Találatok a következő kifejezésre: Ha mereven az (72 db)

Ha egy fiatal "visszafogott", "merev", az tényleg nem normális?

Nem bántás a célom, így kérlek semmit se vegyetek annak!

Legjobb válasz: Én is ilyen vagyok, és meg kell mondanom, hogy ha igaz lenne, akkor az azt jelentené, hogy csak az ellenkezõ tulajdonságok birtoklóira vár társas és boldog élet.

Én is ilyen vagyok, és meg kell mondanom, hogy ha igaz lenne, akkor az azt jelentené, hogy csak az ellenkezõ tulajdonságok birtoklóira vár társas és boldog élet.
Kilences vagyok, 24.
A kérdező hozzászólása: Kommentelõk, ti mennyi idõsek vagytok? :)
Szívembõl szóltál kérdezõ.:) Én is ilyen vagyok, a környezetemben meg szinte senki, ezért néha én gondolom magamat defektesnek. Jó látni, hogy vannak még páran ilyenek.:)
Kedves kérdezõ én is hasonló mentalitású vagyok mint te. A visszafogottság nem rossz dolog, nem kell mindenkinek dolce vita állat módjára élni az életét. A merevség inkább probléma, mert az téged is erõsen korlátoz, de tudatossággal leküzdhetõ. Egyébként a sikerhez szerintem két út vezet, vagy gátlástalanul másokon átgázolva törsz elõre, vagy pedig szorgalmas becsületes munkával kikaparod magadnak a gesztenyét. Hidd el ez a személyiség nem olyan rossz, mert a tudáson és a munkán keresztül hatalmat ad. És igen valóban sokszor le vagyunk nézve. De én manapság az irigységet látom az emberek szemében, ugyanis pont ennek a mentalitásnak hála olyan szakmát tanulok, és végzek lassan el, amivel szinte végtelen lehetõségeim vannak. Ami pedig a barátnõt illeti, ez az embertípus amibe mi tartozunk harminc felett éli igazán a világát. Habár nekem most van barátnõm.
amiket írsz fiatalok, fiatal felnõttek körében népszerû dolog azután megfordul a dolog onnantól kezdve a fiatalon züllöttek kezdenek el besavanyodni és megbánják, hogy nem tanultak..stb nekik nem lesz normális kapcsolatuk míg te akárhova is eljuthatsz persze õk is de nekik azt az 5 év amit te szilvatása vészeltél át 25 évesen kell elkezdeniük bepótolni vagy amikor már megunták és bizony õk ekkor már maguktól, az élettõl, élet helyzetüktõl fogják megkapni azt a szívatást amit elõtte õk adtak másoknak!
Én is ilyen vagyok/voltam, és ami a meglepõ, hogy most 30-hoz közeledve azt látom, hogy pont azok "savanyodtak be" körülöttem, akik a leglazábbnak mutatták magukat tizenévesen. Még nem tuti a képlet, mert még meg kell öregednem, de én nekem az a sejtésem, hogy a "mai fiatalozó" idõsek a fiatalon züllöttek közül kerülnek ki.
A kérdező hozzászólása: Robotnak én se érzem magam - csak hallottam már élõben is, meg pl. itt is meg máshol is -, besavanyodottnak is max. azért, mert nem fogadnak el. #3 ez az, ezt tapasztalom én is. :( A beszólogatás amúgy nagyon jó egy darabig, meg vicces, de egy idõ után - számomra - fárasztó, és onnantól néznek le :D #4 Hát nekem az élet egy részét a munka jelenti. A másik részét a szórakozás természetesen.
Ilyen vagyok, de nem érzem magam nem normálisnak. más véleménye meg nem érdekel. Nem vagyok robot, besavanyodott sem párt meg nem is akarok.
Ha a céljaidat eléred, akkor a savanyodás gondolom nem áll köztük így azt elkerülöd, a pár gondolom cél lesz így eléred. Robot? Dehogyis. Csináld csak okosan, ne felejts el néha lazítani. Nem azért él az ember, hogy dolgozzon hanem azért dolgozik, hogy éljen.
A mai világban sok áldozatot kell hozni, néha pofátlanul kell hozzáállni dolgokhoz. A munkahelyemen is ha nem lennék nagyszájú, beszólogatós, akkor kinéznének maguk közül, és valószínû ahogy elhagynám a társaságukat, azt kérdeznék maguktól, ez vajon becsömörlött beteg gyerek? 21F
A kérdező hozzászólása: Úgy érzem, hogy így van... :(
23 vagyok (10-es válaszoló).

