Találatok a következő kifejezésre: Ha minden akciózunk, (2 db)

Tényleg nem jó, ha minden nap akciózunk a párunkkal a peteérés környékén?

Azért kérdezem, mert olyan sok mindent lehet hallani, olvasni. Sokan sokfélét írnak. Van aki azt mondja, hogy 2 naponta jó, mert addigra tud termel?dni újra a sperma. És min?ségileg is romlik, ha nem tartjuk be. Más azt mondja, hogy minden nap és sokszor az a biztos. Akkor most hogyan is van ez? Én azt gondolnám logikusan, hogy jobb minél többször.

Legjobb válasz: Akik úgy gondolják, mint te, azok válaszolják azt neked, hogy minél többször. Orvosilag a helyes válasz a 2-3 naponta.

Akik úgy gondolják, mint te, azok válaszolják azt neked, hogy minél többször. Orvosilag a helyes válasz a 2-3 naponta.
A kérdező hozzászólása: Utolsónak, most kaptad meg és várod, hogy sikerült-e? Mindenképpen ird meg mi lett az eredmény. :) Ma megyek dokihoz és megbeszélem vele, igaz én a múlt hónapban is kérdeztem tõle, hogy kell e tüszõrepesztõ, mert akkor kezdtem el az elsõ clostys hónapom. De azt mondta, hogy egyenlõre nem, majd meglátjuk. De a múlt ciklusban 2 napot volt itthon a férjem és sajna 1 héttel késõbb a 19-ik napon volt szerintem a tüszõrepedés. Akkor még nem használtam ovu tesztet, igy csak a váladékból , meg abból következtettem, hogy egy csapásra elmúlt a has és derákfájásom. És 14nap múlva meg is jött. Pedig a 13-ik napon is voltunk dokinál, (amikor itthon volt a férjem) és mondtam neki, hogy csak 2 napra jött és este már megy is vissza. Akkor azt mondta, hogy jó az idõpont, huzzunk bele. A doki nem tudja uh-val megállapítani, hogy már megreped, vagy még van 1 hét? Annyira igaza van annak is , aki azt írta, hogy ne számolgassuk, legyünk együtt, amikor jólesik, de sajna ennyi probálkozás után már nagyon nehéz. :( Eleinte úgy is csináltuk, sokáig. :(
A kérdező hozzászólása: Bocsi az elöbbit az utolsó elöttinek írtam, csak közbejött mégegy. De neki is írok. :) Szóval az nagyon rossz lehet, ha genetika miatt nem maradhat meg a baba. Remélem azért ilyen gond nincs. És nem tudnak semmi modszert , ami segítene megtartani a babát? Gondolom a lombik sem segít ezen?
Utolsó elõtti hozzászóló vagyok: Igen, ez az. Már mi is úgy vagyunk vele, hogy a többi napokon csak akkor ha kedv van hozzá, természetesen, de peteérés körül néha tényleg csak azért csináljuk, hogy gyerek legyen. De szerintem nincs ebben semmi rossz. Ha mindkét fél képes rá. A tüszõrepesztõ injekciót én csütörtök este kaptam meg, pénteken és vasárnap kellett szexelnünk. Elõtte voltam ultrahangon, két érett petesejt volt (clostival). Hétfõn elmentem megint ultrahangra, akkor már az egyik megrepedt, a másik még nem. Szerdán mentem megint, akkor már a másik sem volt, szóval az is megrepedt. Az ultrahanggal egyébként tökéletesen nyomonkövethetõ, hogy mikor van peteérés. Ha valaki tud, naponta menjen el, az a biztos. Sokkal biztosabb, mint az ovu teszt vagy bármi más. Azt nyilván nem tudják megmondani, hogy hány órakor történt, de ha mész mindennap, akkor tuti benne leszel abban az idõben, amikor megfoganhat. Bár... Nálad nem ilyen egyszerû sajnos. Én már bánom, hogy nem kértem elõbb ezt a tüszõrepesztõ injekciót (ovitrelle - 7000 Ft volt, nem olcsó, de állítólag jó), mert tuti, hogy mindig rosszkor próbálkoztunk. Egyébként nekem a napokban már ki kell derülnie, hogy mi van, el fogok menni vérvételre, az a biztos :) Nektek hajrá!!!
