Találatok a következő kifejezésre: Ha minden szeretkezünk a párommal akkor (8 db)

Ha minden nap szeretkezünk a párommal akkor felesleges hőmérőzni vagy ovu teszteket használni ugye?

Legjobb válasz: Ha babát akartok, akkor nem túl szerencsés minden nap együtt lenni, 2-3 naponta az ideális. Próbáljatok úgy idõzíteni, hogy a középidõben mindenképpen legyen "akció" :) A hõmérõzés és az ovu teszt arra jó, hogy megtudd, van e egyáltalán peteérésed, ha van akkor pontosan mikor! De ha még most kezdtetek próbálkozni, és mindig rendes idõben mensizel, nem barnázol, egészségesen éltek, nincs enek egészségügyi, nõgyógyászati gondod/gondjaitok akkor valszeg hamar összejön a a baba minden méricskélés nélkül is pár hónapon belül! Drukkolok!

Ha babát akartok, akkor nem túl szerencsés minden nap együtt lenni, 2-3 naponta az ideális. Próbáljatok úgy idõzíteni, hogy a középidõben mindenképpen legyen "akció" :) A hõmérõzés és az ovu teszt arra jó, hogy megtudd, van e egyáltalán peteérésed, ha van akkor pontosan mikor! De ha még most kezdtetek próbálkozni, és mindig rendes idõben mensizel, nem barnázol, egészségesen éltek, nincs enek egészségügyi, nõgyógyászati gondod/gondjaitok akkor valszeg hamar összejön a a baba minden méricskélés nélkül is pár hónapon belül! Drukkolok!
éruékeny lesz
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, és ez az , , érzékenység" úgy körülbelül mikorra fog elmúlni? Bár fáj, de attól még ugyanúgy kívánom a szexet... köszi
Nem tudom, én fiú vagyok, de nekem is fáj picit ha utána akarom. Kb úgy fél óra óra és jobb lesz.
Nálunk is volt ilyesmi. A megoldás egyszerû volt. A végére már nem volt olyan nedves a párom és kidörzsölõdött. Mi síkosítóval oldottuk meg, azóta nincs ilyen probléma.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen nektek is, remélem, hogy hamar elmúlik, mert így nem olyan kellemes érzés.. Nagyon köszi még egyszer :)
Én pl kifigyeltem, hogy óvszer függõ is... Mindig durexet vagy masculant használtunk, és a múltkor a párom szerzett valahonnan lifestylest, na én attól éreztem magam rosszul. Egyszerûen csípett, és képtelen voltam második menetre, míg pl masculannel három menet is simán ment egymás után, és akkor is a párom fújt jó éjszakát. Persze ha nem gumival védekeztek, akkor ez most igen jó kérdés, próbáljatok több nedvet termelni, avagy síkosítót használjatok.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen... Hát igen, nem használunk már óvszert... Igyekszem síkosabb maradni :) ) Köszi a jó tanácsokat

Ha 1 nappal a menstruációm után, szeretkezem a párommal, akkor vérezhetek megint? Nem mindig szokott elmúlni teljesen. Van amikor 1-2 nap még pecsételő kicsit.

Legjobb válasz: Mi? maga a sex nem befolyásolja h mikor jön meg és hogy pecsétel-e... (kivéve, ha terhes vagy, de ezt zárjuk ki lehetõleg)

Mi? maga a sex nem befolyásolja h mikor jön meg és hogy pecsétel-e... (kivéve, ha terhes vagy, de ezt zárjuk ki lehetõleg)
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, hogyha addig nincs is "utóvérzés", akkor mi van ha pont szex közben? merthogy akkor összehúzodok-elernyedek és annak hatására. Ez lesz az elsõ alkalom azért kérdezem.
Elõfordulhat, mert a szex hatására vérbõség, és akár méhösszehúzódások is lehetnek, ami fölszakíthatja az éppen csak begyógyult sebeket.
Az én személyes tapasztalatom, h igen. Igaz, sokszor már türelmetlenek vagyunk (fõleg én -"a falat kaparom", úgy kívánom :P) amikor épp elmúlik, aztán ha nem bírunk magunkkal, ráfázunk, mert vérzik megint. De ugyanígy van, ha közvetlenül elõtte, mikor megjön hatol belém nagyon mélyen, utána tuti megjön. NEsze neked, nagy farok...:)
ÉN IS VÉREZNI SZOKTAM UTÁNNA MERT NEM HÚZÓDIK ÖSSZE A MÉHED .

Ha egész hónapban, minden nap szeretkezünk a párommal, mennyi esélye van, hogy sikerül a baba? Volt, akinek így sikerült?

