Találatok a következő kifejezésre: Ha minden tünetem megvan (8 db)

Ha minden tünete megvan a peteérésnek, akkor biztos van? Az normális, ha peteérétől mensiig szurkál a hasam, v vmi betegség jele?

Legjobb válasz: Ha van jele a peteérésnek, akkor szerintem van, legalább is én is remélem, hiszen ugyan ilyen kérdést tettem fel egyik nap. :-) Az, hogy szurkál.. az lehet valami gyulladás is, de az is lehet, hogy semmi baj, csak ez egy ilyen hónap. Ha nincs rendellenes folyás (szag, szín, állag) akkor nem kell idegeskedni. Ha arra gondolsz, hogy a beágyazódás miatt fáj... hát passz, mindenki másképp reagál a dolgokra, van aki meg se érzi, van aki még vérzik is.

Ha van jele a peteérésnek, akkor szerintem van, legalább is én is remélem, hiszen ugyan ilyen kérdést tettem fel egyik nap. :-) Az, hogy szurkál.. az lehet valami gyulladás is, de az is lehet, hogy semmi baj, csak ez egy ilyen hónap. Ha nincs rendellenes folyás (szag, szín, állag) akkor nem kell idegeskedni. Ha arra gondolsz, hogy a beágyazódás miatt fáj... hát passz, mindenki másképp reagál a dolgokra, van aki meg se érzi, van aki még vérzik is.
nembisztos.
Szerintem a peteérésnél max 2 napig szurkál a petefészek. (nekem pl. nem szurkáló érzés volt, hanem enyhe menstruációs görcsnek éreztem.)Szerintem elvileg nem kellene fájni a hasadnak egészen a mensiig.Ahogy az elõttem válaszoló írta, ez lehet egy ilyen hónap. Ha többször is elõfordul, menj el orvoshoz, mert az ovulációs fájdalmon kívüli rendhagyó fájdalom gyulladás jele lehet..
szia. az elmúlt hónapban pont így voltam, és aztán meg is jött pontosan, bár gyengébb volt. én ma megyek dokihoz. bár nemcsak emiatt, hanem rákszûrésre is. szal megkérdezem, de sztem nálam a stressz miatt lehetett..rem.
Nekem szinte mindig szurkál a hasam és fáj a cicim, és ez a mensi elõtt 1-2 nappal múlik el. Szerintem nem betegség; ha elmúlik és mindig ugyanakkor jelentkezik, akkor ez csak tünet. Mert ugye a pé környékén szurkál, aztán mielõtt megjön akkor meg lehet mensi elõjele.
Leletek alapján.
Szerintem akkor, ha az orvos azt mondja (vizsgálatok, leletek alapján).
A kérdező hozzászólása: többféle tünetem van, nem tudom, hogy összefüggenek-e egymással....majd kiderül....

3napja késik. Mikor fogja már a teszt kimutatni, hogy babát várok? Minden tünetem megvan hozzá.10-es érzékenységűvel teszteltem, ha akarom látom a csíkot, ha nem akarom nem látom.

H?m 36,9-37között mindig.Csipked a hasam..nem nevezném rendes mensiszer? görcsnek.Krémes fehér sür? a váladékom.

Legjobb válasz: Szia!! 4 nappal ezelõtt én is így voltam, fotózni se igazán sikerült a csíkot. Azóta erõs lett a csík, pedig már a mensi elmaradásához képest plusz 8 napra vagyok... A tüneteid nagyon bíztatóak, légy egy kis türelemmel még:) Egyébként érdekes, hogy én is 10 es teszttel teszteltem pár napja és alig látszott a csík, azután egy 25-össel teszteltem ugyanabból a pisibõl (már bocsánat) és sokkal egyértelmûbben látszott a csík!! Nem tudom miért volt ez így.

