Találatok a következő kifejezésre: Ha minden után (986 db)

Az baj, ha minden séta után a fürdőkádban megmosom a kutyám lábát és a fenekét? Árthat neki?

Legjobb válasz: Jajj dehogyis épp az hogy ez jó, így legalább mindig tiszta a kutyád, de nem kell minden séta után szerintem egy nap elég egyszer vagy ha sáros a lábuk mert esõs idõ van akkor minden kutya séta után vagy ha kakis marad a feneke, de ha száraz az idõ és nem lesz sáros a lába akkor fölösleges minden séta után megmosnI!

Jajj dehogyis épp az hogy ez jó, így legalább mindig tiszta a kutyád, de nem kell minden séta után szerintem egy nap elég egyszer vagy ha sáros a lábuk mert esõs idõ van akkor minden kutya séta után vagy ha kakis marad a feneke, de ha száraz az idõ és nem lesz sáros a lába akkor fölösleges minden séta után megmosnI!
szerintem nem, én is ezt szoktam csinálni....
Mivel lakásban tartjuk a kutyusunkat, mi is minden séta után megmossuk neki, fõleg esõs idõben. Évek óta csináljuk és kutya baja. :)
Esõs idõben természetes, de nyáron minek? Inkább a padlót mosnám fel többször minthogy a kutyát állítsam bele napi 5ször a kádba! Szerencsétlen biztos unja már (én is unnám).
A kérdező hozzászólása: helyesbitek, csak nagywczés után, de amúgy azért, mert szeret felugrálni az ágyra (az elõbbi gazdája szoktatta rá), és még allergiások is vagyunk. de azért köszönöm a válaszokat.
Gond nem lehet, csak a szõrét ne mosd sokszor mert tönkrmegy.

Mit csináljak? 4hónapos kisfiam 3óránként eszik. Ha evés után nemtud elaludni (ez ritka, jó 40preceket azért minden evés után alszik) mire letellne a 3óra, olyan fáradt, hogy nagyon sír, alig ezik valamennyit és el is alszik.

szóval 3óra még nagyon sok neki, hogy ébren legyen elfárad.de hogy altassam el ha nem akar aludni?

Legjobb válasz: elõszõr evés után játszás volt.de ha nagyon felpörgeti magát akkor meg azért nem alszik.ha meg ébredés után kell enni akkor meg az evés nem megy.nem lehet egy kaptafára "nevelni" a gyerekeket, minden ember máshogy "mûködik".ezt a híres nevezetes suttogó írója is tudhatná. köszönöm a válaszokat

A kérdező hozzászólása: elõszõr evés után játszás volt.de ha nagyon felpörgeti magát akkor meg azért nem alszik.ha meg ébredés után kell enni akkor meg az evés nem megy.nem lehet egy kaptafára "nevelni" a gyerekeket, minden ember máshogy "mûködik".ezt a híres nevezetes suttogó írója is tudhatná. köszönöm a válaszokat
Szia! Az én kisfiam is 4 hónapos, és igen ismerõs a problémád! Mi 5-ször eszünk egy nap (7-10-13-16-19), de õs sem bírja ki a két etetési idõ közötti 3 órát ébren. Én azt csinálom, hogy ha már nagyon nyüglõdik beteszem a kiságyba a hátára (amúgy éjszaka hason alszik) és cumisüvegbõl vizet adok neki. Õ elsõ perctõl vizet kapott, soha nem teát. Azért adom neki a kiságyba, mert így nekem hamarabb elalszik, mint ölben. De van mikor ölben itatom. A lényeg: nem kaját kap, hanem vizet ilyenkor. Próbáltam ezt simán csak cumival, de ha rájön, hogy nem jön belõle semmi (3-4 szívás) kiköpi. Remélem tudtam segíteni. Egy próbát megér. Jóegészséget és jó babázát.
A víz után is büfiztetni kell.
A helyes sorrend az evés, ébrenlét, alvás. Nem szabad teli pocakkal altatni, mégha megszokta már, akkor is érdemes átállni, mert sajnos így teljesen rossz. A Suttogó titkai c. könyvben errõl bõvebben is olvashattok, de a gyakorlatban is igazolt. Többek között nálunk is.
Azt írod, hogy ritka ha evés után nem alszik, most meg azt hogy elõször evés után játék volt. A kisbaba csak a rendszerességre tud építni. A könyv mellesleg nem kaptafára nevel, csak segít megérteni a helyes utat, mert nem minden anyuka tudja, hogy azzal, ha a babát tele pocakkal altatja, azzal nem tesz neki jót. A rendszerességet érti a baba, mert okos, ha összevissza kisérletezel vele, mihez tartsa magát? Egyszer így egyszer úgy. Mellesleg a "híres nevezetes könyv" nálam már rég rendet tett, nálad meg még gondok vannak....
A kérdező hozzászólása: köszi. mint írtam ritka, hogy nem tud elaludni evés után, mert így szokta meg.kb.egy hét volt az evés utáni játszás, az evés utáni alvás jobban bejött. szóval vagy a 12órai , vagy a 15órai etetés utáni alvást szeretné kihagyni mostanában, de nemtud fenn maradni 3órát.akkor az a vége hogy mire jönne a köv.etetés olyan álmos, hogy eszik vagy 50ml-t (150helyett) és bealszik. nem kísérletezek ám vele, mióta itthon vagyunk (1hét kivételével)pontos napirendünk van, evés alvás , séta, mindennek megvan az ideje. nem akartam bántó lenni. de kérdezhetek valamit? esti etetés után, netán éjszakai etetés után is játszik a babád?
A kérdező hozzászólása: köszi. de nálunk tényleg nem mûködik a játszás utáni alvás.meg sokszor elalszik evés közben.szerencsére a végére, mikor mind megette. és 6kor, 9kor, 18kor, 21kor el is alszik egyedül evés után, csak 12órakor vagy 15órakor nem akar.az egyiket kihagyná.de 3órát meg nem bír ébren.

