem talizgatott volna velem hónapokig ha csak "arra" menne..sokáig húzni a dolgot úgyse tudom, mert ha 2ember együtt alszik olykor olykor, akkor nemcsak fekszünk egymás mellett mint egy darab fa:D
15:27 vagyok és lány..és 22...és elég okos, t udom :D :p .köszi ez együttgondolkodást :) miért ne lett volna Veled hónapokig ha csak szexet akar??Lehet nem találna mást, aztán ugy gondolja h ellesz veled... jó nem monodm h nálad így van, de van ilyen,

Egy hónapja hagytam abba a fog. gátlót. 3 napja kellett volna megjönnie. Amióta abbahgytam nem voltam együtt senkivel. Lehet h előtte estem teherbe csak a gyógyszer miatt megjött? És ha nem vagyok az akkor kb mennyi idő amig rendbe jön minden?

Legjobb válasz: Hát ez attól is függ szerintem mennyi ideig szedted! Nekem 62 nap után jött meg elõször és bár ettõl sokan kiadtak, makk egészséges vagyok,voltam dokinál! Nekem õ azt mondta 90 nap a max. amit várni lehet!

Hát ez attól is függ szerintem mennyi ideig szedted! Nekem 62 nap után jött meg elõször és bár ettõl sokan kiadtak, makk egészséges vagyok, voltam dokinál! Nekem õ azt mondta 90 nap a max. amit várni lehet!
Nem bíztatlak sok jóval, én pont egy éve hagytam abba a gyógyszert, és kb három hónapja állt be megint rendesen a menszim. Elsõ hónapban rendesen megjött, utána két hetet késett, és csak két napig tartott, utána egy héttel hamarabb jött meg, megint csak kevés, utána megint hamarabb, utána késõbb ááááááhhhhhh és így tovább. Tarts ki, elõbb utóbb be fog állni.
Nem vagy terhes, hiszen nem voltál senkivel. A szervezetednek kell egy kis idõ, amíg visszarázódik a normális kerékvágásba.
Szia, én a saját esetemet tudom elmondani, hat év :( után tavaly novemberben hagytam abba, utána hat héttel jött meg elõször, de még úgy, ahogy a gyógyszer alatt, semmi fájdalom, semmi görcs, rövid, gyenge, semmi rosszkedv=semmi pms. Aztán teljesen rapszódikusan jött meg, ahogy kedve volt, volt, hogy 42 napra, volt, hogy 30-ra, már frászt kaptam, gondolhatod, nem volt még tervben baba, úgyhogy havonta teszteltem, persze semmi, és most júliusban (!) jött meg úgy, mint elõtte, olyan 30 naponként van, fáj, mint a gyógyszer elõtt, rossz kedvû vagyok, stb, tehát újra mûködik a rendszer. :) Mindezt azért írtam le ilyen hosszan, hogy érzékeltessem, semmi gond, sok hormon bezavart, észhez kell térni a testünknek. Viszont ha még évek múltán is zavar van, szerintem érdemes dokihoz menni, be tudja állítani, nekem õsszel ez jött volna... bocs, ha hosszú volt. üdv

Ha több mint fél éve vagyunk együtt akkor csak "arra" mehet?

Úgy értem, hogy már több mint fél évesek vagyunk és még nem szexeltünk... ha valaki csak "arra" menne akkor a bn?je mellett maradna ennyi ideig? Remélem értitek...

Legjobb válasz: Ezt csak te érzheted,hogy milyen veled a barátod. Sztem viszont szeret téged ha szex nélkül együtt vagytok már ennyi ideje:) Meg a korotoktol is függ. Mi 4 honap után feküdtünk le ugy h mind a ketten 16 évesek voltunk.

Ezt csak te érzheted, hogy milyen veled a barátod. Sztem viszont szeret téged ha szex nélkül együtt vagytok már ennyi ideje:) Meg a korotoktol is függ. Mi 4 honap után feküdtünk le ugy h mind a ketten 16 évesek voltunk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Ez aranyos volt :) )
kedves Bizalmatlan! én írtam az elõzõ hsz-t. :) ) és azt szeretném mondani, hogy ha nem szûz, akkor meg még inkább nehéz neki kontrollálni magát, úgyhogy ne aggódj! nem hiszem hogy el fog hagyni. Ha ilyen sokáig nem hagytad magad, akkor nagy kincs leszel neki, miután megkapott. :)
A kérdező hozzászólása: Szerintem puszta félelem, mert elég sok olyan pasi van a környékemen (ismerõsök, barátok) akik mindig mndogatják, h nekik csak "arra" lenne jó egy csaj stbstb. Mondjuk a barátomtól még nem igazán hallottam ilyet. õ már nem szûz... Nekem is mondta sokszor, h nyugodtan bízzak meg benne mivel nem arra megy... De vhogy mégis bennem van az, h otthagy miután lefekszem vele :S pettingelni is 5 hónap után pettingeltünk és még szûz vok!
Nem hiszem hogy csak arra menne. fõleg ha õ is szûz még.
Hát szerintem sem arra megy ki a játék.Fél évet nem vár senki ilyenre.Nálam egy hónapot várt egy pasi, hogy lefektessen.Mikor nem kapott meg lelépett. A férjemmel már aznep lefeküdtünk mikor megismertük egymást, és mint a mellékelt ábra mutatja, komolyan gondoljuk:) Igaz egyikönk sem volt szûz, és 20on felül voltunk mind a ketten. Bár tényleg érdekes kérdés, hogy miért gondolog, hogy csak le akar fektetni.
Én nem is értem.. miért gyanítod ezt? Kár, hogy nem írtad bele a kérdésbe, pedig fontos tényezõ. Amúgy ez nagyon sok mindentõl függ.. de leginkább attól, hogy mi indít el benned egy ilyen gondolatot! Puszta félelem?
Mi majdnem 10 hónapja vagyunk együtt, és még nem feküdtünk le, 16 évesek vagyunk. :) És tudom, hogy tényleg szeret, és nemcsak azért van velem, hogy majd egyszer "ellopja"... A srác viztos nem azért van veled, mert csak "arra" hajt, szerintem szeret, bár ezt te érzed jobban! :) És azért 17 évesen már erõsen gondolkodnak, sõt nemcsak gondolkodnak, hanem tevékenykednek is... Örülhetsz, hogy ilyen barátod van! :)
Figyelj! Az ilyen pasi tuti h nem a szexre megy:) az naon yo, hogy már több mint féléve együtt vagytok és nem olt még az:) ez szép!:) nem tom h birjátok ki:D De mi a páromal már az 1 héten megtörtént és nem bántuk meg, már több mint 3 hónapja:)
A kérdező hozzászólása: õ 17 én 16
Egyértelmû, hogy nem azért van veled.Viszont már lehet, hogy vágyik rá-rád ami nem csoda és méginkább azt jelenti, hogy szeret. Sok sikert:D ddrukkolok nektek

