Találatok a következő kifejezésre: Ha minden már 5 (96 db)

Valaki rendelt már az Rs-shop.hu weboldalról? Volt negatív tapasztalat? Nekem 5 ismerõsöm rendelt már onnan és mind az 5 aztmondta, hogy ha "jót akarok ne rendeljek, egy nagyon inkorrekt cég. " Övéké a dectane.hu weboldal is.

Legjobb válasz: Én rendeltem már többször és semmi baj sem volt. Minden rendben ment. Nekem a haverok ajánlották, mert õk is onnan szoktak rendelni. Szerintem igen is nagyon korrektek. Mindenkinek ajánlom!

Én rendeltem már többször és semmi baj sem volt. Minden rendben ment. Nekem a haverok ajánlották, mert õk is onnan szoktak rendelni. Szerintem igen is nagyon korrektek. Mindenkinek ajánlom!

Ha a babám 5 hónaposan 3 óránként akar enni az lehet attól, hogy kevesebb esetleg a tejem mint eddig és nem lakik annyira jól? Mert érzem is, hogy nincs annyi a cicimben már. :- ( (

Legjobb válasz: Valószínûleg ne a tejed kevesebb, hanem a bab étvágya nagyobb. A mell egy idõ után hozzászokik a szoptatáshoz, és már nem érzed olyan keménynek akkor sem, ha tele van. Pánikra semmi ok, szoptass gyakrabban, akkor pár nap után alkalmazkodni fogsz a megnövekedett igényekhez, és több tejed lesz. Ha mégis pótolni szeretnél, 5 hónaposan már inkább a fõzelékféléket javasolnám . Igyál sokat. Sok sikert kívánok :) -Viki-

Valószínûleg ne a tejed kevesebb, hanem a bab étvágya nagyobb. A mell egy idõ után hozzászokik a szoptatáshoz, és már nem érzed olyan keménynek akkor sem, ha tele van. Pánikra semmi ok, szoptass gyakrabban, akkor pár nap után alkalmazkodni fogsz a megnövekedett igényekhez, és több tejed lesz. Ha mégis pótolni szeretnél, 5 hónaposan már inkább a fõzelékféléket javasolnám . Igyál sokat. Sok sikert kívánok :) -Viki-
Szerintem megnõtt a tejigénye és a gyakoribb szopizással tapossa ki magának az utat.Egy pár nap alatt el is éri a célját.Ne aggódj, engedd nyugodtan cicizni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Sõt, még a cipõ is fontos. [link]
Azt se tudom, hogy én mit vettem fel tegnap, szerinted mennyire nézem, hogy minden nap más cucc van rajta? Az pedig persze fontos, hogy ne járjon koszos ruhákban. Na meg, hogy ne 2 számmal nagyobb vagy kisebb ruhadarab legyen rajta. Rövid, vaskos lábra is lehet nadrágot találni, legfeljebb fel kell varrni az alját és máris nem fog lógni..
A kérdező hozzászólása: A legrövidebb nadrág is 81 centis, abból is le kell enkem vágni.
Tök mindegy. Akkor le kell belõle vágni és úgy felvarrni. Kell venni egy jó méretû nadrágot, lényegtelen milyen hosszú. Azt lehet a legkönnyebben orvosolni.
Kedves kérdezõ, te kb 1 kommentárral felvázoltad, hogy neked miért nem megy. És nem azért, amilyen cipõ van rajtad.

A Google Chrome ban ha zenét hallgatok (YouTube, Zippyshare) csak 3 hangfalból ad hangot (5.1-em van). Ha pedig Internet Explorer-el hallgatok zenét, ott mind az 5 hangfalból jön a hang. Már újra telepítettem a gépet, ugyanaz. Mi lehet a probléma?

Google Chrome, 5.1, hang, hiba

Legjobb válasz: Nekem is hasonló a problémám. Illetve annyi, hogy át kell állítanom a hangfalat sztereóra, hogy a Chrome bármiféle hangot is kiadjon magából.. Az összes többi böngészõ tökéletes mûködik 5.1-el is. Tegnap reggel óta van amúgy ez a problémám. oO

Nekem is hasonló a problémám. Illetve annyi, hogy át kell állítanom a hangfalat sztereóra, hogy a Chrome bármiféle hangot is kiadjon magából.. Az összes többi böngészõ tökéletes mûködik 5.1-el is. Tegnap reggel óta van amúgy ez a problémám. oO

A párommal több, mint 8 éve vagyunk együtt, én 24vok, ő 34, és én már 5 éve szeretnék babát, ő viszont csak akkor, ha külön leszünk, ami még több év. Hogy magyarázzam el neki, hogy nem várhatunk örökké?