Hosszú házasságban nem lángol a szerelem? Hogy lehet élni enélkül? És ha valaki után jobban dobog a szívem mindig csak nyomjam el az érzést?

Legjobb válasz: Hát tudod... Van a szalmaláng, ami nagyon ég, hevesen, szédületesen, de baromi gyorsan elillan. Ilyenkor nem szabad férjhez menni. :)) Meg van az a mély, belsõ izzás, ami sokáig tart. Ezeken a párokon akkor is látod, hogy összetartoznak, ha csak egymás mellett állnak a tömegben. Nem nyalják egymást a buszon, nem az az elsõ, hogy amit becsukódik az ajtó, már gyûrik a lepedõt, de nem is unatkoznak egymás mellett fekve szex után. :) Aki azt hiszi, hogy létezik olyan, hogy egy pár 30 év eltelte után is úgy érez, mint az elsõ randikon, azt nagy csalódások fogják érni az életben. Egy évtizede élek együtt a párommal. El se tudnám képzelni az életem nélküle, remekül megoldunk közösen bármit, és nélküle még egy jó filmet se élvezek, csak vele. Már egymás gondolatát is kitaláljuk, és ennek is van elõnye. Az ágyban is. :)) Sokkal mélyebb érzelem köt össze minket, mint az a nagy lángoló szerelem, csak kevésbé látványosak a külsõségek.

Hát tudod... Van a szalmaláng, ami nagyon ég, hevesen, szédületesen, de baromi gyorsan elillan. Ilyenkor nem szabad férjhez menni. :) ) Meg van az a mély, belsõ izzás, ami sokáig tart. Ezeken a párokon akkor is látod, hogy összetartoznak, ha csak egymás mellett állnak a tömegben. Nem nyalják egymást a buszon, nem az az elsõ, hogy amit becsukódik az ajtó, már gyûrik a lepedõt, de nem is unatkoznak egymás mellett fekve szex után. :) Aki azt hiszi, hogy létezik olyan, hogy egy pár 30 év eltelte után is úgy érez, mint az elsõ randikon, azt nagy csalódások fogják érni az életben. Egy évtizede élek együtt a párommal. El se tudnám képzelni az életem nélküle, remekül megoldunk közösen bármit, és nélküle még egy jó filmet se élvezek, csak vele. Már egymás gondolatát is kitaláljuk, és ennek is van elõnye. Az ágyban is. :) ) Sokkal mélyebb érzelem köt össze minket, mint az a nagy lángoló szerelem, csak kevésbé látványosak a külsõségek.
Ez volt a tökéletes válasz! Nem is próbálkozom jobbat írni :)
A kérdező hozzászólása: Egyéb vélemény esetleg aki hasonló cipõben jár?

