Találatok a következő kifejezésre: Ha minden előtt barnázok, teherbe eshetek (1 db)

Ha minden menstruáció előtt barnázok, teherbe eshetek?

én így vagyok két nap mulva kell megjönnie és kedd-t?l barnázok de nagyon kevés inkább sárgás barna, reménykedhetek a babában?

Legjobb válasz: Szerintem lehetsz,ne aggódj.De úgy is csak akkor leszel nyugodt ha a dokid válaszol rá,nyugodtan kérdezd meg õt.

Szerintem lehetsz, ne aggódj.De úgy is csak akkor leszel nyugodt ha a dokid válaszol rá, nyugodtan kérdezd meg õt.
Én is mindig barnázok menszi elõtt és utána is 2 napot. Nekem ma van a nem várt. Három napja én is barnázok, de hasonlóan mint te, hogy nagyon kevés és sárgás világos barna. Ma már sajna sötétebb, de még nem jött meg. A derekam meg a méhem le akar szakadni. Bízzunk benne, hogy még összejöhet!!! :) Kitartás!
A kérdező hozzászólása: nagyon jó lenne, titokba még én is reménykedem de szombat még messze van pedig annyir aideális lenne ebbe a hónapba van a házassági évfordulónk és a szülinapom annyira szerettem volna ha egy baba az ajándék
Szerintem lehetsz babás, ne aggódj. Én is mindig barnázgattam a mensi elõtt, mégis 2 hónap alatt összejött a picur, aki más majdnem másfél éves. Igaz, amikor terhes lettem, nekem semmi nem jött, se barna, se piros.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lehetek terhes? Ciklus 10. napján voltunk együtt és 13. napon volt az ovulációm a ciklus.hu szerint, később sajnos nem tudtunk együtt lenni. Igy is reménykedhetek?

16

Volt akinek a gyomorgörcs terhességet jelenthet?

Tudom furcsa kérdés. :) Ma vagyok a 10. dpo-on, 2-3 tizedet esett a hőm (szerintem lehet beágyazódástól) viszont ok nélküli gyomorgörcsöm van. A babatervezés miatt szerintem nem lehet, mert a vonzás törvénye szerint állok hozzá minden hónapban az ovutól, tehát mintha már itt lenne velünk. :)
A görbém:

4

Szerintetek esélyem van így?

A párommal babát szeretnénk de kint dolgozik Németországban. Minden hónapba haza jöhet 3 napra de a kimenője mindig akkor van mikor menstruálok. Most is együtt voltunk úgy tisztába vagyok vele nem kellene de nem tudok mit csinálni.Szerintetek van rá esély hogy teherbe essek? Olvasgattam hogy több napig él még, meg hogy függ a pete éréskor de persze nekem nem akk van az se.

6

Volt valakinek terhesség jele, hogy érzékeny lett a bőre?

2

Ha a reggeli első vizeletemet elteszem, akkor később is felhasználhatom, hogy pontos eredményt kapjak?

eggel fél 7-kor pisilek és max.9-ig tartanám a wc mellett..

4

Szerintetek melyik a legmegbízhatóbb teszt?

napok óta stresszelem magam,már megcsináltam egy csomó tesztet,ami one step 10-es volt,x-epil,Gabriel.Csak az x-epilem lett"pozitív"már szeretnék végre tényleg tisztán látni,utoljára tesztelni,h.tudjam van-e baba vagy nincs?!

5

Történt már valakivel olyan, hogy negatív lett a terhességi gyorsteszt, mégis babás volt?

Én Romed tesztcsíkkot használtam.

5

Ha valaki mensi megjövetele előtt esik teherbe 1-2nappal, akkor mikor tesztelhet pontosat?

1

Pár napja szurkálódások az alhasba mi lehet ez? Reménykedhetek?

Vajon baba lehet?Jövő hétre nem várom..pár napja érzek ilyen szurkálódásokat..néha mikor hasra fekszem alvásnál azt már alig birom elviselni,mert mindig úgy aludtam el..aztán volt most hogy együttlétkor is éreztem ..nemértem milehet?Nagyon jólenne ha baba lenne..

1

Van olyan aki fiú-lány ikreket szeretne? Akinek már van, nehéz velük?

Mindenkinek van belül egy vágya, azonkívül, hogy egészséges babát szeretne, hogy milyen legyen a neme. Van aki egyszerre szerette volna mindkettőt? Bennem van egy ilyen vágy :) Olyanra is kíváncsi vagyok akinek vannak már kétnemű ikrei, hogy milyen velük. Csakúgy érdekességképpen :)

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!