Legjobb válasz: Egyezetek meg, hogy vártok még 2,5 évet. Még fiatal vagy bõven belefér. Van már annyi munkaviszonyod, hogy Gyedet kapjál? Mert a GYES családi semmire sem elég egy babának.

Egyezetek meg, hogy vártok még 2, 5 évet. Még fiatal vagy bõven belefér. Van már annyi munkaviszonyod, hogy Gyedet kapjál? Mert a GYES családi semmire sem elég egy babának.

Az a helyzet hogy a baratnomnek mar 5 napja kesik a havija, meg szuz de mar probalgattuk parszor es mindig kivettem ha jott a vege. Tudom h az elovaladektol is lehet gaz de mennyi ra az esely?

o 15 en 16 es most nagyon parazunk mind a ketten...nem keshet neki valami mas miatt?

Legjobb válasz: de, sokminden miatt késhet. mindazonáltal minden okotok meg van parázni. Itt az ideje, hogy vegyetek egy tesztet. kb. ezer forint, minden patikában kapható. Ha terhes, ha nem irány a nõgyógyász.

de, sokminden miatt késhet. mindazonáltal minden okotok meg van parázni. Itt az ideje, hogy vegyetek egy tesztet. kb. ezer forint, minden patikában kapható. Ha terhes, ha nem irány a nõgyógyász.
Vagy megszülhetitek és felnevelhetitek boldogságban.
Azért erõs túlzás, hogy csak neked köszönhetõ. Feltételezhetõen nem erõszakoltad meg. Ha pedig közös buli volt, akkor bizony a felelõsség is fele-fele arányban oszlik meg. Szóval ne marcangold magad, ami történt, megtörtént, nem igazán érdemes ezen aggódni. Ha terhes is a lány, ami messze nem biztos, akkor is elvetethetitek a gyereket még a tizenkettedik hétig.
Bocsi, hogy ennyiszer elküldtem, nem volt szándékos
Ne korhold magad ennyire. Szerintem minden rendben lesz, és meg fog jönni neki. De ez majd jó lecke lesz mindkettõtöknek, és felelõsségteljesebbek lesztek utána, de ezt nem kell összekeverni az állandó félelemmel, mert késõbb tele lehettek majd gátlásokkal. Szóval csak fel a fejjel
A kérdező hozzászólása: nem tudom. megerositest vartam, es sajnos kaptam is. jo nagy szarban vagyunk ami csakis nekem koszonheto.
Ha minden szükséges ismeret birtokában voltál már elõtte is, akkor miért teszed itt fel a kérdést? (Terhesség lehetséges, védekezni kellett volna...) Vegyetek egy terhességi tesztet, aztán annak az eredménye alapján eldönthetitek a következõ tennivalót! Amúgy ha tényleg terhes a lány, mindenképpen el kell hogy mondjátok majd a szülõknek, aztán pedig valami közös megoldást csak kimunkáltok!
szivesen. nyugika.:)
A kérdező hozzászólása: jo okè, akkor nem karogok... mondjuk azt is mondta hogy meg soha nem kesett neki, de mindegy visszafogom magam. Koszi szepen a segitseget
Ismerös érzés , de nyugodj nem nem valoszinü hogy terhes. Tényleg remélem nem lesz baj szurkolok, de soha többet gumi nélkül, nem éri meg kockáztatni!
szia, 2. válaszadó vagyok. elhiszem, hogy izgulsz, de ha a barátnõd látja rajtad, hogy tiszta ideg vagy, akkor õ is csak még idegesebb lesz. nyugi. várjatok még egy picit. szabjatok ki még egy kis idõt és utána lehet intézkedni. ne az legyen a barátnõdben, hogy miért nem jön meg, megy ilyenek, hanem az, hogy nem lesz semmi baj, meg fog jönni. ha lenyugszik a szervezete, úgy könnyebb lesz. másnak is szokott késni.
A kérdező hozzászólása: nem tudom... en vagyok a hulye, en dolgom lett volna, az a vicc hogy en sokkal jobban parazok mint o , es most igy utanaolvastam a dolgoknak es ugy izzadok mintha 2 oran keresztul futkaroztam volna... gumi nelkul soha tobbet . csak ezt usszuk meg.
Szia. 1. ha már próbálgattátok, és kivette, akkor a barátnõd már nem szûz. a szûzhártya bármitõl elszakadhat, nem feltétlenül a szextõl. Ha egy lányban volt már férfi nemi szerv, akkor már mondhatjuk azt, hogy nem szûz. 2. miért nem védekeztek? ha nem gumival, ott a tabi, vagy valami mert ez nagy felelõtlenség, mert az elõváladékban is lehet és nem éri meg kockáztatni. 3. nyugodjatok meg, lehet, hogy a lánynak az idegességtõl nem jön meg a havija. várjatok még 1 hetet és ha addig se jön meg, vegyetek egy tesztet és menjetek el nõgyógyihoz. remélem, megússzátok, fiatalok vagytok még, de legközelebb gondolkozzatok.
A kérdező hozzászólása: rendben meglesz, csak tovabb bonyolitja a dolgot hogy kb meg ket hetig nem latjuk egymast. es ha minden balul sul el akkor mi lesz a kovetkezo lepes? szolni a szuloknek , mi?
Most szûz még a barátnõd vagy sem? Mert ha kicsit raktad be neki, és a szûzhártya még nem szakadt át, akkor az azért véd, az elõváladéknak nem volt szinte 0 esélye, hogy azon átjusson! De ha átszakítottad neki, akkor van esély a terhességre, bár nem sok, de hallottunk már ellenpéldáról, ugyanis elég 1 élelmes katona is oda! Ja, a ciklus hányadik napján csináltátok? mert ha nem peteérés felé, akkor mégkevesebb az esély a babára! drukk, no para!

