Találatok a következő kifejezésre: Ha minden megszakitásos (5 db)

Ha minden alkalommal megszakitásos módon szeretkezünk a párommal, mekkora a valószinüsége h teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Hát úgy 50 %. Vagy igen vagy nem. Azért van rá esély bõven.

Hát úgy 50 %. Vagy igen vagy nem. Azért van rá esély bõven.
Mi is így védekeztünk évekig, mégsem lettem terhes. Most élesben dolgozunk a babán a férjemmel mégsem sikerül. Van rá esély teherbe esni, de ezt csak azért mondtam el, hogy legyen egy ellenpélda is. Nálunk az akkor még võlegényem akart így védekezni, számára ez nem okozott problémát. Persze elmondása alapján sokkal jobb neki az, hogy most már végigcsinálhatja. Mi is örültünk volna egy babának, ha "besikerült volna", de a fõsuli miatt jobbnak láttuk így. Sok sikert.
Kb. 50 %. Ha nem jó az idõzítés miért gondolkodtok rajta. Nem sajnálod a párod? Szerintem ez a legkegyetlenebb védekezési módszer a férfiakkal szemben.
Barati parnak most lett egy eves a megszakitasos vedekezesbol fogant kisfia.
Mi mindig igy "védekeztünk".Aztán egyszer elment bennem és most 24.hetes a babó a pocimban:)
A kérdező hozzászólása: Persze a völegényem is szeretne babát, csak még nem jó az idözités , de ha közbe jönne nem bánnám meg.
De akkor minek szakitjatok meg? Azert a srac tudjon rola, h babat tervezel!!
A kérdező hozzászólása: Örülnénk ha teherbe esnék csak kiváncsi vagyok h mennyi az esélye.
Szerintem 60% lehet. Egyáltalán nem biztonságos a módszer.
A kolleganõm kislánya 9 éves. Tehát nem túl biztonságos a módszer.
A kérdező hozzászólása: azt még hozzá teszem h rendszertelen a menstráciom és csak gyógyszerrel jön meg.azért kérdeztem h mekkorák az esélyek. a párom nem szenved, ha szenvedne nem csinálná.

Ha szeretkezünk a barátnömmel, és megszakitásos módszerrel csináljuk, tehát, nem benne élvezek el, hanem kint, de utána újból csináljuk. Akkor nagyobb a veszély, mint "sima" megszakításos védekezésnél?

19éves vagyok és még sz?z, de most van egy komoly barátn?m, és eléggé érdekel ez a téma, gondolom, hogy veszélyes, csupán kiváncsiságból, elhalnak e a spermák, vagy mikor visszadugom, olyan mintha ki se vettem volna?

Legjobb válasz: Ilyen hamar biztos nem halnak el. Mosd le vagy valami. Amúgy a megszakításos védekezés nagyon jó út arra ,hogy apa legyél ;) Vegyetek óvszert vagy írassatok fel fogamzásgátlót. Elsõ a biztonság.

Ilyen hamar biztos nem halnak el. Mosd le vagy valami. Amúgy a megszakításos védekezés nagyon jó út arra , hogy apa legyél ;) Vegyetek óvszert vagy írassatok fel fogamzásgátlót. Elsõ a biztonság.
az egyszerû, egyszeri megszakításos sem biztos módszer, mert az elõváladékban is vannak néha hímivarsejtek. Szóval így elég hamar teherbeeshet a barátnõd. Tényleg inkább gumit használjatok vagy fogamzásgátló tablettát.
A spermák 1-2 napig még mindenképp életképesek maradnak. A sima megszakításos "védekezésnek" évi használat mellett 35% esélyed van a teherbeejtéshez. Remélem fel vagy készülve az apaságra. Irassatok fel egy fogamzásgátló tablettát, ha nagyon összemelegedtetek, eleinte használjatok óvszert. Nem olyan jó, mint óvszer nélkül, de sokkal jobb, mint terhesen. Ha meg visszadugod az ejakulálás után, akkor ez a százalék robbanásszerûen megemelkedik, még akkor is ha utána alaposan letörölgetted, megmostad magad. Ha van egy csöpp eszed, akkor rám hallgatsz és nem egybõl "dugással" kezdtek, hanem hetekig, hónapokig pettingeltek, oriális szex, közös maszti, ilyesmi. Ettõl nem csak, hogy nem lesztek terhesek, de ha a "dugás"ra kerül a sor, sokkal jobban teljesítetek majd, mivel jól ismeritek majd a másik testét.
1., Használj gumit, inkább párszáz forint hetente, mint többtízezer havonta. 2., Megszakításos hülyeség, kockázatos, és az ilyenek esetében megy tönkre két ember élete, mint Te. Ne tedd. Óvszer. Gyógyszer esetleg.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) persze tudom...5hónapja vunk együtt, petting már megvolt...csak persze ég bennem a kiváncsiság. De gumit mindenképpen használunk, már meg is vettem.Köszi mégegyszer!!
Ha annyi eszed van, hogy megszakítást használsz, legalább elélvezés után pisilj és mosd meg a farkad. Ezzel picit csökken az esélye, hogy teherbe esik. Ettõl függetlenül még mindig lehet sperma az elõváladékban.
Az elovaladekban altalaban nincsenek eletkepes spermiumok...szoval nagyon kicsi az eselye a terhessegnek...ja es a spermiumok szabad levegon elhalnak.

