Találatok a következő kifejezésre: Ha minden vagyunk csak (790 db)

A lassan 18-éves fiam nagyon zárkózott, úgy látom fél udvarolni a lányoknak, ha társaságban vagyunk csak ül meg sem szólal, igazából barátai sincsenek. Nem jár bulizni mint a normális vele egykorú fiatalok. Én úgy látom nincs önbizalma. Mit tehetnék?

Pedig jóképű,sportol(vizipólózik)De sajnos versenyre még egyszer sem vitték.Állítólag múltkor mondta neki az edző,hogy menjen ő is versenyre de visszautasította,nekem elárulta,hogy azért mert nem érzi magát olyan jónak mint a többiek.Egyszer sikerült őt rábeszélnem,hogy menjünk psichológushoz,de töbször már hallani sem akart róla.Sokan azt mondják nekem ,hogy örüljek annak,hogy nem csavarog meg nem drogozik mint sok más gyerek a mai világban.Igen ez igaz és örülök is ennek,de tudom,hogy ez sem jó és aggódom érte.

Legjobb válasz: Pszichológus..tapasztalatból mondom, Agyilag én is tudom mi a baj velem, de még a pszichológushoz sem megyek el, mert addig ugye nincs is bajom... Nem merek vozsgázn, csak ha kényszerhelyzetbe kerülök...stbmert nem hiszem hogy képes vagyok rá, aztán amikor meg muszáj, akkor 4-5 re teljesítek... De ez ne elég a következõ alkalomra, hogy simán menjek vizsgára...

Pszichológus..tapasztalatból mondom, Agyilag én is tudom mi a baj velem, de még a pszichológushoz sem megyek el, mert addig ugye nincs is bajom... Nem merek vozsgázn, csak ha kényszerhelyzetbe kerülök...stbmert nem hiszem hogy képes vagyok rá, aztán amikor meg muszáj, akkor 4-5 re teljesítek... De ez ne elég a következõ alkalomra, hogy simán menjek vizsgára...
Ja és még annyit, hogy a vizipólós haverok nem járnak buliba? Velük elmehetne nyugodtan. Milyen a kapcsolata a társaival? A másik meg, hogy mondd neki gyakran, hogy ne foglalkozzon a hibáival annyit, mert azok mindenkinek vannak. A menõ srácok is tele vannak hibákkal, csak õket annyira nem érdeklik a saját hibáik, hogy mások apró hiányosságaiba kötnek bele. Szóval amolyan "másokban a szálkát is, önmagukban még a gerendát sem" típusok és attól olyan sikeresek. A fiad abban hisz, hogy õ nem érhet fel a korosztályában lévõ többi sráccal. Lehet, hogy ezt még õ maga sem veszi észre, de tudat alatt ez van nála, ezért nem mer megszólalni sem.
Én gondolom, hogy pszichiáterrel kellene kezdeni, de ha õ nem motivált, akkor úgyysem megy, illetve ha elcipeled (egy 18 évest nemigen lehet), akkor betart a terápiának és elõbb-utóbb kidobják. Tanács: elõször is vonulj minél messzebb és hátrább a fiad életénbõl és vedd észre, hogy már felnõtt. Elég komoly problémái vannak, és azok nagy része onnan ered, hogy túl szorosan fogod (valószínûleg a férjed is), illetve onnan, hogy nagyon rá vagy tekeredve lelkileg. Ha emellé esetleg még apja és testvére sincsen, akkor tényleg csak egy jó pszichiáter tud neki segíteni - ha õ is akarja.
Próbáld meg elvinni õt agykontrollra (Domján Lacihoz) http://www.agykontroll.hu/tanfolyamok-felnotteknek. Én épp most ülök ismétlõként most lesz a második két nap hétvégén és a lányom is velem van. Nem ez az ok, amiért elvittem õt, de még engem is meglepett mennyire élvezi. Alig várja a most hétvégét :-) Nem utolsó sorban rengeteg fiatal csinos lány ül a tanfolyamon, sokan vannak egyedül de könnyû barátságokat kötni! :-) Igazad van ez sem jó, amit a fiad csinál. Egy próbát megér szerintem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ és a linket is!
A kérdező hozzászólása: Igen, muszály lesz elvinnem Õt, tudom.Bár azt is tudom, hogy ez nem lesz olyan könnyû feladat, mert már nem kisfiú.
A kérdező hozzászólása: Még egy lényeges dolgot nem írtam meg.Sikerült rábeszélnem a fiamat arra, hogy menjen valami nyári brigádra, mert féltem attól, hogy az egész nyara abból fog majd állni, hogy ithon unatkozik meg számítógépezik.Végül sikerült strandon szerezni brigádot mint úszómester, de csak azért vették fel mert vizipólózik már lassan három éve.Szóval elvégezte a úszómester tanfolyamot és most dolgozik.Hozzáteszem nagyon félt, de mostmár nyugodt.Bízok benne hogy talán ez kicsit segít neki kizökkenni ebbõl az állapotból.
A kérdező hozzászólása: Igen van benne némi igazság, hogy néha lehurrogolom Õt, de azt csak pl.a sulival kapcsolatban mint most is a tanév vége felé mert intõt kapott, vagy amikor látom hogy nagyon lazán veszi a tanulást.Egyébként szokom neki mondogatni, hogy büszke vagyok rá és hogy szeretem.A vizipólós társai gondolom eljárnak bulizni, de sosem említette, hogy hívták volna Õt is, pedig tudja nagyon jól, hogy elengedném, sõt örülnék neki ha haverkodna.Néha nagyon nehéz és tanácstalan vagyok mert egyedül vagyok a két gyerekre, ugyanis van egy 5-éves kislányom is.A fiam az elsõ házasságomból született amikor 11 volt elváltunk, az apja egyre kevesebbet van a fiammal.Lányom a mostani páromtól született, de Õ külföldön dolgozik ezért mondhatni magam vagyok a gyerekekkel.
A kérdező hozzászólása: Vagy, amibe belefér egy 30cm-es hosszú és 8cm széles tárgy?