Mit tegyek, ha ebéd után, minden nap rendszeresen rámjön a fáradság, álmosság, a mindjárt összeesek fáradság, de a gyerkőc miatt nem pihenhetek? Kávé nem segít.2-3 óra szenvedés után újra felpörgök, de nagyon nehéz így helytállni. Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: Egyél naponta többször, és keveset! Amit leirtál azok a tipikus jellemzõi annak, amikor valaki napi egy, esetleg két alkalommal eszik, de akkor tetemes mennyiséget. Az egész napos koplalás után pedig az emésztés elvonja az oxigént az agytól, attól a borzasztó fáradtság, álmosság, és minden egyéb. Tehát nem kell megijedni attól, hogy meghizol, hanem oda kell figyelni, hogy mit, és mennyit eszel, ezenkivül sok gyümölcs, és friss levegõ. Még valami: Közvetlenül ebéd után, ne maradj ülve az asztalnál, mondván, hogy olyan jó egy kicsit igy ejtõzni, hanem tedd a szokásos napi teendõidet. Mozgással sokkal gyorsabban tudunk elegendõ oxigén mennyiséget juttatni az agyba.

Egyél naponta többször, és keveset! Amit leirtál azok a tipikus jellemzõi annak, amikor valaki napi egy, esetleg két alkalommal eszik, de akkor tetemes mennyiséget. Az egész napos koplalás után pedig az emésztés elvonja az oxigént az agytól, attól a borzasztó fáradtság, álmosság, és minden egyéb. Tehát nem kell megijedni attól, hogy meghizol, hanem oda kell figyelni, hogy mit, és mennyit eszel, ezenkivül sok gyümölcs, és friss levegõ. Még valami: Közvetlenül ebéd után, ne maradj ülve az asztalnál, mondván, hogy olyan jó egy kicsit igy ejtõzni, hanem tedd a szokásos napi teendõidet. Mozgással sokkal gyorsabban tudunk elegendõ oxigén mennyiséget juttatni az agyba.
Elképzelhetõnek tartom, hogy nagy szénhidrát tartalmú ételeket eszel. A vércukrod elkezd emelkedni, ezt érzékeli a szervezeted azonnal inzulin termelésbe kezd. De nyilván nem tudja elég gyorsan, és kb. 2 óra elteltével tud vissza állni a normális értékhatárra. Ez az az idõszak amikor ez a fáradság elhatalmasodik rajtad. Én azt tanácsolom, hogy próbálj meg pár napig kisebb szénhidráttartalmú ételt ebédelni, és figyeld meg, hogy akkor is jelentkeznek-e ezek a tünetek. Ilyen ételek a húsok, tejtermékek, és a zöldségek nagy része. Itt van egy táblázat is, ebben mindent megtalálsz: http://diabetes.freeweb.hu/kaja/ertekek.html Próbáld meg úgy összeállítani, hogy az ebéded max. 40-50 g szénhidrátnál ne tartalmazzon többet. Így már látni fogod, ha ez az oka a fáradságodnak. A többieknek biztosan lesznek más ötleteik is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen válaszaitokat, elméletileg nem eszem sok szénhidrátot. egy esg nevû állapotfelmérés pont azt mutatta ki, hogy több az inzulintermelés, tehát csökkentsem a ch-t. ma is ebédre egy fél rántott husit, meg zöldséges köretet ettem, nem is laktam jól, most is éhes vagyok, csak már a páromat várom, s addig már nem akarok enni. de a vacsi is sali lesz meg egy szendvics.

Anna állta megtett út hét harmad szorosa éppen annyi, mint Bea álltal megtett út öt ketted szerese, melyikük ment többet? Hány kilométert tettek meg külön-külön, ha Bea útja öt ketted szerese 15 egész öt heted km volt? Aki tud segítsen kérem.