A baratommal szeretkezunk es nem vedekezunk, hanem a megszakitasos modszerrel agyunk, en felek attol ha pl. elmegy letorli meg minden es utanna ujra szeretkezunk hogy terhes leszek. Mit tegyek?

Legjobb válasz: A megszakításos közösülés nagyon rizikós. Nem egy olyan párt ismerek, akiknek így csúszott be a baba (és volt olyan, aki nem is volt túl boldog a dologtól). Szóval, ha nem akartok gyereket, használjatok gumit vagy szedj tablettát. Biztos hallottál már az elõváladékról. Attól is teherbe lehet esni.

A megszakításos közösülés nagyon rizikós. Nem egy olyan párt ismerek, akiknek így csúszott be a baba (és volt olyan, aki nem is volt túl boldog a dologtól). Szóval, ha nem akartok gyereket, használjatok gumit vagy szedj tablettát. Biztos hallottál már az elõváladékról. Attól is teherbe lehet esni.
Nem csak egyszer lehet teherbe esni egy hónapban, és nem a 10-14 nap a termékeny, hanem a 14-16, te is utánanézhetnél dolgoknak. És igen, van akinél beválik, én is ismerek több ilyen párt, de ehhez tényleg érettség, figyelem és felelõsségtudat kell. Amúgy tényleg nem megbízható módszer, és jó lenne, ha nem játszanál vele. A terhesség gondolom nem jól jönne most. Védekezzetek rendesen, én is a tabira esküszöm, vagy óvszer, vagy hüvelytabi. Bármit, de ennél biztosabbat!!
Én nem mondom, hogy megérdemelnéd, de ez tényleg nagyon veszélyes, ha nem akartok semmi esetre sem babát, akkor vegyétek komolyan a védekezést.
kedves utsó hozzászóló! 1. te is huhogsz. 2. valóban nem kell tablettát, hormonokat szedni, én sem teszem, ezért van a gumi. 3. akármit is mondasz, ez az egyik legrizikósabb módszer.
Védekezzetek rendesen vagy gumival vagy tablettával!!! Ha félsz a terhességtõl nem értem, hogy miért a legmegbízhatatlanabb módszert alkalmazzátok! Meg is érdemelnéd!!!
Mindenképpen beszélj a barátoddal!! Mert ez nem jó így. Ha õ nem akar óvszerrel vigyázni rád, kkor inkább szedj tablettát. Mert igaz hogy méreg, de még mindig kevésbé károsít mint egy abortusz. Mondjuk én elhagynám azt a férfit, akinek ennyire nem számítok, hogy nem hajléandó vigyázni rám. Mert az ilyenben nem lehet megbízni. Az ilyenek szoktak lelépni amikor terhes marad a lány.
nem tudom miért huhog mindenki a megszakitásos módszer miatt, persze aki nem ért hozzá az fél a tudatos védekezés pedig müködik, ami azt jelenti, hogy nem tömjük magunkba azokat a "gyógyszernek" nevezett mérgeket ami mellett szintén terhes lehet bárki!!! MIT TEGYÉL! FIGYELD MEG MIKOR VAN PETEÉRÉSED EZ A MENSES 10-14-ik napja körül van ebben az idõben FIGYELJ a megszakitásos módszert NE használd!! A többi nap rendben van, sokan nem tudják egy hónapban 1x lehet teherbeesni!!!! MIT TEGYÉL 2! ha a párod elmegy 1x akkor mossa le és a következõ közösülésnél pedig használjon óvszert!! mert igy tégyleg veszélyes a 2.alkalom és igazuk lesz a "húhogoknak", hogy terhes leszel TUDATOSAN ÉS ÉSSZEL KELL VÉDEKEZNI!! AKI A MEGSZAKITÁSOS MÓDSZERT VÁLASSZA, több rutin és önismeret kell hozzá! tini lányok és fiúknak tényleg maradjon az óvszer vagy tabletta!!! nekem ez a véleményem!!
A 4. hozzászólónak üzenném: a megszakításos módszert azért nem szeretik alkalmazni a legtöbben, mert teljesen lehangoló, hogy épp a csúcs elõtt meg kell állni! Emellett egy tinipárnak a legkevésbé hiányozna egy baba! Mint tudjuk a fiatal "fiúcskák" még nem igazán tudják kontrollálni az elélvezésüket, a lányoknak pedig nem mindig akkor van peteérésük, amikor épp "kellene"! Bármit is mondanak, minimum óvszerrel kell, hogy védekezzenek! Az viszont elég vicces, hogy azok a csajok, akik a megszakításos közösülést választják, egyszer csak teherbeesnek utána meg "sírnak", hogy: Jajj, teherbeestem! Hát én erre csak annyit tudok mondani, hogy ne csodálkozzon, és hogy megérdemli!!!