Lehet kérni sztk-s dokit, hogy nézze meg a baba nemét és azt hogy minden rendben? 16hetesen megyek vizsgálatra, megnézik ha kérem vagy csak a kötelező uh. On?

Legjobb válasz: Szia! nem tudom, hogy nálatok hogy van, mert valljuk be minden SZTK más, de nálunk a 16.héten nincs ultrahang csak beutalót kaptam az AFP-hepatitis B vérvételre, holnap megyek vissza hozzá, akkor fog beutalni a 18.heti ultrahangra, nekem is ki kellett várnom ezt az idõt sajnos, a 12.heti UH-n láttam utoljára a babóm :(

Szia! nem tudom, hogy nálatok hogy van, mert valljuk be minden SZTK más, de nálunk a 16.héten nincs ultrahang csak beutalót kaptam az AFP-hepatitis B vérvételre, holnap megyek vissza hozzá, akkor fog beutalni a 18.heti ultrahangra, nekem is ki kellett várnom ezt az idõt sajnos, a 12.heti UH-n láttam utoljára a babóm :(
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ és gratulálok a babádhoz:-) Én azért beprobálkozom hátha..ez egy kis sztk és itt a nõgyogyász uh.os is, azt is õ végzi!Remélem megszán:-)Ha nem akkor kibírom még azt a 2hetet! Neked elsõ baba?Te is 15hetes vagy?
Szia! elsõ vagyok, nálunk is csinál a doki UH-t, de valamiért mégis a kórházba utal be :) nem értem mért... Nem én 18 hetes vagyok :) ma megyek a dokihoz, remélem megkapom a beutalót az ultrahangra és szerdán már mehetek is! annyira várom már :) :) remélem megmutatja a picuri, hogy mije van :) de remélem kislány lesz!! :)
A kérdező hozzászólása: Írd meg majd mi volt uh.on:-)Drukkolok hogy lány legyen ha arra vágysz:-)


Amit eddig.
Vagy keress új barátokat, vagy ülj le velük az ördögi gépezet elé.
A kérdező hozzászólása: Wat? xD
Szóval: Vagy számítógépezel velük, vagy keresel új barátokat magadnak, akik hajlandóak sétálni veled.

