Találatok a következő kifejezésre: Ha minden szexelek többször, akkor (2 db)

Ha minden nap szexelek többször, akkor felesleges számolni a napokat, ugye?

Legjobb válasz: szerintem egyébként is felesleges, mert a baba úgyis akkor jön, amikor nem görcsöl rá az ember, szeretkezzetek annyit, és akkor ahányszor nektek jó.

szerintem egyébként is felesleges, mert a baba úgyis akkor jön, amikor nem görcsöl rá az ember, szeretkezzetek annyit, és akkor ahányszor nektek jó.
szerintem sem kell azt számolni. Én az elsõ próbálkozós hónapban számolgattam, idegeskedtem nem jött össze. A második hónapban megfogadtam, hogy nem számolok, nem tesztelek, majd lesz ami lesz. és a köv. hónapban már nem is jött meg. Legyél nyugodt, és ha viszont számolgatsz, akkor stresszelni is fogsz és az nem jó. Csak nyugodtan és akkor amikor jól esik legyetek együtt. Jó tudom ezt könnyû mondani. Sok sikert nektek :-) 30 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Igazából nem azért szeretkezünk minden nap, hogy teherbe essek, hanem mert jól esik, és nem beszélünk a gyerek témáról, így nem fenyeget az, hogy görcsölünk. Gondolom, akkor így még nagyobb az esélye...
Csak szeressétek egymást természetesen, ahogy érzitek! Bár azt mondta a dokim, hogy jobb a minden második napi szex, mert akkor lesznek igazán kifejlettek a spermiumok. De szerintem mindenki akkor csinálja, amikor neki jól esik. És NE számolgass. Majd jön az a baba! Sok sikert!
A nõgyógyászom azt mondta, akkor a legesélyesebb a dolog, ha 2 naponta próbáljuk, mert 2 nap pihenés után a legjobb a sperma "összetétele". :-)

Ha egy fiú hosszabb ideig nem recskázik/szexel, utána az elsõ alkalommal amikor magához nyúl/más nyúl hozzá akkor többször képes elélvezni, mint alapból tudna?

L

Legjobb válasz: Csak tudnám honnan szülted meg ezt a logikai zsenialitással teletûzdelt levezetést.... Nyilván hamarabb eldurran, mivel elõtte nem érték ingerek a farkát hosszabb ideig és nagyobbat is lövellhet, de hogy egymás után többször elélvezzen kapásból, baromság. Olyan van, hogy ha 5-10 perc múlva megint rárántasz neki, akkor elélvez és aztán 10 perc múlva megint...

Csak tudnám honnan szülted meg ezt a logikai zsenialitással teletûzdelt levezetést.... Nyilván hamarabb eldurran, mivel elõtte nem érték ingerek a farkát hosszabb ideig és nagyobbat is lövellhet, de hogy egymás után többször elélvezzen kapásból, baromság. Olyan van, hogy ha 5-10 perc múlva megint rárántasz neki, akkor elélvez és aztán 10 perc múlva megint...
én igen, bár várni kell egy keveset az elsõ után, de 2-nél többet még nem próbáltam egymás után, úgyhogy nem tudom, hogy 3 is menne-e, , , de mindenképpen az elsõ a legjobb, legélvezetesebb, akkor jön a legtöbb sperma meg akkor lövök a legmesszebbre(2-2, 5 m), a másodiknál is lövök, csak akkor kb. olyan 1 métert, ez is mutatja, hogy a másodikat is élveztem, de nem annyira, mint az elsõt, mert kisebbet spriccelek és kevesebb sperma is jön(kb. 6 lüktetés, míg az elsõnél(11-13 lüktetés), , , de ez mindenkinél másképp van, van, aki bír egymás után 4-et is:D 18/F :) )
a 2. válaszoló vagyok, de ha azt nézzük, akkor volt már egyszer kb. 15 lüktetésem is és akkor vagy 1, 5 hétig nem csináltam, na akkor az lehet, h 2 orgazmus olt egyszerre, mert azóta még nem volt annyi lüktetés, 11-13 az átlag:) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!