Találatok a következő kifejezésre: Ha minden megvan a (93 db)

Ha minden igaz a beágyazódás idejében vagyok. Minden tünete megvan egy nagyadag hányingerrel együtt, viszont tegnap este nagyon erős hasgörcsöm volt és nem volt étvágyam. Ez normális ilyenkor?

Legjobb válasz: Az erõs hasgörcs sosem normális, de ilyen korán még az orvossem tesz semmit, mert a terhességet is kb a 6. hét után állapítják élõ terhességnek, miután van szívhang is.. Talán csak a beleid görcsöltek..ha nem volt vérzés nem kell igazán aggódnod.

Az erõs hasgörcs sosem normális, de ilyen korán még az orvossem tesz semmit, mert a terhességet is kb a 6. hét után állapítják élõ terhességnek, miután van szívhang is.. Talán csak a beleid görcsöltek..ha nem volt vérzés nem kell igazán aggódnod.
A hányinger elméletileg csak késõbb jelentkezik, de mindekinél más. Hol fájt a hasad? Olyasmi érzésednek kellene lenned a hasad aljában , mint amikor meg akar jönni.
A kérdező hozzászólása: Ez így van. Kétlábban a földön. De nem egyszerû. Nekem a mensim csak jöv. hétre várható (ha jön) addig még van egy kis idõ.:( Abban bízom, hogy végre összejön. Nem mintha nem félnék ettõl az egésztõl, de valahogy érzem, hogy jó dolog lesz.:)
Remélem, ez még nem minõsül OFF-nak, de mi a vélemény az ovulációkalkulátorokról? Én idáig mindig rájuk hagyatkoztam (nem is estem teherbe :s)... Utolsó mensi idõpontját, és ciklus hosszát kérdezi, és kiszámolja :) Egyszerûbb, mint hõmérõzni, bár ezzel együtt lehet, hogy pontatlanabb is...
A hõ vezetése annyiból jó hogy látszik a peteérés és onnan lehet számolni:)
A kérdező hozzászólása: Valójában nem tudom mennyire szempont a hõ, de most probálok mindenbe kapaszkodni.:)
De mi ez a nyilalás? :( Ez normális? Már egyre gyakrabban jelentkezik. Ez a 28. napom, amúgy 30 naposak a ciklusaim, bár épp a múlt hónapban 5 nap késéssel jött meg (igaz, akkor biztosan tudtam, hogy nem lehetek terhes, és amúgy mindig pontos szokott lenni, tehát nem értettem, és akkor is nagyon megszenvedtem elõtte). És most nyilal. Csak a bal oldalon, és már nem óránként, hanem 5-10 percenként...
A kérdező hozzászólása: Én lehet elmennék egy orvoshoz. Sajnos velem áprilisban történt hasonló, és cisztám volt. Persze ez nem azt jelenti, hogy neked is az van, de jobb azt tudni. Ha meg kiderül, hogy baba, akkor az meg tökjó!
Gondoltam rá. És akár baba, akár nem, azt hiszem, az sem rossz ötlet, hogy "elõre" kivizsgáltassam magam, hogy legalább papíron minden rendben van-e... Nem hiszem, hogy ezzel kötelezõ lenne megvárni, hogy egy éven keresztül sikertelenül próbálkozzunk, ha van valami, jobb azt minél elõbb tudni...
A kérdező hozzászólása: Jó hogy így gondolod! :) Azért most hogy így beszélgettünk, azt hiszem én is elmegyek a nõgyógyászomhoz. Biztos ami biztos. :)
Remélem, Te még reménykedsz :) Nekem sajnos este megjött :((((((
A kérdező hozzászólása: Sajnálom! De a fõ hogy egészséges vagy és tovább próbálkozhatsz! :)
