Találatok a következő kifejezésre: Ha minden szexelek többször, akkor felesleges (1 db)

Ha minden nap szexelek többször, akkor felesleges számolni a napokat, ugye?

Legjobb válasz: szerintem egyébként is felesleges, mert a baba úgyis akkor jön, amikor nem görcsöl rá az ember, szeretkezzetek annyit, és akkor ahányszor nektek jó.

szerintem egyébként is felesleges, mert a baba úgyis akkor jön, amikor nem görcsöl rá az ember, szeretkezzetek annyit, és akkor ahányszor nektek jó.
szerintem sem kell azt számolni. Én az elsõ próbálkozós hónapban számolgattam, idegeskedtem nem jött össze. A második hónapban megfogadtam, hogy nem számolok, nem tesztelek, majd lesz ami lesz. és a köv. hónapban már nem is jött meg. Legyél nyugodt, és ha viszont számolgatsz, akkor stresszelni is fogsz és az nem jó. Csak nyugodtan és akkor amikor jól esik legyetek együtt. Jó tudom ezt könnyû mondani. Sok sikert nektek :-) 30 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Igazából nem azért szeretkezünk minden nap, hogy teherbe essek, hanem mert jól esik, és nem beszélünk a gyerek témáról, így nem fenyeget az, hogy görcsölünk. Gondolom, akkor így még nagyobb az esélye...
Csak szeressétek egymást természetesen, ahogy érzitek! Bár azt mondta a dokim, hogy jobb a minden második napi szex, mert akkor lesznek igazán kifejlettek a spermiumok. De szerintem mindenki akkor csinálja, amikor neki jól esik. És NE számolgass. Majd jön az a baba! Sok sikert!
A nõgyógyászom azt mondta, akkor a legesélyesebb a dolog, ha 2 naponta próbáljuk, mert 2 nap pihenés után a legjobb a sperma "összetétele". :-)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha vêdekezês mellett teherbe esnêl, megtartanád a babát vagy megszakítanád a terhessêget?

16

Nézegettem a digitális Clearblue teszttel kapcsolatos véleményeket, képeket, van, akinek nem mutatott igazat, illetve az a 3csík, amit szétszedve látott, babát jelentett annak ellenére, hogy negatívat írt ki?

3

Megnéznétek a görbém? Még időben vagyunk?

28 naposak a ciklusaim.elvileg vasárnap lenne pém.de ma elkezdtem görcsölni,és folyásom is van,mint pékor szokott lenni.ha este együtt leszünk akkor még időbe vagyunk?vagy az már késő?elötte 3 napja voltunk együtt,azok a "kiskatonák" még ott lehetnek,vagy már nem?

8

Aki gyógyszer mellett esett teherbe azoknak milyen tünetei volt? Hogy jött rá hogy terhes?

2

Fogamzásgátló mellett lehet valaki terhes? MI a véleményetek a "megszakított védekezésről"? Mikortól veszem észre azt hogy terhes vagyok?

MI a véleményetek a "megszakított védekezésről"? Mikortól veszem észre azt hogy terhes vagyok?? MIt nem szabad csinálnom ha tényleg terhes vagyok??

3

Ma reggel első vizeletből:D?

a href="http://www.kepfeltoltes.hu/view/131025/2013-10-25_11.58.15_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" target="_blank">http://www.kepfeltoltes.hu/view/131025/2013-10-25_11.58.15_w..

26

1 éve nem szoptatok, de még van tejem. Nem védekezünk. Teherbe eshetek így is?

10

Halvány one step is pozitívat jelent?

kb fél perc után lett csíkos

2

Valakinek van erről valami tapasztalata vagy infója?

Párommal szeretnénk babát de a munkahelyemen mivel más pozícióba tettek át fontos az Engerix védőoltás beadására. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek mennyit kell várni az oltás után a próbálkozással?, Az oltásokból most fogom megkapni a másodikat gond ha a harmadikat már nem tudják a baba miatt beadni? mivel a harmadik oltást 6 hónap múlva kell beadni nem igazán akarunk addig várni vagy inkább még is várjunk vele mert gond lehet belőle? Előre is köszi a válaszokat és bocs ha hosszú voltam :-).

1

A férjemmel a menstruációm 4 napján voltunk együtt. Védekeztünk, de nem a legbiztosabb módszert választottuk. És ugye tudjuk hogy lehetnek ""balettek"". Mekkora az esélye, hogy teherbe eshettem?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!