Találatok a következő kifejezésre: Ha menzeszem az utolso napon (4 db)

Ha menzeszem végén az utolso napon feküdtünk le akkor van veszélye annak, h terhes leszek?

Legjobb válasz: Azt mondják,hogy mindig megvan a veszélye,kivétel,ha nem szexeltél.:) A menszid után még 4 napig majdnem biztos,hogy nincs peteérés,nem eshetsz teherbe. Egy hetet szoktak mondani,de 4 nap a biztos. Tehát nyugi.

Azt mondják, hogy mindig megvan a veszélye, kivétel, ha nem szexeltél.:) A menszid után még 4 napig majdnem biztos, hogy nincs peteérés, nem eshetsz teherbe. Egy hetet szoktak mondani, de 4 nap a biztos. Tehát nyugi.
nagyon pici rá az esély de lehet. de szerintem megnyugodhatsz
Esély mindig van. De ilyenkor, mensi elõtt 1-2 nappal nagyon kicsi az esélye.

Ha május 10-e volt az utolsó menzeszem kezdő napja és a ciklusaim 32-34 naposak, akkor mikor tesztelhetek leghamarabb, és az esetleges beágyazódás mikor lehetséges?

Legjobb válasz: Szerintem június 12-én tesztelj leghamarabb ... ha baba van, úgyis érzed és ott lesz késöbb is ... ha korábban tesztelsz, lehet, h csak elpocsékolod a tesztet! Reméljük babás leszel, szorítok! A nemvárt napján érdemes a legkorábban tesztelni! De inkább utána pár nappal ...

Szerintem június 12-én tesztelj leghamarabb ... ha baba van, úgyis érzed és ott lesz késöbb is ... ha korábban tesztelsz, lehet, h csak elpocsékolod a tesztet! Reméljük babás leszel, szorítok! A nemvárt napján érdemes a legkorábban tesztelni! De inkább utána pár nappal ...
ma vagy holnap mindenképpen megkell hogy jöjjön. nincs menzis érzésed?
Szia! Én is szedtem a Duphastont.Nekem a gyógyszer abbahagyása utáni 3. napon mindig megjött.Ha kb. 1hétig nem jön meg, akkor esélyes vagy a babára, mert ennél a gyógyszernél csak akkor nem jön meg, ha vki terhes!
utolso válaszolonak:ezt a gyogyszert azért irja fel a doki mert nemtud lelöködni a méhnyálkahártya a vékonység miatt. és ez megvastagitja. terheség nemlehet még ha késik akkor sem.
Harmadik válszolónak uzenem ha 2-3hétig nincs tole menzi akkor tuti baba van-ezt tuti így van, jobb ha tolem tudod!!!! Kérdezo neked pedig annyit tudok mondani barátnomnek 25napon kellett abba hagyni és csak a 40.napon jott meg, már o is babucira gondolt, de sajna nem volt.
Én is szedtem 10napig, és a 17.napon jött meg. Ha baba van, akkor nem fog megjönni, egyébként igen. A te eseted még mindig kétesélyes!
amikor megjött
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)
Igen, ilyenkor az utolsó vérzésed elsõ napját kell megmondanod, ebbõl tudja, hogy éppen hol jársz a ciklusodban.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!