Köszönöm, természetesen én is Neked! :) Ez a baj, hogy végül mindenre az a végsõ következtetés, hogy még pár napot várni kell... :) Nem akarok :) Néha én is elgondolkodom rajta, hogy mi van, ha nem is jön majd meg, hanem már most ott fejlõdik a pociban egy kicsi élet... :) Még a gondolata is felfoghatatlan, de nagyon jó... :) De még pár napot mindenképp a földön, két lábon kellene tölteni :)
A kérdező hozzászólása: Szerintem ilyenkor még nem lehet biztosra tudni, hogy mi a szitu, csak az elmaradt mensi után végzett teszt lesz az elsõ biztos pontunk. (azért néha elkap a "terhesvagyok dejó" érzés)De megpróbálom nem beleélni magam. A tüneteink hasonlóak :) Drukkolok neked!
Nekem ma azzal egészül ki a mindjártmegjön-szerû érzés, hogy idõnként a hasam bal oldalán, alul erõs nyilalást érzek. Csak egy-két másodpercig tart, de elég erõsen, úgy óránként-kétóránként egyszer. Nem terhelem magam, ülõmunkát végzek. Ilyet még nem éreztem sosem, ettõl függetlenül csak a szokásos mensi elõtti hasfájást érzem...
Nekem este 36, 9 volt. De nem szoktam mérni, nekem ez így nem mond semmit (ja, a mensis-hasfájós válaszoló vagyok :) Talán rá kéne szoknom nekem is a hõmérõzésre.
A kérdező hozzászólása: Erre én is kíváncsi lennék, mert nekem csak olyasmi mint amikor megjön, viszont a fájdalmaim nekem is ütõsek voltak tegnap este(de csak akkor. elõtte nem.). Egy pozitúra volt jó, fekve és ennyi. Aztán mára elmúlt. Most megmérem a hõmet mert úgy érzem mintha lázas lennék...
"Olyasmi érzésednek kellene lenned a hasad aljában, mint amikor meg akar jönni." Olyasmi, vagy épp olyan? Mert nekem PONT olyan érzésem van, ez most jó, vagy nem? Honnan tudhatnám, hogy ez most mensi lesz, vagy baba? Ma reggelre (az egész éjszakai fészkelõdés után, mert sehogy sem volt jó, minden helyzetben fáj, feszül, szúr a hasam, ahogy mensi elõtt/alatt mindig) már egészen lebeszéltem magam arról, hogy baba lehet a dologban, annyira ismerõs ez a fájdalom... Vagy ezek szerint ez még nem zárja ki a terhességet? Még 3-4 nap, és végre biztosat tudhatok (ha addig nem jön meg, péntektõl elvileg tesztelhetek, de szeretnék biztosra menni, így inkább a hétvégén fogok csak). De addig is olyan jó lenne valami támpont, és a szervezetem nem sokat segít :)
Lehetsz esélyes babára, tesztelj majd... már nem sokat kell várnod, bár tudom milyenek ezek a napok soha nem akarnak eltelni...
A kérdező hozzászólása: Hál Istennek nem volt vérzésem (eddig)!
A kérdező hozzászólása: Három napja érzem úgy mintha megakarna jönni vagy mintha fellennék fázva, de valójában csak 7 nap múlva esedékes a mensi. Olyan mintha fel lennék fázva, rotyog az alhasam és fehér folyásom is van, + puffadt vagyok! :)
Fogok is! :) Csak a sok elpocsékolt idõ... úgy zavar, hogy mindig ennyit kell várni a semmire... és aztán megint várni, és reménykedni... és újra és újra....

Miért nem akadozik a Need for speed The run a gépemen, ha minden megvan hozzá?

proci: intel core i5 3.3Ghz -3.8 Ghz ram: 4gb videókártya: radeon 6670 / 1gb directx 11

Legjobb válasz: VGA DDR5 vagy DDR3?

VGA DDR5 vagy DDR3?
A kérdező hozzászólása: ddr3

Elveszthetem a szüzességem ha éppen megvan a menstruációm minden nagyobb kellemetlenség nélkül?

Legjobb válasz: Persze, ha van gusztusotok úgy szexelni. De szerintem akkor is kellemetlen egy kicsit.