Kedves Doktor úr! Mivel már évek óta nincs mensesem, ezért többször fájdalmas az együttlét. A Ciktridina hüvelykúppal kapcsolatban kérdezném, hogy ezt folyamatosan kell használni, úgy értem minden este, ha van testi kapcsolat, ha nincs, vagy csak az együt

Kedves Doktor úr! Mivel már évek óta nincs mensesem, ezért többször fájdalmas az együttlét. A Ciktridina hüvelykúppal kapcsolatban kérdezném, hogy ezt folyamatosan kell használni, úgy értem minden este, ha van testi kapcsolat, ha nincs, vagy csak az együttlét előtt? Köszönöm a válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Eleinte minden este célszerű alkalmazni a Cikatridina kúpot (néhány hétig), majd a később, a tünetek javulása függvényében ritkább alkalmazás is elegendő lehet. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Eleinte minden este célszerű alkalmazni a Cikatridina kúpot (néhány hétig), majd a később, a tünetek javulása függvényében ritkább alkalmazás is elegendő lehet. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Kedves Doktor úr! Mivel már évek óta nincs mensesem, ezért többször fájdalmas az együttlét. A Ciktridina hüvelykúppal kapcsolatban kérdezném, hogy ezt folyamatosan kell használni, úgy értem minden este, ha van testi kapcsolat, ha nincs, vagy csak az együt

Kedves Doktor úr! Mivel már évek óta nincs mensesem, ezért többször fájdalmas az együttlét. A Ciktridina hüvelykúppal kapcsolatban kérdezném, hogy ezt folyamatosan kell használni, úgy értem minden este, ha van testi kapcsolat, ha nincs, vagy csak az együttlét előtt? Köszönöm a válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Eleinte minden este célszerű alkalmazni a Cikatridina kúpot (néhány hétig), majd a később, a tünetek javulása függvényében ritkább alkalmazás is elegendő lehet. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Eleinte minden este célszerű alkalmazni a Cikatridina kúpot (néhány hétig), majd a később, a tünetek javulása függvényében ritkább alkalmazás is elegendő lehet. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ittatok már RedBull-t? Miben jobb, mint a többi energiaital? (ha jobb) Vagy csak a nevet fizetjük meg olyan keményen?

Mert valljuk be nem épp az olcsó kategóriába tartozik...

Legjobb válasz: Pont multkor kerult elo egy beszelgetesemnel az energiaitalok. Az illeto meg en is megegyeztunk abban h mindketten megihatunk egy valag kavet vagy energitalt es alig erezzuk. Nah viszont a redbull az mas kategoria... En hulye vettem 2 dobozzal tavaly tanulashoz, le is gyurtem aztan majd kiugrott a szivem... Viszonyitaskeppen kobrabol 1,5 liter bombabol 0.5 liter se porget igy meg... Szoval redbull es csak 1 uveg!

Pont multkor kerult elo egy beszelgetesemnel az energiaitalok. Az illeto meg en is megegyeztunk abban h mindketten megihatunk egy valag kavet vagy energitalt es alig erezzuk. Nah viszont a redbull az mas kategoria... En hulye vettem 2 dobozzal tavaly tanulashoz, le is gyurtem aztan majd kiugrott a szivem... Viszonyitaskeppen kobrabol 1, 5 liter bombabol 0.5 liter se porget igy meg... Szoval redbull es csak 1 uveg!
Elsõvel ellentétben nekem semmi sem hat....
A kérdező hozzászólása: Hát mindannyian máshogy vagyunk beállítva, van aki elálmosodik tõle, van akit viszont felpörget. Szerencsére én az utóbbi vagyok. Köszönöm a válaszokat, bár elég borsos az ára, de megnézem milyen az íze.
Nos, nekem egy ismerõsöm olyan cégnél dolgozik, ahol az energiaitalokat palackozzak, pontosabban a Red Bullt és a Adrenalint. A 2 termék között van egy kis árkülönmbség, mégis ugyan az mind a 2. Ugyan abból a tartályból van stb. A RedBull azért drága, mivel amit csak lehet sponzorál.

Dolgozunk a babán és kissé néha úgy érzem, hogy túl erőszakos vagyok a párommal. Ha minden nap csak egyszer vagyunk együtt, az elég? Összejöhet?

Lehet, hogy túl sokszor akarok együtt lenni a siker érdekében és ez neki az akaratom ráer?szakolása.

Legjobb válasz: Szia. Ennyire eröltetni nem szabad,ha a partnernek így nehéz.Elég,ha 2-3 naponta vagytok eggyütt.A spermiumok 72óráig képesek életben maradni.Vegyél ovutesztet.