Megszakitásos aktusnál mindig vagy nem mindig vannak spermiumok amik bejuthatnak és megfoganhatnak? És ha vannak akk kb mennyi lehet belőlük ami el is jut odáig?

Legjobb válasz: Erre a kérdésre pontos választ csak a jó Isten tudja. Ha a védekezés biztonságossága miatt kérdezed, akkor egyértelmûen nem biztonságos. Magyarul lutri az egész, mert lehet, hogy 1000 és nem lesz semmi, de lehet, hogy csak 1, de az megtermékenyíti a petesejtet. A férfi termékenyítõ képességén múlik.

Erre a kérdésre pontos választ csak a jó Isten tudja. Ha a védekezés biztonságossága miatt kérdezed, akkor egyértelmûen nem biztonságos. Magyarul lutri az egész, mert lehet, hogy 1000 és nem lesz semmi, de lehet, hogy csak 1, de az megtermékenyíti a petesejtet. A férfi termékenyítõ képességén múlik.
Mi megszakítással védekeztünk az elsõ gyerek után, mivel több ismerõsöm éveken keresztül nem estek így teherbe. Tudtuk, hogy nem biztonságos, de így döntöttünk. Aztán 8 hónapos volt a fiam, mikor terhes lettem, pedig mindent úgy csináltunk, mint máskor. Mivel úgy is akartunk második gyereket, így nem volt gond, de a második szülés óta már nem alkalmazzuk ezt a módszert, biztonságoabbra tértünk át.
Nekem mindkét gyerekem így sikerült. :) Nem határoztuk el magunkat, hogy kell gyerek vagy sem, hanem úgy voltunk vele, ha így összejön, megtartjuk. Azt én sem tudom, hogy mennyi juthat be és el, de nálunk 2008-ban is eljutott, és 2010-ben is. :)
A kérdező hozzászólása: gratulálok mindenkinek:)

Ha egy hónappal ezelőtt lefeküdtem a barátommal (megszakításos "védekezéssel") rá pár napra menstruáltam, viszont ebben a hónapban több, mint egy hete késik. Elképzelhető, hogy terhes vagyok? Vagy csak szimpla stressz?

Legjobb válasz: 1. Lefeküdt a barátjával mondjuk vasárnap. A hímivarsejtek bejutottak a petevezetékébe. 2. mondjuk hétfõn megjött neki. Ez a ciklusa 1. napja is egyben. 3. Mondjuk kedden volt egy spontán tüszõrepedése, és a petevezetékében tartózkodó még élõ hímivarsejtek megtermékenyítették a kiszabaduló petesejtjét. Ez a magzatkezdemény még 5 napig a petevezetékben marad, a ciklusa 2. napjától a 6. napjáig. 4. a vérzésének péntekre vége. Ez a ciklusa 5. napja. 5. valamikor a jövõ héten (a ciklusa 7. és 12. napja között) a magzatkezdemény beágyazódhat a méh immár ép falába. Hát így.

1. Lefeküdt a barátjával mondjuk vasárnap. A hímivarsejtek bejutottak a petevezetékébe. 2. mondjuk hétfõn megjött neki. Ez a ciklusa 1. napja is egyben. 3. Mondjuk kedden volt egy spontán tüszõrepedése, és a petevezetékében tartózkodó még élõ hímivarsejtek megtermékenyítették a kiszabaduló petesejtjét. Ez a magzatkezdemény még 5 napig a petevezetékben marad, a ciklusa 2. napjától a 6. napjáig. 4. a vérzésének péntekre vége. Ez a ciklusa 5. napja. 5. valamikor a jövõ héten (a ciklusa 7. és 12. napja között) a magzatkezdemény beágyazódhat a méh immár ép falába. Hát így.
elképzelhetõ, jaja. vegyél egy tesztet.
igen elképzelhetõ, csinálj tesztet.
Igen, elképzelhetõ. vegyél egy tesztet, mostanra tuti kimutatja, hogy mi a helyzet.
nem értem ha rá pár napra menstruált akkor hogyan lehet terhes?
A kérdező hozzászólása: Hm köszönöm a kielégítõ válaszokat, fõleg az utolsó válaszolónak a részletes leírást. Idõközben megjött, 10 napot késett :\
ha használnál óvszert, nem paráznád szét az agyad.
A kérdező hozzászólása: édes vagy, de van okunk, hogy miért nem használtunk óvszert, gyógyszer meg egyelõre nem kivitelezhetõ.
Védekezni akkor is kell, a megszakítás meg nem védekezés. Rengeteg más módszer is van, nem csak a gumi meg a tabletta.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!