Persze, ha van gusztusotok úgy szexelni. De szerintem akkor is kellemetlen egy kicsit.
Kellemetlenség alatt mit értesz? Mert fájni így is fájhat, de nem feltétlenül fog, de általában szokott, és teherbe is eshetsz a hiedelmekkel ellentétben, nagyon pici rá az esély, de lehetséges, és ilyenkor egyébként sem árt gumit használni, nem csak védekezés miatt, de higéniai okokból is. Vagy esetleg a vérzéstõl tartasz, és így akarod megúszni? Nem mindenki vérzik elsõ alkalommal és nem nagy mennyiség általában, van hogy csak másnap reggel látsz néhány foltot a bugyidon. Én egyébként nem ajánlanám elsõ alkalomra a menszeszes szexet, mert akkor hogyan izgat fel rendesen a srác? Elsõ alkalomnál jó ha hosszú az elõjáték és jól benedvesedsz, és ez akkor az igazi, ha szabadon csinálhat a punciddal amit akar és ami persze jó neked. Szóval szerintem várd meg a menszi végét és utánna próbálkozzatok. Kis síkosító is segítheti a behatolást, ha nem vagy elég nedves. De ha mégis így szeretnétek akkor tegyél törölközõt magad alá és mosakodj meg elõtte és utánna sem árt mindkettõtöknek.
MÁr nem azért deh sztem ez elég gusztustalan......nemhiszem h a paasinak lesz anyira gusztusa hozzá.....meg sztem elég higéniátlan mindenki részérõl. MOst azt az egykét napot nembirjátok ki???áhhh
Van, akinek eláll a vérzése ilyenkor egy kis idõre (az elsõ vagy az utolsó napokon). Ezt elég jól ki lehet próbálni, ha legközelebb a vérzés idején simogat jó sokáig (nem feltétlenül "ott"). Érezni fogod, ha közben elállt, meg látszik is majd a betéten. Ezzel együtt, tényleg van egy kis esély a terhességre így is.
Ha a legújabb frissítéssel használod akkor igen.
igen, teljesen ugyanaz a program! annyi a különbség, hogy a vizsgán csak akkor látod, ha rosszul válaszoltál amikor megválaszoltad az összes kérdést :)
Vagyis a legújabb "kérdés adatbázissal" bocs:)
Igen! Én úgy készültem, hogy vizsga elõtti nap leültem a gép elé egy kis kajával és végignyomtam az 1300 vagy mennyi kérdést. A hibásak számát felírtam, és a végén még egyszer végigmentem azokon. Másnap vizsga, volt, hogy végig sem olvastam a kérdést, mert elõttem volt "képileg" tegnapról :) Egy kérdés volt, amivel nem találkoztam a gyakorlás során - a mopedautókról szólt (újdonság). Eredmény: 73 pont :)
A kérdező hozzászólása: és könyvet nem is olvastatok ? :)
Nem! Minek?

Miért nem értik meg az emberek hogy nincs semmi értelme diétázni, mert ha már megvan a súlya és annyira elvan szálva magától, és megint újra elkezd enni mint egy disznó vissza fog hízni?

ez olyan mint amikor bemegy egy k*rva dagadt nő a McDonaldsba és kér 3 BigMc menüt, és mellé diétás kólát kér'-.-

Legjobb válasz: Tényleg az vagy. Diéta + sport együtt a legjobb! Azért meg kell nézni, hogy mit eszünk. És nem mindenki hízik vissza, van aki a fogyókúra után is meghagyja a sportot, ezért ehet normálisan és súlyt tud tartani. Hadd döntse már el mindenki, mit csinál, és ha valaki visszahízik az az õ baja, neked ehhez nem sok közöd van. Azért sokan nem azért szenvednek hónapokig, hogy utána folytassák a régi rossz életmódjukat.