Szia!! 4 nappal ezelõtt én is így voltam, fotózni se igazán sikerült a csíkot. Azóta erõs lett a csík, pedig már a mensi elmaradásához képest plusz 8 napra vagyok... A tüneteid nagyon bíztatóak, légy egy kis türelemmel még:) Egyébként érdekes, hogy én is 10 es teszttel teszteltem pár napja és alig látszott a csík, azután egy 25-össel teszteltem ugyanabból a pisibõl (már bocsánat) és sokkal egyértelmûbben látszott a csík!! Nem tudom miért volt ez így.
A vaterás teszttel semmi gond, kinézetre egyszerûbb mint a csicsás boltiak, de semmi gond vele. Nekem DPO 12-nél tökéletesen mutatta a 2 csíkot (reggeli elsõ tesztanyagból)! Az utolsó együttléthez adj hozzá 10-12 napot, hátha nem félidõben volt a peteérésed, és akkor tesztelj. 16 hetes km
A kérdező hozzászólása: Bíztató amit írtál, köszönöm:) És gratulálok a babához:) Szép kis karácsonyi ajándék:)
Nekem 10 nap késésnél alig lehetett látni a 2 csíkot.14 napnál lett erõsebb pozitív.
Szia. Neme 8 nap után mutatta ki, a 3.napon még nem. Késõbb tesztelj, a hcg állítólag 2 naponta emelkedik erõteljesebben.
jav. nem neme hanem nekem csak az én +tesztem már 1 éves:D
Nekem kedden kellett volna megjönnie, tenap volt egy nagyon minimális barnázásom, azota semmi! Nem merek újra tesztelni, mert félek negatív lesz, a hétfõi az volt! Most megyek tesztet venni, de nem tuom, hgy próbálkozzak vele még ma vagy csak holnap reggel!
A kérdező hozzászólása: Én minden nap tesztelek..mondjuk vaterásak vannak itthon, potom összegért vettem nagyon sokat.Csak "zebrásodni" nem akarnak igazán:((

Ha minden igaz a beágyazódás idejében vagyok. Minden tünete megvan egy nagyadag hányingerrel együtt, viszont tegnap este nagyon erős hasgörcsöm volt és nem volt étvágyam. Ez normális ilyenkor?

Legjobb válasz: Az erõs hasgörcs sosem normális, de ilyen korán még az orvossem tesz semmit, mert a terhességet is kb a 6. hét után állapítják élõ terhességnek, miután van szívhang is.. Talán csak a beleid görcsöltek..ha nem volt vérzés nem kell igazán aggódnod.

