Találatok a következő kifejezésre: Ha minden szexelünk (64 db)

Ha mindig szexel kapcsolatosan tesz célzásokat facen, meg több lánnyal is lefeküdt már, akkor nálam miért nem próbálkozik?

Randizgatok egy fiúval, már 10 randink legalább volt. Tudom róla hogy több lánnyal is szexelt már, tudom hogy mennyire fontos neki a szex. Facen is néha-néha előjönnek belőle azzal kapcsolatos képek, szövegek. De velem kapcsolatosan soha sem hozta fel a szexet. Miért? Akkor nem is akar velem lefeküdni?

Legjobb válasz: Lehet csak a barátjának tart vagy épp nem meri.

Lehet csak a barátjának tart vagy épp nem meri.
Mert tisztel és nõként tekint rád, és nem sorol be a többi önmagától felajánlkozó "nõk" sorába. Több vagy számára mint egy mezei numera.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem hogy a barátjának tart, meg megcsókolt már, meg nem sok hiányzik hozzá hogy egy pár legyünk. Na nem azt mondom hogy azt akarom hogy letámadjon :D de velem kapcsolatosan semmi ilyesmi dolgokat nem mondd. Vagyis annyit csak hogy jó alakom van, miért nem járok lengébb cuccokban meg ilyen hülyeségek.
szerintem örülj neki, hogy másnak tart mint más lány ismerõseit, és ne támadd le, szépen hagyd had hódítson meg! :)
Én is arra tippelek, mint amit a 2-es írt. Többe néz, mint egy gyors hancúrt.

Ha minden nap szexelünk, attól még teherbe eshetek?

Elvileg majd vasárnap lesz pé-m. Ha addig minden nap együtt vagyunk, akár többször is, attól még teherbe eshetek? Mármint úgy értem, hogy hallottam olyat, hogy ha babát akarunk, akkor csak 2 naponta szeretkezzünk, mert 2 nap kell ahhoz, hogy életképes sperma fejlődjön. Hmmm, de mi szinte minden nap együtt vagyunk. :) Akkor mondjuk a 2. menetnél már alig van életképes spermium a több millióban?

Legjobb válasz: Ha minden nap együtt vagytok, fõleg ha naponta több aktus is van, akkor az erõsen rontja az esélyeseket. Igaz amit hallottál. A spermiumoknak idõ kell, míg megfelelõ mennyiségben és minõségben újratermelõdnek. Így nemhogy a másodikban, de már az elsõben is jóval kevesebb "normális" spermium lesz jelen. Érdemes a peteéréses idõszakban 2 naponta együtt lenni. Persze ettõl még teherbe eshetsz, nem zárja ki, de az esélyeket csökkenti.

Ha minden nap együtt vagytok, fõleg ha naponta több aktus is van, akkor az erõsen rontja az esélyeseket. Igaz amit hallottál. A spermiumoknak idõ kell, míg megfelelõ mennyiségben és minõségben újratermelõdnek. Így nemhogy a másodikban, de már az elsõben is jóval kevesebb "normális" spermium lesz jelen. Érdemes a peteéréses idõszakban 2 naponta együtt lenni. Persze ettõl még teherbe eshetsz, nem zárja ki, de az esélyeket csökkenti.
Úgy legyetek együtt, ahogy vágytok egymásra. :) Mi is minden nap együtt voltunk, és nagyon hamar sikerült a manó hála Istennek. Nem szabad rögtön elkezdeni számolgatni és figyelni, hagyni kell picit menni a dolgokat a maguk útján. 37 hetes km
Mi is minden nap együtt voltunk kivétel nélkül. volt, hogy napi kétszer is. Semmit nem csináltunk másképp, babaprojekt elõtt is napi rendszerességgel éltünk szexuális életet, most csak azért, hogy esetleg könnyebben teherbe essek, nem akartuk ritkítani az együttléteket. Úgy voltunk vele, hogy ha jönni akar, így is jön. Sikerült! Elsõ próbálkozós hónapban terhes lettem. Szóval én azt tanácsolom, hogy egyelõre ne figyeljétek a peteérést, legyetek együtt akkor, amikor nektek jól esik, ha minden nap, akkor minden nap. Sikerülni fog, drukkolok! :)
Mi is minden nap egymásnak estünk és szerelmeskedtünk! Ha fickósak a spermák, úgyis összejön a baba!
annyira bírom a ne görcsölj rá, ne számolgass, szerelmeskedjetek csak annyit amennyi jól esik szöveget olyantól, akinek az elsõ hónapban sikerült a baba.
Kedves 5. válaszoló! PCOS-em van, nagyon durva inzulinrezisztanciával. Tudom milyen, ha az embernek nehezített a pálya. A harmadik hónapunkban költözött be a manó, akkor, amikor nem voltam hajlandó éppen számolni, hogy mikor legyünk együtt. Pszichológusként azt is tudom, hogy a meddõséghez milyen szinten járulnak hozzá a számolgatásból, idõzítésbõl fakadó stresszfaktorok. Nekem hála Istennek sikerült hamar, ettõl függetlenül tudom, hogy mit beszélek, és hiszem, hogy el kell engednie magát az embernek ahhoz, hogy sikerülhessen. Hiszen nem rajta múlik. Ha minden nap együtt vannak, tökéletes esélyekkel indulnak. Csak ennyit kívántam írni a kérdezõnek. 3. voltam
Illetve 2., nem 3. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :)

Lesz vmi bajom ha minden nap análisan szexelek a pasimmal?