Tényleg az vagy. Diéta + sport együtt a legjobb! Azért meg kell nézni, hogy mit eszünk. És nem mindenki hízik vissza, van aki a fogyókúra után is meghagyja a sportot, ezért ehet normálisan és súlyt tud tartani. Hadd döntse már el mindenki, mit csinál, és ha valaki visszahízik az az õ baja, neked ehhez nem sok közöd van. Azért sokan nem azért szenvednek hónapokig, hogy utána folytassák a régi rossz életmódjukat.
Azért mert te egy ekkora szánalmas csõdtömeg vagy/lennél, nem jelenti, hogy másba nem szorult akarat(erõ). Én 64rõl lettem 53 és egy éve tartom a súlyom, qrva egyszerû: nem kezdtem el zabálni. Mert nem káposztalé lötyög a fejemben.
Annyira buta vagy, kérdezõ! A diéta nem egyenlõ a fogyókúrával! Fogyókúra pl a 90 napos hülyeség. Diéta meg egy életen át tartható étrend. Vagy most akkor te lehülyézed a cukorbetegeket is, akiknek speciális diétát kell tartaniuk? Baromi sok ész szorult beléd..
barom vagy
Kérdezõ! Szerintem igazad van. Én magam is kövér voltam, nem is kicsit, de az étrendemen csak minimálisat változtattam, mellette pedig sportoló életmódot folytattam.(és jelenleg is folytatom). Nekem ez vált be. Semmi diétás étrend, csak a mozgás, mozgás és mozgás. És úgy fogytam le, hogy nem ereszkedett meg a bõröm sem.
A kérdező hozzászólása: sportolni 10x többet ér......
Aki szigorú diéta nélkül le tud fogyni az genetikailag szerencsésnek mondhatja magát és egyértelmû hogy extrém egészségtelen életmódra volt szüksége ahhoz hogy elhízzon. A többségnek normális diétára van szüksége a fogyáshoz, a mozgás ahhoz képest csak kiegészítés.
attól függ, mit értünk diéta alatt. nálam a diéta=életmódváltás, azaz van egy fogyós idõszakom, mondjuk 10-15 hét, attól függ mennyi idõ alatt megy le a felesleg, erre az idõre kalóriára, tápanyagra kiszámolt étkezéseim vannak és konkrét edzéstervem. aztán utána fogom, megnövelem az adagokat súlytartóra, és írok egy csomó alternatívát az egészséges, de változatos étkezésre. súlyt tartok életmódot váltva, de ebbe néha belefér egy-egy zabálás vagy ivászat. a sport pedig marad, de nem veszem szigorúan, akkor megyek, amikor kedvem van (szerencsére sokszor van kedvem). másnál a diéta 3-7-13-30-90 napos fogyókúrát jelent, rájuk ténylegesen igaz, amit írtál. a mekis állításoddal azonban nem értek egyet - ha súlytartó idõszakban bemegyek oda a haverjaimmal, akkor nyilván eszek valami apró dolgot (pl. 1 csibeburger vagy 1 kiskrumpli), ami nem vágja szét a napi kajálásomat, de ehhez szigorúan light kólát iszom. ha már plusz kalóriát viszek be, akkor nehogy már azt mondjam h tökmindegy alapon jöhet a cukros kóla is. ez olyan, mintha csak 1 szem gyógyszer kellene, de te bevettél 2-t, és akkor már ráveszed a harmadikat is mert ott van és már úgyis mindegy nem?
A kérdező hozzászólása: sajnálom ha te így gondolod, diétázz csak:)
Nem lehet, hogy neked is van súlyfelesleged, vagy éppen a sokadik sikertelen fogyókúrán vagy túl? Nehezen tudom elképzelni, hogy pihekönnyû vagy mégis a túlsúlyos emberekkel foglalkozol. Színtiszta pszichológia ;)

Ha van egy HTC 8X-em T-mobilos, ki tudom függetleníteni, ha mástol vettem a telót (jofogás, vatera) tehát ha a papirok minden megvan hozzá?

És ha igen mennyibe kerülhet?