Az erõs hasgörcs sosem normális, de ilyen korán még az orvossem tesz semmit, mert a terhességet is kb a 6. hét után állapítják élõ terhességnek, miután van szívhang is.. Talán csak a beleid görcsöltek..ha nem volt vérzés nem kell igazán aggódnod.
A hányinger elméletileg csak késõbb jelentkezik, de mindekinél más. Hol fájt a hasad? Olyasmi érzésednek kellene lenned a hasad aljában , mint amikor meg akar jönni.
A kérdező hozzászólása: Ez így van. Kétlábban a földön. De nem egyszerû. Nekem a mensim csak jöv. hétre várható (ha jön) addig még van egy kis idõ.:( Abban bízom, hogy végre összejön. Nem mintha nem félnék ettõl az egésztõl, de valahogy érzem, hogy jó dolog lesz.:)
Remélem, ez még nem minõsül OFF-nak, de mi a vélemény az ovulációkalkulátorokról? Én idáig mindig rájuk hagyatkoztam (nem is estem teherbe :s)... Utolsó mensi idõpontját, és ciklus hosszát kérdezi, és kiszámolja :) Egyszerûbb, mint hõmérõzni, bár ezzel együtt lehet, hogy pontatlanabb is...
A hõ vezetése annyiból jó hogy látszik a peteérés és onnan lehet számolni:)
A kérdező hozzászólása: Valójában nem tudom mennyire szempont a hõ, de most probálok mindenbe kapaszkodni.:)
De mi ez a nyilalás? :( Ez normális? Már egyre gyakrabban jelentkezik. Ez a 28. napom, amúgy 30 naposak a ciklusaim, bár épp a múlt hónapban 5 nap késéssel jött meg (igaz, akkor biztosan tudtam, hogy nem lehetek terhes, és amúgy mindig pontos szokott lenni, tehát nem értettem, és akkor is nagyon megszenvedtem elõtte). És most nyilal. Csak a bal oldalon, és már nem óránként, hanem 5-10 percenként...
A kérdező hozzászólása: Én lehet elmennék egy orvoshoz. Sajnos velem áprilisban történt hasonló, és cisztám volt. Persze ez nem azt jelenti, hogy neked is az van, de jobb azt tudni. Ha meg kiderül, hogy baba, akkor az meg tökjó!
Gondoltam rá. És akár baba, akár nem, azt hiszem, az sem rossz ötlet, hogy "elõre" kivizsgáltassam magam, hogy legalább papíron minden rendben van-e... Nem hiszem, hogy ezzel kötelezõ lenne megvárni, hogy egy éven keresztül sikertelenül próbálkozzunk, ha van valami, jobb azt minél elõbb tudni...
A kérdező hozzászólása: Jó hogy így gondolod! :) Azért most hogy így beszélgettünk, azt hiszem én is elmegyek a nõgyógyászomhoz. Biztos ami biztos. :)
Remélem, Te még reménykedsz :) Nekem sajnos este megjött :((((((
A kérdező hozzászólása: Sajnálom! De a fõ hogy egészséges vagy és tovább próbálkozhatsz! :)
Köszönöm, természetesen én is Neked! :) Ez a baj, hogy végül mindenre az a végsõ következtetés, hogy még pár napot várni kell... :) Nem akarok :) Néha én is elgondolkodom rajta, hogy mi van, ha nem is jön majd meg, hanem már most ott fejlõdik a pociban egy kicsi élet... :) Még a gondolata is felfoghatatlan, de nagyon jó... :) De még pár napot mindenképp a földön, két lábon kellene tölteni :)
A kérdező hozzászólása: Szerintem ilyenkor még nem lehet biztosra tudni, hogy mi a szitu, csak az elmaradt mensi után végzett teszt lesz az elsõ biztos pontunk. (azért néha elkap a "terhesvagyok dejó" érzés)De megpróbálom nem beleélni magam. A tüneteink hasonlóak :) Drukkolok neked!
Nekem ma azzal egészül ki a mindjártmegjön-szerû érzés, hogy idõnként a hasam bal oldalán, alul erõs nyilalást érzek. Csak egy-két másodpercig tart, de elég erõsen, úgy óránként-kétóránként egyszer. Nem terhelem magam, ülõmunkát végzek. Ilyet még nem éreztem sosem, ettõl függetlenül csak a szokásos mensi elõtti hasfájást érzem...
Nekem este 36, 9 volt. De nem szoktam mérni, nekem ez így nem mond semmit (ja, a mensis-hasfájós válaszoló vagyok :) Talán rá kéne szoknom nekem is a hõmérõzésre.
A kérdező hozzászólása: Erre én is kíváncsi lennék, mert nekem csak olyasmi mint amikor megjön, viszont a fájdalmaim nekem is ütõsek voltak tegnap este(de csak akkor. elõtte nem.). Egy pozitúra volt jó, fekve és ennyi. Aztán mára elmúlt. Most megmérem a hõmet mert úgy érzem mintha lázas lennék...
"Olyasmi érzésednek kellene lenned a hasad aljában, mint amikor meg akar jönni." Olyasmi, vagy épp olyan? Mert nekem PONT olyan érzésem van, ez most jó, vagy nem? Honnan tudhatnám, hogy ez most mensi lesz, vagy baba? Ma reggelre (az egész éjszakai fészkelõdés után, mert sehogy sem volt jó, minden helyzetben fáj, feszül, szúr a hasam, ahogy mensi elõtt/alatt mindig) már egészen lebeszéltem magam arról, hogy baba lehet a dologban, annyira ismerõs ez a fájdalom... Vagy ezek szerint ez még nem zárja ki a terhességet? Még 3-4 nap, és végre biztosat tudhatok (ha addig nem jön meg, péntektõl elvileg tesztelhetek, de szeretnék biztosra menni, így inkább a hétvégén fogok csak). De addig is olyan jó lenne valami támpont, és a szervezetem nem sokat segít :)
Lehetsz esélyes babára, tesztelj majd... már nem sokat kell várnod, bár tudom milyenek ezek a napok soha nem akarnak eltelni...
A kérdező hozzászólása: Hál Istennek nem volt vérzésem (eddig)!
A kérdező hozzászólása: Három napja érzem úgy mintha megakarna jönni vagy mintha fellennék fázva, de valójában csak 7 nap múlva esedékes a mensi. Olyan mintha fel lennék fázva, rotyog az alhasam és fehér folyásom is van, + puffadt vagyok! :)
Fogok is! :) Csak a sok elpocsékolt idõ... úgy zavar, hogy mindig ennyit kell várni a semmire... és aztán megint várni, és reménykedni... és újra és újra....