Ha minden igaz, már 5 hetes terhes vagyok. Forduljak orvoshoz? Vagy ráérek még elmenni.

Legjobb válasz: Mindenképp menj orvoshoz! Én is 5 hetesen voltam.Meg kell hogy vizsgáljanak és ultrahangoznak is hogy kizárják a méhen kivüli terhességet stb.Majd az orvos ugyis visszarendel kb. 1 hét múlva. Minden jót!! 18 hetes kismama

Mindenképp menj orvoshoz! Én is 5 hetesen voltam.Meg kell hogy vizsgáljanak és ultrahangoznak is hogy kizárják a méhen kivüli terhességet stb.Majd az orvos ugyis visszarendel kb. 1 hét múlva. Minden jót!! 18 hetes kismama
Szia! Menj nõgyógyászhoz. Az esetleges méhenkívüli terhességeket jobb mihamarabb kiszürni. Nem valószínû, hogy az vagy, de jobb az óvatosság.
Szia. Ha ilyen korán elmész kb 2 hét múlva úgyis visszarendel, mert most még csak petezsák lesz látható az uh-on, és az a biztos amikor már szívhang is van. Szerintem csak 7-8 hét körül menj el elõször. Nem maradsz le semmirõl. Gratulálok, üdv, 36 hetes kismama
Én olyan 8 hetes lehetek és a jövõ héten megyek orvoshoz. Igaz a héten akartam de a dokim szabin van, felhívtam és azt mondta ha nincs semmi gondom nyugodtan várhatok a jövõ hétig.
Szia! ne ilyedj meg az elsõ két válaszolótól... nekem volt sajnos méhen kívüli terhességem és hiába mész, most még úgysem látszik semmi! Hívd fel az orvosodat, tudasd vele, hogy a teszt pozitív és úgy néz ki, hogy terhes vagy! Amennyiben nincs semmi panaszod (vérzés, barnázás, görcsök), akkor be fog rendelni a 7 hétre egy 0. ultrahangra, mert akkor már látni fognak mindent!
Szia! menj el mindenképp, mert az UH-n sok minent lát a doki. Ha jó örvösöd van, akkor olyan tanácsokkal is ellát ami hasznos lehet

Evés után 2-3 órával mindig megéhezem.7:15 körül eszem előszőr 10 körül már éhes leszek, annyira hogy már minden bajom van, volt hogy a vércukorszintem is leesett. Ha eszem, akkor 5 min után jól vagyok!?

Nem tudom miért van ez, valamikor6-7 óráig nem eszem semmit és mégsincsen bajom. Szerintetek mi ennek az oka, cukorbetegség vagy mégis mi?