Ha szó szerint minden nap együtt vagyunk védekezés nélkül, mennyi az esélye, hogy összejön a baba és mennyi idő alatt? Így jobbak az esélyek, mintha csak 2-3 naponta csinálnánk?

Legjobb válasz: en egyszer azt hallottam az egyik reggeli musorban, hogy nagyobb az esely ha nem minden nap vannak egyutt a parok. a himivarsejtek igs eletkepesebbek. nem tudom ebbol mi igaz....

en egyszer azt hallottam az egyik reggeli musorban, hogy nagyobb az esely ha nem minden nap vannak egyutt a parok. a himivarsejtek igs eletkepesebbek. nem tudom ebbol mi igaz....
Igaz amit az elsõ ír, az jobb, ha 2-3 naponta.
2 3 nap sokkal biztosbb eredmènyt hoz, az hogy mennyi idõ alatt egyèn függõ, nekem egy èv volt
8 hónapja vagyunk együtt minden második nap, néha mindennap. Még mindig semmi :(
nagyon érdekes az esetem 1 és 3 hónap alatt sikerült, úgy hogy pont augusztusban alig voltunk együtt. Hetek maradtak ki esküvõ és a szervezés miatt, szeptemberben már nem jött meg, tehát a "pihenés" hozta meg az eredményt.
Nálunk is ment ez a dolog...de sajnos nem sikerült. Most amikor jólesik alapon vagyunk. Bizakodom! Remél nektek összejön.

Ki mit csinál 2, 5 év körüli gyermekével otthon? Mennyit játszotok együtt és mennyit játszik õ egyedül? Ha nincs semmi dolgod, mindig játszol vele, vagy szoktál csak úgy lazítani, õ meg egyedül játszani?

Legjobb válasz: Mármint amikor otthon van vagy akié nem jár bölcsibe? Az enyém bölcsis így délután 3 után van otthon,meg ugye hétvégén.Sokat játszik egyedül,autózik,rajzol,gyurmázik,fõzõcskézik,könyveket nézeget,szerel,épít,kirakózik.Velünk építeni szokott,hintázni,sínt építeni,vonatozni,vagy velem festeni,ha jó az idõ kint vagyunk a játszótéren,meg barátnõimmel találkozunk akiknek szintén kicsi gyerekük van,együtt játszanak.

Mármint amikor otthon van vagy akié nem jár bölcsibe? Az enyém bölcsis így délután 3 után van otthon, meg ugye hétvégén.Sokat játszik egyedül, autózik, rajzol, gyurmázik, fõzõcskézik, könyveket nézeget, szerel, épít, kirakózik.Velünk építeni szokott, hintázni, sínt építeni, vonatozni, vagy velem festeni, ha jó az idõ kint vagyunk a játszótéren, meg barátnõimmel találkozunk akiknek szintén kicsi gyerekük van, együtt játszanak.
Sokat tudok lazítani, mert a fiam 2 múlt és igazán el van egyedül. Lányom 4 lesz és ha az oviból hazajön, akkor pláne elvannak egymással.PErsze, amihez kellek vagy megkérnek, akkor leülök játszani velük, de amúgy jól megvannak, így tán jut idõm erre-arra!

Mért nem tudok elmenni ha a barátommal pettingelünk? Több, mint 1 éve vagyunk együtt. és csak néha jön össze azzal amit csinál nincs gondom mer élvezem. De valahogy mégse megyek el azaz csak néha mitől lehet?

Legjobb válasz: Én életembe egyszer éltem át orgazmust pettingelés közben. Se orális szexnél nem tudok elmenni. Hogy mért azt nem tudom. Pedig minden együttlétnél van orgazmusom. De még magamnak sem tudom elõidézni. Én már elfogadtam, hogy ilyen vagyok és kész. Így aztán a szexet élvezem a legjobban. Bár gondolom azért másnak is az a hab a tortán :-)

Én életembe egyszer éltem át orgazmust pettingelés közben. Se orális szexnél nem tudok elmenni. Hogy mért azt nem tudom. Pedig minden együttlétnél van orgazmusom. De még magamnak sem tudom elõidézni. Én már elfogadtam, hogy ilyen vagyok és kész. Így aztán a szexet élvezem a legjobban. Bár gondolom azért másnak is az a hab a tortán :-)
hányéves a pasid 11?
Mi az a pettingelés?:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!