Mi van akkor, ha szinte minden tünetem megvan kivéve a mensi elmaradását, de negatív a tesztem?

Mensi után közvetlenül jelentkezett a mellfeszülés-már egy hete tart, émelygés, hangulatingadozás, szurkálódás a méhemben többször is, és tojásfehérje is.Szerintetek?

Legjobb válasz: Hát ha rendesen meg volt a mensid, akkor szerintem nem vagy babás!

Hát ha rendesen meg volt a mensid, akkor szerintem nem vagy babás!
Nem tudom, nekem egyértelmûen a menstruáció elmaradása jelezte, hogy tesztet kellene csinálni, ami pozitív is lett mind a kétszer. A tüneteim a 7-8 hét körül kezdõdtek. Az elsõ gyereknél 2 hét, a másodikanál 10 nap késés után csinálta csak meg tesztet.
Nekem is tüneteim csak a 8. hét után voltak mindháromszor. Nem lehet, hogy már túl sokat figyeled magad és kezdesz olyat is érezni ami nincs?
Hát, produkált már a természet furcsa dolgokat, de az esély arra, hogy terhes vagy, nagyon kicsi. Hacsak nem közvetlenül a menstruációd környékén estél teherbe... A teszt akkor még negatív lenne, mert csak egy hét telt el. A tünetek is koraiak, de hát ki tudja... Csinálj egy hét múlva még egy tesztet.
2. szerintem pszichésen bebeszéled magadnak a terhsséget nyugi!!
A "tünetek" lehetnek beképzeltek is, meg lehet egy kósza vírus is. Ha mensizel és negatív a teszt, akkor nem vagy terhes.
A barátnõmnek egy teszt sem mutatta ki az elsõ terhességét, sõt még az ultrahang sem.Kapott hormoninjekciót, hogy megjöjjön a menzesze, persze nm jött.Terhes volt, a doktora "ablak terhességnek" nevezte ezt az állapotot. Sajnos a babó a 4.hónapban elment:((((.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a gyors válaszokat, lehet, hogy van ebben a pszichés dologban valami...:)

Ha minden terhes tünetem megvan, akkor rendben megy a terhesség? SOS? HELP?

6 hetes terhes múltam,nagyon aggódom ahogy látom itt nagyon sokan,meg is értem őket.nekünk ez az első gyermekünk lesz.Nincs okom elvileg aggódásra,a családban sosem volt vetélés,nekem sincs erős görcsöm vagy pecsételésem.Amíg a terhes tüneteim fenn állnak rendben zajlik a terhesség?Minden reggel émelygek,mindennap feszülget a méhem,a cicim is napról napra érzékenyebb.Akkor minden rendben a gyermekünkkel ugye?Ha esetleg megszűnnek a tünetek akkor aggódjak?Felvilágosítanátok arról,hogy mikor kezdjek el aggódni?És miből tudhatom,hogy minden rendben van?

Legjobb válasz: Akkor miért kérdezel, kérdezõ? A második az igazat írta, ellentétben az elsõvel. Nekem sem volt semmi jele, hogy gond lenne, megvoltak a tünetek, és ugyanúgy jártam, mint a 2., csak nekem 8 hetes volt. És nálunk sem fordult elõ ilyen a családban, és nem is lehet tudni, mi okozta, mert mindenre vigyáztam, ne emeljek, ne egyek tiltott dolgot, pihenjek stb. Nem igaz, hogy mindenki görcsöl és vérzik, a missed ab-nak pont az a lényege, hogy nem. Te kértél felvilágosítást, nem tudom, mire számítottál, de õszintén érdekelne. Két dologból tudhatod, hogy minden rendben van: - anyai megérzés - ultrahang (ez az egyetlen, ami 100%-os módszer)

