Találatok a következő kifejezésre: Ha minden elött feszülnek a (3 db)

Ha minden menzi elött feszülnek a melleim de most nem, amit nagyon furcsállok akkor nem bizti hogy sikerült?

Legjobb válasz: ez nem bisztos 50-50% Nemlehet tudni. lehet hogy csak most egyszerüen nem feszül a melled.szeretnél babas lenni?

ez nem bisztos 50-50% Nemlehet tudni. lehet hogy csak most egyszerüen nem feszül a melled.szeretnél babas lenni?
miota probálkoztok?
A kérdező hozzászólása: 5 hónapja próbálkozunk , éveken keresztül nem volt olyan ciklusom hogy bár egy héttel elöbb ne feszült volna a mellem .Pénteken nem kéne menziznem és csak majdnem meg jön érzésem van, meg has szurka .
Sajnos a szervezet sok mindenre képes. Nekem nem feszültek pl a melleim, pedig van amikor szoktak. De nem volt törvényszerû. A hasszurka is jó, bár ez nekem feltûnõen más volt mint a többi ciklusnál. Nagyon szorítok neked, hogy babás legyél, az is leszel nemsokára, meglátod. Bízzál benne hogy az leszel elõbb-utóbb! Szorítok!

Ha eddig menzesz előtt másfél-két héttel már feszült a mellem és mindig meg is jött, akkor ha ezt érzem, már ne is reménykedjek abban, hogy esetleg összejött a baba?

Legjobb válasz: Szia! Azt olvastam,hogy a terhesség korai szakaszában még nem biztos,hogy a mellek lesznek az elsõ jelek.Inkább a szagérzékenység,hányinger,fáradékonyság jellemzõ,de hozzá teszem,hogy nekem teljesen terhességi jeleim vannak menzesz elõtt és ez nagyon rossz,mert mindig azt hiszem babás vagyok.Lehet,ha semmilyen tünetem nem lesz akkor az lesz a jel:) A nemvártig szeritem van remény:D Remélem nem jön meg!!!! Nem hõmérõzõl?

Szia! Azt olvastam, hogy a terhesség korai szakaszában még nem biztos, hogy a mellek lesznek az elsõ jelek.Inkább a szagérzékenység, hányinger, fáradékonyság jellemzõ, de hozzá teszem, hogy nekem teljesen terhességi jeleim vannak menzesz elõtt és ez nagyon rossz, mert mindig azt hiszem babás vagyok.Lehet, ha semmilyen tünetem nem lesz akkor az lesz a jel:) A nemvártig szeritem van remény:D Remélem nem jön meg!!!! Nem hõmérõzõl?
nem, még lehet baa, de te is tudod, hogy a koraterhes tünetek és a mensis tünetek megszólalásig hasonlítanak.....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Hõmérõzök egyébként. A ciklus második felében mindig magasabb a hõm, aztán leesik és megjön. Minden hónapban ugyanaz.
Most is leesett?Mert ha nem akkor még jó lehet.
A kérdező hozzászólása: Fönt van, de még a ciklus második felének az elején járok. De már ilyenkor is érzékeny a mellem.
Értem.Nekem olyan szép terhességre utaló görbém volt és hiszek abban, hogy volt valami, de sajnos nem tudott megtapadni és megjött.Szeritem a szervezetem szokja a dolgokat, lehet nálad is errõl van szó.Hidd el babások leszünk!!!Csak nyugika!
A kérdező hozzászólása: Remélem. Neked is sok sikert kívánok!

Lehetek-e terhes ha ovulacio utan 9-10 nappal volt ''pecsetelesem'' vagyis a menszesz elott egy hettel, ez 3 napig tartott es az elso nap a jobb petefeszkem szurodott feszult, a homersekletem 37 fok ebredeskor minden nap?

viszont a melleim mar ovulacio utan iszonyuan elkezdtek fajni, feszulni, de most mar nem fajnak annyira csak egy kicsit, lehet hogy megis megfog jonni?

Legjobb válasz: Várj még egy hónapot és ha nem változik akkor végezz egy terhességi teszet

Várj még egy hónapot és ha nem változik akkor végezz egy terhességi teszet
Elsõ:Egy hónapot? :O A cicifájás és a hõ biztató, de a pecsételés nem biztos hogy a babával függ össze.Beágyazódás kezdetén szokott lenni pecsételés(nekem semmi ilyesmim nem volt) de ugye az 5-7 nap, így sokallom a 9-10-et. Ha rendszeres a ciklusod várd meg a nem várt napját és tesztelj.Ha nem rendszeres, akkor a 14.dpo-n már tesztelhetsz.
A kérdező hozzászólása: Hat igen egy honap az sok. megvarom a menszeszem napjat s aztan tesztelek, koszi a tanacsokat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!