Hogyan történik a z intim gyantázás? Fel kell feküdni egy ágyra, meztelenre kell vetközni? Én állítom arrébb a péniszemet vagy a kozmetikus? Ha merev lennék az nem gáz?

Legjobb válasz: Ha megmerevedik, az még könnyíti is a munkáját. Ha emelsz egy 5-össel, akkor happy endet csinál neked a kozmetikus csaj.

Ha megmerevedik, az még könnyíti is a munkáját. Ha emelsz egy 5-össel, akkor happy endet csinál neked a kozmetikus csaj.
A kérdező hozzászólása: Légyszi komoly válaszokat írjatok.
apám, én még csak nõnél láttam hogyan gyantáznak, de ha belegondolsz a történetbe nem fog felállni akármilyen bombázó a kozmetikus ... ha mégis feláll akkor meg mazochista vagy :)
A kérdező hozzászólása: van férfi intim gyantázás is. tudatlan vagy
te meg értelmezni nem tudod amit olvasol: mondom én még csak nõnél láttam a gyantázást, és nem láttam élvezetes dolognak (konkrétan a frászt hozta rám) ... miért ne lehetne férfinél ... csak azt írtam, hogy ha neked közben fel bír állni, akkor mazochista vagy :) )
A tesóm kozmetikus, és van bizony férfi intim gyantázás is. Õ nem vállal férfiakat csak nõket, de amúgy létezik.
A kérdező hozzászólása: Ahova én mennék ott nõ csinálja.
Én is teljesen tudatlan vagyok, de nem tudom elképzelni. A nejem mikor gyantáz (bár nem intim) akkor a meleg cuccot felkeni azután meg mikor kihûl letépi.Ha belegondolok mikor felkenné valaki mondjuk és nem sütné le a tököm véletlenül, azután a gyantával együtt megkísérli letépni. Ezután nem gondolnám hogy merevedésem a farkamban lenne...

Ha mereven elzárkózóm az apasági vizsgálat elől, az apa kényszeríthet jogi úton, hogy kiderüljön számára, övé-e a gyerek? Egyáltalán, így tehet ő bármit is ellenünk?

Egyedülálló n? vagyok, most született meg a gyermekem. Az apa kételkedik abban, hogy valóban t?le van-e a gyerek, ezért apasági vizsgálatra akar rávenni. Én nem akarok ebben részt venni. Nem kérek t?le semmit, gyerektartást se, csak hagyjon békén.

Legjobb válasz: Bírósági úton követelheti, hogy végezzék el a tesztet. Szerintem neked is jobb lenne, ha az apa végre felfogná, hogy övé a kicsi. Nincs jogod elzárkózni ettõl, mert a kicsi érdkei sérülhetnek. Honnan tudod, hogy évek múlva nem vágná-e a fejedhez, hogy azért nem foglalkozik vele, az apja, mert még mindig nem tudja, hogy tényleg az õ gyereke-e vagy sem. Nincs jogod ettõl elzárkózni, a kicsi érdekében.

Bírósági úton követelheti, hogy végezzék el a tesztet. Szerintem neked is jobb lenne, ha az apa végre felfogná, hogy övé a kicsi. Nincs jogod elzárkózni ettõl, mert a kicsi érdkei sérülhetnek. Honnan tudod, hogy évek múlva nem vágná-e a fejedhez, hogy azért nem foglalkozik vele, az apja, mert még mindig nem tudja, hogy tényleg az õ gyereke-e vagy sem. Nincs jogod ettõl elzárkózni, a kicsi érdekében.
Igen, pont a férfinak joga elindítani a vizsgálatot. Csatlakozom az elõttem válaszolóhoz.
Elöször is az apának ugyan olyan joga van a gyerekhez mint az anyának. És persze kérheti a bíróságon az apasági DNS-tesztet, amibe ha te nem mész bele a bíróság egybõl el fogja rendelni.Az elöttem szólóknak abszólut igazuk van. Itt nem csak rólatok van szó, hanem a gyerekrõl akit igenis mindkét szûlõje megiletti. Majd õ késõbb el dönti hogy akarja a kapcsolatot az apával vagy nem. Más a kérdés lényege ha te sem vagy benne biztos. Ez nem bántás de hidd el hogy az apának is elér a keze a bíróság által elég sok helyre, fõleg ha te ezt ellenzed.Remélem nem bántottalak meg, és tudtam valamit segíteni.
Apasági teszt elvégzése mindenkinek az érdeke. Ha az apa bizonytalan, akkor érdemes vele nyugodt hangnemben megbeszélni. Csinálják meg a tesztet és egyértelmû a helyzet. Ha a bíróságra kell vinni az ügyet, akkorra már a szülök között nagy valószínûséggel nem lesz együttmûködés a gyereknevelésben sem. Ki issza meg a levét? A gyerek. Õ nem tehet azért , mert szülei idióta módon viselkednek. Az apának kutya kötelessége a gyereket erkölcsileg és anyagilag is támogatni. De ki az apa...? Vannak Bp-en olyan apasági vizsgálatot készítõk, akik 60 000-ért megcsinálják a DNS tesztet. Ennyit megér az apának is.De ha úgy érzi fizethet gyerektartást és nem is övé a gyerek. Variációk tárháza, jobb túlesni rajta... Vagy a bírósági perköltséggel együtt kifizet 250-300 ezret a vesztes fél. Mennyivel jobb lenne, ha a szülõk ezt a pénzt a gyerekre költenék és nem egymást marnák! Elvégre emberek vagyunk vagy mégse?