Legjobb válasz: van egy enyhe sejtésem a papirok között megvan a telefon teljes vételárát és annak kiffizetettségét tartalmazó számla?ha nincs akkor benézted,

van egy enyhe sejtésem a papirok között megvan a telefon teljes vételárát és annak kiffizetettségét tartalmazó számla?ha nincs akkor benézted,
*kifizetetsegét
Ezen az oldalon baráti áron kinyitják neked, csak még mielõtt fizetsz érte járj utánna, hogy ki e van fizetve a telefon mert hiába függetlenited, ha levan tiltva az imei.
lehet hogy beleszaladtál egy mókaba a tag akitöl a teló van havi részletre vette a telót de lehe hogy nem is ö de mindegy részletfizetés helyett eladja benyeli a pénzt a részletet nem fizeti ebben az esteben a telefon a szolgáltató tulajdona addig ameddig nem fizeti ki hogy te meikor kinek mennyit fizettél érte azt pont lex, ják, innentöl kezdve linkelhet neked bárki bármit ideig óráig használhatßová tehetik de folyamatosan kilövik de ha nagyon elunják kilöhetik végleg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Mindenkinek uttána nézek még.

Mi történik akkor, ha megvan a jogosítványom, csak még nem kaptam meg a kártyát, de a vizsgák meg minden megvannak. Ha elkap pl a rendőr mi történik?

ja és pl hány nap/hét mire megérkezik a sikeres forgalomvizsga után a plasztikkártya?

Legjobb válasz: Pénzbüntetés+2 év eltiltás mindenfajta vezetéstõl.Ez mindenhol máshogy van, van ahol másfél hónap, van ahol 10 nap, érdemesebb kisebb városokba menni, ahol van okmányiroda, ott hamarabb megvan.

Pénzbüntetés+2 év eltiltás mindenfajta vezetéstõl.Ez mindenhol máshogy van, van ahol másfél hónap, van ahol 10 nap, érdemesebb kisebb városokba menni, ahol van okmányiroda, ott hamarabb megvan.
Az elsõ igaza van, bár azt nem mondanám, hogy kisebb városban hamarabb meg van. Én kisvárosban intéztem, az okmányirodától számítva 5. héten jött meg a jogosítványom. Persze, volt benne egy aug. 20.-a, de ez akkor is sok szerintem. Egyébként 2-3 hetet mondtak nekem az okmányirodába. :S
Figyelj, én szolnoki vagyok, nekem mindenhol azt hangoztatták, hogy menjek el Martfûre vagy Újszászra jogsit csináltatni, mert itt másfél hónap, ott meg 10 nap körül.

Amikor megvan a mensim a barátommal mindig szeretkezünk. Õt nem zavarja hogy ha olyan lesz a f... a. Miért jó az neki ha akkor is velem van? Mert megőrül akkor, mert mikor megvan nagyon szexelhetnékem van, és ezt ő is érzi. Élvezné a dolgot?

Én is élvezem de valahol ciki,és kellemetlen.De másrészt meg jó....:S

Legjobb válasz: Ha élvezitek mindketten, akkor nem baj! Levezetésképpen pedig elmehettek együtt zuhanyozni!

Ha élvezitek mindketten, akkor nem baj! Levezetésképpen pedig elmehettek együtt zuhanyozni!
piroska a mi farkasunk Ha nem élvezné nem csinálná. Egyébként amikor megvan nekem is mindig dughatnékom van:$
Neki teljesen mindegegy hogy mikor van veled, mindig élvezi nem azért szexel veled mert pont menszeszelsz, viszont szerintem az tetszik neki ha nagyon kívánod a szekszet
élvezi.azért akarja csinálni.ha nem élvezné nem akarná.ha jó, csináljátok.az én párom kifejezetten szereti olyankor.és engem sem zavar, igaz olyankor húzunk óvszert mert nagyobb a fertõzésveszély és higiénikusabb is.én is jobban kívánom olyankor a szexet.a hormonok teszik... milyen jó, mindent rájuk foghatunk! :-D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!