Már lassan egy hónapja minden nap análisan szexelünk a pasimmal, úgy szoktuk hogy egyszer simán egyszer pedig análisan, de van mikor 2x is..lesz valami bajom ha tovább folytatom ezt a minden napos anális szexet?

Legjobb válasz: Max. jol kitagulnak a zaroizmok es mikor oreganyo leszel vagy esetleg par szules utan nem is zarnak majd rendesen. Remelem tudod, hogy ez mit jelent. Szerintem eleg undorito ez ahoz, hogy megerte a pasid: neked nem egeszseges minden nap a seggbekuki!

Max. jol kitagulnak a zaroizmok es mikor oreganyo leszel vagy esetleg par szules utan nem is zarnak majd rendesen. Remelem tudod, hogy ez mit jelent. Szerintem eleg undorito ez ahoz, hogy megerte a pasid: neked nem egeszseges minden nap a seggbekuki!
Nem arra való az a lyuk! Mevan mindennek a helye! Azért az elõttem válaszolóval nem értek egyet, lehet hátulról, sõt jó is, de nem a popsiba, hanem a helyére!
Szerintem nem arra való és kész. Egyáltalán mér kell hátulról??? Elõlrõl sokkal jobb :P és senkinek se lesz kára belõle...
Igen, normálisan is használja az embet, de olyankor kijön és kész.de az anális sex-nék ki-be járkál okáig. De ez természet ellenes. Sztem sokkal ritkábban kellene. Mi tanultuk ezt. nem valami egészséges. Ahogy elöttem mindenki irta a záróizmok elhasználódnak. Egy idõ után elég kellemetlen panaszaid lehetnek:(
Bugyiban a pornósztárokon se látszik! Csak abban a pillanatban, ahogy leveszi, és hátat fordít... Köszönöm, annak, aki lepontozta a válaszom. Vajon milyen indokkal tette? Õ maga tudja legalább?
Lányok elvagytok tévedve mert ez nem pár évmúlva jelentezik majd hanem 1 éven belül kitágul anyira a záró izom hogy be fog kakálni!Tudom mert asszisztensnõ vagyok és rengeteg ilyet látok!!!A pórnó sztárok legtöbször ezért hagyják abba!!!!Ugyhogy nem ajánlom senkinek!
Azt én nem tudom, de biztos senki nem akar egy lógós valamit a hátsó felére.
Tudom h itt válaszokat kellene írni, mégis kérdezni szeretnék: ez kívülrõl hogyan válik láthatóvá? Vagyis pontosan mi látszik az emberen mondjuk ha az utcán sétál?
Hááát... nekem az a véleményem errõl, hogy az a lyuk nem arra való. De hát kinek a pap, kinek a papné:P Szerintem ebbe a kitágulós cuccba van valami hiszen minden nap tágítasz rajta, és hát tényleg elég ciki lenne ha már 40 évesen pelenkát hordanál, mert nem bírod megállni, hogy hazáig kibírd ;-) Az aranyérrõl nem is beszélve. Elég veszélyes az anál szex, hiszen lehet, hogy az egyik alkalommal amikor húzza kifele a pasid lehet, hogy ami bent van az mind kijön. Itt az aranyérre gondolok. Szal csak óvatosan. Elg fájdalmas tud lenni.
Mondjuk ez a záró izmos kitágulásos dolog annyira nem veszélyes, hiszen azért napi 1X az ember normálisan is használja a záróizmait csak akkor ugye kifelé jön a dolog. Csak akkor lehet gond, ha extrém méretû dolgot pakolnak beléd.
A végbél záróizmaid nem fognak mûködni!!! És még az öregkor elõtt be fogsz kakilni! Gondolom nem akarsz 30-40 évesen pelenkát hordani!!!
Túl sûrûn nem egészséges, és tényleg ez lesz a hatása. Arról nem is beszélve, hogy ez jól látható lesz rajtad (mint néhány pornószínésznõn) már elsõ pillantásra. Elég gusztustalan látvány, mit ne mondjak.
Mi a a párommal 3 éve minden héten 1X popsizunk. Elõtte gondos tisztítás, és orgazmus, hogy jobban elelazuljon. Sikosítás is bõven. Egyik héten az csak az ujjammal, a következõ héten felkészítem az ujjammal, és csak pár percig nyomom a fütyimmel. Nem oda élvezek, mert az ondó nem oda való. Párom elmúlt 40, szép és friss a puncija is, és a popsiján sem látszik ez a kíméletes análszex.
Én még nem tapasztaltam ilyet.
Nekem néha fáj a bal válla. Erõsebb surlódás okozza. Nincs baj.
A kérdező hozzászólása: értem, köszi!:)
Talán megszakítod a dolgot és nem engeded kiömleni azt, ami kiömlene? Mert igen, az úgy tudom fájhat, bár én nõ vagyok, csak meséltek errõl... Szóval engedd ki, és nem fog fájni!
A kérdező hozzászólása: Igen, próbálom mindig kicsit késleltetni, akkor majd megpróbálom máshogy:) Köszi!