Legjobb válasz: a*7/3=b*5/2 ahol a az Anna által ill b a Bea által megtett út hossza rendezés után a=b*15/14 tehát Anna ment többet. Ha b*5/2=110/7 akkor b=220/35=44/7 km és a*7/3=110/7 így a=330/49 km

a*7/3=b*5/2 ahol a az Anna által ill b a Bea által megtett út hossza rendezés után a=b*15/14 tehát Anna ment többet. Ha b*5/2=110/7 akkor b=220/35=44/7 km és a*7/3=110/7 így a=330/49 km

Hányhat a kutya a vemhességtől? Illetve baj, ha fedeztetés után még mindig vérzik?

Nem akarok butaságot kérdezni, csak a kutyámat fedeztettem (először 5 napja, majd 3 napja is), tegnap pedig 4-szer hányt(igaz új tápot kapott, ami jobban megfelel egy vemhes kutyának). A vérzése sem maradt abba, sőt úgy vette fel a kant is, hogy vérzett közben. Voltam állatdokinál, aki már antibiotikummal akarta tömni a vérzés miatt. Viszont én inkább körültekintőbb lennék, mielőtt gyógyszert adok neki, főleg, ha vemhes. És nem vagyok szaporító, mielőtt bárki letámadna, hogy minek fedeztetek, ha nem értek hozzá.... Én is szeretnék egy kiskutyát megtartani, mert a másik kutyánk már nagyon beteg, illetve, a baráti körömben már most megvannak a gazdik (persze, ha sikerül minden).

Legjobb válasz: Nem hányhat a kutyád a vemhességtõl,max. vissza öklendezi az ételt a szülés elõtti órákban.Tehát a te esetedben nem ez a hányás oka! Baj ha fedeztetés után még mindig vérzik,ugyan is már a fedeztetéskor sem kellene véreznie, a megfelelõ idõpontban a péra ajkak duzzadtak és halvány piros átlátszó váladék van nem vér. Kedves állatgazdi tessék elvinni állatdokihoz a kutyát! Úgy látom minden áron kölyök kutyákat akarsz gyártani akkor pedig olvasgatni elõtte egy kis szaporodás biológiát... Egyébként nem olcsóbb egy császározás esetleg egy késõn felismert gennyes méh gyulladás esetén a méh eltávolítása sem mint egy ivartalanítás!