Fitymaszûkület az ha merev állapotban le tudom húzni a bõrt a makkról de tovább egy centit se?

Lehet egyáltalán így szexelni? :S vagy mindenképpen szükséges mûtéti beavatkozás?

Legjobb válasz: Ettõl még óvatosan lehet,de a féked azért korrigálásra szorulhat ,ha az okozza a további hátrasimulást .

Ettõl még óvatosan lehet, de a féked azért korrigálásra szorulhat , ha az okozza a további hátrasimulást .
Ilyen amikor a rövid fék miatt nem megy teljesen hátra a fityma: [link] Ezzel lehet élni, minden 5. férfinak van fék gondja. Ez a fitymafék: [link] Ez meg a szûkület: [link]
A kérdező hozzászólása: Parafimózis szerû. Szerû azért mert nem akad el ott és duzzad fel. Szûkebb "gyûrûs" rész miatt nem megy hátrább. Gondolom azt kezelni kell.
Jól gondolod.
A kérdező hozzászólása: Milyen lehetõségeim vannak? Utánanéztem a dolgoknak és remélem nem kell teljes körülmetélés.
Itt a metélés kizárt.Bemetszés, vagy levágna 1-2 mm a bõrbõl .
Parafimózis nem lehet, akkor nem menne vissza, hanem megszorulna a makkod mögött.
Ha fitymaszûkületed van, akkor a körülmetélés a megoldás. Lehet mással kisérletezni, de ha normális szexuális életet szeretnél élni, akkor nem érdemes halogatni. Magától, huzivonitól, babaolajtól, csodakenõcsöktõl nem fog elmúlni, csak szûkebb lesz. Nem csak azok csináltatják meg a körülmetélést akiknek szûkületük van, az emberiség 25-30 %-a körül van metélve, nem kell ettõl idegenkedni, mert jó dolog nemcsak neked, hanem a jövõbeli partnerednek is. Még egy dolog: ha paraphimozisod van, azaz ha a fitymád megszorul a makk alatt, akkor sürgõsen menj orvoshoz, mert a megduzzadt fityma elszoríthatja a makkot. Akinél már elõfordult egyszer a paraphimozis annál mindenképpen javalsolt a fityma eltávolítása.
Fitymaszükületet nem csak metéléssel lehet kezelni(ami 4-6 hét alatt gyógyul és nem is mindenkinek tetszik a látvány, sokáig eltart mire helyre jön és egybõl látszik a csupasz makk, hiszen ekkor levágják a makkot fedõ bõrt, és ha érzékeny a makkja valakinek a fedeletlenség nem lesz túl elõnyös számára).Ha merev a péniszed és makk mögé tudod húzni a fitymád az a jó.Fitymaszükületet lehet kezelni fitymaplasztikával is, ekkor csak lazítanak a szükületen egy vágással, ill van még a bemetszés mint kezelés.Ezek gyorsan gyógyulnak

Az normális ha merev állapotban a bõr szoritja (nem tulságosan, de kellemetlen érzés) a makk alatt a péniszem?

Még szûz vagyok, ;s volt egy részleges körülmetélésem, meg a fék is elvan távolitva. Azonban ha hátrahúzom a fitymát merev állapotban, akkor egy kellemetlen szoritó érzest érzek. Esetleg tudnátok ajánlani valami megoldást? :)

Legjobb válasz: Menj el sebészetre és mutasd meg nekik. Nagyon rossz (a nõnek is), ha a férfinek szûk az elõbõre. Csináltasd meg!