A kérdező hozzászólása: Huu nagyon szorítok Neked!!!! Írd ám meg, hogy mi lesz az eredmény!!! Én ma voltam dokinál, de csak receptet írt, clostyt. Ma vagyok a ciklus 2 napján. Másik városba járok, ami 30km-re van, mert a vetélésem után nem biztam az itteni dokikban. A mostani dokit, pedig mindenki dicsérte és képzeld, amit nem akarok elhinni, hogy egyetlen fillért sem fogad el. Ilyen dokival még SOHA nem találkoztam. És annyira precizen kivizsgált és segít. Legközelebb jövõ szerdán kell mennem, mert akkor leszek a ciklusom 10.ik napján. Gondolom utána hétvégén is mennem kell. Szóval mindent egy fillér nélkül, amikor adni akartam neki nem fogadta el.
Hát tényleg örülhetsz, ez nem semmi!! Én pillanatnyilag két dokihoz járok, az egyikhez a lakóhelyemhez 30 km-re, a másikhoz Pestre (70km). Azért járok kettõhöz, mert a közelebbi helyen nem csinálnak hsg vizsgálatot, én pedig szerettem volna megcsináltatni. Ehhez kellett Pesten keresnem egy orvost. Csakhogy a pesti lassan jobbnak tûnik, csak az a baj vele, hogy telefonba nem nagyon mondd semmit. Az meg, hogy mindig szaladozzak a rendelésére sem a munka miatt, sem pedig a pénz miatt nem egyszerû. Jelenleg nem tudom, hogy mit csináljak, egyenlõre követem a pesti orvos utasításait, a másik mondjuk eddig csak a Clostit írta fel. Pillanatnyilag ott tartunk, hogy nemrég kaptam ugye a tüszõrepesztõt (Pesten) és ha nem lettem terhes, akkor a következõ cikluskor egy gonal-f 300 nevû injekciót és valami tapaszt kell majd használnom. Merthogy peteérésem volt, csak a nyálkahártyám nem vastagszik meg eléggé. Ettõl a tapasztól talán majd megfog (amúgy a pesti doki szerint a clostitól is lehet vékony a nyálkahártya). Szóval nagy a káosz körülöttem, de azért remélem, hogy hamarosan összejön és akkor vissza fogok térni a helyi dokihoz. Ja, még nem jött meg, de már érzem, hogy megfog :(
Ja, még mindig a külföldön-dolgozó-férjes kommentes voltam :)
Nem a genetikai problémàn, nem hiszem hogy segitene a lombik! De végülis mindkettönek van gyereke az exeiktöl, csak közös nem lehet, örökbe fogadni meg még nem akarnak! De remélem hogy nem ez a problémàtok! Mi is most probàlkozunk, remélem ebben a honapban màr sikerül összehozni! :) Sok szerencsét nektek is!
A kérdező hozzászólása: A méhnyálkahártyára szoktak felírni duplasthont, állítólag az is erõsíti a nyálkahártyát. Én kérdeztem a dokit, amikor felírta a clostyt, hogy nem kell-e szednem azt is, mert hogy elvékonyitja, de azt mondta, hogy még nem. (furcsán nézett rám :) , mondta is, hogy lassan doktorálhatnék, mert már annyi mindent tudok :) ) Erre én elkezdtem inni a palástfûteát a ciklus második felétõl, mert az vastagítja és segíti a megtapadást. Hétfõn megjött a vérzésem és kicsit erõsebb, mint szokott, meg olyan egészségesebbnek tünik(ne nevessetek ki :) ), lehet tényleg vastagabb volt. Most a cickafarkteát iszom, de a ciklus felétõl újra a palástfûvet. Ti nem isszátok? Sokan írták, hogy segített nekik. Gondolom, hogy 70km-re eljárni elég macera, mert ez a 30km is néha. De a babáért mindent. Ha itt lenne a városban azért könnyebb lenne, de itt nincs egy olyan orvos sem, akihez szívesen járnék. Ez a doki, pedig már tapasztalt, mert szerintem közelebb van a 60-hoz és olyan, mint egy kis télapó :) . És kedves is.
Igen nàluk is volt baba, de a genetika miatt nem lehet, mind elhalna, igy nem is szenvednek inkàbb!
Szia! Az én férjem is külföldön dolgozik. Ilyen esetre ajánlom a tüszõrepesztõ injekciót, amivel tuti be tudod lõni az idõt, nem lesz olyan gond, hogy letelik a szabi, mire megreped a tüszõ. Sokaknak bevált. Én még most kaptam meg, eddig semmi. Remélem bejön :) Sok sikert!