Nem a baba miatt szeretkezünk annyit, hanem mert annyira szeretjük egymást... :)

Legjobb válasz: Erre pontos választ senki sem fog tudni adni, maximum te, az esedékes menses idején. Volt akinek így összejött a baba (legjobb barátnõmnek pl.), de ismerek több párt, akiknek nem. Ugye sokan hivatkoznak arra, hogy a spermának kell egy-két nap, míg jobb minõségû lesz, amiben van is ráció, ellenben ugye elég egy jó minõségi kisfickó is, aki megtalálja a petesejted, szóval... esély mindig van. Állítólag, azt mondják az okosok, hogy 30-35% az esély minden peteéréskor a babára, átlagosan. Lévén azonban szaporodik az emberiség, nem áll a dolog olyan vészesen. Mindenesetre szurkolok nektek, hogy a szeretgetéseknek kézzelfogható gyümölcse is szülessen hamarosan. :)

Erre pontos választ senki sem fog tudni adni, maximum te, az esedékes menses idején. Volt akinek így összejött a baba (legjobb barátnõmnek pl.), de ismerek több párt, akiknek nem. Ugye sokan hivatkoznak arra, hogy a spermának kell egy-két nap, míg jobb minõségû lesz, amiben van is ráció, ellenben ugye elég egy jó minõségi kisfickó is, aki megtalálja a petesejted, szóval... esély mindig van. Állítólag, azt mondják az okosok, hogy 30-35% az esély minden peteéréskor a babára, átlagosan. Lévén azonban szaporodik az emberiség, nem áll a dolog olyan vészesen. Mindenesetre szurkolok nektek, hogy a szeretgetéseknek kézzelfogható gyümölcse is szülessen hamarosan. :)
Szia! Mi is mindennap együtt voltunka a párommal volt, hogy egy nap 2-3 szor és egy hónap alatt sikerült összehozni a babánkat...:) ))Sok sikert nektek:)
Hát én ha nem védekezem akkor rögtön teherbe is esek, így akár az elsõ szexnél is..De igyekszem nem teherbe esni..
A kérdező hozzászólása: Köszönjük:)
Az is kell hozzá, hogy mindketten rendben legyetek.
Szia! Ha a férjed spermái rendben vannak akkor nyugodtan együtt lehettek naponta. Pont tegnap kérdeztem rá a nõgyógyászomnál (nagy hírû lombikos).
A kérdező hozzászólása: Már 3. hónapja próbálkozunk, eddig számolgattam meg ilyenek, mostmár nem fogok:) De annyira szeretjük egymást, hogy minden nap együtt vagyunk:P Kedves utolsó! Gratulálok és nekem is jó lenne, ha sikerülne:)

Mit Jelent, Ha álmomban mindig csak egy valakivel szeretkezem, aki nem a párom?

Annyira romantikus érzelemmel teli álmaim egy bizonyos emberr?l, de tudom hogy nem lehet köztünk semmi!Lehetséges, hogy ? is álmodik rólam?

Legjobb válasz: Imádom a páromat és mégis vonzódom ahhoz a pasihoz a valóságban is!és jól ismerem, mert a párom rokona!elég gáz,de annyira hasonlítanak egymásra!

A kérdező hozzászólása: Imádom a páromat és mégis vonzódom ahhoz a pasihoz a valóságban is!és jól ismerem, mert a párom rokona!elég gáz, de annyira hasonlítanak egymásra!
Ez azt jelenti, hogy mindig csak egy valakivel dugsz, aki nem a párod. És megkérdeztem tõle, lehetséges.
Nem lehet, h inkább azzal a bizonyos illetõvel akarsz inkább szeretkezni?"Lehetséges, h õ is álmodik rólam?"Ha te ezt kérdezed, akkor szerintem ez azt jelenti, h szeretnéd h õ is gondoljon rád:) Csak azért vagy a pároddal együtt, mert akivel álmodban szeretkezel azzal nem lehetsz?Ha így van, akkor ez tudod mit jelent...
Mert ébren megkapod a párod, ki vagy elégítve valóságosan.A másik férfinál nincs így a valóságban, ezért a tudatalattid alvás közben teljesíti a vágyaidat.Az álom ott ér véget ahol a valóság kezdõdik, hiszen te magad írod, hogy nem lehet köztetek semmi.Vedd úgy hogy két pasid van, és a legjobb hogy nem bukhatsz le vele a párod elõtt.Mert egy álompasi. Lehetséges hogy õ is álmodott már rólad, de ez lényegtelen mert "tudom hogy nem lehet köztünk semmi!".Álmok miatt nem érdemes megcsalni a párod, mert ha jobban megismernéd azt a férfit, könnyen kiderülhet hogy köze sincs az álomférfihoz, rosszabb esetben egy rémálom.
A kérdező hozzászólása: A 2.-nak: Valóban szeretném, ha rám gondolna! De csak szexuálisan!
Túl mélyre dugja beléd, és a méhszájad érinti és az fáj...Kérd meg, hogy csinálja gyengébben.