Szia. Ennyire eröltetni nem szabad, ha a partnernek így nehéz.Elég, ha 2-3 naponta vagytok eggyütt.A spermiumok 72óráig képesek életben maradni.Vegyél ovutesztet.
Nekünk elég volt, hogy négy nap után egyszer... Pont jó volt az idõzíts :) Én azt is hallottam már, hogy ha naponta több szex van, akkor a nap végére gyengébb spermák lesznek, így csökken az esély. Nem tudom, hogy igaz-e.
Tényleg ne erõltesd! Sajnos rosszul is elsülhet a dolog! Nem akarlak ijesztgeni, de elmehet a kedve tõle! Egyébként ha csak 2-3 naponta vagytok együtt, akkor nagyobb esély van a babára! Mert minél többet szexeltek, annál kevesebb spermium marad a megtermékenyítéshez, és azok nem is lesznek erõsek. Nyugodtan olvass utána!
Mi mindennap csinaltuk..bar itt a parom volt aki mind kezdemenyezett..es masodik honapra sikerult is!11 hetesek vagyunk!Tehat en azt mondom, barmenyiszer csinaljatok nem lessz attol rosszabb vagy gyengeb sperma!!csinaljatok annyiszor mennyiszer jolesik!
Mi egész hónapban kétszer voltunk együtt, és az is elég volt. Ne a siker érdekében szexelj, hanem mert kívánod és akarod a párodat.Hidd el, neki is könyebb lesz így, mintha azt érezné, hogy õ csak "egy gyerekcsináló gép".
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató szavakat mindenkinek!
nyugi ne erõltesd.nekûnk a második closti gyogyszer szedése allatt nem sikerûlt mert annyira izgultunk és erõltetem hogy pont most kell meg minden.nem is jõtt õssze

Az egészséges, ha minden nap csak vizet iszok? Vagy kellene valami más is, hogy változatosabb legyen?

Tudom, hülye kérdés.xd

Legjobb válasz: Nem, sõt a legtökéletesebb folyadék a viz.

Nem, sõt a legtökéletesebb folyadék a viz.
Bizony a legjobb választás. Persze, ha szénsavmentes a víz.
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, inni, csak vizet iszok.:P
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:D
ásványvíz (szénsavmentes), gyümölcsteák nem cukrozott 100%-os multivitamin gyümölcs, és zöldség levek

Minden baba sír ha lerakják? Vagy csak az enyém?

2 hónapos a kisfiam. Normális, ha ébren nincs el a kiságyban vagy akár a nagyágyon 5 percig sem? Vagy valami nem jó neki? Pl. ha ébren van, és mondjuk elmegyek a wc-re, rögtön elkezd sírni.

Legjobb válasz: Az enyém 5 hetes, ugyanez a helyzet. Nincs egy szabad percem sem. :) Folyamatosan a vállamon van, és már aggódom a kis gerincéért, de ha leteszem üvölt. :(

Az enyém 5 hetes, ugyanez a helyzet. Nincs egy szabad percem sem. :) Folyamatosan a vállamon van, és már aggódom a kis gerincéért, de ha leteszem üvölt. :(
Ha nem éhes, szomjas, a pelus is tiszta és a pocija sem fáj, akkor az csak hiszti. Az én fiam 2, 5 hónapos, és õ is megpróbálkozott ezzel. Én ilyenkor picit hagytam sírni és ha hiszti volt, akkor hamar abba is hagyta. Nem akartam rászoktatni arra, hogy minden nyöszörgésre ki van kapkodva, mert megszokja és tényleg "kismajomként" fog lógni állandóan. Újabban úgy oldom meg, hogy elõveszem a játszószõnyeget, leteszem az ágy közepére, hogy véletlenül se eshessen le, ott nagyon jól elvan. Tetszik neki, hogy csörög, zörög, meg szép színes.
Nálunk is ez a helyzet, 2, 5 hós a kislányom.Imádom, de semmire sem haladok itthon, mert mindig vagy karomban, vagy a vállamon van.
:-)ezt én is ismerem....az enyém jövõ héten lesz 3hónapos és uezt csinálja.Most azt próbálgatom, hogy megetetem, utána míg jön a böfi kicsit játszunk, lefárad, majd icipicit ringatom, míg majdnem elalszik, és lerakom.de még nem tökéletes a rendszer.Addig nincs gond még a hintában sem, amíg valaki beszél hozzá, vagy legalább a tv villog elõtte-de az meg hosszú távon nem egészséges.Próbálj neki zenét kapcsolni, a miénk szereti.Vagy amíg wc-zem, bekapcsolom a zenélõ pörgõ valamit az ágy fölött.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!