Találatok a következő kifejezésre: Ha minden megvan arra, (3 db)

Ha minden jelem megvan arra, hogy terhes vagyok, kivéve a mentruáció elmaradása, mikor tudok tesztelni, hogy mutassa is?

Legjobb válasz: Ezt most nem teljesen értem. 1. késik, 2. még nem jött meg vagy 3. megjött? 1. Pár napos késés után már érdemes tesztelni. 2. Várd meg a néhány napos késést. 3. Bármikor, még így is van esély a terhességre. Viszont bármely esetben negatív teszt még nem garancia arra, hogy nem vagy terhes. Szerintem ha most rögtön csinálsz egy tesztet és pozitív, akkor hurrá, egyébként menj orvoshoz ultrahangra.

Ezt most nem teljesen értem. 1. késik, 2. még nem jött meg vagy 3. megjött? 1. Pár napos késés után már érdemes tesztelni. 2. Várd meg a néhány napos késést. 3. Bármikor, még így is van esély a terhességre. Viszont bármely esetben negatív teszt még nem garancia arra, hogy nem vagy terhes. Szerintem ha most rögtön csinálsz egy tesztet és pozitív, akkor hurrá, egyébként menj orvoshoz ultrahangra.
én vagyok a kérdezõ.Úgy volt, hogy 2 hete érzem a terhesség jeleit.Elõször az elsõ napokban 4 napig alig ettem pár falatot.Aztán hirtelen mindent megkívántam.Hétfõn kellett volna megjönnie, és most van jóval kevessebb vérzés mint máskor.(szinte csak barna folyás és más terhességi jeleim is vannak).Mit tegyek?
Menj el nõdokihoz, pontosabb választ tud adni (vérvétel, uh) mint a tesztek.
Csinálj tesztet és menj orvoshoz. Ha vérzés nem a normál mennyiség, lehetsz terhes. Uh, az a biztos

Férjem azt mondta h az egyszeri anyaságit arra költöm amire akarom, nem fog beleszólni-gyereknek minden megvan- gáz ha én már tudom h tornacuccokra, szexi fehérneműre, szexuális segédeszközökre akarom költeni?

Ergo: olyan dolgokra amikt?l újra szexy leszek?

Legjobb válasz: Ha egyszer megbeszéltétek, akkor miért lenne gáz? Nem írtad, hányadik gyermekedet várod, de majd meglátod, milyen fontos anyukaként, hogy az ember nõ is maradjon az anyaság mellett! És ez bizony nem is olyan könnyû a hormonális változások meg az átvirrasztott éjszakák és kemény nappalok mellett!

Ha egyszer megbeszéltétek, akkor miért lenne gáz? Nem írtad, hányadik gyermekedet várod, de majd meglátod, milyen fontos anyukaként, hogy az ember nõ is maradjon az anyaság mellett! És ez bizony nem is olyan könnyû a hormonális változások meg az átvirrasztott éjszakák és kemény nappalok mellett!
Ez nálunk is így van.A gyerekeknek mindene megvan, ezt a pénzt nekem szánja.Aranyos vagy, de a szexuális segédeszközöktõl nem leszel újra szexi...ám a tornától, meg a szexi fehérnemûtõl igen.Azért a segédeszközökkel szerintem várni fogsz egy kicsit, nem az lesz az elsõ gondolatot, elhiheted.2gyerekes+35hkm
Arra költöd, amire akarod a férjed is megmondta. Ha lelkileg könnyebb, akkor borítsd ki a férjed tárcáját és a tiédet is tedd hozzá az egyszeri anyaságit jól keverd össze. Szortírozd szét és vegyél el belõle annyit, amennyibõl a fenti eszközök kijönnek :) így ki tudja mit költöttél valójában el. Í:)
Dehogy gáz. Szerintem a férjed örülni is fog hogy újra szexi akarsz lenni. (irigyli most sok apuka, hidd el)
Nálunk is mindenkinek megvolt mindene, és én is magamra(meg a gyerekekre is) költöttem, új kényelmes szép ruhák, cipõk... Sok sikert
A kérdező hozzászólása: 3. baba lesz 5 éven belül, többet már nem szülök, vagyis most lesz idõm tényleg regenerálódni.. csak azt hittem h gáz mert h ezt is költhetném a gyerekekre, biztos találnék valamit amit vehetnék, de a férjem ragaszkodik hozzá h végre magamra is gondoljak.. köszi a válaszokat! :)
A kérdező hozzászólása: persze tudom h a segédeszközöktõl nem leszek szexy :) de van 1-2 olyan dolog/erotikus társas pl/ amit szeretnék, h új dolgokat próbáljunk ki

Lányok, ti míndíg ezt szajkozzátok, hogy KÜLSÕ MEGFOG, BELSÕ MEGTART? Netalán ha ez megvan, nem árt a pénz mellé?