Akkor miért kérdezel, kérdezõ? A második az igazat írta, ellentétben az elsõvel. Nekem sem volt semmi jele, hogy gond lenne, megvoltak a tünetek, és ugyanúgy jártam, mint a 2., csak nekem 8 hetes volt. És nálunk sem fordult elõ ilyen a családban, és nem is lehet tudni, mi okozta, mert mindenre vigyáztam, ne emeljek, ne egyek tiltott dolgot, pihenjek stb. Nem igaz, hogy mindenki görcsöl és vérzik, a missed ab-nak pont az a lényege, hogy nem. Te kértél felvilágosítást, nem tudom, mire számítottál, de õszintén érdekelne. Két dologból tudhatod, hogy minden rendben van: - anyai megérzés - ultrahang (ez az egyetlen, ami 100%-os módszer)
Megnyugodhatsz, minden rendben van. Ha elmúlnak a tünetek, akkor se ijedj meg, akkor kell csak megijedni, ha véreznél, vagy erõs görcseid lennének. Semmi más nem jelez problémát. Nyilallások, feszülések is lesznek, azok is normálisak ilyenkor. Nyugi.
Nekem 10 hetesen derült ki, hogy 7 hetesen megállt a baba szíve. Meg volt minden tünetem. 10 hetesen volt a mûtét és utána még egy hétig terhes tünetem volt, mivel a hcg nem ürül ki egyik pillanatról a másikra
az elsõt miért kellett lepontozni?
A kérdező hozzászólása: nem tudom ki pontozott le, én nem.Köszönöm kedves elsõ, hogy bíztatsz, remélem is, hogy minden rendben lesz, jövõhéten megyek dokihoz akkor leszek 7 hetes és már rem.lesz szívhangja is.Sajnálom kedves második ami veled történt, de ígyis félek, nem kellett volna a történeted leírni.:/
Sziasztok, bocs hogy beleszólok, de én is 7 hetes vagyok, 6 hetesen voltam UH-n, volt szívhang, minden ok. Viszont nagyon megdöbbentett amit írtatok, hogy valóban van olyan, hogy nem érzel semmi, sõt terhes tüneteid vannak és a babával gond van?? Ez szörnyû.. Írtad az anyai megérzést, neked volt valami megérzésed, vagy azt hitted minden rendben?
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy én kérdeztem, de annyira borzasztó, hogy az ember lánya azt hiszi minden rendben, és mégsincs:/ most mégjobban félek a köv.ultrahangtól:/:(
Kedves kérdezõ nyugi! Nincs baj, az anyai megérzésekrõl meg annyit hogy én rettenetesen aggódtam( és most is azt teszem még mindig) Hogy nehogy baj legyen és mindig mindegyik ultrahangra ugy mentem hogy a legrosszabra gondoltam mert semmi tünetem sem volt!Mindig felkészültem hogy NA TUTI BAJ VAN! Én gyagyás!De nem volt semmi probléma, nyugi neked sincs!32hkm Ja és a kérdezõ is tudja hogy vannak problémák de csóri nem arra kiváncsi hogy kinek hogy volt missed ab-ja!DE NYUGODTAN LEPONTOZHATTOK!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm nektek:) remélem én is csatlakozhatom hozzátok, hogy nekem is zökkenõmentesen fog menni a terhesség:)

Miért lehetséges? Már 2 hete megvan minden tünetem h megjön (hasgörcs, és mell feszülés), de nem jött meg. Lehet ez? Egyik ismerősömnek volt már h 3 hetet késett nyáron. De neki nem voltak ha jól tudom tünetei.

Legjobb válasz: uh... hát egyelõre nincs kizárva... várok mér pár napot, de remélem nem vagyok az...amugy köszönöm a választ! és nem lehet h a meleg miatt vagy ilyesmi?

A kérdező hozzászólása: uh... hát egyelõre nincs kizárva... várok mér pár napot, de remélem nem vagyok az...amugy köszönöm a választ! és nem lehet h a meleg miatt vagy ilyesmi?
A kérdező hozzászólása: bár még nem volt velem ilyen h meleg miatt...de akkor remélem csak késik...
Nekem ilyen tuneteim akkor voltak amikor terhes voltam. Terhesseg kizarva?????
Biztonság kedvéért csinálj meg egy terhességi tesztet. 800 forint kb. és legalább akkor ki tudod zárni a terhesség lehetõségét.

Ha minden ovu tünetem megvan (hasszúrkálás, tojásfehérjés folyás) és az ovu teszt teszt csíkja erősebb mint a kontroll csík, akkor ma van peteérésem?

Ha ma szeretkezünk mekkora esélyem van a babára? VAgy inkább holnap próbálkozzunk?

Legjobb válasz: Ma is,holnap is!Az a biztos!Sok sikert!

Ma is, holnap is!Az a biztos!Sok sikert!
Ma próbálkozzatok.Amúgy 50-50% esélyed van.Sok sikert.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!