Ha minden nap szexelünk akkor kisebb az esélyhogy babáslegyek?

mikor kénne hány naponta?hogy nagyobblegyen az esély?

Legjobb válasz: Megoszlenek a vélemények. Ha régóta így próbálkoztok, akkor lehet átváltani 1,5 v. 2 napos együttlétekre, de legalább a peteérést megelõzõen kicsit önmegtartóztatni, hogy aznapra több srác legyen. Ha még csak most kezditek, akkor szexeljetek amikor csak akartok. Már sok szép baba lett a mindenapos szexekbõl.:)

Megoszlenek a vélemények. Ha régóta így próbálkoztok, akkor lehet átváltani 1, 5 v. 2 napos együttlétekre, de legalább a peteérést megelõzõen kicsit önmegtartóztatni, hogy aznapra több srác legyen. Ha még csak most kezditek, akkor szexeljetek amikor csak akartok. Már sok szép baba lett a mindenapos szexekbõl.:)
Legalább 2 napra csökkentsétek, nem tudnak olyan gyorsan termelõdni a kisfickók!Kissebb az esély!
hát ez személyes tapasztalat: mi december óta szeretnénk babót, de sajnos nem jött még:( naponta szeretkeztünk, volt hogy többször is - hozzáteszem azért mert megkívántuk egymást- de nem sikerült! elmentünk spermavizsgálatra, aminek elég rossz lett az eredménye, kérdezte a doki, hogy milyen gyakran szeretjük 1mást, mi mondtuk is: erre azt mondta, hogy nem szabad, mert nem tudnak újratermelõdni a kisfickók! gyakorlatilag a nagyon sok sex sterillé teszi a férfit, arra az idõre amíg sokat szeretkezik! ha babót szeretnénk a heti 3 ajánlott!
Ovuláció környékén két naponta ajánlják. Hajrá!!!
Csípni fog.
Akkor már inkább valami arctisztító nedves törlõkendõvel törölgesse meg alaposan a kezét, a fertõtlenítõ hatására felborul a hüvelyflóra és ugyanúgy kiújulhat a gombád.
Vannak elõregyártott átitatott törlõkendõk, törölje ilyenbe a kezét.
A kérdező hozzászólása: mire gondolsz ? a babapopsi törlõkendõ az nekem nagyon szétcseszi a Ph-mat :/
Miért kell autóban szexelni? Nem bírjátok ki hazáig?
A kérdező hozzászólása: Nemmindegy miért kell? Nem ez volt a kérdés!
tudod mit lehetne? hogy letörölgeti kézmosó kendõvel aztán meg lactacid feminával, az ilyen nuni törlõ-kendõ. Kimondottan jót tesz a hüvelyflórának. De csak egy ötlet, a fertõtlenítõ magában sem rossz, de akkor ne nyúljon rögtön beléd...
Tõzegáfonyás intim törlõkendõvel törölközzön meg vagy vigyetek két liter vizet és mosson kezet. Nem olyan nehéz és még el is fér az autóban......
A kérdező hozzászólása: oké akkor veszek intimkendõt. köszi
Az GYK nagy kérdései.
ha nem akarod pillanatok alatt felragasztani az ágyra, akkor verjed. szex elõtt két nappal meg már ne.
nekem is ez a kérdésem.. lány vagyok
Ez a libidódtól függ szal nem lehet általános tanácsot adni. Én is voltam már hasonló helyzetben, én mindennap vertem a hétvégét meg végigdugtuk.
arany középút. ha túl sokat vered, soha nem fogod úgy élvezni az igazit, mint kellene. ha meg keveset vered, akkor túl hamar fogsz elélvezni, amikor végre odajutsz.
Ne gyötörd két hétig magad! Nyugodtan csináld, akár na- ponta többször is. Viszont tényleg, a várható szex elõtt "éheztesd" egy kicsit magad, hogy majd az ágyban tudjad nyomni keményen!
its all up to you, de ha vársz vele akkor sokkal nagyobb élmény lesz a csajjal. hidd el megéri várni. a jó dolgokért néha szenvedni kell

Ha minden nap szexelünk végre terhes lehetenék?