Mert míndíg azt mondják an?k,fontos aküls? is,meg abels? is,és igényük van a jó módra is,csak ezt már nem merik mondani . Lényegében akkor MINDEN kell nekik,hogy tökéletessen boldog kapcsolatba legyenek gond nélk?l ÁTLAGOS PASIT LESZARJÁTOK,ha egyszer? akinézete,nem divatmajom,és netalán nem pénzes......Kár tagadni..

Legjobb válasz: Újabb nyomi :D :D

Újabb nyomi :D :D
Faszi, lehetsz akármennyire átlagos, ha jó a ellépésed meg van dumád a csajok 70%-át meg tudod fûzni. Ha inkább elkezdesz picsogni meg nulla önbizalommal mész oda hogy "ööö...szia....ööö...miahelyzet...öööö", akkor b*szhatod.
1. A külsõ nem tagadom, hogy számít. 2. Pont, hogy az egyszerû, letisztult öltözködés tetszik nekem, mert egy helyes, jó kisugárzású fiúnak nincs szüksége ennél többre, valamint ha túlzottan piperkõc egy pasi, az nem férfias az én szememben. Nem bírom a divatmajmokat. 3. A pénz. Na ez az amit lesz*rok. Tanulok még egyetemen, támogatnak, eltartanak a szüleim a diplomám megszerzéséig. Legtöbbször velem hasonló korú fiú akad az utamba, aki szintén nem függetlenedett még teljesen, ezért baromira nem téma az egész. Az sem érdekel, hogy milyen családból jött, volt nagyon szegény barátom is, de olyan fiúval is kezdtem, akinek semmit nem is tudtam az anyagi helyzetérõl, mert annyira érdektelen volt és nem volt téma köztünk. Késõbb sem lesz máshogy ez az egész, mert azért tanulok, hogy legyen belõlem valaki, és a saját lábamon is meg tudjak állni. Annyi lesz az elvárásom a pasitól, akivel összeköltözöm, meg akár össze is házasodom, hogy ne naplopó léhûtõ legyen, aki nem csinál semmit. Közösen oldjuk meg az anyagi dolgokat, teljesen mind1, hogy ki keres többet, a lényeg az, hogy együttmûködve éljük az életünket. Jah, és közhelyként sokszor felhozzák a kocsit is, na az sem érdekel. Persze, szeretem fuvaroztatni magam, de csak anyukámat szoktam megkérni, egy pasit sosem kérnék ilyesmire. Majd egyszer, ha lesz pénzem, akkor veszek magamnak valami tragacsot, és megyek azzal. Többnyire tömegközlekedéssel járok, és egyáltalán nem zavarna, ha barátommal is úgy mennénk ide-oda. És igen, a számomra csak átlagos pasit lesz*rom, viszont nem a pénztõl és a divatos cuccoktól lesz nekem valaki különleges. Ennyi. Elég szájbarágós volt, remélem átmegy a lényeg. a legtöbb barátnõm is így van a leírtakkal, szóval nem kellene általánosítani.
1. válaszoló pénzéhes??? A fenét. Nem azt írta hogy vegyen neki új autót, csak fussa valamire. Ergó mondjuk havi egyszer eltudjatok menni moziba vagy kávézni, ne legyen az, hogy egy csokit nem tud meglepibõl venni vagy egyéb.. Nekem volt olyan csóró pasim, aki máról a holnapra élt, a családjával, én pedig egy középosztálybeli (spórolós) átlag lány vagyok. Ezzel a pasival 2 évet húztam le, és KÖZELSEM a pénz volt a szakító ok. Volt gazdag(abb) pasim is, vele három randira futotta, mert egy sótlan alak volt az életben.. Miért kell általánosítanod, ráadásul hülyeséget?
Ezt mondják, de ez nem teljesen igaz. A valóságban külsõ és pénz megfog és meg is tart, a belsõ pedig nem része a képletnek.
hát jah nem árt ha azért futja is neki valamire.