Nem hányhat a kutyád a vemhességtõl, max. vissza öklendezi az ételt a szülés elõtti órákban.Tehát a te esetedben nem ez a hányás oka! Baj ha fedeztetés után még mindig vérzik, ugyan is már a fedeztetéskor sem kellene véreznie, a megfelelõ idõpontban a péra ajkak duzzadtak és halvány piros átlátszó váladék van nem vér. Kedves állatgazdi tessék elvinni állatdokihoz a kutyát! Úgy látom minden áron kölyök kutyákat akarsz gyártani akkor pedig olvasgatni elõtte egy kis szaporodás biológiát... Egyébként nem olcsóbb egy császározás esetleg egy késõn felismert gennyes méh gyulladás esetén a méh eltávolítása sem mint egy ivartalanítás!
Nem attól leszel szaporító, mert a kiskutyáknak nem tudsz helyet találni. Hanem attól, hogy semmit nem tudsz a tenyésztésrõl magáról, és csak kedvtelésbõl/pénzszerzés céljából szaporítja az ember a kutyáját. Van törzskönyve a kutyádnak? Standardnak megfelel? Bizonyos genetikai adottságok alapján fedeztetted? Szóval csak azért mert nem tudod mit takar a szaporító szó maga attól még sajnos abba a kategóriába tartozol, mivel az egész dologról fogalmad sincs, belevágtál úgy, hogy akár még a kutyád életét is kockáztatod. Amúgy ha nem felel meg az állatorvosod szakértelme akkor menj másikhoz.
Ha vérzett, már fedeztetni sem kellett volna.Egyáltalán idõben volt? Sanszos a méhgyulladás. Ultrahangra kell vinni.
Tehát akkor mégis szaporító vagy. :S
Szóval szaporító vagy. Mindegy, ha ebben az orvosban nem bízol, akkor vidd másikhoz. Remélem, hogy nem fogantak meg a kicsik!
Volt már kölyke?
A kérdező hozzászólása: 15:16 :) Köszi a választ. Õ nem bevérzett, hanem simán tüzel, csak nem maradt abba vérzés akkor sem, amikor már a kant felvette. De az elsõ tüzelésnél is végig vérzett 21 napon keresztül! És sem méhgyulladása, sem semmi más baja nem volt. Persze, nem adatok neki antibiotikumot, legalábbis, amíg nem muszáj, addig biztosan nem. Egyébként már tegnap is alig vérzett, ma meg már egyáltalán nem. :) Remélem minden rendben lesz. Amúgy tegnap még utána olvastam, és azt találtam, hogy fedeztetés után, ha 8 napon túl is vérzik, akkor nem volt sikeres a fedeztetés. A 8. nap vasárnap lesz.
Aham, miért is vagyunk idióta bunkók? Én sehol sem látok olyan hozzászólást ami idióta lenne és bunkón írták volna. Leírtunk egy tényt, és attól, hogy neked nem tetszik attól még igaz. Tudod ez ":DDDDDD XDDDDDD :PPPPP" smileyk tömkelege eléggé irritáló... Na mindegy. Igazából azt csinálsz amit akarsz, úgy csinálod ahogy akarod, de ha lesz*rod a véleményünket akkor legközelebb ne itt kérdezz, mert hát itt úgyis csak idióta bunkók vannak.
Jártam anno én is így egy kutyámmal. Bevérzett fedeztetésnél. Persze, kölyök nem lett és ivartalanítás lett a vége. Lehet, nálad sem marad vemhes a szuka.Vemhességnél antibogyó azért nem jó . Egyáltalán nem jó a kiskutyákra a hatása. Az az alom már nem teljesen normális körülmények között fejlõdik. De Te tudod.
A kérdező hozzászólása: Még valamit kihagytam kedveskéim: az ellés után, mindenképpen ivartalaníttatni akarom!!!!! Csak szeretnék egy kuttyot megtartani, és miért fizessek érte súlyos tízezreket, ha egyszer meg tudom így oldani???? :DDDD Amúgy meg inkább azokat a gazdikat kellene megszólni, akik nem tudnak vigyázni a kutyájukra, aztán felcsinálja szegény kutyát ki tudja mennyi és milyen fajtájú kutya, aztán a kölyköket dobozba kidobják az út szélére.... Pffffff Ennyi.
A kérdező hozzászólása: A többinek meg üzenem, hogy lekakkantom, hogy mit gondolnak... XDDDD Oké, akkor legyek szaporító. Nem fáj ez nekem!!!! XDDD Megjegyzem amúgy meg mindenki elkezdte valamikor, és ha érdekel bárkit is, igenis tájékozódtam, nem is egy helyrõl, mielõtt elvittem a kanhoz. :P :DDD Csak tudjátok, mindig jönnek közbe váratlan dolgok! :P
A kérdező hozzászólása: Utolsó hozzászólónak, aki tudott normális hangnemben válaszolni: Igen, idõben volt, a tüzelés kezdetétõl számított 12. napon. A 11. napon pl. nem is engedte a kant magához közel. Voltunk dokinál, azt mondta várjunk pár napot a vérzéssel, és utána antibiotikum kúra. De ma már nem vérzik, csak nagyon halvány pár csepp van itt ott. :)
A kérdező hozzászólása: Ennyi idióta bunkót!!!!!! De azért köszi!! XDDDDD
A kérdező hozzászólása: Még nem volt! Most szeretnék elõször és utoljára.

OTP hány havi elmaradás után mondja fel a személyi kölcsönt? Valaki? Ha 2 elmaradásból 1-et befizet valaki azért felmondhatják ha mindig 1 függőben van?

Legjobb válasz: Felszolitanak minden hónapban a 8 napon belüli rendezésre. Ha nem rendezés, fel mondhatja a bank mar 2 havi elmaradás utan is

Felszolitanak minden hónapban a 8 napon belüli rendezésre. Ha nem rendezés, fel mondhatja a bank mar 2 havi elmaradás utan is
Ha mindkettõ esedékessége lejárt, felmondhatják. Ha az elsõ esedékessége lejárt, a második még nem, akkor nem. Ez a legmegszokottabb eljárás, de a hitelszezõdés erre is kitér, olvasd el.
Az elõzõ kérdésnél is en válaszoltam. Mar mindent elmondtam. Mnj be a bankba.

Ha edzés után mindig eszek rizset várhato jobb fejlődés?