Most ez így hülye kérdéd...az érdekelne, hogy a minden napi szex lenne a jó?Mi már múlt hónapban is csak 1 napot hagytunk ki pé-kor, mégsem jöt össze a baba...:(((

Legjobb válasz: azt is tudom, hogy 2 napot vár is a katona odabent a petémre...de ha mégsem? meg ugye 2 naponta "frissül"a sperma... nem tudom mivel segíthetném elõ a babásodást:(

A kérdező hozzászólása: azt is tudom, hogy 2 napot vár is a katona odabent a petémre...de ha mégsem? meg ugye 2 naponta "frissül"a sperma... nem tudom mivel segíthetném elõ a babásodást:(
Azért javasolja az orvos a 1, 5-2 naponta való együttléteket, mert a túl sûrû szex felhígítja az ejakulátumot és így kisebb az esély a teherbeesésre. Egyébként mi csináltuk már úgy is, hogy péig egyáltalán nem szeretkeztünk. Szerencsés vagyok, mert elég rendszeres a ciklusom, szinte minden hónapban ugyanakkor van pém, így ez jó megoldásnak tûnt, mégsem lettem terhes! Van olyan pár is, akik tényleg minden nap együtt vannak és mégis összejön a baba. Én most azt a taktikát fogom választani, hogy pé elõtt valóban csak 2 naponta szexelünk, utána pedig már úgyis mindegy, hogy hányszor csináljuk!:-)) Tudom, hogy nem lenne szabad a baba miatt idõzíteni a szeretkezéseket, de nálunk a párom is nagyon szeretné már a babát és megtesz mindent, hogy mielõbb terhes legyek. Remélem segítettem!
Az ovuláció legfontosabb 2-3 napján szerintem minden nap szexelj, az nekem általában mindig pl.péntek-szombat-vasárnapra jött ki az ovulációs naptár szerinti intervallumba, amúgy valóban a 2-3 naponkéntit ajánlják a dokik. http://www.naptarak.com/naptarak_ovulacio.html Szex után párnázd fel a csípõd min.20 percre, hagyd befolyni.A terhesvitamin szedését pedig mindenképp ajánlom ha már tervben van a baba.
szia.. én úgy tudom hogy az is segít a teherbeesésben ha szex után hason fekszel 10-20 percig.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!Gravidát kezdtem el ebben a ciklusban napi fél tabit, meg inni akarom pé után a palástfû teát...remélem most már tényleg összejön. hason inkább fekszem , mint alápárnázva:) )))

Évek óta nem szexeltem, ha újra szexelnék akkor kb. olyan lenne mint a szüzesség elvesztése?

Nő vagyok.

Legjobb válasz: Annyira szerintem a tested nem alakul vissza.

Annyira szerintem a tested nem alakul vissza.
szivesen segitek rajtad. 31F
2 hû de gyors voltál.
könnyen lehet hogy kicsit szûkültél, de azért valószinûleg olyan nem lesz mint az elsõ
igen, mert 1 év alatt visszanõ a szûzhártya!
Olyan már többet nem lesz, de nagyon jól fog esni! Puszi a hasadra! F.

Ha mindig gumiban szexelunk, akkor mennyi esélye van arra, h teherbe esek?

már 5 napja késik...és kicsit félek..remélem feleslegesen

Legjobb válasz: Gyakorlatilag semmi esélye. Nyugi.

Gyakorlatilag semmi esélye. Nyugi.
Ha nem szakadt ki a gumi, akkor nulla.
Nekem 3 hetet késett, pedig mindig védekeztünk, és látszólag nem lehetett semmi probléma. Amikor már a 4. negatív terhességi tesztet tartottam a kezemben, kezdtem megérteni, hogy vmi más lehet a probléma. És pár nap múlva megjött:) Nem hinném, h gond lenne.
Teljes védelmet semmi sem nyújt. Én terhes lettem úgy, hogy mindig óvszert használtunk, és nem vettük észre, hogy selejtes lett volna... Csinálj tesztet!
az óvszer sem garantál 100%os biztonságot...de tényleg nagyon kicsi az esélye kb 5%
4 évig csak óvszert használtam. Soha nem volt semmi baj.
A kérdező hozzászólása: koszi szépen a válaszokat...remélem bírta a gumi és nem volt hibás, mert a barátom mindig bennem élvezett el..
1% alatt van az esély. Ha jól használjátok.
Mondjátok a lányomnak aki most aludt el, hogy óvszerre nem lehet valaki terhes! Nekem szokott késni 1hót. is ezért nem vettem észre a babámat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!