Valóban csak akkor lehet teherbeesni, ha nem szeretkezek minden nap peteérés környékén a párommal, hanem csak minden másnap?

Most olvastam itt az oldalon, hogy a férfiak nem termékenyek, ha minden nap van aktus, hanem csak akkor, ha 48 óra eltelik a két aktus között... Ez számomra kicsit hihetetlen, na meg ovu előtt egy nappal, ovu napján és a következő két napon is szeretkeztünk (nemcsak azért, mert babát szeretnénk, hanem azért is, mert így esett jól...). De ha nem érdemes így, akkor következő hónapban visszafogjuk magunkat.

Legjobb válasz: Azt mondják,hogy minden másnap jó a spermáknak. Mi is sûrûn együtt voltunk és egybõl sikerült a kislányunk! Szerintem leginkább szerencse kérdése is,mert nekünk a 2. baba nem akar jönni!:-(

Azt mondják, hogy minden másnap jó a spermáknak. Mi is sûrûn együtt voltunk és egybõl sikerült a kislányunk! Szerintem leginkább szerencse kérdése is, mert nekünk a 2. baba nem akar jönni!:-(
Nem csak akkor, simán teherbe eshetsz akkor is, ha mindennap együtt vagytok. De tényleg az a leghatékonyabb, ha kétnaponta csináljátok, de ettõl még nem feltétlenül lesz sikertelen a napi próbálkozás sem :D Úgy csináljátok, ahogy nektek jól esik, az a legfontosabb :)
ez egy nagy butaság, gondoljatok bele, milyen egyszerü lenne igy a védekezés, de ez nem igy van, a minden másnapi aktust azért ajálják mert igy valoban több ideje van a spermiumnak "megerõsödni" lehet tovább marad életben és ügyesebben cserkészi be a petesejtet de nem elenti azt hogy ha minden nap együtt vagytok nem fogsz soha teherbe esni, sok sikert ;) 32hkm
Egy egészséges férfinál mindegy! :) Persze az ront a helyzeten ha egy nap többször is... :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Akkor - ha összejött most, ha nem - legközelebb sem fogjuk vissza magunkat! ;)
Hülyeség! Mikor 2 naponta voltunk együtt, nem jött a baba. Mikor minden nap, akkor meg rögtön! Szóval nálunk ez jött be.
Nekünk a doki ezt ajánlotta és sikerült.

Miért van az hogyha a párommal szeretkezünk és hamarabb elmegy mint én akkor ő az ujjával elégitene ki de ez nekem fájdalmas. Félek ha mondom neki megbántom vele. Mit tegyek? 20/L

Legjobb válasz: Mondd meg neki, hogy számodra fájdalommal jár az, ha az ujjaival kényeztet aktus után. Nehogy már emiatt megsértõdjön. Hány éves? Ha szeret, és nyilván szeret, mert máskülönben sz*rna rá, hogy elélvezel-e vagy sem, akkor meg fogja érteni. De annak semmi értelme, hogy neked fáj, õ meg azt hiszi, hogy de nagyon jó neked. A kapcsolat alapja a kommunikáció.

Mondd meg neki, hogy számodra fájdalommal jár az, ha az ujjaival kényeztet aktus után. Nehogy már emiatt megsértõdjön. Hány éves? Ha szeret, és nyilván szeret, mert máskülönben sz*rna rá, hogy elélvezel-e vagy sem, akkor meg fogja érteni. De annak semmi értelme, hogy neked fáj, õ meg azt hiszi, hogy de nagyon jó neked. A kapcsolat alapja a kommunikáció.
Evvel nem vagy egyedül. Én is így vagyok. Megmondtam neki és nem lett belõle semmi. Megértette és kis idõ múlva megtanultunk egymásra hangolódni. Ha emiatt egy férfi berág annak úgy is kell... Amúgy nálam ilyenkor a körme az ami fáj. Hiába vágja le, akkor is marad mindig egy icipici körömrész ami fáj. Vagy vegyetek egy mûfalloszt. 23/N
szia! próbálja meg valahogy máshogy csinálni volt amikor nekem is fájt de megtanulta hogy mi jó nekem és mi nem azóta csak néha kell rászolnom hogy óvatosabban. (1 éve járok a barátommal 8 hónapja szexelünk) 16/L
Elõször is nõj fel.... aztán pedig mondd meg neki, ha valamit nem szeretsz. Szerencsétlen csávó nem gondolatolvasó, és csak jót akar neked.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!