Ugy gondoltam,hogy edzés után megenni egy tányér rizset ( nem tudom hány g lehet ) , ha van éppen hozzá hus, akkor azt is. És az érdekelne, hogy várható-e jobb fejl?dés mintha csak simán ennék ami van. Mert hallotam már olyat h valaki edzés után mindig megevett egy tányér rizset és sokat fejl?dött t?le, tudom ez ember függ? is. kb 3hónap után pedig szeretnék venni 100% whey proteint.

Legjobb válasz: Kezd már ez a rovat is olyan lenni, mint a fogyókúra.. MINEK KEZDTÉL EDZENI, HA NEM TUDOD MI HOGY MÛKÖDIK? olvasd el ezt: http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=558 (tényleg olvasd el, ne nyisd meg és zárd is be mert biztos f*szság) És edzés után a fehérje + ch alap, attól meg várj csodát, hogy megeszel egy tányér "rizset". Ez olyan hogy most elkezdem vedelni a zöldteát mert majd biztos lefogyok.

Kezd már ez a rovat is olyan lenni, mint a fogyókúra.. MINEK KEZDTÉL EDZENI, HA NEM TUDOD MI HOGY MÛKÖDIK? olvasd el ezt: http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=558 (tényleg olvasd el, ne nyisd meg és zárd is be mert biztos f*szság) És edzés után a fehérje + ch alap, attól meg várj csodát, hogy megeszel egy tányér "rizset". Ez olyan hogy most elkezdem vedelni a zöldteát mert majd biztos lefogyok.
Ha edzés után eszed akkora leszel mint a Dexter Jackson.Én napi 4x eszek rizst.Ezért én akkora leszek mint a Markus Rülh.
edzes utan lehetoleg feherjedus kajat egyel pl. husok, hal, tojas, tejtermekek. http://body.builder.hu itt mindent megtalalsz csak szanj idot ra!
Természetesen, sõt hogy-ha edzés elõtt is bevágsz egy tállal akkor 2x fejlõdés várható.
Kedves kérdezõ! Ha hiszed, ha nem hatalmas baromságot kérdeztél. Hülye kérdésre meg hülye a válasz is. Olvass kicsit a testépítésrõl és meglátod, igazunk van.
Igen a rizs nyilván jobb mint a lecsó, és jobb mintha bevágnál egy hamburgert a mekiben:) Edd nyugodtan edzés után, de fejlõdni nem fogsz tõle:) (Normálisan válaszóltam)
Hát én az ottholi kajában nem bíznék meg, elég furcsán hangzik.
A kérdező hozzászólása: Ezt szeretem... egy normálist választ nem kaptam...-.-" A kérdés sztem nem volt annyira hülyeség... arra lettem volna kiváncsi h jo-e ha rizst eszek edzés után...jobb mintha más kaját ennék ami otthol éppen van mondjuk lecsot...xD
A kérdező hozzászólása: Én nem azt mondtam h mindig rizsÁT enni... csak edzés után...
rizst, vagy ha paraszt vagy, rizsát. de nem rizset.
Szia:D Szóval, te azt gondolod, hogyha mindennap megeszel edzés után egy tányér rizst, akkor hellyesen fogsz étkezni, és gyorsan fejlõdni?:) Attól függetlenül, hogy mit ettél a rizsen kivül egész nap? Tehát a rizs a kulcsa mindennek?:) Nem rosz dolog, ha hiszel valamiben, legalább motiválni fog majd edzés közben:) Nekem is van ám kabalám:)
Nem tudom, mit csinálsz, biztosan jó lesz úgy is, csak kérve könyörgöm Neked: _rizst_!!!!! (ne rizset) És igen, nekem ez fáj.... :)
A kérdező hozzászólása: Ezt olvastam már és köszi. Edzettem már régebben csak abba hagytam.
Mi a f*szért kapnál normális választ, ha egyszer b*szod elolvasni azt a k*rva linket, amik belinkelt a kedvem hozzászóló... És utána még van képed jönni azzal, hogy elolvastam, meg már edzettem, meg a f*szom tudja mi!!!! Ha elolvastad, stb, akkor egy b*szott nagy funkcionális analfa-béta vagy, gratulálok. Nyisd meg az elküldött linket még egyszer, és olvasd át az ÖSSZEST, mondom mindet, az elsõtõl az utolsóig!