Menj el sebészetre és mutasd meg nekik. Nagyon rossz (a nõnek is), ha a férfinek szûk az elõbõre. Csináltasd meg!
Már gondolom nem akarod újra kezdeni az egészet. Szorgalmas kezek majd kissé még tágítják . Balami sikositó krémmel kenegesd olyankor .Vagy baba olajat rá .
igen, annyit hogy tágítsd kézzel a bõrt, ahogy sok más ilyen kérdésben is le van írva.. óvatosan presze.
Hát akkor ez nem nagyon sikerült, sajnálom... Megpróbálkozhatsz a bõr nyújtásával – valószínûleg segít. Kérhetsz véleményt egy urológustól, hogy hát mit lehetne tenni.

Babám 1 hete állt fel, de mindig ha gyakorol, olyan merev az egész lába hogy képtelen letérdelni, annyira feszíti magát, mikor próbálok segíteni neki hogy térdeljen vissza, egyszerűen nem tudom behajlítani Neki. Ez normális?

Legjobb válasz: Ne segíts neki! Gyakoroljon úgy,ahogy neki megfelel! Miért kellene neki egyáltalán letérdelni? Ha elfárad,akkor leül,eldõl stb,de ez természetes egy picinél.

Ne segíts neki! Gyakoroljon úgy, ahogy neki megfelel! Miért kellene neki egyáltalán letérdelni? Ha elfárad, akkor leül, eldõl stb, de ez természetes egy picinél.
Nem letérdelni fog elõbb megtanulni, hanem a fenekére huppanni. Azt is tanulni kell ám, nem csak a felállást! Ne segíts, csak ha sír, hogy elfáradt és nem tud egyedül leülni. De ilyenkor se térdeltesd, hanem ültesd le egyszerûen.
A kérdező hozzászólása: Na hát pont ez az! Elfárad, és nem tud se letérdelni, se leülni, és akkor szoktam neki segíteni, mikor már sír, és fárad szegény, és akkor olyan merev a lába, hogy be sem tudom hajlítani.

A péniszemen simán lehet húzni a bőrt ha merev ha nem, de megakad a makk alatt egy centivel, egy képen láttam hogy a hapsinak az a rész ami nekem megakadt simán kiegyenesedve van a farkán. Jó ez így?

Legjobb válasz: Tudom hogy hülyének néztek, már csak azért is mert 3 részbe írom mert túl hosszú az üzenet, de nem tagadom hol láttam:D

A kérdező hozzászólása: Tudom hogy hülyének néztek, már csak azért is mert 3 részbe írom mert túl hosszú az üzenet, de nem tagadom hol láttam:D
Nem vagy hülye. Fitymaszûkület, menj el orvoshoz. Mûthetõ, késõbb rosszabb lehet, a vizeletürítést is gátolhatja a legdurvább esetben. Mindenképpen menj orvoshoz vele.
Nem fitymaszûkület, szerintem pont jó így, de látni kéne szakembernek (vagy nekem :) ). Rövid fék lehet talán.
A kérdező hozzászólása: Pornóképen láttam, vele csináltak valamit vagy ez így nem húzható tovább?Nem gátol ez abban hogy szex közben eléggé be tudjam nyomni?
A kérdező hozzászólása: Fitymaszûkület, akkor is ha simán tudom húzni rajta a bõrt?:S Nem hiszem el:S
A kérdező hozzászólása: Meg kisbabakoromban azthiszem megmûtöttek:D
lehet rövid fitymafék is. nem?

A dirt biciklire jobb a teleszkóp, vagy az a jó, ha merev vázas? Leginkább ugarátoskra lenne használva, de közûton is mennék vele.

Legjobb válasz: Dirt-re kell a telo, a merevvilla maradjon meg street-re..:D de minimum DJ3, vagy duro...

Dirt-re kell a telo, a merevvilla maradjon meg street-re..:D de minimum DJ3, vagy duro...

A fitymámat merev állapotban a makkom aljáig tudom hátrahúzni utána vissza csúszik. Ha ráhúzom az óvszert akkor az hátul fogja tartani a fitymát?

Legjobb válasz: amíg ezen gondolkodsz, nem fogsz olyan helyzetbe kerülni sajnos, hogy ez kiderüljnö

amíg ezen gondolkodsz, nem fogsz olyan helyzetbe kerülni sajnos, hogy ez kiderüljnö
Próbáld ki, mi ezt mégis honnan tudjuk?
Igen, ott fogja.
A kérdező hozzászólása: köszi
A kérdező hozzászólása: vagy nagyon lent lenne az eleje?
szarabbul nem fog, az tuti...
Milyen váz? A gyártók általában megadják az adott vázgeometriához ajánlott rugóutakat (63-80-100). Bár azt hiszem, egyik esetben sem fog nagyon elõrebukni a vázad, ahogy írták, sokkal rosszabb nem lesz :P. Egyébként ha meg ilyen noname teszkós bringa, akkor én már a gyári új telót lecseréltem volna merevre :XD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!