Igen, elsõsorban a külsõ számít. De valahogy ezután, vagy ezzel párhuzamban odaírnám a kémiát....szerintem az számít a legjobban :) Ezután jöhet a belsõ, ezután meg a pénz. Nekem ez valahogy sosem téma, nem szeretek mások pénztárcájában turkálni, nem szeretem, ha sokat költenek rám, akkor is mindig furcsán érzem magam, amikor kifizetik a mozijegyem vagy a koncertbelépõm...pedig igazán "megszokhattam" volna már. Érdekes, jobban szeretem ha magamnak elõ tudok teremteni mindent. A mostani párom pénztárcájában sem turkálok, sejtem nagyjából mi az ábra, de pontosan nem is érdekel. Ha komolyabbra fordul a dolog, akkor megbeszéljük, hogy ki mit mikor hogyan fizet. Addig nem errõl kéne szóljon szerintem.....
23/L
Értetlen vagy, cseszdmeg. Legyél akkor ebben a hitben, ha már lúzer vagy normális lányokat meghallgatni.
Igen. Csak a külsõ, és a pénz. Ha van nyaralója Dominikán, az plusz pont. Szerintem te inkább soha ne is csajozz az életben, ha ilyeneket kérdezel feltételezem se jóképû, se gazdag nem vagy. Menj el Tibetbe szerzetesnek. Halál komolyan mondom.
Kerdezo, te is csak azt hallod meg, amit akarsz. Nezz mar ki a sajat fejedbol.
Rossz helyen keresgélsz...és a hozzáállásod sincs benne a top 10-ben...és nem vágom, hogy ebben hol a kérdés?://..de legyél pozitív, ismerj meg minél több új embert és hidd el hogy lesz szerencséd is;) ne bánkódj:P sok sikert!! 16/L
Jó, akkor [email protected] Én megpróbáltam. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Míndíg a pénzes részét ragadjátok meg, és nem az õsszképet :) Az ördög ott van elbújva, hogy szolídan irjátokc sajok, számít a külsõ, pedíg az számít a legjobban :)
Valóban, a pénzzel mellélõni nem lehet. Nem találkoztam még pasival, akinél ártott volna, ha kiderült, hogy sok pénze van. 21L
Hiaba bizonygatjatok a kerdezonek, hogy verje mar ki a fejebol a sok berogzult baromsagot, es lepjen ki a sajat vilagabol, mert az elet nem fekete vagy feher, nem kepes felfogni. Folyton ilyen hozzaszolasokat olvasok tole.
nameg a szex is legyen jó, avagy a barátnõd megcsal ha dolgozol.
Te most ezen kattogsz? Ahelyett, hogy próbálkoznál? egy univerzális elméletet akarsz kidolgozni a nõk megértésére, vagy nem értelek?:D
óriási tévedésben vagy:)
A kérdező hozzászólása: 1-es, pénzéhes, 2-es nagyképû :)
Volt penzes pasim (persze az apuci penzejebol elt). Mikor megismertem nem tudtam, hogy mennyi penze van, de megis mikor odakerult a sor hogy a jovonkrol beszeljunk azt vagta a pofamba, hogy na igen neki sok penze van, en meg csak a csore fenekemmel akarok csaladot?? 25 eves volt mar, de meg eleteben nem dolgozott. En amiota tudom magam mindig megdolgoztam a penzemert. Akkor meg nem kerestem tul sokat, az otthoni fizetes nem volt eleg. Azota kulfoldon elek, s van eleg penzem. Penzes pasi nem is kell tobbet, csak nagykepuek s azt hiszik korulottuk forog a vilag mert penzuk van, de amellet tokkelutott bunkok! De ha mas szogbol nezzuk a dolgokat... pl egy atlagos pasi is kitud hasznalni egy not, es bunkon viselkedni. Ilyenkor megertem az olyan not aki inkabb olyant valaszt akinek penze is van. Ha mar ugy is szenvedes lesz a vege legalabb addig elvezze is az eletet :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!