Miért jó ha szakítás után ha Te még szereted, de Õ már nem érzi úgy mint rég, akkor el kell engedned a másikat?

Miért jó ha szakítás után ha Te még szereted, de Õ már nem érzi úgy mint rég, akkor el kell engedned a másikat?

Legjobb válasz: Vannak olyan kapcsolatok, ahol tényleg jobb elengedni a másikat. Ilyenkor hiába harcolsz és küzdesz érte, nincs értelme, mert úgysem tudod õt visszahódítani. Ezt érezni kell. Nem tudom hány kapcsolatod volt már, de majd érezni fogod, hogyha igazi a lány akkor úgyis visszamegy hozzád 1-1,5hónap után. De ha nem inkább keress mást akivel boldog leszel. Mert ha elmegy végleg akkor nem te voltál számára a igazi. Személy szerint tudom, hogy elõzõ kapcsolatomnak úgy volt vége, hogy nem akartam visszamenni hozzá. Ha küzdött volna akkor sem. De mostani párom után utána mennék. Nem engedném el egyhamar:)De ezzel õ is így van, szóval el sem akar menni:)

Vannak olyan kapcsolatok, ahol tényleg jobb elengedni a másikat. Ilyenkor hiába harcolsz és küzdesz érte, nincs értelme, mert úgysem tudod õt visszahódítani. Ezt érezni kell. Nem tudom hány kapcsolatod volt már, de majd érezni fogod, hogyha igazi a lány akkor úgyis visszamegy hozzád 1-1, 5hónap után. De ha nem inkább keress mást akivel boldog leszel. Mert ha elmegy végleg akkor nem te voltál számára a igazi. Személy szerint tudom, hogy elõzõ kapcsolatomnak úgy volt vége, hogy nem akartam visszamenni hozzá. Ha küzdött volna akkor sem. De mostani párom után utána mennék. Nem engedném el egyhamar:) De ezzel õ is így van, szóval el sem akar menni:)
Az elsõ kapcsolatomban volt ez a hang benne, " ha szereted engedd el". Kalandozni akart, én meg már nem bírtam tovább, hát elengedtem. Évek múlva vissza akart jönni, amikorra én már túl tettem magam.. 3 évbe került és 6 éves kapcsolat volt. Sokat szenvedtem a saját döntésemtõl, de mégtöbbet szenvedtem volna ha vele maradok. Én nem kerestem, õ nem keresett, csak évek múltán, amikor már késõ volt. Õ a mai napig szeret engem, de a döntésem végleges... ennek már 5 éve.
Én nem várnék senkire. Ha kijelenti, hogy már nem érez úgy, hát menjen. Úgyis csak szenvedni fogsz mellette, mert talál majd mást. Ha pedig elengeded, és hamar rájön, hogy mégis téged szeret, újra összejöhettek. De lehet, hogy addigra neked is lesz más.
Amit mondasz, az úgy hülyeség, ahogy van. Nem olyan könnyû kimondani, hogy vége, sokáig érlelgeti magában az ember. És ha végre rászánja magát, akkor már kár kapálózni ellene.

Normális ha minden etetés után ha büfögnek a babáink, akkor után mindig csuklanak? Ikrek vagyunk 2 hónaposak.

Legjobb válasz: igen normális ne aggódj..az én babóm is csuklik(2 hónapos) sajna ....úgy vettem észre ha kicsit visszajön a tejci ..félrenyeli..egyébként azt mondják a rekeszizmaik még fejletlenek és ezért van...nagyon kellemetlen nekik is...meg nekünk is zavaró...talán hamarosan kinövik :D

igen normális ne aggódj..az én babóm is csuklik(2 hónapos) sajna ....úgy vettem észre ha kicsit visszajön a tejci ..félrenyeli..egyébként azt mondják a rekeszizmaik még fejletlenek és ezért van...nagyon kellemetlen nekik is...meg nekünk is zavaró...talán hamarosan kinövik :D
Az enyém még csak egy hónapos lesz, de õ is folyton csuklik... sokan azt mondják, hogy õt nem zavarja, na ezt azért nem hiszem, de tény, hogy nagyon nyugodtan "tûri", míg elmúlik. Bár talán jobb lenne, ha zavarná, sírna és rögtön másképp venné a levegõt, de tény, hogy ki fogják nõni :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!