Legjobb válasz: kéne egy 3 pontos terheléses vércukor vizsgálat izulinszintet is nézve nálam is ez volt a fõ tünet, kiderült, hogy a cukrom telesen rendben, de az inzulinom az egekben, inzulin rezisztenciát diagnosztizáltak, azóta tartom a ch diétát és a lassú felszívódású ételek miatt nincsenek ilyen megéhezéseim, nem akarok éhen halni, inkább az a fura, hogy hú, már ennyi az idõ, az óra szerint ennem kéne, de még nem vagyok éhes ne hanyagold el, mert cukorbetegség lehet belõle

kéne egy 3 pontos terheléses vércukor vizsgálat izulinszintet is nézve nálam is ez volt a fõ tünet, kiderült, hogy a cukrom telesen rendben, de az inzulinom az egekben, inzulin rezisztenciát diagnosztizáltak, azóta tartom a ch diétát és a lassú felszívódású ételek miatt nincsenek ilyen megéhezéseim, nem akarok éhen halni, inkább az a fura, hogy hú, már ennyi az idõ, az óra szerint ennem kéne, de még nem vagyok éhes ne hanyagold el, mert cukorbetegség lehet belõle
Mindent leírt az elõttem szóló. Ezt kell tenned.
ja és endokrinológushoz kérj beutalót ez rájuk tartozik. Nincs súly problémád, pattanások, zsíros haj, hajhullás, rendszertelen mensi, policisztás petefészek?
A kérdező hozzászólása: Férfi vagyok. Eléggé sovány vagyok, kb 180 cm és kb 60 kg.
Értem, akkor elõször is egy szimpla vércukor vizsgálat kéne. lehet ott van valami bibi, mindenképp kérj tanácsot a háziorvostól. Inzulin rezisztencia lehet férfinál is csak nem foglalkoznak vele, nõknél is nehéz sokszor kikönyörgni a vizsgálatot nem hogy férfinél:( Lehet sajna cukorbetegség, de remélhetõleg el küld egy nagy labor vizsgálatra a háziorvos.
A kérdező hozzászólása: Értem. köszi a segítséget!

Mar 5 honapos a kisbabam. Ha mar a masodik babat szeretnenk akkor elotte elkell menni orvoshoz h minden rendben van? Es 6 honapot kell varni h regeneralodjek a testem vagy tobbet?

Legjobb válasz: Ha császárral szültél, akkor még többet is kell várni, ha jól emlékszem, 2 évnél kevesebb korkülönbség csaszi esetén nem javasolt. Minden esetre érdemes elõtte elmenni a dokihoz, legalább megcsinálja a méhnyakrák szûrést is, azt is jobb nem várandósan elvégezni.

Ha császárral szültél, akkor még többet is kell várni, ha jól emlékszem, 2 évnél kevesebb korkülönbség csaszi esetén nem javasolt. Minden esetre érdemes elõtte elmenni a dokihoz, legalább megcsinálja a méhnyakrák szûrést is, azt is jobb nem várandósan elvégezni.
A legegészségesebb, ha a teherbeesésig vársz egy évet. De ha véletlenül jönne a baba, nem kell ezért elvetetni, csak tudj róla, hogy minél közelebb esik a két szülés egymáshoz, annál nagyobb a koraszülés és a kis súlyú baba esélye. Nem "kell" elõtte elmenni orvoshoz. Egy átlagos, hétköznapi vizsgálatnál nem sok rendellenességet fedezhet fel az orvos, ami egy esetleges terhesség akadálya lenne. Én szülés után 8 hónapra estem teherbe, és sajnos elvetéltem... Gyanítom, hogy azért, mert még túl korai volt.
Ahány ember, annyit mond. Én elmennék, megnyugtatna, hogy minden rendben van és hogy a doki mit tanácsol, meghallgatnám.
Nagyon korai. A szervezetnek is kell regenerálódni min 1 évet, ráadásul gonodlj bele alig 1, 5 éves nagy és ott következõ, aki kicsi.
Miért akartuk már kis tesót? A munkahelyed miatt? Szerintem is korai, de te tudod!Viszont szülés után tényleg az az egészséges, ha eltelik egy év legalább.Ennyi kell a regenerálódáshoz.A méhed még ki sem heverte az elõzõ terhességet.Én csak akkor mennék orvoshoz, ha panaszom lenne, vagy esedékes lenne a rákszûrés.Egyébként nem tudom, menstruálsz -e, de én ilyenkor még nem véreztem, nem volt rendes ciklusom.Még most sincs, pedig már 8 hónapos múlt, és 2 hete nem szopik.Lehet, hogy még vissza sem állt a peteérésed.Ha szoptatsz, számolj vele, hogy vagy van peteérés, vagy nincs.De normál ciklus nem szokott lenni.Jó bátor vagy!Nekem sokszor az egy szem gyerekem is sok.Nem lesz könnyû 2 picivel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!