szerintem a legjobb módszer az hogy szerelemböl legyetek eggyütt, és akkor amikor jol esik nem idöre mert akkor kell!!hidd el sokkal könnyebb!mi megbeszéltük jöhet a baba, de nem görcsöltünk beszéltünk rolla sokat de nem azért szeretkeztünk! ahogy kimentem a párom után és ugy volt kint maradok jöhettem haza de akkor már nem egyedül :-) , de valószinü ö is jönni akart már :-)!!!igy meg pláne nagy az esély mert erösebb a sperma mivel nem taliztok minden nap!sok sikert kivánok! 12 hetes kismama
kétnaponta. amelyik katona oda fog érni a petéhez az meg is teszi még ha erre egy napot kell várjon is:-) ugyhogy a legjobb 2 naponta. de ugy csinálod ahogy te akarod.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy én nem tudom. :( Csak gondolkodtam. Lassan 2 éve szeretnénk babát. Eddig nem figyeltem erre, csak sokan írják, hogy 2 naponta kell. Ezért kérdeztem. Biztosra akarok menni ebben a hónapban :)
szia, ha a katonák rendben vannak, akkor naponta 1 teljesen jó, nálunk így fogant meg a kisfiam, és így vagyok most a 7. hétben
Elsõ voltam. Tudom, ezt nem kérdezted, de ha 2 éve próbálkoztok, akkor emnjetek orvoshoz. Normális esetben 1 év alatt teherbe kell esni, itt erõs a gyanú, hogy esetleg gond van. Lehet olyan gond is, a mit egyszerûen ki lehet küszöbölni, nem érdemes halogatni a dolgot. Mi fél év próbálkozás után mentünk, párommal volt gond, azóta 3 gyerek (lombikok). Ha nem megyünk dokihoz, azóta is próbálkoznánk...
http://www.mimi.hu/szex/spermium.html Itt olvasgass, valamelyik cikkben azr irjàk hogy a spermiumérésének 3 fàzisa van, de mindhàrom fàzisbol van jelen, egy-egy ejakulàcio soràn! De tényleg egyre több férfi van akinek, életképtelenek a spermài vagy nagyon kevés! Egy orvost nem àrtana felkeresni! Volt munkatàrsamék genetikailag ütötték egymàst, ezért nem lehet gyerekük!
Szoval, minden nap lehet probàlkozni! Na ezt kihagytam! :)
A kérdező hozzászólása: Járok dokihoz. :) 1 éve volt vetélésem. Azóta nem sikerül teherbeesnem. Most kezdeném a második clostys hónapom. Délután megyek dokihoz megint. Végig kisérte a gyógyszert is. Csak a párom külföldön dolgozik, igy nehezebb. De most teljesen megszeretném adni a lehetõségeket. Vettem ovu teszteket, férjemet hazarendeltem 1 hétre a peteérésre. Ezért érdekelt, hogy ne hogy elrontsuk :) azzal, hogy nem jó idõközönként vagyunk együtt. :) Egyébként férjem még nem vizsgálták. Ha most sem sikerül a baba, akkor Õ következik.
A kérdező hozzászólása: A genetikai ütés (na ezt jól megfogalmaztam :) ) abban az esetben is lehet, ha már voltam terhes? Tehát már fogant meg baba, csak sajnos elment. :( Valószinû a hormonjaim miatt, mert a vetélésem után másik orvoshoz mentem és Õ kivizsgált teljesen, hogy mitõl mehetett el a baba. Nem mondott aztán semmit, hogy mi volt az ok, de a prolaktinom magasabb volt. Azt olvastam ez okozhat vetélést. Vagy elõfordulhat, hogy csak a vetélés miatt borult fel?
A kérdező hozzászólása: 10:49-es drukkolok! Majd írd meg, hogy mi lett? Régota probálkoztok? Egyébként a várakozás a legrosszabb!!! :( Amig kiderül, hogy sikerült, vagy megint megjön.

Ha minden másnap akciózunk, az sok vagy kevés?

Persze nem fizikailag . Most vagyok a tojás fehérjés idöszakba és szeretnénk ha össze jönne a lurkó. Köszönöm a tanácsokat.

Legjobb válasz: Ez igy elég biztosnak tûnik!Szerintem össze fog jönni!

Ez igy elég biztosnak tûnik!Szerintem össze fog jönni!
Ha rendben van mindkettõtökkel minden, akkor elégnek kell lennie. Nekünk a párommal 3-4 akció elég volt "élesben", a többinél megszakítással védekeztünk, mégis 11 hetes vagyok. :) Remélem összejön, ha szeretnétek! :)
Szia! A ciklus 8-2o. napjai között ideális kétnaponként szeretkezni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!